שרשור מונדיאל 2014

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
ivanhoe888
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1209
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #701 

olorin כתב:
...
...
אכן הערוץ של צ'רלטון מיותר מה שלא משודר בערוץ 1 משודר בערוץ 2 וספורט 5 HD.
...
לא מיותר כי לא כולם פראיירים שמשלמים על 5HD...

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #702 

bariko כתב: Guyezra
ראיתי קוסטה ריקה-יוון עד הסוף, למרות שכמעט נרדמתי.
שתי הקבוצות הציגו אמנם משחק חלש, אבל לפחות היה מרתק ושקול, כמו שאני אוהב.
לא כמו קולומביה נגד אורוגוואי, שהיה אפשר לסגור אחרי חצי שעה...
...
·
כנ"ל, הייתה לי אותה התרשמות. הייתה דרמה, עוד לפני הפנדלים.
כל ההארכה הייתה מעין "קרב גיבורים" של קוסטה ריקה ב10 שחקנים שרק מנסים להחזיק מעמד ואכן הצליחו. הם לא יכלו לעשות כלום חוץ מלהרחיק, היו גמורים פיזית. היוונים דווקא היו בכושר פיזי ולא הורגשו עליהם 120 הדקות.
בדקה ה120 או משהו, החמצה נוראית ליוונים.

אה, השער הראשון של קוסטה ריקה היה מוזר וחכם. כאילו זה קורה בסלו מושן.
כנראה שהסתירו לשוער היווני כי הוא עמד במקום למרות שהיה זמן להגיע לכדור האיטי.
משה

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #703 

osherov כתב:אני לא הבנתי מה חריג כאן?!
...
כאן קבור הכלב. אם אינך מבין מה חריג אז אפשר לעצור פה, כי הכל נובע מכך שזה כל כך חריג.
osherov כתב: מה ההבדל בין זה לבין קללה גזענית, יריקה, נגיחה בשחקן יריב וכמובן בבעיטה מכוונת בשחקן יריב.
...
·
כמו שהראיתי בפוסט הקודם בנושא, קללות גזעניות נענשות באותה מידת חומרה כך שלפחות לגבי הסעיף הזה השאלה שלך לא במקום.
משה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #704 

משה,
תסביר לי איך הרחקה של תשעה משחקים בינלאומיים והרחקה של ארבעה חודשים מכל פעילות שקשורה בכדורגל (מה שפוגע בו בצורה ישירה בפרנסה בעיקר שלו בעיקר בגלל הקושי שלו לסגור עכשיו עם קבוצות)ת פלוס 100K קנס שקול לעונשים שהעלת?

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #705 

osherov כתב:משה,
תסביר לי איך הרחקה של תשעה משחקים בינלאומיים והרחקה של ארבעה חודשים מכל פעילות שקשורה בכדורגל (מה שפוגע בו בצורה ישירה בפרנסה בעיקר שלו בעיקר בגלל הקושי שלו לסגור עכשיו עם קבוצות)ת פלוס 100K קנס שקול לעונשים שהעלת?
...
·
מה לא ברור? העונש פה חמור מהרחקה מ 8 משחקים אך זה אותו סדר גודל. הרי מקודם טענת שזו עבירה שצריכה להיענש רק בכרטיס.
גם סביר שעכשיו יקבל עונש כבד יותר, בגלל הבמה של המונדיאל. הוא כבר השתין מהמקפצה הכי גבוהה.

ההערה שלך על הפרנסה שלו (מוכן לתרום לו כמה שקלים שיהיה אוכל לילדיו) דומה להערה שלך בתחילת המונדיאל על ההרחקה של פפה במשחק עם גרמניה. אתה מטיל את האשמה על האדם או הארגון הלא נכון.
כמו שמי שהרס את המשחק פורטוגל-גרמניה היה פפה, ולא השופט, כך גם פה מי שצריך לדאוג לפרנסתו של סוארז זה האדון סוארז בעצמו.
משה

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #706 

חבל על מקסיקו, הייתי בטוח שיצליחו לעלות.
קוסטה ריקה ראיתי חצי ישן, את הפנדלים לא צלחתי, נרדמתי וזהו. היוונים אכן נראו הרבה יותר חיים.
שחקני קוסטה ריקה צריכים מאוד להיזהר במשחק הבא, חמישה צהובים + דוארטה מורחק הופכים אותם למטרה קלה למשיכת עבירות.
אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה נאמר על ידי שחקן הספסל שהקפיץ את השופט עד כדי כרטיס צהוב.
Vocare Ad Regnum

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #707 

osherov כתב:ערן, ..... העונש שהשחקן קיבל הוא לא מידתי ברמות קיצוניות. ....... אבל לא תמצאו לדעתי אפילו מקרה אחד שועדת משמעת פסקה עונש חמור כל כך.
...
אריה, נראה לי שאנחנו מסכימים שהעברה לא ספורטיבית (ויש יאמרו מכוערת, ואפיל לא מידתית).
אתה אומר שבסוף זו רק עבירה, וראוי שיקבל עונש, רק לא חמור כפי שקיבל.

כאוהד ספורט, אני מעדיף לא לראות אותו ושכמותו, ולכן אם הייתי (ואני לא) בועדת העונשים הייתי מחמיר (גם אם תגיד שזו החלטה פופוליסטית).
מבחינתי אם היה מקבל השעיה "רק" עד סוף המונדיאל (שכבר נגמר במשחק הבא מבחינת אורוגוואי) או עוד כמה חודשים - לא מטריד אותי.

אתה נוטה להקל איתו (כי הוא כוכב?).

לא שווה שנתווכח על העונש.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #708 

ערן,
הרי כל הדיון פה הוא על העונש עצמו ועל חומרתו. אגב, אם אתה לא רוצה לראות אחד כמו סוארז אז גם לא היית צריך לראות אחד כמו לאנס (לפני שנתפס), אחד כמו מארדונה (אם מישהו מכם זוכר את האדום שהוא ספג ב 82 נגד ברזיל שלא לדבר על יד האלוהים), את קונטונה, את זידאן את טייגר וודס או איירטון סנה הגדול....כי כולם היו בני-ז^%^ שאי אפשר לתאר בכלל.

כבר דיברנו על זה פעם, אז חשבתי כמו היום שכל הסופרטאים הגדולים בהיסטוריה שרוטים מטבעם (כדי להיות בטופ אתה צריך להיות תחרותי ברמה חולנית דבר שרובנו לא היו מתחברים אליו במידה ורק היינו נחשפים לזה). סוארז הוא לא יותר דפוק מפול גאסקוין ובטח לא ממראדונה (שלא לדבר על הצרפתי עם השחפים), אבל מה לעשות שהתקשורת ופיפ"א הפכו אותו לכזה פריק בגלל עוד עברה בכדורגל...וכולם יישרו קו עם זה בלי באמת להשוות את זה לעברות אחרות.

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #709 

אריה, חלק מהרשימה שנתת כן נענשו בחומרה (אחרי שנתפסו לפחות). אגב, גם ג'ורג'י בסט סולק לאיזה חצי עונה לאחר שזרק בוץ על השופט :-) .
לא ברור למה אתה חושב שמקרה סוארז הוא חריג מבחינת חומרת הענישה.

אתה צודק שאצל ספורטאים גדולים (כמו גאונים) בכלל, נמצא הרבה שריטות אבל זה לא מחוייב וזה לא אצל כולם, ובעיקר, יש שריטות ויש שריטות.
רונלדו גם שרוט, אך בינתיים זה מתבטא אצלו בנרקיסיזם המשעשע, אשר לא ממש מזיק.
אצל זלטן אותו סיפור כמו אצל רונלדו.
אצל מסי אני עדיין מחפש את השריטה.

אגב, ונראה לי שהיה לנו פעם דיון על כך, לא ברור אם באמת יש קשר בין השריטות לגאונות, או שזה פשוט אפקט הפרימדונה - לכולם יש שריטות, אך הגאונים יכולים להרשות לעצמם לא להסתיר את זה.
משה

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #710 

אוי אריה, כמעט פספסתי, איזו הרמה להנחתה :D
ממתי אתה מזכה את טייגר וודס להיכלל ברשימה של ספורטאים ?
(Y)
משה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #711 

משה,
תגובתי הייתה לערן לגבי חוסר הרצון שלו לאהוד אנשים כמו סוארז ואני עניתי לו שאם כך, אז הוא גם לא צריך לאהוד חלק לא קטן מספורטאי העל.
גם רונאלדו שרוט ובטח שזלאטן שרוט ואין לי ספק שמסי שרוט. רק השריטות שלהם לא בהכרח מגיעות אלינו הצופים אלא הם מפולטרים ע"י פסיכולוגים, פסיכאטרים ויחצני השחקנים. דוגמא קלאסית לזה הייתה ההתנהגות של זידאן. שמבחינת כולנו עד אותה נגיחה הוא היה מלאך ודוגמא לכדורגלן.

אגב, דוגמא אחרת לשריטה (שונה) הייתה של האגדה ביורן בורג (כחובב טניס אני בטוח שערן מעריץ את הטניסאי). האיש היה מופת לכל ספורטאי שחי בתקופה ההיא. אבל בדעיבד המציאות גילתה לנו שההישגיות כנראה גרמה לו לבעיות קשות שגרמו לו כמעט למוות. לא בדיוק מופת שהיית רוצה להידמות אליו.

*באמת טייגר וודס לא ספורטאי מכיוון שהענף שהוא משחק בו לא נחשב לספורט. אבל הוא כן ענף תחרותי מאוד ולכן לדיון הזה הוא רלוונטי מאוד (לצורך הדיון הזה גם בובי פישר היה כנראה נכנס לרשימה).

moco פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #712 

osherov כתב:משה,
תגובתי הייתה לערן לגבי חוסר הרצון שלו לאהוד אנשים כמו סוארז ואני עניתי לו שאם כך, אז הוא גם לא צריך לאהוד חלק לא קטן מספורטאי העל.
...
צודק, לא שמתי לב לכך.

אגב, אני גם לא "אוהד" טיפוסים כמו מרדונה וארמסטרונג. לגבי ארמסטרונג, הוא זכה לאהדה רבה (היה סמל לספורטאי מופת בכמה מישורים), אבל אחרי שהתגלה מה שהתגלה, המון אוהדים התהפכו עליו תוך ממש רגשות כעס על שהוא רימה גם אותם.
גם ארמסטרונג נענש בחומרה.

אני עוד בדיון על חומרת העונש של סוארז. לא עושה ממנו מפלצת ובטח לא מפחית מגאוניותו, רק טוען שהגיע לו עונש חמור בהרבה מכרטיס.
משה

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #713 

מדהים!

אף הודעה על המשחק צרפת - ניגריה!

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #714 

נראה לי שאפשר להבין למה...

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #715 

לא משחק שנספר עליו לנכדים.
אלעד

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7043
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #716 

ניגריה שחקה טוב ביותר מחצי משחק והייתה עדיפה על הצרפתים

אניימה שוער ענק!!

גם הגול שהוא ספג שכולם אומרים שזו טעות שלו לדעתי לא טעות שלו.... אם תסתכלו על ההילוך החוזר תראו שהוא מוצאי את הכדור מהראש של מספר 3 בנבחרת הצרפתית רק שהוא לא הדף את זה טוב.

רק בשביל אניימה היה שווה לראות את המשחק.

לגבי העונש של מר מלתעות.... לא יעזור כלום.... אף אחד לא ישתכנע כך שהוויכוח עקר מיסודו כמו הרבה וויכוחים באתר הזה.

לדעתי הוא יצא בזול!!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #717 

לדעתי לאלג'יריה לא יישאר כח למחצית השנייה

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #718 

לזה לא ציפיתי.
לצערי אני פורש, מקווה שאני אקום בבוקר ולא אשמע על ההדחה של נבחרת גרמניה...

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7043
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1465 פעמים

שליחה #719 

גם אני פורש

גרמניה לא משחקת ואלג'יריה לדעתי כבר בלי כוח.

השוער של אלג'יר מדהים וההגנה הגרמנית ממש לא קיימת השוער שלהם משחק כמו בלם.

משחק מאכזב

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #720 

פרשתם או לא?
אלעד

שלח תגובה