לי יש גם את ה WD MY BOOK 500GB - מה זאת אומרת לשחק עם הכיבוי וההדלקה?usagi כתב:אין לי בעיה של זיהוי כונן חיצוני... סמסונג סיגייט מזהה יופי עובד חלקHaJ-B כתב:אכן יש בעיות עם חיבור HDD חיצוני.assaf8888 כתב:אם יש בעיות בנושא א זתעדכנו - תודה...
הפתרון (הזמני, אני מקווה) הוא לשחק עם הכיבוי וההדלקה של המכשיר/ה-HDD החיצוני.
אני נתקל בבעיית זיהוי עם HDD של WD מיי בוק Home Edition 1TB. אך ברגע שהכונן זוהה הסרטים מתנגנים ללא בעיה.......
Xtreamer, מישהו מכיר?
Re: האם למישהו יש בעיה עם חיבור HD חיצוני?
אני מכבה את המכשיר. במידה והכונן לא נכבה איתו, אני מכבה אותו ידנית (דרך הכפתור האחורי), ושוב מדליק את המכשיר. בפעם הבאה שיידלק הוא יזהה את הכונן.assaf8888 כתב: לי יש גם את ה WD MY BOOK 500GB - מה זאת אומרת לשחק עם הכיבוי וההדלקה?...
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
מה לעזאזל xtreamer רוצים ממני ?
שלחו לי היום :
Dear Sir
Please advice regarding your paypal complaint.
Shoud we do the refund and transfer your unit to another israeli waiting client ?
or you prefer to recieve your device as ordered ?
עניתי להם שיגידו לשליח שיביא את זה אלי וכשזה יגיע אני אאשר את הpaypal
והם עונים לי לאחר מכן :
Dear Sagi,
As your paypal payment status is : "held" we coulden't send you the unit. please
advise for refund
מה הם רוצים ממני ?
שלחו לי היום :
Dear Sir
Please advice regarding your paypal complaint.
Shoud we do the refund and transfer your unit to another israeli waiting client ?
or you prefer to recieve your device as ordered ?
עניתי להם שיגידו לשליח שיביא את זה אלי וכשזה יגיע אני אאשר את הpaypal
והם עונים לי לאחר מכן :
Dear Sagi,
As your paypal payment status is : "held" we coulden't send you the unit. please
advise for refund
מה הם רוצים ממני ?
גישה ל-HD חיצוני שמחובר ל-xtreamer דרך הרשת
יכול להיות שזה מובן מאליו אבל אני קצת חדש בעסק -
אם מחברים ל-xtreamer הארד-דיסק חיצוני, יש אפשרות לגשת אליו דרך הרשת (אלחוטית, אבל אני מניח שאין הבדל מול קווית) ?
או שרק ל-HD הפנימי?
תודה
אם מחברים ל-xtreamer הארד-דיסק חיצוני, יש אפשרות לגשת אליו דרך הרשת (אלחוטית, אבל אני מניח שאין הבדל מול קווית) ?
או שרק ל-HD הפנימי?
תודה
Re: גישה ל-HD חיצוני שמחובר ל-xtreamer דרך הרשת
בהחלט אפשרי...mayblum כתב:יכול להיות שזה מובן מאליו אבל אני קצת חדש בעסק -
או שרק ל-HD הפנימי?
תודה...
לפחות למדתי שה TRUEHD לא קשור לבעיה אצלי - להלן הודעה שפורסמה ב forum.xtreamer.net
קוד: בחירת הכל
his Firmware you got (even 1.0.1) is lacking several abilities we had to remove from the official release due to licensing process .
TrueHD , Multi channel FLAC and several other video issues are all done already. We could not release you as yet.
We will. Keep this thread alive. We are monitoring it daily.
לא מספיק לך לקרוא את הREVIEW של HI-JACK ?
בשורה התחתונה - לי די ברור שהמכשיר הזה שווה מאד את העלות שלו, כל הבעיות שיש לו ייפתרו
עוד לפני שתקבל את היחידה שלך אם תזמין עכשיו. לדעתי אין פה התלבטות במחיר הזה (670 ש"ח עד הבית, ואין עוד תוספות בדרך).
מה שחשוב לי זה שהחומרה הוכיחה את היכולת שלה גם מבחינת סוגי קבצים וגם מבחינת הממשק ומהירות התגובה.
יש תמיכה מצויינת בעברית מכל הבחינות.
כל השאר זה כבר פיצ'רים וקוסמטיקה שיתקדמו עם הזמן. יש מאחורי המכשיר חברה רצינית, יש פורום שממש מדברים עם הלקוחות ושואלים מה הם רוצים שיהיה, זה מספיק לי.
בשורה התחתונה - לי די ברור שהמכשיר הזה שווה מאד את העלות שלו, כל הבעיות שיש לו ייפתרו
עוד לפני שתקבל את היחידה שלך אם תזמין עכשיו. לדעתי אין פה התלבטות במחיר הזה (670 ש"ח עד הבית, ואין עוד תוספות בדרך).
מה שחשוב לי זה שהחומרה הוכיחה את היכולת שלה גם מבחינת סוגי קבצים וגם מבחינת הממשק ומהירות התגובה.
כל השאר זה כבר פיצ'רים וקוסמטיקה שיתקדמו עם הזמן. יש מאחורי המכשיר חברה רצינית, יש פורום שממש מדברים עם הלקוחות ושואלים מה הם רוצים שיהיה, זה מספיק לי.
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
נו אז אתה מזמין?karpe כתב:לא מספיק לך לקרוא את הREVIEW של HI-JACK ?
כל השאר זה כבר פיצ'רים וקוסמטיקה שיתקדמו עם הזמן. יש מאחורי המכשיר חברה רצינית, יש פורום שממש מדברים עם הלקוחות ושואלים מה הם רוצים שיהיה, זה מספיק לי....
כי יש לך כבר אחד, זה נשמע כאילו אתה מנסה לשכנע את עצמך (לא שאני אומר שהד ברים שאתה מתאר לא יקרו).
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
karpe,
עם כל הכבוד ל Hi-Jack או לכל מבקר אחר, כאשר המבקר מארגן Buy-ins או פרסום באתר תמורת %, הוא כבר לא אובייקטיבי. לגבי "הקוסמטיקה" שציינת, יש לך תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים? כי זו אחת התכונות שהחברה מתגאה בהן בעמוד הראשי שלה.
אני לא טוען שהחברה לא תוסיף תמיכה בזה או בתכונות אחרות (קיבלתי הבטחה להצגת תפריטי Blu-ray!), אך רצוי לא לרכוש שום מכשיר עקב הבטחות יצרן כי בעתיד תכונות יתווספו.
עם כל הכבוד ל Hi-Jack או לכל מבקר אחר, כאשר המבקר מארגן Buy-ins או פרסום באתר תמורת %, הוא כבר לא אובייקטיבי. לגבי "הקוסמטיקה" שציינת, יש לך תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים? כי זו אחת התכונות שהחברה מתגאה בהן בעמוד הראשי שלה.
אני לא טוען שהחברה לא תוסיף תמיכה בזה או בתכונות אחרות (קיבלתי הבטחה להצגת תפריטי Blu-ray!), אך רצוי לא לרכוש שום מכשיר עקב הבטחות יצרן כי בעתיד תכונות יתווספו.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 14/07/2009 15:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
רק להזכיר שההבטחות של אחת מחברות הNMT לקחו המון זמן.
תמתינו קצת לביקורת מקומית ואז תחשבו.
תמתינו קצת לביקורת מקומית ואז תחשבו.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
Itay_Pollak,
הבטחות של חברות אחרות לא קשורות לכאן, כל חברה בפני עצמה.
הבטחות של חברות אחרות לא קשורות לכאן, כל חברה בפני עצמה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

וודאי שכל חברה בפני עצמה, אבל רק ללמד שהעובדה שמדובר בחברה גדולה כזו או אחרת עם או בלי תגובות לא אמורה ללמד דבר.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

מזרימדיה אמור להיות PLUG&PLAY לא חבר ותעבוד קשה.חתולה כתב:יש תוכנה בשם MKV MARGE שאתה יכול להסיר את כל התירגומים המובנים ואז העברית תופיע לוקח שני דקות...