שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

ב 30 שניות האחרונות לא, הכל חלק, כמו בקודמים :D
אני לא מצפה לאיזה מהפך או תפנית דרמטית

עדכון : בגלילה בתוך אפליקציות כמו titanium backup למשל, פס הגלילה שמופיע הוא ריבוע כחול חצי שקוף במקום הכסוף ה"מעוצב" הקודם, נראה כמו באג. לא מפריע לפעולה תקינה של האפליקציה.

סימון טקסט בתיבת טקסט גורמת לקריסת האפליקציה (כל אפליקציה)

הרבה מדווחים על עוצמת שמע נמוכה, מפאת השעה אני נבצר מלנסות את זה.

יש שמדווחים על אחוזי סוללה לא הגיוניים (פרטים במכשיר לא תואמים את האייקון למעלה, לפני התקנה היה 90% ואחרי 2% וכו') - אצלי הכל בסדר, אם זה קורה - אפשר לתקן ע"י מחיקת סטטיסטיקות הסוללה.

המפתח הצהיר על דפדפן שנתקע, אני עובד עם dolphinHD ככה שזה לא משנה לי.
נערך לאחרונה על ידי harari ב 21/07/2011 1:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

היי ,

אני עם קוגנישן 1.15 ומשום מה ב- motion יש את הכל חוץ מה- double tap .

יש למישהו מושג מדוע?

והאם הפתרון הוא להתקין מהסטוק את ה- motion ap ?

tuvi123
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32

שליחה

harari
בחייאת אריה, תענה לי על כל השאלות אם אתה יכול, ולא אני רוצה שאתה תענה לי או osherov
הרבה דברים ששאלתי עדיין לא קיבלו תשובה וחלקן קיבלו אבל לא תשובה מפורטת.
תאמין לי זה יעזור גם לחלק מהמשתמשים פה.

ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

tuvi123 כתב:harari
בחייאת אריה, תענה לי על כל השאלות אם אתה יכול, ולא אני רוצה שאתה תענה לי או osherov
הרבה דברים ששאלתי עדיין לא קיבלו תשובה וחלקן קיבלו אבל לא תשובה מפורטת.
תאמין לי זה יעזור גם לחלק מהמשתמשים פה.
...
:oops: 8O

tuvi - לא אריה ולא הררי עובדים אצלך !

הם יענו לך אם בכלל, בזמנם הפנוי. אגב,אחרי הודעה כזו מצידך אני בכלל לא בטוח שאתה ראוי לתשובה מהם.

kalinium
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1315

שליחה

לא קשור לרומים,

מישהו יודע איך משפרים את איכות הסאונד בהקלטה בוידאו? היא פשוט נוראית.
ראיתי על זה דיון פה בשרשור לפני כחודש, אבל חשבתי שה-firmware update דרך החנות של סמסונג אמור לפתור את זה, וזה לא קרה.
הסאונד עדיין צורמני, ובדיסטורשן.

תודה...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

tuvi123,
כמעט כל המידע שאתה שואל נמצא פה בפורום. אני\אנחנו לא יכולים לענות על עשרות ומאות שאלות שנשאלות פה כל הזמן חזור והשב, בשרשורים השונים. ממליץ לך לקרוא קצת חומר בפורום כאן ואח"כ למקד יותר קצת את השאלות בדברים שעוד ישארו לך פתוחים

תקרא את המאמר הבא כדי להבין קצת מי נגד מי (החלק שנקרא 'קצת ארכיטקטורה של מערכת האנדרואיד'):
http://www.htmobile.co.il/article02159. ... 7%A8%D7%99

יש לך פה מידע נוסף:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 02&start=0

מידע על רומים ורוט:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=

כמה תוספות ותיקונים קטנים:
-הרום של כל המפעילות בארץ, כלל שינוי ברום עצמו (האנדרואיד) ובקרנל (הלינוקס קרנל) של הסטוק הרשמי של סמסונג (זה מה שנמסר לי בזמנו מהחברה שיפתחה אותו). לכן, ייתכן שלא ניתן יהיה לקחת את הרום ולדחוף אותו עם הקרנל אחר

-פעולת Wipe לא מוחקת את מחיצת המערכת (ה System). אלא מוחקת את מחיצת ה Data. במחיצה הזאת נשמרים כל התוכנות שהתקנתם וכל ההגדות שלכם על האנדרואיד. פעולת Wipe (שיחזור הגדרות יצרן) לא תשנה שום רכיב במערכת (למי שמבין קצת, זה אומר שאם תדחפו את תיקוני העברית למערכת על אחד הרומים, פעולת Wipe לא תמחוק את העידכון הזה)

-PDA: זה הרכיב המרכזי, הוא מכיל את כל מערכת האנדרואיד. זה הרכיב שתמיד נצרב בהתקנת רום דרך אודין
-CSC (קיצור של Customer Specific Customization): הוא רכיב שמכיל את כל הדברים הקשורים להגדרות תקשורת ולאפליקציות הקשורות לאזורים (ומדינות) בעולם (לדוגמא APN). כלומר דברים הקשורים אנגליה\ישראל\מצרים.....
-Phone (נקרא MODEM): זה רכיב שמטפל בכל נושא התקשורת במכשיר. דברים כגון WiFi, Bluetooth ,3G/2G/GSM. זה הרדיו

-קרנל זאת השיכבה הנמוכה שעלייה יושבת מערכת ההפעלה אנדרואיד. הקרנל באנדרואיד מבוסס על מערכת ההפעלה הכתובה בקוד הפתוח,הלינוקס קרנל.
מערכת ההפעלה, אנדרואיד, כוללת גם את שכבת הקרנל וגם את שכבות האנדרואיד (כגון האפליקציות). עדיין, בגלל תאימות לאחור. בדר"כ ניתן להתקין קרנלים שונים מתחת לרומים של אנדרואיד שונים והעסק יעבוד כשורה

-פקודת ADB היא כלי המאפשר לך בין היתר לבצע פעולות על קבצי האנדרואיד במכשיר שלך (או באמלוטור) דרך חיבור המכשיר מרחוק למחשב (בדר"כ דרך כבל USB) וביצוע הפקודה מהמחשב (זה נלקח מאחת ההודעות בפורום)

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

kalinium כתב:לא קשור לרומים,

מישהו יודע איך משפרים את איכות הסאונד בהקלטה בוידאו? היא פשוט נוראית.
ראיתי על זה דיון פה בשרשור לפני כחודש, אבל חשבתי שה-firmware update דרך החנות של סמסונג אמור לפתור את זה, וזה לא קרה.
הסאונד עדיין צורמני, ובדיסטורשן.

תודה...
...
לא שיחקתי עם זה עדיין, זה השרשור בפורום XDA שמדבר על זה:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1104051

אגב, אם אתה הולך להתקין את ה Camera.apk משם, אז אל תשכח לגבות את האפליקצייה לפני כן. ככה שאם יהיו לך בעיות, תמיד תוכל להחליף שוב בקבצים ולשחזר

rastamit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19

שליחה

tuvi123 כתב:כמה שאלות אל harari ו osherov:
יש לציין שקראתי כבר אך עדיין לא הבנתי בדיוק לכן אודה לכם אם תענו על כל השאלות גם אם הם נשאלו כבר.
1) אני חדש בעיניין של אנדרואיד ורק קיבלית את הגלקסי 2 לפניי יומיים.
הבנתי שכל רום הוא עדכון קושחה והוא בא בגירסאות (2.3.3 וכולי..), האם זה נכון?
הבנתי שכל רום מורכב משלוש חלקים ולכל חלק יש גירסה משלו, זה נכון?
PDA
CSC
PHONE
אשמ ח להסבר מה כל אחד מהחלקים אומר ומה יש בתוכו.
כמה שוקל רום?
ואם קרנל זה המערכת הפעלה אז למה לא רק מעדכנים את הקרנל?
האם יש דרך לגבות את כל הרום כולל הקרנל? (CFROOT מחייב החלפת קרנל)
2) לאחרונה םורסם הרום הרישמי של אורנג עם עברית מלאה.
איפה העברית נשמרת? בקרנל? בPDA/CSC או שבPHONE?
האם יש דרך להוציא את העברית הרישמית לתוך קובץ ואותו לצרוב על רום אחר כך שנקבל רום מקוסטם עם עברית רישמית של סאני?
אם כן, איך עושים זאת?
3) מה זה בדיוק WIPE / WIPE CACH / DELPHI וכולי..?
הבנתי שWIPE זה בעצם שחזור להגדרות יצרן אבל מזה אומר בדיוק?
האם WIPE מוחק את כל התוכנות קבצים והערכים?
איך זה שיש רומים שדורשים WIPE ויש רומים שלא?
למה צריכים את זה ואיך ניתן לגבות הגדרות.
4) מה זה לאנצרים?
5) יש דרך למחוק את כל ההגדרות ברום של אורנג (לשנות את הרום עצמו לצרוב עלי ומשהו שונה) וכך להפוך אותות בעצם לרום של סאני?
6) מה זה ADB?
7) מה ההבדל בין כל המצבים בדיוק ולה משמש כל מצב? (recovery mode, download mode, usb debug mode ויש עוד..)
...
למרות ההודעה האחרונה המחפירה שלך שהפכה אותך לא ראוי לתגובה.
ולמרות שכל התשובות שלך נמצאות בגוגל ממש בחיפוש בסיסי.
אזי לפנים משורת הדין ועקב היותך חדש, אנסה לענות לך:

1) נכון בחלקו. רום הוא מערכת ההפעלה של המכשיר. והיות ומדובר במערכת אנדרואיד שהיא OPEN CODE אתה צריך לצאת מכמה הנחות יסוד שמוטמעות אצל רובנו שאינן נכונות. לדוגמא: למרות שהגרסה (הבנתיים לא רשמית של גוגול\סמסונג) היא 2.3.4 הרי למרות שזו ה"קושחה" כל מפתח בונה רום על בסיס אותה קושחה אבל עם השיפורים\תוספות\הסרות שנראות לו. וכל גרסת פיתוח כזו היא רום בפני עצמו.
PDA - החלק הארי של גרסת הרום, ורוב רובם של הרומים מגיעים או בקובץ כזה (ואז התקנה דרך אודין) או בקובץ זיפ (ואז התקנה דרך ריקוברי). CSC - קבצי מערכת שעניינם התאמה לאזור הגאוגרפי (הגדרות חיבור בהתאם לאזורך ועוד עניינים שקשורים לאזור). אין קובץ PHONE אלא באודין יש רובריקת PHONE שבתוכה שמים את קובץ ה modem - שהוא בעקרון הרדיו.
כאמור ברובם הענק של המקרים הרומים לא באים עם שלושת הקבצים האלה אלא רק בקובץ אחד.
בד"כ כשעושים שימוש בשלושת הקבצים האלה לשם צריבת רום זה במקרים שבהם אתה תקעת את המכשיר (סמי בריק או משהו דומה) או שאתה רוצה לחזור בצורה הכי טובה לסטוק רום (הרום המקורי של סמסונג) ואז אתה שם כ"א מהקבצים היכן שצריך באודין, ובד"כ מומלץ אם כבר לשים את קובץ PIT (ה"ממונה" על חלוקת ה-Partitions בשעת ההתקנה) - ואז זה בין המקרים הנדירים שרובריקת רה-פרטישן מסומנת באודין טרם הצריבה.

רומים שוקלים בין 100 מגה (גרסת הנייטלי המפורסמת) לבין כ- 350 מגה.

kernel/initramfs - הקרנל (kernel) הוא הליבה של המערכת - הבסיס של המערכת שמפעיל את הכל. הקרנל של Android מופץ כקובץ בשם zImage ומאוגד יחדיו עם קובץ נוסף (וההתיחסות לקרנל היא בעצם לשניהם) בשם initramfs, שהוא קובץ דחוס המכיל את תוכניות הטעינה הראשוניות של המכשיר ונטען אוטומאטית עם טעינת הקרנל. הקרנל מופץ בשלושה דרכים: (א) כקובץ tar שאותו ניתן להתקין ב ODIN (ב) כקובץ update.zip (ג) כחלק מעידכון מערכת מלא - rom. (קרדיט לניסים מאיי-אנדרואיד שעקב עצלנות עשיתי העתק הדבק להגדרה שלו :) ).

גיבוי רום הכי כוללני שיש באנדרואיד הוא גיבוי ננד\NAND . מזה? תקרא קצת.

2) במקומות שונים ב- PDA .
אין דרך להוציא רק את העברית מרום ולהתקינה על כל רום אחר שיצא או שיצא בעתיד. היות והעברית כאמור גם שמורה בכמה מקומות וגם תלוית לא מעט הגדרות הסובייקטיביות לכל רום, לכל רום יש לבצע את התאמת העברית שלו.
בד"כ שמפתח טוב מוציא גרסת רום אזי החבר'ה המקסימים והטובים שלנו בישראל ממש תוך כמה שעות מוציאים גרסת RTL (קובץ האחראי להכרה בסיסית של העברית במכשיר-כתיבה בעברית+יישור לימין) שכאמור חייבת להיות ספציפית לרום ומעדכנים אותה לכל גרסה חדשה שהמפתח מוציא. היינו לכל גרסת רום ספציפית תמיד יש למצוא את הגרסה הספציפית של קובץ ה RTL שלה.
היות ואני רואה את המציאות (האנדרואיד מתחיל לשלוט+יש לנו אחלה מפתחים בישראל) והן בגלל שאני אופטימי אני מאמין שבעתיד הממש ממש לא רחוק עברית תהיה חלק משפות הברירת מחדל ברומים. אבל עדיין...חזון למועד.

3)factory reset זה כמו שיחזור הגדרות יצרן רק שהכוונה ב"יצרן" היא לרום האחרון שהתקנת על המכשיר. פעולה זו מוחקת את כל הקבצים כולם למעט הרום לרבות כל אפליקציה שהתקנת\הורדת שלא באה עם הרום. היינו אתה תחזור לרום האחרון שהתקנת עם האפליקציות הבסיסיות שלו.

wipe cache- זה מוחק רק את מה ששמור ב cache - לא מפריע לפעולה התקינה של הרום. לא מוחק אפליקציות.

delphi- הוא אחד מכלי הפיתוח המוכרים של אנדרואיד (הוא בעקרון "בלי פיתוח מבוסס עצם")

מה יש רומים שדורשים WIPE ויש כאלה שלא? חשוב מאוד שתדע שלכל מפתח יש דרישות הבסיס שלו לגבי מה צריך להיות מותקן לך על המכשיר טרם התקנת הרום שלו. ולמה יש כאלה עם ווייפ ויש כאלה בלי וויפ ולמה יש כאלה שלא דורשים ווייפ אלא עושים ווייפ (בלי לשאול אותך) במהלך ההתקנה? פשוט כי ככה המפתח קבע ברום שלו, בד"כ זו קביעה שרירותית של המפתח אלא אילוץ שקשור לתיכנות הרום שלו והתקנתו כראוי.
לכן צריך לשים לב טוב טוב הן לדרישות המקדימות והן למה שכל התקנה מסוימת של רום ספציפי תעשה לך במהלך התקנתה.
זה לא כזה מסובך זה מאוד פשוט ותמיד מודגש (באדום או בבולד) במדריך של המפתח, וגם בד"כ בתרגום העברית של המדריך.

גיבוי: הגיבוי לשעת חרום הידוע והנפוץ נקרא גיבוי ננד\NAND , הוא למעשה גיבוי IMAGE ממש כמו GHOST המיתולוגית בווינדואוס.
מה זה עושה? גיבוי זה מגבה את כל קבצי המערכת נכון למועד ביצוע הגיבוי ובשחזור של הננד הוא מביא את המכשיר לאותו מצב באותה נקודת זמן שביצעת בעבר את השחזור. הגיבוי אינו מגבה את האפליקציות ויתר הקבצים שלך !
מתי מומלץ לעשות זאת? זו שאלה סובייקטיבית. בד"כ , וכך מומלץ, יש כאלה שמעדיפים להריץ את הגיבוי על גרסת הסטוק רום (גרסת המקור של איך שמהכשיר יצא מהמפעל) , יש כאלה מעדיפים להריץ את זה על גרסת רום שהם מרוצים מאוד ממנה בד"כ מדובר על גרסת סטוק מתקדמת יותר\מצומצמת יותר שהוציאו מפתחים (כמו גרסת הרום של דארקי וכיו"ב).

איך כן מגבים אפליקציות? יש לא מעט תוכנות במרקט . הידועה והנפוצה והמומלצת היא גיבוי טיטניום שיודעת לגבות את האפליקציות שלך ולשחזרם. היא גם יודעת לעשות "פריז" לאפליקציות שלך וגם עוד לא מעט דברים אחרים.

יודגש כי גוגל מלא במדריכים בעברית לכיצד עושים גיבוי ננד ובלא מעט מדריכים לגיבוי טיטניום.

4) לאנצ'ר היא אפליקציית האינטר-פייס\ממשק של המערכת. היא זו שקובעת בתכ'לס את העבודה הפרקטית \יומיומית במכשיר, מסך\י הפתיחה, דפדוף ועבודה במכשיר. כל רום מגיע עם לאנצ'ר הבסיס כמובן, אבל כל אחד אוהב לאנצ'ר אחר. המפורסמים והמומלצים שבהם הם:
GO LAUNCHER EX ADW LAUNCHER LAUNCHER PRO SPB SHELL 3D SENSE TOUCHWIZ ועוד ועוד.

5) לא.

6) ADB - זו דרך לקשר עם המכשיר שלך כשהוא מחובר למחשב דרך ה- USB . זה בעקרון למפתחים. זה מגיע עם חבילת הפיתוח למפתחים שמוציאה גוגל, בצורה שאפשר לתת פקודות למכשיר בדוס.

7)recovery/download mode - אלו שני מצבים המאפשרים עידכון מערכת עבור טכנאים - וגם מפתחים וסקרנים.
ב download mode ניתן "לדחוף" עידכון מערכת ע"י תוכנה יעודית (ODIN) מהמחשב, וב recovery mode ניתן לאפס נתונים ולהריץ חבילות עידכון\פיתוח ועוד. (קרדיט לניסים מאיי-אנדרואיד שעקב עצלנות עשיתי העתק הדבק להגדרה שלו :) ).

usb debug mode - בעקרון זה נותן גישה לפקודות ADB (ע"ע כנ"ל) אבל לעיתים יש מקרים בהם יש להוריד את ה"וי" ברובריקה הזו עקב צרכים אחרים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

הספקיות סלקום ופלאפון הכריזו על המחיר שלהם ל Galaxy S2
איך אומרים באנגלית: LOL
http://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/8597
Need more cowbell

guy_m
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30

בעיה בדפדפן

שליחה

שלום, אני משתמש כרגע בליטינג 2.2 שדרגתי מ- 1.5. כאשר אני מנסה לגלוש עם הדפדפן שקיים ברום לאתר doctors.co.il ואני נכנס לפורום כלשהו ומנסה לפתוח הודעה, הדפדפן עף - פשוט נסגר. לא מבין מה הבעיה ניסיתי עם אופרה וזה נראה בסדר אבל אופרה פחות נוח וגם לא עובד טוב עם עיברית. האם משהו יכול לעזור תודה

gover
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837

שליחה

osherov אחרי התגובה של tuvi123 אני חושב שאתה צריך לקבל את פרס אנדרויד לסבלנות ואם אין אחד כזה אז צריך לקרוא אחד על שמך.
ראיתם את המחירים של ה GS2 אצל המפעילות?! איפה הם חיים? מעניין איזו השפעה "חיובית" תהייה לזה על החנויות הפרטיות? בסאני אמרו לי שיתחילו לשווק אותו באופן ישיר ללקוח בשבוע הבא מעניין באיזה מחיר זה יקרה...
כל יום לומדים משהו חדש

Splashy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 886

שליחה

ניסיתי להוריד את Litening ROM 3.1 וקיבלתי את ההודעה הבאה:

Fixing some bugs atm...
please come back later

האם Litepro עובד כבר על גרסה חדשה ובגלל זה אי אפשר להוריד?
האתר שלי: http://gali-nir.com
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

כנראה שכן, יש כמה בעיות עם הגרסה האחרונה.
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אוקיי אז התקנתי את הרום של אורנג'.

ההתקנה רגילה, דרך ODIN.
משולש האזהרה הוסר.
יש אנימציית פתיחה וסגירה של אורנג'.
הקרנל והמודם שניהם KG2
גרסת האנדרויד היא 2.3.3, מאכזב.
כמובן ללא ROOT
ממשק בעברית (מיושר לימין)
מקלדת מקורית בעברית וSWYPE בעברית
חייגן משולב עברית-אנגלית

בהתחלה התקנתי ללא WIPE, כל האפליקציות נשמרו כמובן אך ללא ROOT חלקן לא פעל, כמובן :roll:
היו די הרבה הודעות של קריסת אפליקציות על ההתחלה
הבעיה החמורה ביותר היתה החייגן שקרס ברגע שנכנסים אליו.
WIPE סידר את הבעיה.
אפליקציית הmarket היא הגרסה הישנה
הרום מגיע עם שלל אפליקצות של הפורטל של אורנג' בנוסף לאפליקציית my orange לבירור החשבון החודשי בזמן אמת.
אני לא מתכוון להשאר עם הרום הזה יותר מידי כך שבדיקת זמן סוללה לא באה בחשבון. ע"פ הכתבה בynet הסוללה מחזיקה בערך 10-12 שעות בלבד.

לא מצאתי קרנל KG2 להורדה כדי שאוכל לעשות לו ROOT ולהשאר עם הקרנל האחרון (כרגע עשיתי ROOT עם KG1 ונראה שהכל עובד)

מישהו רוצה שאבדוק משהו ספציפי בזמן הקרוב ? אני מתכוון לשחזר את הגיבויי שעשיתי לרום הקודם.

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

tsuri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110

שליחה

ב YNET כתבו שהקושחה העברית מכבידה על המכשיר ומורידה את זמן הסוללה בחצי.
זה נשמע הגיוני?

אם קונים טלפון מהמפעילות, מה כדאי לעשות אם זה באמת נכון?
בהנחה שאני רוצה לשמור על העברית המובנית שהמפעילה מספקת.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

פשוט, לא קונים מהמפעילות. לא במחיר הזה בכל אופן.
כמו שאתה רואה, אפשר להתקין את הרום הזה על כל מכשיר ולעשות לו ROOT.
בכל מקרה אתה מקבל החזר מלא ללא תנאים אם אתה לא קונה אצל המפעילות. ואם אתה משחק עם הרום במכשיר של המפעילות אין לך ביטוח.

המלצה שלי - קנה בחו"ל או באחת החנויות הפרטיות בארץ, קבל החזר, ותתחבר לחבילה שמתאימה לך (ולא חבילה בהתחייבות לנצח עם תנאים להחזר)
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

tsuri
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110

שליחה

אני מתכנן לקנות מחנות בארץ כנראה.
דרך אשתי אני בתכנית אלביט באורנג' אז אחרי יום שני אדבר איתם לגבי ניתוק זיקה.

יש לי אפשרות לקבל מכשיר קנדי, אבל אני חושש שזה יגרור התעסקות של שינוי שפה, אחריות ובטח עוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם.
אבל, אם המכשיר הקנדי יהיה זול משמעותית, יש סיבה אמיתית שלא ללכת עליו?

בכל אופן, תודה רבה.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

הררי,
האם תוכל לוודא שניתן לשים סים של חברה אחרת (סלקום/פלאפון) ועדיין לעבוד עם הרום של אורנג'?

תודה!
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

rastamit כתב:[]
גיבוי: הגיבוי לשעת חרום הידוע והנפוץ נקרא גיבוי ננד\NAND , הוא למעשה גיבוי IMAGE ממש כמו GHOST המיתולוגית בווינדואוס.
מה זה עושה? גיבוי זה מגבה את כל קבצי המערכת נכון למועד ביצוע הגיבוי ובשחזור של הננד הוא מביא את המכשיר לאותו מצב באותה נקודת זמן שביצעת בעבר את השחזור. הגיבוי אינו מגבה את האפליקציות ויתר הקבצים שלך !
.
...
rastamit
למיטב ידיעתי גיבוי NAND מגבה הכל! כולל אפליקציות ותווכן.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אין לי לקוחות סלקום באיזור אבל ניסיתי עם סים של פלאפון ועובד פיקס. רק צריך לשנות את המפעיל בהגדרות (עניין של כמה שניות)

תמונה

תמונה
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

חזור אל “Android - אנדרויד”