עשיתי הכל וקבלתי ירוק ביחידה המשנית (סעיף 6).25/09/2020 17:57sabres כתב: @kaplaey2
·לא אין צורך בחיבור קווי.
ככה יוצרים MESH בקלות עם הנתב הזה:
1. מקנפגים את הנתב הראשי איך שרוצים ובודקים שהכל עובד - יש רשת אלחוטית, יש אינטרנט, הכל מקונפג כמו שצריך. חשוב לבדוק גם שגרסת ה-FW עדכנית, ושתחת More Features -> Network Settings - > Intelligent Networking דולק ה-Turn on Zhilian, וקבענו סיסמה לרשת ה-MESH בשדה Wi-Fi network password מתחת.
לשמור הכל בסיום אם צריך.
6. עכשיו אפשר לנתק את היחידה המשנית מהחשמל, לחבר אותה איפה שצריך בבית (שוב, לא צריך כבל רשת),
והיא תשדר את רשת ה-MESH. אם האור הירוק בחזית היחידה דולק - סימן שהיא סיימה לעלות, התחברה ל-MESH, והכל עובד.
7. עכשיו ניתן לשלוט ביחידה המשנית דרך ממשק הניהול של הנתב הראשי, כולל ביצוע עדכוני FW, שליטה בעוצמת השידור, וכו'.
8. את הצעדים הללו ניתן לבצע עם כל יחידה משנית שמוסיפים לרשת.
בהצלחה....
איך אני רואה את היחידה המשנית בממשק של היחידה הראשית? אין שוב נתב נוסף בעמוד הראשי 192.168.3.1.
אני עם גרסת ה FW הכי מעןדכנת בראשי.
נתונים נוספים:
* הראשי מוגדר כ- AP BRIDGE מול FIBER של HOT.
* שניהם PRO סינים
* שניהם עם FW הכי מעודכן
ניסיתי קווית - חיברתי כבל בין הראשי לכניסה הראשונה ליד הספק של המשני. הלד של המשני נשאר אדום למשך כמה דקות אז ויתרתי.
ניסיתי אלחוטית - לחצתי עם ה- H בראשי ואז במשני ושניהם בסוף היו ירוקים.
הדבר היחיד שמרמז שהם מחוברים זה שאם אני מנתק את החשמל מהראשי המשני משנה הצבע לאדום. אם טני מחזיר לחשמל הוא חוזר לירוק.
איך אני יודע שזה עובד ואיך אני יכול לראות את מצב המשני ולעדכן גרסה כשצריך?