מה דעתכם על Hisense 65" K700

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973

שליחה

@shrimp
·עד כמה שאני יודע מה שאתה רואה 4K דרך היוטיוב המובנה זה לא 4K אלא 720.
בזמנו הובטח עדכון של המסך שיאפשר הצגת תוכן 4K מיוטיוב אבל העדכון לא מגיע ולא יודע אם יגיע.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322

שליחה

חברים שאלת תם - אתמול חיברתי לטלוויזיה אנטנה פשוטה, על מנת לצפות בערוצי עידן פלוס. אכן רואים מצוין, אך רציתי לדעת האם קיים סיכון כלשהי בהצבת האנטנה על גבי חלקה המתכתי העליון של הטלוויזיה (בשל המגנט הקיים בתחתית האנטנה)? כמובן שזה לא יישאר כך לאורך זמן, אך עד שארכוש אנטנה חזקה יותר או אמצא זוית טובה יותר לקליטה, עניין אותי לדעת האם יש סיכון לפגיעה במסך בתצורה הקיימת.
תודה.

shrimp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

שליחה

gadits כתב:
...
...
1. האם המסך הנ"ל מומלץ לצפיה בשידורי כדורגל ולא סובל מפסים אנכיים (VERTICAL BANDINGׂ) או מתופעת מסך מלוכלך (DSE)
כאשר המצלמה זזה בתנועות חדות
2. הבנתי שזמן ההדלקה של הטלויזיה הוא מאוד ארוך, האם אפשר לדעת בשניות כמה זמן באמת לוקח לתמונה להופיע מרגע הלחיצה על כפתור ההדלקה?

תודה :)
...
·

1. אישית טרם הבחנתי במריחות או בתופעות כאלה .
2. כ -30 שניות שזה לא מעט אבל אני לא רואה איך זה יכול להוות שיקול למשהו לגבי הטלויזיה .
eli007 כתב:@shrimp
·עד כמה שאני יודע מה שאתה רואה 4K דרך היוטיוב המובנה זה לא 4K אלא 720.
בזמנו הובטח עדכון של המסך שיאפשר הצגת תוכן 4K מיוטיוב אבל העדכון לא מגיע ולא יודע אם יגיע.
...
·

תודה אלי חידשת לי ..
בצד החיובי זה שיש פונטציאל מדהים לטלויזיה כי ראו מדהים וזה אפילו לא 1080 :D
אז למעשה הדרך היחידה היום לצפות ב 4K זה דרך חיבור חיצוני לנגן הפנימי או דרך הנטפליקס ?
מה אם אני מעלה את היוטיוב דרך הדפדפן של הטלויזיה ולא מהאפליקציה ורואה משם את הסרטון ?

shish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273

שליחה

shrimp כתב: מה אם אני מעלה את היוטיוב דרך הדפדפן של הטלויזיה ולא מהאפליקציה ורואה משם את הסרטון ?
...
אפשר להוריד באמצעות - https://www.4kdownload.com/products/pro ... downloader ולנגן דרך דיסק חיצוני.

azur
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 115

שליחה

היי,

Hisense מפרסמים בפייסבוק על ימי מכירות לכבוד היורו בשיתוף וואלה שופס בחנות יבואן עד מחר בצהריים.
מישהו היה או יודע את המחירים? האם ההנחות אטרקטיביות?

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 663

שליחה

@azur
·
בושה וחרפה,
הייתי אתמול בערב, לאחר שדיברתי גם עם וואלהשופס וגם עם הייסנס לפני כן, והבטיחו בטלפון מחירים חסרי תקדים,
במקום נתנו את אותם המחירים שמופיעים באתרים,
כגודל הציפיה כך גודל האכזבה.........,

same555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

היי , אם למישהו זה מעניין. יש לי דגם 58k700 שדרגתי אותו לגרסה חדשה של UK , עובד מצוין. יש כמה שינויים בגרסה לדוגמה super user mode לאיכות תמונה טובה יותר. YouTube עובד טוב , אבל עדין רק ב-720p. עכשיו אין בעיה ברשת 5ghz מתחבר ועובד טוב. החנות עבר מ-Opera ל-Foxxum יש ערבה אפליקציות שמתאימות לאירופה. תצוגה שונה .

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724

שליחה

same555 תגיד לי האם שפת העברית עדיין קיימת סמך לאחר השדרוג והאם זמן ההדלקה של המסך קוצר?
מאיפה ניתן להוריד את העידכון ?

same555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

היי . אין עברית. לגבי זמן הדלקה זה 25 שניות . אפשר להוריד ברך אתר אנגלי או גרמני . בפורום אנגלי מדברים על יציאת גרסה חדשה שמשמעותית משפרת איכות תמונה וביצועים של הטלוויזיה.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724

שליחה

נמתין עוד קצת

same555
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תמתין , אני בינתיים אם גרסה הזאת , ואם יוצאת גרסה טובה בארץ, אפשר לעבור בחזרה ללא בעיה . שאלתי את טכנאי שהיה אצלי אחרי קניה אין לא מושג אם יוצאת גרסה חדשה ומתי. זה כמו עם פלאפונים מוציאים גרסה אחד ושלום , אין שירות .

PhobiA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

שליחה

חברים קיבלתי את הטלוויזיה לפני כמה ימים והותקנה על הקיר, מאחר ועברתי דירה לא מזמן לא היה לי זמן לכייל או להתעסק איתה בכלל, מה גם שאני לא ממש מבין בזה... ואיך בודקים פיקסלים שרופים
בקיצור במקרה עכשיו נכנסתי דרך הממיר של הוט לאפליקציית יוטיוב ואז המסך האיר כולו בשחור, ואז בלבן - הכל היה בסדר, ואז זה נכנס כביכול לאפליקציה עצמה של היוטיוב ועשה מסך אדום, ושם התגלו פס לאורכו של המסך
צירפתי תמונה
זה פיקסלים שרופים נחשב? מה עושים עכשיו ומה המדיניות?
תודה לעוזרים
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

PhobiA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

@PhobiA
·
עוד תמונה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

אם זה קורה רק במסך פתיחה של היוטיוב לא הייתי מתרגש יותר מדי.
תבדוק מה קורה בשידורים רגילים, תנסה לחבר מחשב ולהציג גוון אדום בחלק הזה של המסך ותראה אם זה קורה גם.
פיקסלים מתים\תקועים זה בד"כ נקודות נפרדות שלא עובדות כמו שצריך. פס כמו שרואים בתמונה, במידה והוא נובע מהמסך עצמו ככל הנראה מציע על פגם.
אבל בתמונות קשה לראות. נסה לצלם תמונה מקרוב ותעלה אותה ל www.imgur.com ותשים אליה קישור כדי שנוכל לראות אותה כמו שצריך.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422

שליחה

תפעיל אחריות, הזדמנות לשמוע איך השירות שלהם, אשמח לשמוע איך היה.

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593

שליחה

לפני שמפעילים אחריות צריך לוודא שזה לא סתם באג באפליקציה עצמה.

PhobiA
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה לי שמדובר בסתם משהו באפליקצייה...עשיתי רקע בצבע אדום בצייר, ונכנסתי גם ליוטיוב המובנה של הטלוויזיה (ולא של הוט) והכל היה בסדר...
אזעקת שווא D:
בכל מקרה אשמח להמלצה טובה לכיול הטלוויזיה...עברתי קצת אחורה וראיתי שיש כמה אבל אשמח אם ידביקו לי פה את המומלץ מביניהם

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322

שליחה

בעבר פירסמתי את הכיול שעשיתי. חפש את ההודעה בפורום. לאחרונה העליתי את ה-LOCAL DIMMING מ-15 ל-25. לטעמי עכשיו רואים טוב יותר (לא שלפני כן ראו רע...).

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563

שליחה

באפליקציה של יוטיוב יש אפשרות חיפוש בעברית?
אני רואה במקלדת רק אנגלית.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362

שליחה

@zilbermm
·

תעשה cast מהנייד הרבה יותר פשוט.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”