אני מביא לך אופציות לצמצם את הפער ואתה לא לוקחmoco כתב:גם אני לא בטוח, אבל זה לא מה שכתבתי. כתבתי שיהיה שם מגוון נמוך, מה שעושה את זה משחק פחות מעניין לטוטו (כלומר תוצאת ה90 שלו).osherov כתב:משה,
אני לא בטוח שכולם ילכו על ניצחון של בארסה אחרי 90 דקות......
שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אני מחפש את ההגינות בספורטosherov כתב:אני מביא לך אופציות לצמצם את הפער ואתה לא לוקחmoco כתב:גם אני לא בטוח, אבל זה לא מה שכתבתי. כתבתי שיהיה שם מגוון נמוך, מה שעושה את זה משחק פחות מעניין לטוטו (כלומר תוצאת ה90 שלו).osherov כתב:משה,
אני לא בטוח שכולם ילכו על ניצחון של בארסה אחרי 90 דקות.........
אבל אם אתה מתעקש וגם מתעקש לא לשים שם 1, אז מי אני שאמנע את זה ממך.
משה
-
osherov
-
- גורו Android

דווקא חשבתי שאתה תלך שם על תיקוmoco כתב:אני מחפש את ההגינות בספורטosherov כתב:אני מביא לך אופציות לצמצם את הפער ואתה לא לוקחmoco כתב:גם אני לא בטוח, אבל זה לא מה שכתבתי. כתבתי שיהיה שם מגוון נמוך, מה שעושה את זה משחק פחות מעניין לטוטו (כלומר תוצאת ה90 שלו).osherov כתב:משה,
אני לא בטוח שכולם ילכו על ניצחון של בארסה אחרי 90 דקות.........![]()
אבל אם אתה מתעקש וגם מתעקש לא לשים שם 1, אז מי אני שאמנע את זה ממך....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אבי - אם אתה רוצה לעצור במרכז לראות את המשחק - תרגיש חופשי. תגידו, רק אני חושב שזה חוצפה בלתי נגמרת הקטע שאת המסך רחב הם משדרים ב5+ LIVE?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
תודה איתי,Itay_Pollak כתב:אבי - אם אתה רוצה לעצור במרכז לראות את המשחק - תרגיש חופשי. תגידו, רק אני חושב שזה חוצפה בלתי נגמרת הקטע שאת המסך רחב הם משדרים ב5+ LIVE?...
אני נוסע דרך כביש הבקעה, אז אני לא מגיע לאזור גוש דן בכלל.
גם אני חושב שזו חוצפה לשדר את המשחקים ב-LIVE במסך רחב.
למה לא לשדר בערוץ 5?
-
osherov
-
- גורו Android

השאלה היא דווקא לכמה אנשים יש מסכי 16:9? ייתכן שבקרב צופי השידורים האלה דווקא רוב האוכלוסייה עם מסכי CRT ישנים ביחס של 3:4 לכן יש הגיון לשדר כך בערוץ הפתוחItay_Pollak כתב:אבי - אם אתה רוצה לעצור במרכז לראות את המשחק - תרגיש חופשי. תגידו, רק אני חושב שזה חוצפה בלתי נגמרת הקטע שאת המסך רחב הם משדרים ב5+ LIVE?...
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
בהרבה מדינות עברו למסת שידורים של 16:9osherov כתב:השאלה היא דווקא לכמה אנשים יש מסכי 16:9? ייתכן שבקרב צופי השידורים האלה דווקא רוב האוכלוסייה עם מסכי CRT ישנים ביחס של 3:4 לכן יש הגיון לשדר כך בערוץ הפתוחItay_Pollak כתב:אבי - אם אתה רוצה לעצור במרכז לראות את המשחק - תרגיש חופשי. תגידו, רק אני חושב שזה חוצפה בלתי נגמרת הקטע שאת המסך רחב הם משדרים ב5+ LIVE?......
בטכנולוגיה לא מחכים שהרוב יעבור ואז משנים... בדר"כ קובעים את הסטנדט החדש וזה חלק ממה שגורם לאנשים לשדרג...
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אריה, בכל מקרה אין הגיון, כי הפתרון הזה גורם לאיבוד פרטים (כל הצדדים נחתכים).
כך שעדיף לשדר במסך רחב ומי שיש לו מסך 4:3 יראה פסים שחורים למטה ולמעלה, אבל יראה את כל השידור.
כך לפחות עובד ההגיון שלי.
כך שעדיף לשדר במסך רחב ומי שיש לו מסך 4:3 יראה פסים שחורים למטה ולמעלה, אבל יראה את כל השידור.
כך לפחות עובד ההגיון שלי.
- moco
-
- גורו

מסכים.osherov כתב:השאלה היא דווקא לכמה אנשים יש מסכי 16:9? ייתכן שבקרב צופי השידורים האלה דווקא רוב האוכלוסייה עם מסכי CRT ישנים ביחס של 3:4 לכן יש הגיון לשדר כך בערוץ הפתוחItay_Pollak כתב:אבי - אם אתה רוצה לעצור במרכז לראות את המשחק - תרגיש חופשי. תגידו, רק אני חושב שזה חוצפה בלתי נגמרת הקטע שאת המסך רחב הם משדרים ב5+ LIVE?......
אם כבר חוצפה, אז זה היה חוצפה לשדר ב16:9 .
לא שאני חושב שהמילה "חוצפה" מתאימה פה. השאלה אם מדובר בהחלטה סבירה או לא. לדעתי היא סבירה מהטעם שאריה הזכיר.
משה
- moco
-
- גורו

יש לך "היגיון" של חובב ק"בtheAman כתב:אריה, בכל מקרה אין הגיון, כי הפתרון הזה גורם לאיבוד פרטים (כל הצדדים נחתכים).
כך לפחות עובד ההגיון שלי....
1) שלראות ככה זה משהו שאנשים רוצים. תזכור שהתוצאה היא תמונה מוקטנת על טלויזיות שבדרך כלל אי אפשר לעשות בהן זום כדי להגיע למצב של שימוש בכל גובה המסך.
2) שרוב האנשים בכלל יבינו את מה שאתה אומר. הם רוצים לראות כמו שהיו רגילים (נכון, עם פחות מידע מהצדדים שעכשיו קיים פוטנציאלית) וזה רצון סביר ולגיטימי.
משה
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני בכלל לא מבין למה צריך להפריד. כשמשדרים בערוצי הסרטים הסדרות - זה מגיע על אותו ערוץ - גם המסך רחב וגם המסך 3:4.
כנראה שאין מספיק רוחב פס בשביל זה...
כמו שאנחנו רואים.
כנראה שאין מספיק רוחב פס בשביל זה...
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
זאבי הוא אחד הכותבים היותר מעניינים על ספורט (לא רק NBA), גם אם לפעמים אני לחלוטין לא מסכים. פשוט מעניין לקרוא.שח_מט כתב:אחד הכותבים הטובים על ה NBA
http://sports.walla.co.il/?w=/2971/1665636...
ציטוט לדוגמה:
"ספורט, על פי רוב, הוא לא כזה חשוב. זה נכון. וזה מה שעושה אותו לכזה נהדר"
http://zeevny.wordpress.com/
אני גם אוהב את רונן דורפמן, ומתחבר למה שהוא כותב בפתח הבלוג שלו:
"אחד הדברים שהציקו לי לפעמים בשנותיי בעיתונות ספורט הוא שלעתים הוצגתי, לא ביוזמתי, כ“פרשן“.
ספורט נראה לי נושא מוטעה לחלוטין לפרשנות. הוא לא אנליטי. הוא כאוטי ומלודרמטי וסובייקטיווי להחריד.
לעומת זאת, ספורט הוא רקע נהדר לספר סיפורים אחרים. זה מה שתמיד השתדלתי לעשות.
בגלל זה אני טועה כל כך הרבה בתחזיות ובהבנה הטקטית של משחקים, אבל מעטים נהנים יותר ממני בצפייה בתחרויות ומשחקים."
http://blog.orange.co.il/dorfan/?page_id=170
- moco
-
- גורו

תגידו, אין שידור ישיר של המשחק היום??
משדרים עכשיו שידור חוזר של איזה משחק.
וזה גם מה שכתוב פה
http://www.sport5.co.il/html/pages/broadcastsheet.html
משדרים עכשיו שידור חוזר של איזה משחק.
וזה גם מה שכתוב פה
http://www.sport5.co.il/html/pages/broadcastsheet.html
משה
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
ערוץ 10
אלעד
- moco
-
- גורו

וואלה, תודהElad8 כתב:ערוץ 10...
בדרך כלל דווקא מעבירים את המשחקים שנחשבים על הנייר ליותר אטרקטיביים (לא מדבר על הכדורגל, אלא פופולאריות הקבוצות בארץ) ל10, אז לא עלה על דעתי שאתמול היה ב5 ודווקא היום ב10.
משה
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
שבוע הבא ברצלונה-אינטר גם בערוץ 10 וגם הגמר.
אלעד
- keyser
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
אני מהמר על ליברפול, למרות שזה משחק חוץ.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אדום לריברי!
דריכה קשה אך נראה שלא מכוונת.
ייתכן שצהוב היה מספיק
דריכה קשה אך נראה שלא מכוונת.
ייתכן שצהוב היה מספיק