אני חושב להחליף את המקרן ב- TCL 98C755 (כולל התקנה בתלייה).
מה המחיר הנמוך ביותר שאוכל להשיג אותה כיום? האם יש נקודת זמן קרובה שכדאי לחכות לה שבה צפויים מבצעי עומק?
וגם - אני מבין שזה כבר דגם מלפני שנתיים, אבל לא רואה שמוכרים בארץ דגמים מתקדמים יותר בגודל 98'' (למשל X955 ?) .
אודה לכל תובנה או מידע.
תודה Huber. אני מבין ש- 13K זה כולל התקנה כבר.
לפי מה שאתה יודע לא ייבאו יותר את ה- 755 לארץ? זה או לקנות מה שעוד במלאים בחנויות או בכלל לא?
אגב, מהמפרט ש- SG מפרסמים קשה לדעת מה היתרונות של החדש על פני הישן. הם לא מציינים סוג מעבד, אזורי תאורה ועוד. יש הערכה אם מחיר החדש דומה לישן?
אל תתפוס אותי במילה, באיור ה 13 ואם אני לא טועה היה תוספת קטנה על התקנה. 13-14 בערך.
למיטב הבנתי זה היה חיסול של ה 755 (זה אחרי הכל דגם מלפני שנתיים) אבל אני ממליץ לך לדבר עם החנויות המתמחות לקבל מושג יותר מגודיק (אניגמה בצפון, crossover במרכז).
DanDan כתב:
תודה Huber. אני מבין ש- 13K זה כולל התקנה כבר.
לפי מה שאתה יודע לא ייבאו יותר את ה- 755 לארץ? זה או לקנות מה שעוד במלאים בחנויות או בכלל לא?
אגב, מהמפרט ש- SG מפרסמים קשה לדעת מה היתרונות של החדש על פני הישן. הם לא מציינים סוג מעבד, אזורי תאורה ועוד. יש הערכה אם מחיר החדש דומה לישן?
סידרה 7 (C755) היא סידרת הכניסה לטכנולוגית MINI LED ב 2024.
אחריה סידרה 8 (C855). שנה שעברה היה דגם C845.
ואחריה סידרה 9 (C955 ומעליה X955). שזו סידרת הדגל.
לארץ מיובא הדגם המתקדם בסדרת הדגל X955 בגדלים 98" ו ..115".
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.sge.co.il/prdFiles/products ... file_2.pdf
Huber כתב:
אל תתפוס אותי במילה, באיור ה 13 ואם אני לא טועה היה תוספת קטנה על התקנה. 13-14 בערך.
למיטב הבנתי זה היה חיסול של ה 755 (זה אחרי הכל דגם מלפני שנתיים) אבל אני ממליץ לך לדבר עם החנויות המתמחות לקבל מושג יותר מגודיק (אניגמה בצפון, crossover במרכז).
...
אני לא מומחה ל TCL ובגלל זה המלצתי לו להתייעץ עם החנויות המתמחות. יכול להיות שהתבלבלתי בין ה 735 ל 755 בשנתון, שוב - לא מומחה ל TCL.
emage כתב:
ממה שראיתי בכמה ביקורות בחו"ל, המחירון שלה באנגליה סביב 13K פאונדס, שזה משהו כמו 51K שקל...
...
בארץ הרבה הרבה פחות....
ודרך אגב, כבר ראיתי רוכשים שפרסמו שרכשו באירופה ב 8,000 אירו... ובארץ עדיין "זול" יותר (קשה לקרוא למסך ב 30K ש"ח, "זול"). viewtopic.php?f=2&t=388252&view=unread#p3336854+
C4 48 באלמ כולל הובלה והתקנה - 6090₪
לעמיתי חבר הנחה נוספת של בערך 600₪
מקבלים גם תווי דרימקארד על סך 500₪ (ששווים יותר כמו 300₪ כיוון שלא כוללים כפל מבצעים)