כן בדיוק. ג'ירפה Beanpole. קראתי עליו עוד המלצות.Kondo10 כתב:כתבתי על הסרט רק אתמול. (Leviafan)
התכוונת כנראה לסרט Beanpole, סרט חזק בהחלט....
בדקתי כעת גם את Leviafan נראה חזק.
שבוע טוב שיהיה.

כן בדיוק. ג'ירפה Beanpole. קראתי עליו עוד המלצות.Kondo10 כתב:כתבתי על הסרט רק אתמול. (Leviafan)
התכוונת כנראה לסרט Beanpole, סרט חזק בהחלט....

אכן ראיתי את הסרט מזמן מזמן לדעתי לפני שהייתי חבר באתר הזהdons כתב:סרט משנת 2007 שמבוסס על ספרו של חאלד חוסיני.
שני ילדים בן של איש עסקים ובן המשרת שלו בקבול אפגניסטן,
מפתחים קשר ידידות אמיץ ומאד מיוחד על רקע שינויי המשטר באפגניסטן,
אח''כ הפלישה הסובייטית ואח''כ עלית הטליבן והגירת התושבים לארה''ב.
סוף סוף סרט דרמה מקסים, צילומים מרהיבים מלא תהפוכות והפתעות, מרגש מאד. הצליח
להושיב אותי מרותק מתחילתו ועד סופו וכולל פס קול מדהים.
מומלץ בחום ואני רץ לחפש את הספר שכמובן חייב להיות הרבה יותר מרתק.
בתום הסרט ניסיתי לחפש התרשמות כאן ולא מצאתי. היתכן?
מומלץ ביותר.
https://www.imdb.com/title/tt0419887/...

·באיזו פלטפורמה זה מוצג?mulder כתב:Amy Schumer Presents - Mark Normand: Don't Be Yourself
ספיישל סטנד אפ, האיש לדעתי הוא אחד המצחיקים בשנים האחרונות....

הייאוריאל כתב:hannibal rising
הסרט שלפני טרילוגיית שתיקת הכבשים (שתיקת הכבשים, דרקון אדום , חניבעל) אמור לשפוך אור על סיבת הפיכתו של חניבעל לקטר , אחת הדמויות המפחידות והאפלות ביותר בקולנוע - למפלצת האכזרית שכולנו מכירים.לפי שאני נכנס לעלילה אני רק אציין שהסרט מבוסס על הסרט men hunter שאותו לא ראיתי.
אז לסרט - אני אשתדל מאוד להמעיט בפרטים ואני רק אציין שהימים הם ימי מלחמת העולם השניה וחניבעל הצעיר ומשפחתו נמלטים מהנאצים...מכאן והלאה אני לא מסגיר את העלילה .יש טוויסט קטן בסוף אם אתם מאוהבי הז'נאר לא תתאכזבו.
צילום - רגיל כמו שהתרגלנו מרוב הסרטים בעשור האחרון , אין שום דבר מיוחד , הצבעים בסרט חוזרים על עצמם , כמו גם המקומות והנופים , אין שום צילום מתוחכם , צילום קולנוע בסיסי ביותר ותו לא.(5/10)
סאונד - פנטסטי אין מה להוסיף מעבר , זהו לא סרט של אפקטים אבל הסאונד מעביר את תחושת החלחלה , רועם כשצריך ומחזיק את המתח ברגעים הנכונים.פסקול מוסיקה קלאסית עם הרבה נפח - נהניתי ממנו מאוד(8/10)
משחק - מלבד שחקן אחד (לא אגלה מיהו , רק שהוא "מהרעים") שאר השחקנים בינוניים מאוד כולל השחקן שמשחק את לקטר , שום דמות לא תפסה אותי , איפה קולנול האנס לנדה מממזרים חסרי כבוד שלא יצא לי מהראש חודשים???(3/10 - צוות מאוד לא מנוסה , ה3 רק בגלל הדמות שאהבתי)
סיפור - הסיפור עצמו פנטסטי ואחד המדהימים לדעתי , אין פה מה להאריך יותר מדי .(10/10)
סיכום
אחד הסיפורים המרתקים , היה צריך להישאר ספר ,העיבוד הקלונועי מאכזב אך עם זאת מי שחובב ז'אנר הזוועה בהחלט ירווה את צמאונו בסרט הזה.
מבחינת סצנות הוא ללא ספק אחד הסרטים המחרידים שראיתי אי פעם (לא במובן הגרוע , במובן המפחיד) , הייתי צריך 3 הפסקות +3 סיגריות (זה בדר"כ מה שאני מעשן ביום שלם) כדי להירגע ולראות אותו עד הסוף כך שאין ספק שמהבחינה הזו הסרט עושה את העבודה.
במשפט אחד - אם אתם רוצים להירדם היום בלילה - אל תראו .
גזר הדין-7/10...

·גם אני חושב שראיתי אותו ואפילו כתבתי עליו התרשמות(לא כאן) אבל רוב הסרט פרח מזכרוני זכרתי רק שתי סצינות וגם במעורפל.Kondo10 כתב:ראיתי גם לפני הרבה שנים את הסרט The Kite Runner. לא זוכר ממנו הרבה קטעים
כנראה לא היה מספיק משכנע? כי לרוב אני זוכר סצנות חזקות מסרטים גם אחרי כמה עשורים.
עד כמה שאני זוכר זוגתי פרשה ואני המשכתי לראות אותו עד הסוף. אולי אצפה בו שוב לרענן את הזיכרון....

אם לא ראית אף אחד מהם אז פשוט לראות לפי הסדר שיצאוshlomis1zzz כתב:היי......
התחלתי להשלים פערים של קולנוע איכותי .
כן כן .
אני פונה כאן בשאלה לאלו שצפו בשתיקת הכבשים על כל סרטיה , האם ישנו סדר כרונולוגי בן הסרטים? כלומר סרט קשור בקודמו ?
מהיכן היתם ממליצים לי להתחיל לראות ?
תודה רבה...

·dons כתב:The Kite Runner......
·גם אני חושב שראיתי אותו ואפילו כתבתי עליו התרשמות(לא כאן) אבל רוב הסרט פרח מזכרוני זכרתי רק שתי סצינות וגם במעורפל....

·עופר הייoferlaor כתב:זה היה לי בספריית הסרטים איזה מיליון שנה ובסוף מחקתי כי אף פעם לא מצאתי זמן לראות את זה. שווה?...
זה מדהים איך סרט כזה שלמראית-עין אין בו הרבה, לא אפקטים, לא תקציב מנופח וגם עלילה כביכול "רזה" על בסך הכל איזה זקן שנוסע לבקר את אחיו המנוכר ובדרכו נקרים טיפוסים שונים, הצליח לתפוס אותי כל כך חזק כבר מצפייה ראשונה בשנה שהוא יצא (בקולנוע, למיטב זכרוני כמעט כל הצופים באולם נשנקו בסצינת הסיום), תחושה שרק התגברה עם כל צפייה נוספת במהלך השנים. למעשה, "הגעתי" בגלל דיוויד לינץ', במאי שאני מאוד אוהב, ו"נשארתי" בזכות ריצ'רד פרנסוורת', שתצוגת המשחק שלו היתה פשוט מדהימה (גם סיסי ספייסק בתפקיד קטן בהרבה היתה מצוינת). כיום זה אחד הסרטים שללא ספק נמצאים אצלי בעשירייה הראשונה.pessik כתב:The Straight Story
(1999)
לינק : https://www.imdb.com/title/tt0166896/?ref_=nv_sr_srsg_0
סיפור מרגש על זקן שאינו בקו הבריאות וללא רישיון נהיגה
שרוצה לבקר את אחיו שעבר שבץ מוחי שעימו הקשר נותק לפני המון שנים.
את הנסיעה הזו של מאות ק"מ הוא יעשה על מכסחת-דשא
והיא תהפוך למסע גדול רצוף בהפתעות ותקלות
סרט מעניין וסוחף בעל עלילה לא אופיינית עם רעיון מקורי .
10\7.5...

הזדמן לי לצפות בסרט הזה בהקרנת בכורה במסגרת פסטיבל סרטים בבריכת השולטן בירושלים, מה שאומר ישיבה על הקרקע בקור הערב הירושלמי אל מול מסך ענק, מוקף מאות אנשים שלא מעט מהם גם מסיחים את הדעת. יתכן שתנאי הצפייה האלה גרמו לי לא להיות מרוכז מספיק בסרט, כי בסופו של דבר גם אני וגם אלה שהיו אתי סיכמנו שהוא לא היה משהו. כל מה שזכור לי ממנו אלו רק סצינת התכנסות באיצטדיון והשחקן ז'אן רנו. אולי בצפייה חוזרת כיום בתנאים נאותים של חדר צפייה חשוך ושקט מוחלט מסביב, הרושם יהיה שונה.dons כתב:סרט צרפתי (2010) על שואת יהודי צרפת.
בעברית נקרא נקודת איסוף.
סרט שעוסק בעניין גירושם המכוער של יהודי צרפת בתקופת השואה
במשך שלטון הנאצים בצרפת, אשר נשקפת מבעד לעינהם של משפחה יהודית,
ילד אמיץ שהצליח לשרוד, ואחות רחמניה שאינה יהודיה שמצטרפת ומסייעת לפליטים,
הסרט מבוסס על אירועים שקרו במציאות.
אומר את האמת 3 פעמים הפסקתי את הצפיה וחזרתי לצפות שוב, הרגשתי סוג של כאב
ואמפטיה עם גורל המשפחות האומללות, שנשלחו ועברו כ''כ הרבה תלאות ללא שום סיבה.
הבימוי ושחזור התקופה והצילומים מאד איכותיים ויאמר לזכות הסרט שאין בו קטעי אלימות
קשים (אינני אוהב אלימות בסרטים ) אבל אופי התקופה הנוראה הזו ותלאות היהודים,מרתקים
ונוגעים מאד ללב. במקביל מעניין מאד לראת את העם הצרפתי שחלקו מביע גילויי אנטישמיות,
וחלקו הלא מבוטל הביע הזדהות עם היהודים ואף הצילו הרבה מהם.
אין יותר מה לציין מלבד העובדה שיש פה המלצה מאד חמה לצפיה.
מילה אחרונה זה תודה לחבר Kondo10 שבלעדי התרשמותו לא הייתי מודע לקיומו של המסמך
המרתק הזה(Y)
https://www.imdb.com/title/tt1382725/...

·וינס ווהן שחקן דרמה מעולה, סרט קליל ומעניין שכל רגע קורה בו משהו, ממש לא סרט שבלוני אמריקאי.oferlaor כתב:Arkansas
סרט די משעשע שמתאר שני סוחרי סמים צעירים וההסתבכות שלהם עם הבוס שלהם ובמקביל איך הוא הגיע לאן שהגיע בשנות השמונים.
משעשע. אהבתי למרות שזה סרט ממש משונה.
8.5/10...