הנערים מברזיל, אחד הסרטים הטוביםdons כתב: אצפה בסרט הנערים מברזיל בתקווה שאלמד יותר ממנו....
עם משחק מרהיב של דסטין הופמן ותסריט לטעמי גאוני על נסיונות שימור המפלצת
ראיתי אותו עם הילדים שלי לפני כמה שנים וכולם היו מרותקים

הנערים מברזיל, אחד הסרטים הטוביםdons כתב: אצפה בסרט הנערים מברזיל בתקווה שאלמד יותר ממנו....

לא ראיתי עדיין.molvy כתב:@Kondo10
·
התבלבלתי עם איש המרתון
...

·dons כתב:לא ראיתי עדיין.התבלבלתי עם איש המרתון......
קראתי את הספר כמה פעמים בילדותי הרחוקה (לראשונה מתישהו בשנות השמוניםmolvy כתב:The Guns of Navarone
סרט על פשיטה בעורף האוייב הגרמני, הסרט משנת 1961 על פי ספר של אליסטר מקלין
אני זוכר שקראתי את הספר בשנות השישים המאוחרות, בשקיקה את המתח אפשר היה לחתוך בסכין, הגיבורים היו גיבורים והסיפור היה ממכר
ראיתי את הסרט גם באותם שנים וזכרתי אותו מאוד לטובה
ומה רבה היתה אכזבתי בצפייה המחודשת...

·Lee כתב:קראתי את הספר כמה פעמים בילדותי הרחוקה (לראשונה מתישהו בשנות השמוניםThe Guns of Navarone...) וכל כך אהבתי אותו, שכעבור שנים בחרתי בו כפרויקט כתיבה לשיעור אנגלית בתיכון. גם את הסרט הנ"ל מאוד אהבתי וצפיתי בו מספר פעמים (ואם אני זוכר נכון, אפילו העליתי כתוביות שלו לאתר "ktuvit" ז"ל). באמת מאכזב לשמוע שהוא לא שרד את מבחן הזמן.
אגב, את אותה תחושה בדיוק כמוך קיבלתי בצפייה חוזרת במהלך השנים האחרונות ב"איש המרתון" שהזכרת בהודעה הקודמת. הוא נראה לי מיושן, תיאטרלי ומלאכותי מדי, גם בגלל תסריט ועלילה שאינם מספיק "בשרניים" לצופה דהיום, אבל בעיקר בגלל הבמוי המיושן של שלזינגר....
"ארכאי" זו המילה המתאימה ביותר לדעתי לתאר אותו...molvy כתב:·......
איש המרתון עבורי הוא נכס צאן ברזל עם הופעה מדהימה של דסטין הופמן והופעה לא פחות טובה של לורנס אוליביה כרשע האולטימטיבי
ממש חבל לי שהוא לא שרד עבורך את מבחן הזמן
הילדים שלי רותקו לסרט וצפו בו שוב עם חברים שלהם...

האמת שדווקא הז'אנר הזה היה האהוב עלי מכל עוד מילדות, בימי הערוץ הבודד בשחור/לבן.mulder כתב:ז'אנר סרטי המלחמה הישנים זה משהו שאני לא ממש מתחבר אליו, למעט סרט אחד שתמיד אהבתי - הנשרים פשטו עם שחר
where eagles dare (עם קלינט איסטווד רגע לפני הפריצה הגדולה שלו) , גם במקרה על פי ספר של אליסטייר מקליין.
יחסית לאותה תקופה הסרט עדיין מחזיק יפה, והוא פשוט כיפי, על כמה סרטים מאותה תקופה אפשר לומר את זה?...

·dons כתב:סרט יפני 2015
שם הסרט Sweet Bean
שוב פעם אני והטעם המוזר שלי עם הסרטים היפניים הללו......
סנטארו הוא בחור יפני שמנהל מסעדת דוריאקי, שזה פנקייקים קטנים ממולאים בממרח שעועית מתוק.
יום בהיר מופיעה אשה מבוגרת שמציעה את עצמה לעבוד בשכר זעום אפילו,
סנטארו מסרב בתחילה אבל מתחיל להעסיק אותה ואז לאט לא נחשפים דברים מעברם של השניים,
תוך כדי פיתוח של מערכת יחסים מדהימה בינהם,
סרט מדהים בעיניי מלא חכמת חיים ומרגש עד דמעות, הפס קול משתלב באופן מאד מרגש ומוסיף המון,
לדעתי יצירת מופת אבל לבעלי סובלנות בלבד וחובבי הז'אנר הנ''ל.
https://www.imdb.com/title/tt4298958/?ref_=fn_al_tt_1...

·toxin כתב:KONDO10, לראות סרטים בני 30 או 40 שנה בעיניים של שנת 2020 תמיד יורידו את הערך הנוסטלגי שלהם. ראיתי שוב לאחרונה את טרילוגיית הסנדק ובאמת היה קשה להתחבר לסרטים שאומנם כתובים, מבוימים ומשוחקים בצורה טובה מאוד אבל עדיין נראים מיושנים מאוד ולא מצליחים להחזיק....

·dons כתב:Girls with Balls נטפליקס 2018
קומדית אימה דוברת צרפתית.
טוב אני לא מאמין שבכלל אני כותב התרשמות על סוג כזה של סרט הזוי,
שכמובן לא הכוס תה שלי בלשון המעטה.
חבורת בנות שחקניות כדורעף מוצאות את עצמן בלב יער מוקפות ביצורים דמויי
אדם אימתניים ונלחמות בהם.
אז הופתעתי שבאמת הצליח להצחיק אותי אבל הדמיות המדממות בהגזמה
והאנשים שמתהלכים בלי (......ספויילר?) הצחיקו אותי מאד, תאכלס דיי נהנתי
ככה על כוס בירה וראש טוב,
להמליץ? רק אם יש מצב רוח מאד טוב.
טוב ואם בכל זאת עושה למישהו חשק לצפות שיראה את הציון הנדיב שקבל ב IMDB קודם.
https://www.imdb.com/title/tt4725842/...

·yossirif כתב: I See You
חיפשתי ביקורות של אנשים פה על הסרט הזה , אבל לא מצאתי, אולי פספסתי. סרט מתח מצויין שאני ממליץ לראות בלי לקרוא עליו או לראות טריילרים, פשוט לשבת ולראות. עם הלן האנט המצויינת.
מאוד אהבתי ויש גם משהו בסאונד שממש מהפנט.
ממליץ מאוד.
ציון 8 מתוך 10...