sam22 כתב:רונן
חכה שמשטרת ההגירה תגלה שאתה מעסיק עובד זר......
רובוט לניקוי הבית roomba 560
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73392
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
רגע, רגע, רגע - למה עובד זר? הרי זה עובר דרך צינורות רישמיים עם כל האישורים, אחרת למה משלמים אקסטרה ליבואן מקומי? 
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עלית כאן על משהו גדול! הדרך החוקית להעסקת עובד זר היא לא לשבור את הראש עם משטרת ההגירה ומשרד הפנים אלא לשלוח אותו בחבילת דואר ולשחרר אותו במכס!
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Huber
- חבר במועדון HT

רגע - לא ככה מביאים תאילנדים מלכתחילה?!

- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
מה שאהבתי בשרשור הזה שאין נושא בעולם שלא עבר פה, החל מהמיסים בארץ, רווח היבואנים, הגירה, אלקטרוניקה, שלטי HARMONY, תדרי שליטה, כרטיסי חבר, גימלאי צה"ל, שימושיות החתול בבית, והכלב. עוד משהו שפספסתי ?
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
חכה רק התחלנו !!Chura כתב:מה שאהבתי בשרשור הזה שאין נושא בעולם שלא עבר פה, החל מהמיסים בארץ, רווח היבואנים, הגירה, אלקטרוניקה, שלטי HARMONY, תדרי שליטה, כרטיסי חבר, גימלאי צה"ל, שימושיות החתול בבית, והכלב. עוד משהו שפספסתי ?...
עכשיו שהרומבה התחיל לעבוד אצל כולנו יגיעו הקטעים המעניינים !!
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לבקשתכם :
אז נשברה כוס במטבח.
ההנהלה טאטאה את המטבח ואמרה ( כבעבר ) : ביומיים הקרובים לא ללכת יחפים במטבח מחשש זכוכיות .
והנה קפצתי על המציאה:
הרומבה תעבור על המטבח , אני מרשה לכולם ללכת יחפים מייד לאחר שהרומבה מסיימת ...
איך זה ?
אז נשברה כוס במטבח.
ההנהלה טאטאה את המטבח ואמרה ( כבעבר ) : ביומיים הקרובים לא ללכת יחפים במטבח מחשש זכוכיות .
והנה קפצתי על המציאה:
הרומבה תעבור על המטבח , אני מרשה לכולם ללכת יחפים מייד לאחר שהרומבה מסיימת ...
איך זה ?
- Huber
- חבר במועדון HT

אם היה להם שכל אם לא היו נותנים 5 אחוז הנחה ל 25 יחידותmoco כתב:אם יש ל"קוהלת" האלה שכל...
אני אישית מתלבט אם לקחת את זה כי הבחור שני מכיר שיש לו כרטיס חבר הוא רק לקוח ולא חבר ולכן אני בהתלבטות אם לבקש ממנו להתשמש בכרטיס. אני מניח שאני לא היחיד שנתקל בבעייה הזו ואני בטוח שהרבה יורת היו קופצים על העגלה אם היו מקלים עלינו כרכישה קבוצתית במחיר.
העובדות כפי שמשתקף מההודעות פה מצביעות אחרת.Huber כתב:אם היה להם שכל אם לא היו נותנים 5 אחוז הנחה ל 25 יחידותmoco כתב:אם יש ל"קוהלת" האלה שכל...
...
גם אני התאכזבתי מה5% (אכזבה יחסית להנחת חבר) אבל אי אפשר להגיד שהם יקרנים כשמשווים למחיר בחו"ל.
אגב, אח"כ חשבתי שאולי יש להם הסכם עם חבר שמונע מהם לתת הנחה כזו גם לקבוצות אחרות.
משה
1. משה, הפרסומת הכי טובה בשבילם זה השרשור הזה!! אם אני הייתי הם אז הייתי מפרסם את המוצר דווקא באתרים אחרים (נניח ynet) אבל במקום תמונות פרסום של הרומבה פשוט הייתי שם קישור לשרשור הזה !moco כתב:העובדות כפי שמשתקף מההודעות פה מצביעות אחרת.Huber כתב:אם היה להם שכל אם לא היו נותנים 5 אחוז הנחה ל 25 יחידותmoco כתב:אם יש ל"קוהלת" האלה שכל...
...
גם אני התאכזבתי מה5% (אכזבה יחסית להנחת חבר) אבל אי אפשר להגיד שהם יקרנים כשמשווים למחיר בחו"ל.
אגב, אח"כ חשבתי שאולי יש להם הסכם עם חבר שמונע מהם לתת הנחה כזו גם לקבוצות אחרות....
2. כדי לעשות את הרווח הגבוה ביותר עושה רושם שהם היו צריכים להעלות את המחיר של הרומבה ב 5% ולא להוריד אותו! מה שמדהים, לטעמי, הוא שעושה רושם שזה רק ההתחלה ועוד רבים וטובים הולכים לרכוש את הרומבה בגלל השרשור הזה! אנחנו אלה שהתחלנו את שפעת הרומבה בישראל, עכשיו צריך יהיה למצוא חיסון נגד שפעת הרומבה!
לפחות עשרה אנשים רכשו את הרומבה אחרי שראו אותו בפעולה אצלי. אני מרשה לעצמי לנכס גם את ה-20 יחידות שנמכרו בשרשור הזה... מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שאני הוא זה שהתחיל את קדחת הרומבה בארץ בזה שהבאתי אותו מארה"ב...אנחנו אלה שהתחלנו את שפעת הרומבה בישראל, עכשיו צריך יהיה למצוא חיסון נגד שפעת הרומבה!...
You are never fully dressed without a smile
אתה מתכוון במובן זה שקריאת השרשור זה פרסומת מצויינת.osherov כתב: 1. משה, הפרסומת הכי טובה בשבילם זה השרשור הזה!! אם אני הייתי הם אז הייתי מפרסם את המוצר דווקא באתרים אחרים (נניח ynet) אבל במקום תמונות פרסום של הרומבה פשוט הייתי שם קישור לשרשור הזה !...
פרסומת אפקטיבית צריכה להיות גם אחת שהרבה עיניים רואות אותה.
אני בטוח שבאנר שלהם פה למעלה יתפוס המון עיניים באתר הזה.
באתרים כמו YNET עולה הרבה יותר לפרסם וזה נופל על קהל הרבה הרבה פחות ממוקד.
חוץ מזה, אולי הם עוד לא מוכנים לbig time, מבחינת גודל האופרציה שלהם.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
עוד יותר בושה שהחתול שרכב על רומבה בווידאו של יוטיוב לא קיבל טונה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
ולכן אני רואה בך את האחראי המרכזי על תקינות ותפעול הרומבות שלנו !!!!Shed כתב:לפחות עשרה אנשים רכשו את הרומבה אחרי שראו אותו בפעולה אצלי. אני מרשה לעצמי לנכס גם את ה-20 יחידות שנמכרו בשרשור הזה... מה שמביא אותי למסקנה הבלתי נמנעת שאני הוא זה שהתחיל את קדחת הרומבה בארץ בזה שהבאתי אותו מארה"ב...אנחנו אלה שהתחלנו את שפעת הרומבה בישראל, עכשיו צריך יהיה למצוא חיסון נגד שפעת הרומבה!......
אני כבר הייתי בטוח שאתה בדרך לביתו של uris על מנת לחלץ את הרומבה שלו מהמצוקה מתחת לספה אליו הוא נקלע