שילמת 170 עבור "התקנה"? יש לך מושג אם הם "יתקינו" את המתאם החדש אם תקנה?04/02/2024 11:56Adigaforever כתב: עברתי לגילת ב83.90 ש"ח (70 + 13.90 עבור מתאם) לחודש עבור 1000/100.
אמרתי ננסה חודש לראות את הרמה שלהם לפני שאקנה מתאם.
האם כדאי לקנות את המתאם וזהו? יעלה כ 210 ש"ח (170 + 40 משלוח)...
שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
Re: שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??
זה 170 שקל עבור קנית המתאם עצמו ו 40 שקל על משלוח.04/02/2024 12:01rafi_d כתב: שילמת 170 עבור "התקנה"? יש לך מושג אם הם "יתקינו" את המתאם החדש אם תקנה?...
ואין התקנות, שלחו את המתאם עם שליח ואחרי שחיברתי את הסיב אליו הכל נעשה מול התמיכה הטכנית.
ברגע שאחליט לקנות אני חושב שפשוט המתאם שיש לי יהפוך להיות שלי ולא ישלחו אחר במקום
מפתיע, באתר כתוב 169ש"ח התקנה. אולי כי היה לך כבר סיב מחובר לתשתית בזק?04/02/2024 15:47Adigaforever כתב: זה 170 שקל עבור קנית המתאם עצמו ו 40 שקל על משלוח.
ואין התקנות, שלחו את המתאם עם שליח ואחרי שחיברתי את הסיב אליו הכל נעשה מול התמיכה הטכנית.
ברגע שאחליט לקנות אני חושב שפשוט המתאם שיש לי יהפוך להיות שלי ולא ישלחו אחר במקום...
- Adigaforever
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 289
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אכן, התחברתי דרך סלקום בחינם ואחרי שהחודשיים ללא תשלום נגמרו עברתי לגילת.04/02/2024 17:27rafi_d כתב: מפתיע, באתר כתוב 169ש"ח התקנה. אולי כי היה לך כבר סיב מחובר לתשתית בזק?...
עמך הסליחה, אלו לא חשבוניות. אין אינדיקציה על מה התמורה בצילומי מסך האלו ובמסגרת אלו תנאים (מבצע ללקוח פרטי, שימור, וועדים, טריפל וכדומה).02/02/2024 10:52em28 כתב: פרטנר: 79 ש"ח ל-600/60 "לכל החיים"
Screenshot_20240202-092215.jpg
הוט: 59 ש"ח ל-500/12 לשנה, בינתיים מאריכים כל שנה
Screenshot_20240202-092301~2.jpg...
אגב, מדובר בשני חיבורים באותו בית פיזי? כגיבוי?
צודק, היה לי יותר נח להעלות מהסלולרי.05/02/2024 18:40NACHUM37 כתב: עמך הסליחה, אלו לא חשבוניות. אין אינדיקציה על מה התמורה בצילומי מסך האלו ובמסגרת אלו תנאים (מבצע ללקוח פרטי, שימור, וועדים, טריפל וכדומה).
אגב, מדובר בשני חיבורים באותו בית פיזי? כגיבוי?...
זה בשתי כתובות שונות.
תפסת אותי במצב רוח טוב, אז קבל:
חחחח שימוש לא נכון, כי אם לך לא העלו את המחיר אז לא מתת...
והמחיר שלך טוב מאוד - עובד בחברת הייטק או משהו שנותן הנחה/מחיר מוזל?
אם לא נשמח לקבל העתק חשבונית שנדע לפנות אליהם ולבקש את התוכנית גם.
ואם לא תעשה את אחד מהם - אז נתייחס לזה כטעות ושאתה לא מודע לעדכון תעריפים אצלך במנוי.
לא ברור החיוב של "פרטנר" - אם רשום שעלות החבילה 69 שקלים כולל מע"מ למה למטה בפירוט רשום 10 + 69, סה"כ - 79 שקלים?05/02/2024 20:04em28 כתב: צודק, היה לי יותר נח להעלות מהסלולרי.
זה בשתי כתובות שונות.
תפסת אותי במצב רוח טוב, אז קבל:...
מה פספסתי?
יפה מאוד. מה הסוד? כישורי מיקוח מפותחים?05/02/2024 20:04em28 כתב: צודק, היה לי יותר נח להעלות מהסלולרי.
זה בשתי כתובות שונות.
תפסת אותי במצב רוח טוב, אז קבל:...
מסלקום (ספק ותשתית) הצלחתי להשיג השוואת מחיר לחבילת 300 עם גילת אבל לא ל600 ומעלה
ליטרלי העלה תגובה מעליך את החשבוניות06/02/2024 17:56shayzil כתב: חחחח שימוש לא נכון, כי אם לך לא העלו את המחיר אז לא מתת![]()
והמחיר שלך טוב מאוד - עובד בחברת הייטק או משהו שנותן הנחה/מחיר מוזל?
אם לא נשמח לקבל העתק חשבונית שנדע לפנות אליהם ולבקש את התוכנית גם.
ואם לא תעשה את אחד מהם - אז נתייחס לזה כטעות ושאתה לא מודע לעדכון תעריפים אצלך במנוי....
תשובה לכולם: בלי מבצעים מיוחדים, ניצול הזדמנויות.
פרטנר - זה התחיל כ-300/30 ב-69 "לכל החיים" אחרי חצי שנה הציעו לעבור בתוספת 10 ש"ח ל-600/60 ב-79 ש"ח - מאז זה כך.
ההתמקחות היתה לפני ההתחברות מול סוכן שטח שלהם שהסתובב אצלנו, סחטתי ממנו גם 4 חודשי חינם.
הוט - עם הוט היה קטע שסיכמת איתם על 500/12 ב-84 ש"ח, הביאו ראוטר שתומך רק ב-2.4 והתחילו לספר סיפורים.
אחרי שתי שיחות לקיר, 3 פעמים "נתק", תלונה למשרד התקשורת וזריקת הראוטר במרכז מכירות שלהם תוך "הסבר" ללקוחות איזו חברה זו הוט
הציעו לי הצעה שלא אוכל לסרב לה: קח ראוטר 5GHZ ללא תשלום (פחות 25 ש"ח) לשנה - אחרי שנה חידשו בלי ויכוחים.
מכיר לקוחות שמשלמים בהוט קצת פחות (סביב ה-50).
פרטנר - זה התחיל כ-300/30 ב-69 "לכל החיים" אחרי חצי שנה הציעו לעבור בתוספת 10 ש"ח ל-600/60 ב-79 ש"ח - מאז זה כך.
ההתמקחות היתה לפני ההתחברות מול סוכן שטח שלהם שהסתובב אצלנו, סחטתי ממנו גם 4 חודשי חינם.
הוט - עם הוט היה קטע שסיכמת איתם על 500/12 ב-84 ש"ח, הביאו ראוטר שתומך רק ב-2.4 והתחילו לספר סיפורים.
אחרי שתי שיחות לקיר, 3 פעמים "נתק", תלונה למשרד התקשורת וזריקת הראוטר במרכז מכירות שלהם תוך "הסבר" ללקוחות איזו חברה זו הוט
הציעו לי הצעה שלא אוכל לסרב לה: קח ראוטר 5GHZ ללא תשלום (פחות 25 ש"ח) לשנה - אחרי שנה חידשו בלי ויכוחים.
מכיר לקוחות שמשלמים בהוט קצת פחות (סביב ה-50).
"שנדע לפנות אליהם ולבקש את התוכנית גם."
ניסיתי את זה, התשובה הייתה זה לא קיים יותר.
ניסיתי את זה, התשובה הייתה זה לא קיים יותר.
לא קיים, עד שמכריחים אותם להכיר את האפשרות של החייאת "תוכנית שלא קיימת".06/02/2024 22:08avngas כתב: "שנדע לפנות אליהם ולבקש את התוכנית גם."
ניסיתי את זה, התשובה הייתה זה לא קיים יותר....
זה לא שבאמת יש תוכניות - אין תוכניות, יש שוק, ובשוק אל תתנהג כמו שוקיסט.
בית פרטי חדש יש תשתית סיבים של בזק והוט.
יש לי היום בבית אחר פרטנר 300 סיבים ב69 ש״ח. אמרו שבגלל שבבית החדש אין סיבים של פרטנר הפתרון להתחבר לפרטנר על גבי סיבים של בזק שזה 250 ש״ח התקנה + 95 ש״ח לחודש עובר אותם 300 מגה.
דיברתי עם בזק יצא לי הרבה יותר יקר.
לדעתכם יש פתרון זול יותר?
תודה.
יש לי היום בבית אחר פרטנר 300 סיבים ב69 ש״ח. אמרו שבגלל שבבית החדש אין סיבים של פרטנר הפתרון להתחבר לפרטנר על גבי סיבים של בזק שזה 250 ש״ח התקנה + 95 ש״ח לחודש עובר אותם 300 מגה.
תודה.
הכי זול על תשתית הוט - סלקום07/02/2024 18:31RnB כתב: בית פרטי חדש יש תשתית סיבים של בזק והוט.
תודה....
הכי זול על תשתית בזק - גילת
בהצלחה
האם סלקום משתמשים בהתקנת סיבים רק בתשתית של בזק?
זאת אומרת התקנה של סלקום יכולה בעתיד לעבור ניוד לגילת?
זאת אומרת התקנה של סלקום יכולה בעתיד לעבור ניוד לגילת?
זה אוף טופיק. אבל אם כבר שאלת:12/02/2024 15:41Shasoosh כתב: האם סלקום משתמשים בהתקנת סיבים רק בתשתית של בזק?
זאת אומרת התקנה של סלקום יכולה בעתיד לעבור ניוד לגילת?...
סלקום מחברים לקוחות לתשתית IBC אנלימיטד המשותפת להם ולהוט, או לתשתית של בזק.
אם קיימת תשתית בזק פעילה אפשר לנייד לגילת.
אם החיבור הוא לתשתית IBC דרוש טכנאי שיסיר את קצה הסיב מהארון של אנלימיטד ויחבר לארון של בזק.
בתשתית בזק אפשר לבצע ניוד טלפוני בחינם, אם יש מתאם סיב ONT מתאים, או בשכירות ראוטר \ רכישת ONT.
בתשתית הוט בנוסף צריך לשלם על ההתקנה. אם לא רוצים להסיר את הסיב של אנלימיטד צריך לשלם גם על פריסה.
אני לא הייתי מוכן שיסירו לי את הסיב של IBC כי אם משהו עובד לא נוגעים לפני שרואים שיש משהו אחר. אז ביחד עם עלות הפריסה יצא כבר לא משתלם.
https://gilat-telecom.co.il/%D7%9E%D7%9 ... %90%D7%99/
יש להם גם תשתית שלהם וגם יכולים לתת שירות על סיב בזק (כמובן תלוי מה הותקן בבנין) . בשני המקרים - המתאם - זהה. אם יש לך בבנין תשתית בזק - כן- אפשר לנייד את ה"קו"/חיבור אח"כ לכל ספקית אחרת , או עם מתאם סיב שלך, או מושכר/מושאל מהספקית.12/02/2024 15:41Shasoosh כתב: האם סלקום משתמשים בהתקנת סיבים רק בתשתית של בזק?
זאת אומרת התקנה של סלקום יכולה בעתיד לעבור ניוד לגילת?...
ההורים שלי גרים באיזור של מקסימום 30 מגה עם תזתית בזק רגילה ובזק כרגע לא פרסה באיזור תשתית עם מהירות גבוהה יותר.
ביררתי עם פרטנר וסלקום לגבי הקו הכי בסיסי בסיבים (300 מגה) - לשניהם יש פריסת סיבים באיזור.
אני מתעלם כרגע מהשנה הראשונה שבה כל אחד יש לו את ההורדות הקטנות שלו בחודשים הראשונים - שניהם נתנו לי בדיוק את אותו מחיר ל-300 מגה+נתב+מאריך וויפי - 124 ש"ח לחודש.
יש דרך להשיג מחיר טוב מזה ללקוח חדש?
ביררתי עם פרטנר וסלקום לגבי הקו הכי בסיסי בסיבים (300 מגה) - לשניהם יש פריסת סיבים באיזור.
אני מתעלם כרגע מהשנה הראשונה שבה כל אחד יש לו את ההורדות הקטנות שלו בחודשים הראשונים - שניהם נתנו לי בדיוק את אותו מחיר ל-300 מגה+נתב+מאריך וויפי - 124 ש"ח לחודש.
יש דרך להשיג מחיר טוב מזה ללקוח חדש?
ברור, לקנות נתב ( ומאריך טווח אם צריך) משלך ולשלם רק 80 (לפני מו"מ... ) 

יקר.28/02/2024 10:56sgrimbl כתב: ההורים שלי גרים באיזור של מקסימום 30 מגה עם תזתית בזק רגילה ובזק כרגע לא פרסה באיזור תשתית עם מהירות גבוהה יותר.
יש דרך להשיג מחיר טוב מזה ללקוח חדש?...
אני משלם לסלקום 59 ₪ על 300Mb.
ההתקנה היתה ללא עלות.
היו מוכנים לזכות על שכירות נתב לשנה בעת המכירה, רציתי נתב פרטי.