תיקון:
לא שראיתי את הסרט, הוא ממתין
אבל האישה היא הנואפת, לא הגבר שאיתו היא נואפת
העם דורש..... כל מיני דברים
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
אפשר לינק?
לא מצאתי סרט בשם הזה ב-IMDB
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
טוב, מצאתי 44 Inch Chest
שנראה מתאים לתיאור..
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479
שליחה
Lebanon
ביום הראשון של מלחמת לבנון, טנק וארבעת אנשי צוותו מוצמדים לחוליית חי"ר בזמן פלישה לעיר עויינת. מה שאמור היה להיות משימה פשוטה, מסתבך.
סרט ישראלי.
הסרט מתמקד בצוות הטנק ובמפקד הכח אשר מגיע מידי פעם לתת הוראות חדשות. כל הסרט מצולם מבתוך הטנק ולכן רובו מורכב מצילומי תקריב של הצוות ושל עינית ההצצה שלהם לעולם החיצון. הסרט משקף טוב את הבלבול ששרר בקרב החיילים, המפקד שהולך לאיבוד עם הכח בשטח אויב, חלל ראשון לצוות, משפחה לבנונית שנלקחת כבני ערובה בידי טרוריסטים, ההססנות של החיילים שרק יצאו מאימונים ועכשיו נדרשים לירות על אנשים חיים ועוד.
מי ששירת בחיל השריון, לא יכול להרשות לעצמו לפספס את הסרט.
סרט דרמה טוב שממש נהנתי ממנו.
8.5/10
בימוי פחות טוב, ביצוע פחות טוב, משהו היה חסר כדי להפוך אותו לסרט טוב באמת, אולי גם אחרי די הרבה סרטים בשנים האחרונות על לבנון אז כבר קצת איבדתי את "הרעב" לסרטים כאלה, יכול להיות.
טראומות על לבנון הרבה יותר חזקות מאלו של וייטנאם לישראלי הממוצע, גם עלי.
שי
agent__smith
חבר מכור קשה
תגובות: 6317
שליחה
...
אין ספק לרגע אחד...
אבל כסרט טראומה אפוקליפסה עכשיו יותר טוב
העיקרון של סרט טראומה מלחמתי מובן לי אבל וואלס עם באשיר יותר מדי חד צדדי בעיניי.
אנחנו מוצגים כמו...... ואני לא אוהב את זה.
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!
Shayosef
חבר מכור קשה
תגובות: 5891
שליחה
agent__smith כתב:
...
אין ספק לרגע אחד...
אבל כסרט טראומה אפוקליפסה עכשיו יותר טוב
העיקרון של סרט טראומה מלחמתי מובן לי אבל וואלס עם באשיר יותר מדי חד צדדי בעיניי.
אנחנו מוצגים כמו...... ואני לא אוהב את זה.
...
כסרט אפוקליפסה עכשיו הוא לדעתי יצירת מופת, והשניים שהוזכרו לא באותה הליגה בכלל, זה לא אומר שאין להם מקום ברשימת הצפייה שלי.
בנוגע לוואלס, בלי להיכנס לוויכוח פוליטי זה או אחר, אני לא חושב שיש הרבה שהיו שם ויכחישו את מה שהסרט הציג שם, צריך גם לדעת שיש שני צדדים למטבע וגם אנחנו טועים ולקבל את זה.
שי
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666
שליחה
גלנגרי גלן רוס
סיפורם של אנשי מכירות מבוגרים בסוכנות לנדלן שלא ממש מצליחה. מנהל בכיר של הרשת שמגיע אליהם מודיע להם שיש להם עד סוף היום לשפר את המכירות - ומי שימכור הכי פחות יפוטר במקום.
לפי תסריט ומחזה של דיויד מאמט.
הסרט הזה מזכיר לך בצורה הכי חזקה איך דיאלוגים מצויינים, תסריט ועניין הם בסופו של דבר מה שקובע אם תהנה מהסרט ותישאב לתוך הסיפור.
יש גם צוות שחקנים ענק בהרכב נדיר - ג'ק למון ז"ל, אל פאצ'ינו, אלן ארקין, קווין ספייסי, אד האריס ואלק בולדווין שמופיע לסצינה אחת בלבד (אבל בלתי נשכחת) בתפקיד מנהל חסר רחמים.
ציון: 10
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
The Descent
קבוצת חברות שאוהבות ספורט אתגרי מחליטות לסייר במערה באיזור נידח. המערה קורסת כשהן בפנים, ובנוסף מסתבר שהן לא לבד שם. הפתעה, יש שם יצורים. מפחיד.
אחרי שקראתי בכל מיני מקומות הפניות והמלצות לסרט הזה, החלטתי לראות סוף סוף במה מדובר. אני חייב לומר שלא נפלתי. הסרט די סטנדרטי, והולך בדרך הנוחה והסלולה של רוב סרטי האימה מהסוג הזה.
החצי הראשון של הסרט עשוי די מעניין ומבטיח. כבר בהתחלה יש רמזים על סדקים בחברויות ועל צורך להתמודד עם אובדן, וסוגי אישיות שונים שיכולים להגיע לקונפליקטים.
למרות שהיה עם מה לעבוד, החצי השני נופל איפה שרובם נופלים: לא הרבה קורה חוץ מצרחות, איברים שסועים, ופתאום בחורות רגילות נלחמות רוב הזמן בהצלחה בקרב מגע עם מפלצות אוכלות אדם בעלי יכולת ללכת על תקרות. בערך מהאמצע הסיפור מדשדש באותו העומק ובלי הרבה יצירתיות, ומסתמך יותר מדיי על רגעי "בו !! " בשביל לשמור על עניין. פספוס.
ציון: 6
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
guyezra כתב:טוב, מצאתי 44 Inch Chest
שנראה מתאים לתיאור..
...
תיקנתי את השם. קצת אלכוהול אף פעם לא עוזר לדייק בפרטים
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
mulder כתב:The Descent
קבוצת חברות שאוהבות ספורט אתגרי מחליטות לסייר במערה באיזור נידח. המערה קורסת כשהן בפנים, ובנוסף מסתבר שהן לא לבד שם. הפתעה, יש שם יצורים. מפחיד.
אחרי שקראתי בכל מיני מקומות הפניות והמלצות לסרט הזה, החלטתי לראות סוף סוף במה מדובר. אני חייב לומר שלא נפלתי. הסרט די סטנדרטי, והולך בדרך הנוחה והסלולה של רוב סרטי האימה מהסוג הזה.
החצי הראשון של הסרט עשוי די מעניין ומבטיח. כבר בהתחלה יש רמזים על סדקים בחברויות ועל צורך להתמודד עם אובדן, וסוגי אישיות שונים שיכולים להגיע לקונפליקטים.
למרות שהיה עם מה לעבוד, החצי השני נופל איפה שרובם נופלים: לא הרבה קורה חוץ מצרחות, איברים שסועים, ופתאום בחורות רגילות נלחמות רוב הזמן בהצלחה בקרב מגע עם מפלצות אוכלות אדם בעלי יכולת ללכת על תקרות. בערך מהאמצע הסיפור מדשדש באותו העומק ובלי הרבה יצירתיות, ומסתמך יותר מדיי על רגעי "בו !! " בשביל לשמור על עניין. פספוס.
ציון: 6
...
מסכים שהסרט לא משהו אבל אחד המבהילים ביותר שראיתי. לחובבי סרטי אימה, אני ממליץ בחום.
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
טוב, יש גבול כמה אפשר להשתמש בטריק של הבהלה בשקל, כי זה נהיה שחוק וצפוי. בשלב מסוים זה התחיל להראות ברמה של רכבת שדים בלונה פארק.
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
שליחה
טוב, יש גבול כמה אפשר להשתמש בטריק של הבהלה בשקל, כי זה נהיה שחוק וצפוי. בשלב מסוים זה התחיל להראות ברמה של רכבת שדים בלונה פארק.
...
אני דווקא חושב שהסרט מצליח להתבלט בז'אנר שלו. הוא בנוי על טהרת המין הנשי והשימוש במערות צפופות וחשוכות רק מגדיל את הפחד ממקומות סגורים.
דרך אגב לדעתי אתה צריך לסמן ספוילר ליד הביקורת שלך. אולי יש כאלה שעדיין לא ראו את הסרט.
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
mulder כתב:טוב, יש גבול כמה אפשר להשתמש בטריק של הבהלה בשקל, כי זה נהיה שחוק וצפוי. בשלב מסוים זה התחיל להראות ברמה של רכבת שדים בלונה פארק.
...
על טעם ועל ריח...
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
DAYBREAKERS
הסרט מספר על עולם בו הערפדים שולטים ובני האדם הולכים ונכחדים. במוקד אדוארד (איתן הוק), ערפד בעל רגשות לבני אדם. אודארד מנסה לעזור לבני האדם לשרוד אך נתקל בהתנגדות עיקשת של בני מינו.
לדעתי מדובר ברעיון שלא חשבו עליו עדיין. אני נהנתי. הסאונד היה טוב מאוד. הרבה באס והרבה שימוש ברמקולים האחוריים.
7.5\10
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
toxin כתב:
...
אני דווקא חושב שהסרט מצליח להתבלט בז'אנר שלו. הוא בנוי על טהרת המין הנשי והשימוש במערות צפופות וחשוכות רק מגדיל את הפחד ממקומות סגורים.
דרך אגב לדעתי אתה צריך לסמן ספוילר ליד הביקורת שלך. אולי יש כאלה שעדיין לא ראו את הסרט.
...
ספויילר? הכוונה שיש מפלצות במערה? זה אפילו בטריילר, ובעצם הסיבה היחידה שראיתי את הסרט
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479
שליחה
Why Did I Get Married Too?
ארבעה זוגות נשואים יוצאים לחופשה שנתית משותפת באיי הבהאמה. במהלך החופשה הסדקים נפתחים ולאחר שהם חוזרים הבית, הכל משתבש ונישואי כל הזוגות עומדים בסכנה.
Chick Flick שגם הגברים יאהבו בשל שלל סצנות משעשעות שניתן בקלות להזדהות איתן. תתכוננו להרבה דיאלוגים שימשכו לאורך שעתיים.
7/10
גרינברג - Greenberg
רוג'ר גרינברג (בן סטילר) הוא רווק בן 40 שכרגע השתחרר מבית חולים לחולי נפש אחרי התמוטטות עצבים. אחיו המצליח לוקח את אשתו וילדיו לטיול ויאטנאם וגרינברג מוצא את עצמו שומר על ביתם בלוס אנג'לס. הוא מנסה לחדש קשרים עם חברים ותיקים, ומתאהב במקביל בבייבי סיטר של המשפחה של אחיו. ואז הסיפור הופך למן סיפור אהבה על שתי נשמות אבודות.
סרט מאוד מאכזב. נראה כאילו הוא מצחיק, שנון וחכם אבל הוא בעצם מלא בשטויות ובעיקר איטי מאוד ומתסכל מרוב שיעמום.
אפשר בכיף לוותר.
4/10