מהי הסדרה האחרונה בה צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7645
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #701 

years & years

מיני סדרה בריטית

החיים יורדים ממסלולם, בנקים קורסים, בעיית ההגירה מחריפה ועוד ועוד, ובנוסף לכל זה מפלגה חדשה מנסה לעלות לשלטון עם מועמדת שמזכירה בסגנון שלה את טראמפ רק יותר קיצונית (אמה תומפסון המעולה, שכבר בדקה הראשונה הדמות שלה מתייחסת למצב אצלנו בסצינה גאונית) . כל זה מסופר דרך חייה של משפחה שצריכה להתמודד עם השינויים האלה במהלך השנים.

מומלץ ביותר.

מהנשמע
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #702 

קרוקס44 כתב:Kiri יס vod
ילדונת שחורה עומדת להימסר לאימוץ למשפחה לבנה אך לפני כן היא מגיעה בתיאום עם העובדת הסוציאלית שמלווה אותה (השחקנית הנהדרת ששיחקה את השוטרת בסידרה עמק אושר)לפגוש את סבה סבתה ואביה הקרימינל
וכאן מתחיל הבלאגן...
7.5/10
...
·צפיתי גם בסדרה.
יש בסך הכל 4 פרקים לסדרה.
2 הפרקים הראשונים היו טובים גילו את הלך הרוח של הסדרה ושל המשטרה וכו'
2 הפרקים האחרונים קצת פחות טובים מפספסים קצת את הפואנטה ולא סגורים כ''כ על עצמם והפרק הרביעי לא באותו קצב עלילה כמו שאר הפרקים.
המשחק טוב, הצילום והבימוי טובים.
בסך הכל זה סדרה טובה אך יצאתי עם תחושת של פספוס קטן בלב.
המלצה שלי: שווה צפייה אך לא חובת צפייה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9321
נתן תודות: 1555 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #703 

Dark
התחלתי לראות את הפרק הראשון, לדעתי פשוט זוועה.
לא מצליח להבין איך כל כך הרבה אנשים משבחים סדרת פח כזו.

לעומת זאת הייתי ממליץ על " האימפריה הרומית" של נטפליקס, שילוב מתוחכם בין סדרת תעודה לסאגה היסטורית מפוארת, המתאר את ימי שלטונם האלימים והסוערים של קומודוס, יוליוס קיסר , קליגולה, וכל החבר'ה האלה.
ראיתי בינתיים שני פרקים בעונה הראשונה, - ממש סוחף ונהדר.
מזכיר לי מאוד את "הצארים האחרונים" ,מבחינת השילוב של פרשנות אמיתית לעלילה המתגלגלת...

dons
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 618
נתן תודות: 1456 פעמים
קיבל תודות: 336 פעמים

שליחה #704 

ידיד יקר,

לגבי הסדרה אפל....
אינך יכול להכיר ספר על פי הכריכה שלו ואינך יכול להביע דעה על
סידרה אחרי שצפית בפחות מפרק 1.
אני לא צפיתי בסדרה הזו אגב.

האמפריה הרומית ו"הצארים האחרונים" סדרות שאני מאד אהבתי וגם המלצתי עליהן
כאן, בעקבות המלצה של אחד החברים היקרים כאן, לא זוכר את שמו, יתכן שזה אתה,
שוב תודה לפיכך.

ישנם סדרות תעודה נוספות מצויינים בנטפליקס שיקלעו לטעמך, לעניות דעתי אציין שתיים

עולם פראי מאד ("Wild Wild Country")
"מעגל הרשע של היטלר" (Hitler's Circle of Evil)

תרצה עוד רק תגיד...
התרשמיות אישיות✍

! Hurray for Dixie

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #705 

dons כתב:ידיד יקר,

לגבי הסדרה אפל....
אינך יכול להכיר ספר על פי הכריכה שלו ואינך יכול להביע דעה על
סידרה אחרי שצפית בפחות מפרק 1.
אני לא צפיתי בסדרה הזו אגב.

האמפריה הרומית ו"הצארים האחרונים" סדרות שאני מאד אהבתי וגם המלצתי עליהן
כאן, בעקבות המלצה של אחד החברים היקרים כאן, לא זוכר את שמו, יתכן שזה אתה,
שוב תודה לפיכך.

ישנם סדרות תעודה נוספות מצויינים בנטפליקס שיקלעו לטעמך, לעניות דעתי אציין שתיים

עולם פראי מאד ("Wild Wild Country")
"מעגל הרשע של היטלר" (Hitler's Circle of Evil)

תרצה עוד רק תגיד...
...
·

אני המלצתי על "הצארים האחרונים", אבל יתכן שהיו גם אחרים שעשו זאת. :)
תשמע כדי להיכנס לסדרה צריך להתחבר אליה, ואצלי בכל הסדרות הטובות שראיתי, זה קורה מיד כבר בפרק הראשון.
היה מקרה אחד בודד בו לקח לי קצת יותר זמן, הכוונה "לילדי האנרכיה".
אבל שם הודות לקאסט השחקנים הנהדר, היה לי יותר סבלנות שבדיעבד השתלמה מאוד.
Dark לעומת זאת אני לא מוצא בה כלום.

תודה על ההמלצות.
אני הרבה פעמים מחפש משהו חדש מעניין בנטליפקס ושום דבר לא תופס אותי.
הנה אתמול למשל, עד שכבר עליתי על סרט מסויים Anger Management שדרך אגב כבר ראיתי בעבר, מתברר שאין כתוביות בעברית. :roll:
או שמצאתי סדרה מעניינת ואז אין דיבוב ברוסית.
בסופו של דבר אני תמיד חוזר לטורנטים, אז מדוע לשלם להם בכלל???

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #706 

Dark היא אחת הסדרות המתוחכמות של השנים האחרונות.

היא דומה במידה מסויימת ל lost ודומיה רק שחשבו בה על הכל. זה מרגיש מתוכנן אם כי נדרשות 2-3 פרקים בשביל להבין לאן היא חותרת.

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #707 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 19:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #708 

:) על טעם ועל ריח...

אשתי אוהבת את DARK, אני לא :)

ozzz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1237
נתן תודות: 603 פעמים
קיבל תודות: 167 פעמים

שליחה #709 

שני הסנט שלי על DARK:
אהבתי מאוד את העונה הראשונה וממש חיכיתי בקוצר רוח כמעט שנה וחצי לעונה השנייה.
אך כגודל הציפייה כך גם האכזבה: העונה השנייה הרגישה לי כמריחה אחת גדולה. כאילו מנסים לסחוט את ההייפ סביב הסידרה עד תום. וכמובן שכלום לא ממש נפתר כך שהמריחה לעונה שלישית מובטחת.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #710 

עופר,
אל lost התחברתי כבר מהפרק הראשון.
עד היום אני סבור שזו אחת הסדרות הטובות והמעניינות בהן צפיתי בחיי, וזאת למרות הסיומת המאכזבת והבלתי ברורה.

יתכן שעוד אתן הזדמנות נוספת ל- DARK, אם כי אני בספק שזה ישנה את הרושם הראשוני.
את "הסמויה" למשל, רבים מדרגים כסדרה הטובה ביותר בכל הזמנים, מכל הקטגוריות, BY FAR
ניסיתי כבר כמה פעמים, אבל תמיד נשברתי אחרי 4-5 הפרקים הראשונים.
כבד, משעמם, איטי- פשוט בלתי נסבל מבחינתי...

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #711 

Blood דם סמיך יס vod
[בחורה צעירה חוזרת הביתה ללווית אמה היא לא מקבלת את ההסברים למות אימה ומתחילה לנבור ובמשך 5 פרקים היא בונה לעצמה קו מחשבה שמוצא את האשם במותה של האם.
שרשרת אירועים במקום ההתרחשות מחזקים את חשדותיה אבל בפרק האחרון...
צפו ותהנו
7.5-8/
10[/b][/b]

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11491
נתן תודות: 1190 פעמים
קיבל תודות: 2414 פעמים

שליחה #712 

Wu Assassins
(עונה 1 - נטפליקס)

שף שעובד במסעדה בסן פרנסיסקו של חברי ילדותו וחולם לפתוח עסק משלו, מסתבך בתקרית אלימה מול מאפייה סינית בשם "טריאדה" אשר רודפת אחריו על מנת לפגוע בו, במהלך העימות הוא נשלח ליקום מגביל, שם מודיעים לו שהוא מתנקש וו משושלת של מתנקשים, ומעניקים לו מגן וכוח שנוצר על ידי 1,000 נזירים שהקריבו את עצמם על מנת לייצר לוחם שיהיה מסוגל להתמודד מול לוחמי הוו המסוכנים.

דרמת פעולה אמנות לחימה בכיכובו של Iko Uwais המוכר מסדרת סרטי הלחימה המצוינים The Raid.
החוזק של הסדרה זה קטעי לחימה מעולות, ודמויות מאוד מרשימות. דווקא איקו אוואיס פחות מרשים ביכולת המשחק שלו
אך הוא מפצה על זה בקרבות מגע טובים. העלילה די סטנדרטית ולא מבשרת על חידוש בז'אנר, אבל המוטיב
המרכזי של יכולת לחימה מצליח לרתק אותך לסיפור בגלל דמויות ושחקנים טובים בעלי יכולת לחימה מרשימה.
Tommy Flanagan ("ילדי האנרכיה") עושה תפקיד מעולה ודי גונב את ההצגה בסדרה. Katheryn Winnick ("ויקינגים")
בתור שוטרת מציגה יכולת משחק ולחימה לא רעים בכלל.

החיסרון הגדול של הסדרה זה כתיבת דיאלוגים לא מרשימה, אך בתור סדרת פנטזיה/אומנות לחימה היא די מספקת וגורמת להנאה
מצולמת ויזואלית נפלא - בתוספת כמה טוויסטים . חבל שסיום העונה היה חסר מעוף.

7.2/10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7645
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #713 

bariko כתב:עופר,
אל lost התחברתי כבר מהפרק הראשון.
עד היום אני סבור שזו אחת הסדרות הטובות והמעניינות בהן צפיתי בחיי, וזאת למרות הסיומת המאכזבת והבלתי ברורה.

יתכן שעוד אתן הזדמנות נוספת ל- DARK, אם כי אני בספק שזה ישנה את הרושם הראשוני.
את "הסמויה" למשל, רבים מדרגים כסדרה הטובה ביותר בכל הזמנים, מכל הקטגוריות, BY FAR
ניסיתי כבר כמה פעמים, אבל תמיד נשברתי אחרי 4-5 הפרקים הראשונים.
כבד, משעמם, איטי- פשוט בלתי נסבל מבחינתי...
...
מסכים איתך, לרוב כדי להתניע את הרצון להמשיך צריך להתחבר מהתחלה אבל זה לא מעיד שהסדרה תהיה טובה בהכרח.
לפעמים מה שמתחיל ממש טוב מאבד מומנטום. זה גם עניין של טעם, סבלנות , כמה זמן יש וכו'.

Lost יצאה בזמן שסדרות הטלויזיה עברו אבולוציה רצינית בכל בחינה, והיתה בין היחידות אז שנעשו בתקציב עצום יחסית לטלויזיה. קל היה להתחבר לרעיון שלה ולא לשווא זכתה לפופולריות גדולה (מה שיצר גל של סדרות שניסו לשאוב ממנה השראה), אבל גם כשצפיתי בזמן אמת הרגשתי שחלק מההחלטות של הכותבים נהיו גרועות. 3 העונות הראשונות היו מעולות אבל אחרי זה היא נהיתה מפותלת ומסובכת יותר מדי, עומס בקווי עלילה ודמויות, והשימוש המבריק במעבר בזמנים נהיה כבר מעיק ומוגזם. הכותבים איבדו את זה. יותר ממה שהיא היתה מעניינת רציתי לראות איך זה ייגמר אחרי השקעת הזמן . גם אין מצב שהיום היו מצלמים 20+ פרקים של 40 דקות לעונה, בטח משהו כמו 10 +- . הרעיון לסיום היה כל כך פשטני ולא הולם עבור סדרה כזאת, אבל לפחות הסצינות האחרונות היו עשויות טוב ונתנו הרגשה של סגירת מעגל.

בניגוד ל lost, ושוב אנחנו חוזרים ל wire /הסמויה שהזכרת, היא היתה לדעתי קרוב למושלם גם במבט לאחור ולא הייתי משנה בה דבר. היא הסתיימה נהדר ולא נמתחה רגע מעבר לזמן שהיתה צריכה.
נכון שהיא היתה ארוכה קצת, המון דיאלוגים, היא סדרת דרמה אז אין הרבה אקשן, מה שאתה מגדיר "איטי ומעיק" . אבל כל זה משתלם ככל שמתקדמים בה, בניגוד לסדרות אחרות שנותנות הרבה בהתחלה כדי למשוך ואז נמרחות ונגמרות גרוע .

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #714 

Roman Empire
( 3 עונות - נטפליקס)

אפוס היסטורי המתאר את ימי שלטונם האלימים של קליגולה,קומודוס, ויוליוס קיסר.

דרמת תעודה המתארת את שלטונם של מנהיג רומא מבחינה צבאית ופוליטית. סדרה שראיתי חלק מעונה ראשונה לפני איזה שנה, ולא המשכתי. לפני כמה חודשים שיצאה עונה שלישית החלטתי לנסות שוב את הסדרה -וזו הייתה בחירה מעולה. השילוב בין קריינות ובין שחזור האירועים עשוי באופן משכנע. קטעי הקרבות מצולמים טוב ודי מצליחים להעביר את ההיסטוריה האלימה של רומא דאז. זו לא סדרה ברמה של Roma בטח לא Spartacus המשובחת (למרות שיש לי גם כמה השגות עליה) אך מי שמחפש סדרה קלילה על היסטוריה מרתקת, שהוסיפה לי הרבה מידע מלמד, שווה לתת צ'אנס לסדרה הזו.
למרות ציון נמוך ב - IMDb שלדעתי עושה לה מעט עוול - כי היא ראויה לציון מעט יותר גבוה.

7.4/10

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #715 

Taboo

ראשית תודה רבה ל Kondo10 שגרם לי שהכיר לי את הסדרה הזו

טום הארדי מגלם את ג'יימס דילייני, אדם מאוד מסתורי שחוזר ללונדון ללוויה של אביו בשנות ה 1800, ומפתיע את כולם שחשבו שהוא מת לאחר שעזב את אנגליה לאפריקה

ג'יימס מגלה שאביו הוריש לו חלקת אדמה שכל אנשי השררה חושקים בה ומנסים לנשל אותו ממנה

הוא מנצל את כישוריו הרבים ובמיוחד את ערמומיותו כדי ללכת בין הטיפות ולא להרטב בגשם של התחבולות והמלכודות ששמים לפתחו.

סדרת מתח אפלולית וקודרת, מותחת ומרתקת עם המון טוויסטים שמותירים את הצופה מופתע ומצפה לבאות בכליון עיניים

הורדתי את הסדרה וראיתי את שמונת פרקיה בסוף שבוע אחד

אלימות גרפית לחלוטין והגסויות נמתחות לאורך כל הסדרה, אי אפשר להשאר אדישים לצורת ההגשה של האירועים בעלילה.

הלכלוך והזוהמה אינם רק פיזיים אצל על גופם של המשתתפים אלא טבועות בנשמותיהם ובשלב מסויים כל גילוי של אנושיות גורם להפתעה מסויימת

אחלה סדרה, אני מאוד ממליץ! (לא לילדים :lol: )
8.5/10

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #716 

THE SPY

בינג' לסופ"ש
היה מרתק לראות, לשמוע וללמוד על מה שהיה בתקופה ההיא בארץ ובחו"ל
הסדרה אמנם לא חפה מבעיות, כמו תסריט שקצת דליל וקופץ מהר מדי מבלי להכנס לעומק הדמויות או לעומק האירועים שהוא עובר דרכם
אבל משחק יפה של כהן, האווירה והדיוק של התקופה מדהימים
מאוד התחברתי לסיפור, והיה מרתק כל פיסת מידע

אני מאוד נהנתי
וממליץ

רמי

קרוקס44
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2073
נתן תודות: 153 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #717 

informer (yes vod
הסדרה עוסקת בפקיסטני-בריטי צעיר שהשרותים החשאיים מגלים אצלו נקודת חולשה ודרך זה הופכים אותו למודיע הסדרה מתמקדת בתן וקח בין השוטרים לצעיר שמגיע לתוצאות המקוות לשני הצדדים ומגיעה לסיומה בפרק 6 בו כל מה שנבנה מתפורר והולך לאבדון, גם של חיי אדם
7.5-8/10
נערך לאחרונה על ידי קרוקס44 ב 16/09/2019 18:26, נערך פעם 1 בסך הכל.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #718 

The Spy
הסיפור של אלי כהן - המרגל שלנו בדמשק

בשורה התחתונה - מאד מאכזב. ההפקה בהחלט מושקעת ושיחזור התקופה יפה מאד אבל התסריט מאד חלש ורדוד ובנוסף המשחק של סשה בארון-כהן לא ממש מרשים. לדעתי זה פספוס ענק כי הסיפור עצמו מרתק.

כנראה שאם לא היה מדובר בסיפור מההיסטוריה שלנו - לא הייתי ממשיך לצפות בסדרה.

7

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #719 

Kondo10 כתב:Roman Empire
( 3 עונות - נטפליקס)

אפוס היסטורי המתאר את ימי שלטונם האלימים של קליגולה,קומודוס, ויוליוס קיסר.

דרמת תעודה המתארת את שלטונם של מנהיג רומא מבחינה צבאית ופוליטית. סדרה שראיתי חלק מעונה ראשונה לפני איזה שנה, ולא המשכתי. לפני כמה חודשים שיצאה עונה שלישית החלטתי לנסות שוב את הסדרה -וזו הייתה בחירה מעולה. השילוב בין קריינות ובין שחזור האירועים עשוי באופן משכנע. קטעי הקרבות מצולמים טוב ודי מצליחים להעביר את ההיסטוריה האלימה של רומא דאז. זו לא סדרה ברמה של Roma בטח לא Spartacus המשובחת (למרות שיש לי גם כמה השגות עליה) אך מי שמחפש סדרה קלילה על היסטוריה מרתקת, שהוסיפה לי הרבה מידע מלמד, שווה לתת צ'אנס לסדרה הזו.
למרות ציון נמוך ב - IMDb שלדעתי עושה לה מעט עוול - כי היא ראויה לציון מעט יותר גבוה.

7.4/10
...
·

ראיתי שני פרקים, והספיק לי.
אני חושב שהבעיה הגדולה של הסדרה, נובעת מכך שיש בה יותר מדי קטעי קריינות.
אולי זו הסיבה ל ציון נמוך ב – IMDb

"אחרוני הצארים" למשל, בנויה על מתכונת דומה, אך שם יש פחות קריינות/פרשנות, ולכן היא הרבה יותר מוצלחת לדעתי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש

שליחה #720 

Green Frontier
(עונה 1 - נטפליקס)

חקירת רצח מסתורי של ארבע נשים בג'ונגלים של בוגוטה חושפת תעלומה שקשורה בתופעות על טבעיות.

דרמת מתח קולומביאנית בשפה הספרדית. הסדרה מצולמת נהדר בנופים עוצרי נשימה, דמויות מעניינות אך חסרות עומק. השחקנית הראשית שחוקרת את התעלומה ומגלה קשר ישר לעברה המסתורי, עושה מאמץ לתת לסדרה מעט עניין
אך גם היא לא מצליחה לעורר עניין רב בעלילה בגלל כתיבת תסריט לא עקבית. במקום להתמקד בז'אנר אחד או יותר
הסדרה מתפרסת על כמה וכמה ז'אנרים כולל על טבעי, חלל,פשע, אמונה ודת - מה שלא מאפשר לצופה להבין
על מה מדובר.

סדרה עם פוטנציאל מאוד גבוה נופלת על שחקנים לא מקצועיים (ברובם מקומיים) כתיבה בסיסית ושטחית
ודמויות לא מפותחות דיו. גם הסיום מעורר תהיות אם יש טעם להמשיך לעונה נוספת, אם תהיה. פספוס.

6.9/10

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”