a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #681 

כן, אבל אצלי הצוצאות שלו נוראיות. לא הצליחה לתקן כלום

העליון זה ב 2.5 והתחתון זה ה 3.0
לא יודע מה הוא עשה, אני בנתיים אשאר עם ה 2.5. אגב הוא עכשיו רב שם עם המפתח השני שמאשים אותו שגנב ממנו את הקוד ל ODD. גם לא הבנתי על איזה פיצר חדש ל LOW VOL הוא מדבר. לא ראיתי הגדרה כזאת גרסה 3. היא נראית כמו גרסה 1 ללא אפשרויות קינפוד כמעט והוא ביטל את האפשרות לקבוע XO זהים לכל הרמקולים לפי תקן THX. הוא משנה אלגוריתם כל פעם שזה כבר הופך את הסקריפט ללא אמין.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #682 

לאחר מריבות בין שני המפתחים ובין שאר משתמשים, כאשר המפתח של ODD האשים את המפתח של A1 בגניבת הקוד ל ODD, השרשור ננעל לתגובות נוספות כנראה לצמיטוט וממה שהבנתי המפתח של A1 נחסם. לא ברור מה יעלה בגורם הפרויקט הזה. הוא ניסה לפתח EXE משלו להעברת הקבצים אבל זה גורם לתקיעות ברסיברים ולא מומלץ לנסות לפחות ללא גיבוי מלא.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #683 

בסוף כולכם תחזרו הבייתה 🤣🤣🤣🤣
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7641
נתן תודות: 485 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #684 

זה כבר נשמע כמו טלנובלה טורקית.

mbd פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 2020 פעמים

שליחה #685 

בניגוד לשקרים ולשטויות שנכתבות כאן אז מביא כמה עובדות .
1. השירשור לא נסגר אלא הופסק למספר שעות בכדי לאפשר מחיקת ''POST'S '' שעסקו בפוליטיקה
במקום בנושא השירשור [ AUDIO ]
2. OCA מפתח ה ''SCRIPT'' לא הושעה או נחסם אפילו לשניה .
3. מי שכן נחסם והושעה זה '' EB1000 ''
תמונה

מדוע ? בין היתר בגלל ה POST הזה .
אשר נכתב כדי למצוא חן בעיני חברים אחרים באתר ,תמונה
זקוקים ל 3 ניחושים במי מדובר או שניחוש 1 יספיק .

4. השירשור כבר חזר לעבוד מזמן לאחר ניכוש עשבים שוטים .
5. זה השם החדש שלו אבל ההבנה לא השתפרה .
תמונה

emage
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 671
נתן תודות: 450 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #686 

😲

בושות

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5142
נתן תודות: 1061 פעמים
קיבל תודות: 696 פעמים

שליחה #687 

פדחן 😅
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #688 

31/03/2025 19:31  
mbd כתב:
בניגוד לשקרים ולשטויות שנכתבות כאן אז מביא כמה עובדות .
1. השירשור לא נסגר אלא הופסק למספר שעות בכדי לאפשר מחיקת ''POST'S '' שעסקו בפוליטיקה
במקום בנושא השירשור [ AUDIO ]
2. OCA מפתח ה ''SCRIPT'' לא הושעה או נחסם אפילו לשניה .
3. מי שכן נחסם והושעה זה '' EB1000 ''
תמונה

מדוע ? בין היתר בגלל ה POST הזה .
אשר נכתב כדי למצוא חן בעיני חברים אחרים באתר ,תמונה
זקוקים ל 3 ניחושים במי מדובר או שניחוש 1 יספיק .

4. השירשור כבר חזר לעבוד מזמן לאחר ניכוש עשבים שוטים .
5. זה השם החדש שלו אבל ההבנה לא השתפרה .
תמונה
...
רק השעיה זמנית וללא קשר לתגובה ההיא (שבה ההיתי מאד מתון דוקא) שרק נמחקה עי המנהלים (אגב אלו אכן הדעות הפוליטיות שלי ואני עומד מאחוריהן וגאה בהן). קבלתי השהיה זמנית לשבועיים בגלל תגובה הרבה יותר מתונה לאיזה 00מלאן שתקף את OCA על התמיכה שהוא הביע בפוטין. בתגובה שלי החלפתי את האוטר שלי לתמונה של טראמפ ואמרתי לו שילד לחפש איזו טסלה לשרוט כמו כמו שהפסיכים הליברלים שם עושים עכשיו. זה כנראה פגע ברגשות אחד מהמנהלים.

אגב נחמד לדעת שיש לי מעריץ ששעוקב ושומר את כל התגובות שלי מ AVS. אגב שם המשתמש שלי ב ASR זה PhD מוזמן גם לעקוב.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9006
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1347 פעמים

שליחה #689 

01/04/2025 0:28  
יהלי ב כתב:
רק השעיה זמנית וללא קשר לתגובה ההיא (שבה ההיתי מאד מתון דוקא) שרק נמחקה עי המנהלים (אגב אלו אכן הדעות הפוליטיות שלי ואני עומד מאחוריהן וגאה בהן). קבלתי השהיה זמנית לשבועיים בגלל תגובה הרבה יותר מתונה לאיזה 00מלאן שתקף את OCA על התמיכה שהוא הביע בפוטין. בתגובה שלי החלפתי את האוטר שלי לתמונה של טראמפ ואמרתי לו שילד לחפש איזו טסלה לשרוט כמו כמו שהפסיכים הליברלים שם עושים עכשיו. זה כנראה פגע ברגשות אחד מהמנהלים.

אגב נחמד לדעת שיש לי מעריץ ששעוקב ושומר את כל התגובות שלי מ AVS. אגב שם המשתמש שלי ב ASR זה PhD מוזמן גם לעקוב.
...
למה אתה מחמיר עם עצמך ?! יש לך הרבה יותר מעריצים משאתה חושב.
זה חל כמובן על כל שמות המשתמש הפתוחים שיש לך כרגע ועל אלו שאתה פותח מעבר מעת לעת.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
שם מלא: Joel Strikovsky
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #690 

31/03/2025 12:21  
יהלי ב כתב:
הוא ניסה לפתח EXE משלו להעברת הקבצים אבל זה גורם לתקיעות ברסיברים ולא מומלץ לנסות לפחות ללא גיבוי מלא.
...
האם עדיין ניתן שלהשתמש ב odd.wtf על מנת להעביר את הכיול לרסיבר, או שזה חובה עכשיו (טכנית כמובן) להשתמש רק ב sendFilters_v4_Win64 שלו?
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #691 

אחרי שנה וחצי שבהם ניסיתי את כול הסקריפטים האפשריים וביצעתי כמה עשרות כיולים אצלי ואצל חברים נוספים אני ממש ממליץ להתמקד בנקסוס ,זה הסקריפט היחיד שהושלם לגמרי ולא ממשיכים לשפר כי הוא פשוט עובד.
הלמידה היתה מורכבת בהתחלה אבל עם הרבה עזרה של mbd השלמתי את התהליך אצלי ומאז ביצעתי ועזרתי לאחרים לעשות אותו .
כמה יתרונות שיש לנקסוס:
1.REW שזה כנראה התוכנה החינמית הטובה ביותר שקיימת בנושא מדידות ואפשרויות.
2.נקסוס עובד עם מיקרופון טוב יותר משל אודיסי ואולי זה נשמע שטויות אבל למיקרופון יש חשיבות ענקית בכל תהליך כי בסוף מערכות כיול עובדות עם נתונים שהמיקרופון נותן להם.
3.אחרי מדידה אחת שקל מאוד לדייק אותה כי עם rew זה פשוט אז ניתן להריץ ולקבל כמה גרפים שונים
4.הגרפים השונים מאפשרים להתאים תכנים שונים וטעם אישי .

לפחות בשבילי כבר חצי שנה אני לא מחפש את הדבר הבא כי הדברים פשוט עובדים טוב מאוד .

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #692 

02/04/2025 19:13  
Akila כתב:
האם עדיין ניתן שלהשתמש ב odd.wtf על מנת להעביר את הכיול לרסיבר, או שזה חובה עכשיו (טכנית כמובן) להשתמש רק ב sendFilters_v4_Win64 שלו?
...
כן כי שלו לא יכול לכתוב ל FLAT. היום היה עדכון קושחה לרסיברים והממשק WEB הפסיק לעבוד וגם יש בעיות עם ה ODD לחלק. רצוי שלא לעדכן בנתיים. ה EXE שלו כבר בגרסה 6 ועדיין לא עובד טוב אצל הרוב. השבית לחלק כמה ערוצים שעדיין לא חזרו לעבוד אבל זה משפיע רק על ה REFERNCE, ה FLAT לא מושפע. רצוי בשלב זה שלא להריץ שום EXE ולא להוריד את ה ODD אם הוא יעדכן בעצמו. הוא כבר עדכן את ה MENU.

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #693 

אגב Nvexx יש לו כבר כלי מתקדם וגם סקריפט יעודי שיוצר לך TC תפור לרמקולים שלך ולחדר שלך.

נראה שהוא לקחת את הסקריפט שלו קצת לכיוון אחר אבל עם הרבה יותר אפשרויות משחק לדיוק רב יותר לצרכים שלך.

https://discord.com/invite/sHj68FEHsN
רשימת הציוד: Denon X3800H | (A1 Evo AcoustiX) | Speakers layout: 7.1.4 | TCL 75C935 | 4K Video: Nvidia Shield 2019 Pro & Homatics R 4K Plus | Android TV | Ugoos AM6B+ | CoreELEC NG (avdvplus R9)

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4215
נתן תודות: 1656 פעמים
קיבל תודות: 557 פעמים

שליחה #694 

09/04/2025 1:34  
Akila כתב:
אגב Nvexx יש לו כבר כלי מתקדם וגם סקריפט יעודי שיוצר לך TC תפור לרמקולים שלך ולחדר שלך.

נראה שהוא לקחת את הסקריפט שלו קצת לכיוון אחר אבל עם הרבה יותר אפשרויות משחק לדיוק רב יותר לצרכים שלך.

https://discord.com/invite/sHj68FEHsN
...
וזה עובד?

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #695 

תנסה. יש הוראות מוסדרות איך לבצע את זה ,עם צילומי מסך וכו.

אני עוד לא נסיתי (גליתי את זה אתמול בלילה רק), אבל עומד לנסות. יש לו גרסאות של כיול חדשות בנוסף.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #696 

לא עובד. עשיתי בדיוק לפי הוראות וזה לא ייצר כלום מלבד להוריד את קבצי הברירת מחדל.. לא ההיתי לוקח את הליצן הזה ברצינות. עכשי הוא הוסיף עכבר לסקריפט שבורח מהסמן...

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #697 

מה גירסאת ה REW שלך? צריך להיות על בילד 71 או 72. כרגע כל מה שמעל 72 יש באג.
אגב הרבה משבחים את התוצאות שלו לעומת הניורון.
אני לא מתיימר להיות ממוחה בתחום, אבל זה נראה שהגישה שהוא לקח יותר מותאמת אישית לפי החדר שלך וה Speakers response שלך, על כל הטווח.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #698 

בסקריפט שלו אין הרבה הגיון כי הוא רוצה שתספק TC לרמקולים ולסאב בנפרד. כל הרעיון של סאב זה שהוא עוזר לרמקולים לעקוב אחר ה TC הרצוי, אז למה להתיחס לסאב כאילו היה רמקול נפרד? לפי הממשק החדש שלו, הוא ניסה ליצור משהו דומה לתוכנה של DIRAC ואת אפשרות לטעון TC נפרד לכל רמקול הוא לקח מתוכנה אחרת בשם MAGIC BEANS שיש אומרים שהיא טובה ויש אומרים שהיא לא משפרת כלום. יש יתרון ב TC שונה לכל רמקול אבל לא TC נפרד לסאבים. אני בדקתי את הסקריפט שלו מול ה NEURON 3.1 וה NEURON הצליח להראות תוצאה גרפית הרבה יותר טובה. אבל מודה שלא ורחתי לטעון את הפילטרים ולשמוע בעצמי. רק לפי ה REW נראה שהוא ל מצליח במשימה.

Akila
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #699 

אז תבדוק (לשמוע) ותגיד לנו מה אתה חושב? השוואה בין השתיים. אולי גם תמצא שילוב מנצח ב Nevxx מבלי להפעיל TC נפרד לסאב, אולי משהו אחר.

שאלה אחרת לא קשורה.
השתמשתי בניורן 3.1 עם ה TC שלו ובגדול נשמע בסדר, אבל אני מרגיש שיש יותר מידי באס ובומים לטעמי, כאילו הבאס/סאב חזק מידי.
אם אני רוצה את זה עדין יותר , את זה משיגים באמצעות שימוש ב TC אחר שהוא פחות באס / DB , כגון Dr.toole וכו. או באמצעות ההגדרות האלה?

תמונה

1. אם 2 האפשרויות יעשו את העבודה, קרי שימוש ב TC עם DB נמוך יותר או בהגדרות האלה, מה היתרון והחיסרון של כל אחד מהדרכים?
2. אם באמצעות ההגדרות האלה, איזה מהם אני צריך להוריד?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #700 

אצלי היה יותר מידי באס רק כאשר השתמשתי ב TC עם +8 דציבל בבאד שבו השתמשתי עם 2.5 כי שם היה חסר. יותר מידי בעיקר במצב REFERENCE אבל גם ב FLAT. לאחר שחזרתי ל TC של HARMAN+6 מימי ה MJ, שומעים מצויין בשני המצבים. עם ה X4800H הצלחתי לשלוח את כל הקבצים עי ה EXE שלו מגרסה האחרונה שהתעדכנה לפני יומיים.

אצ ה MAX BOOST אני שם ב +6 ואת ה FILL ב +6 אבל מפעיל ROLL OFF על 19 הרץ שזה מתאים לסאבים שלי. הכי טוב זה ניסוי וטעיה ומספיק להסתכל על התוצאות ב REW ללא צורך לשלוח לרסיבר ולהאזין.

הוא רגב לא מזמן אמר שהוא עובד על הפרויקט הבא עם אלגוריתם מבוסס AI שינצל מעבדי GPU עם תמיכה ב CUDA כדי להריץ אלגוריתם הרבה יותר מתקדם שייקח ימים אם ירוץ עי מעבד CPU. לא ברור מתי הוא ישחרר גרסה הראשונית.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”