מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
הלוואי ואתה צודק...
-
knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
אין שום תגובה לנצחון על פאנא??
לצערי לא יכולתי לראות את המשחק.
לצערי לא יכולתי לראות את המשחק.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אחרי המשחק הלכתי לישון, קמתי ב 4:00 ועסקי לחו"ל.
בגדול, די התאכזבתי מהמשחק ומהיכולת. פאנא לא קבוצה טובה אבל כמיטב המסורת יודעת להרוס משחקים.
בלי קשר, נצחון חשוב מאוד. נצחון על ויטוריה ביותר ממה שהם נצחו אותנו ואפשר ללכת לנמנם נמנום חורף
בגדול, די התאכזבתי מהמשחק ומהיכולת. פאנא לא קבוצה טובה אבל כמיטב המסורת יודעת להרוס משחקים.
בלי קשר, נצחון חשוב מאוד. נצחון על ויטוריה ביותר ממה שהם נצחו אותנו ואפשר ללכת לנמנם נמנום חורף
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
אם מכבי הייתה לוקחת טיפה יותר ריבאונד הגנה, המשחק היה נגמר ב 20 הפרש.kingikra כתב:אחרי המשחק הלכתי לישון, קמתי ב 4:00 ועסקי לחו"ל.
בלי קשר, נצחון חשוב מאוד. נצחון על ויטוריה ביותר ממה שהם נצחו אותנו ואפשר ללכת לנמנם נמנום חורף...
הם חייבים לעבוד על זה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
הפועל ת"א מנצחת בדרבי את מכבי 78-66
- kingshoko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
איכ
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
אדום עולה 
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
molvy,
מה נותנת תגובה כזו בשרשור שרוב המשתתפים בו הם אוהדי מכבי?
מה נותנת תגובה כזו בשרשור שרוב המשתתפים בו הם אוהדי מכבי?
- molvy
-
- חבר במועדון HT

באמת ברוח טובה
לא התכוונתי לייצר פרובוקציה
רק להביע מעט שמחה של הרי ידוע שלאהוד את הפועל זה סוג של מזוכיזם.
אז איפה אני יכול להביע מעט שמחה?
שוב, לא התכוונתי לייצר פרובוקציה ואם פגעתי אני ממש מבקש סליחה
לא התכוונתי לייצר פרובוקציה
רק להביע מעט שמחה של הרי ידוע שלאהוד את הפועל זה סוג של מזוכיזם.
אז איפה אני יכול להביע מעט שמחה?
שוב, לא התכוונתי לייצר פרובוקציה ואם פגעתי אני ממש מבקש סליחה
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
אתה יכול לפתוח שרשור חדש (אבל לדעת שהוא יהיה במה למריבות), או להגיב בצורה אחרת.
אנחנו יכולים להבין שמחה של אוהד, אבל הניסוח הזה פשוט מעצבן.
אני מבטיח לך שתגובה כמו "אני אוהד הפועל ושמח על התוצאה (לשם שינוי)...", אולי עם משהו טכני יותר על המשחק בהחלט תתקבל בהבנה.
הודעה כמו שלך, ועוד עם סמיילי צוחק - נדמית כמו שמחה לאיד (שגם אם היא קיימת, זה לא המקום - לדעתי כאוהד מכבי, ולא כחבר הנהלת האתר במקרה זה).
אנחנו יכולים להבין שמחה של אוהד, אבל הניסוח הזה פשוט מעצבן.
אני מבטיח לך שתגובה כמו "אני אוהד הפועל ושמח על התוצאה (לשם שינוי)...", אולי עם משהו טכני יותר על המשחק בהחלט תתקבל בהבנה.
הודעה כמו שלך, ועוד עם סמיילי צוחק - נדמית כמו שמחה לאיד (שגם אם היא קיימת, זה לא המקום - לדעתי כאוהד מכבי, ולא כחבר הנהלת האתר במקרה זה).
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
אין ספק שזו ברוח טובהmolvy כתב:באמת ברוח טובה...
אבל אין לנצחון יותר מדי משמעות מעשית, כי בסופו של דבר, בשיטת הליגה שלנו, הכל מסתכם ב"סידרה" * של שני משחקים**, אז למכבי אין יותר מדי מה לדאוג. היא רק צריכה להגיע לפיינל פור בפורמה טובה.
* מה זה הקישקוש הזה בכלל? יקבעו אליפות על הפרש סלים?
** יש דיבור שאולי כבר השנה יעשו את זה שלושה משחקים. יותר הגיוני. עדיין מכבי הכי ערוכה לסיטואציה כזו..
- molvy
-
- חבר במועדון HT

ברור לי שלניצחון אין משמעות פרט לעצם המעמד של הדרבי.
שוב אני מתנצל עם עיצבנתי מישהו
וברור לי שהפועל לא תשתתף ב"סדרה" האמורה
כך שהשמחה היא מאוד נקודתית
שוב אני מתנצל עם עיצבנתי מישהו
וברור לי שהפועל לא תשתתף ב"סדרה" האמורה
כך שהשמחה היא מאוד נקודתית
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

1. כל הכבוד להפועל.
2. בתור אוהד מכבי היה ממש עצוב לראות את המשחק אתמול.
אני חושב שיש אשמה לא מבוטלת על דיויד בלאט. הוא משחק הרבה יותר מדי עם שחקנים שממש לא בכושר או שלא הולך להם.
לדעתי סטיבן לנדסברג היה צריך לשחק הרבה יותר!
2. בתור אוהד מכבי היה ממש עצוב לראות את המשחק אתמול.
אני חושב שיש אשמה לא מבוטלת על דיויד בלאט. הוא משחק הרבה יותר מדי עם שחקנים שממש לא בכושר או שלא הולך להם.
לדעתי סטיבן לנדסברג היה צריך לשחק הרבה יותר!
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מעניין בכלל. מה שמעניין זה מחר. בשביל זה קניתי מנוי. כל השאר תפאורה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
המחר זה היום ולבוראל מנצחת 70-65 את מכבי
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

ספר לי על זה...
אני באמת חושב שלעייפות יש תפקיד חשוב בהפסד הזה. בואו נעזוב רגע את היכולת העלובה, כדורים חוזרים וכדורים אבודים על הפרקט זה לא קשור ליכולת אישית של שחקנים. זה מלחמה ובראש.
לבוראל שיחקו חכם. בהינתן ויוגב לא משחק, יש רק רכז אחד פוטנציאלי וזה אינגלס. אינגלס הוא לא שחקן שקשה לישמור עליו וקלאטי, שזיהיתי אותו לפני כמה שנים כשומר אדיר, פשוט שיתק אותו. מה נשאר? טייריס רייס שאני לא סובל אותו ושכונה זה שמו השני והיקמן, שהיה הטוב במכבי היום (לא שזאת היתה בעיה גדולה היום), שהוא גם לא מוסר אדיר.
בינינו, לפני המשחק הייתי בטוח שזאת הזדמנות פז בשביל נעימי לפרוח. אין לי מושג מה אמרו השדרנים בערוצים השונים אבל אם הייתי מאמן, בטוח הייתי מנסה אותו. יותר גרוע ממה שבפועל היה, לא יכול להיות.
אני מאמין שמכבי תצלח את השלב הראשון. השאלה היא איך מעבירים את העייפות הזאת שחס וחלילה לא תמשך לאורך כל העונה.
אני באמת חושב שלעייפות יש תפקיד חשוב בהפסד הזה. בואו נעזוב רגע את היכולת העלובה, כדורים חוזרים וכדורים אבודים על הפרקט זה לא קשור ליכולת אישית של שחקנים. זה מלחמה ובראש.
לבוראל שיחקו חכם. בהינתן ויוגב לא משחק, יש רק רכז אחד פוטנציאלי וזה אינגלס. אינגלס הוא לא שחקן שקשה לישמור עליו וקלאטי, שזיהיתי אותו לפני כמה שנים כשומר אדיר, פשוט שיתק אותו. מה נשאר? טייריס רייס שאני לא סובל אותו ושכונה זה שמו השני והיקמן, שהיה הטוב במכבי היום (לא שזאת היתה בעיה גדולה היום), שהוא גם לא מוסר אדיר.
בינינו, לפני המשחק הייתי בטוח שזאת הזדמנות פז בשביל נעימי לפרוח. אין לי מושג מה אמרו השדרנים בערוצים השונים אבל אם הייתי מאמן, בטוח הייתי מנסה אותו. יותר גרוע ממה שבפועל היה, לא יכול להיות.
אני מאמין שמכבי תצלח את השלב הראשון. השאלה היא איך מעבירים את העייפות הזאת שחס וחלילה לא תמשך לאורך כל העונה.
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

אני באמת לא מבין, בכושר הנוכחי של השחקנים,
למה לא משחקים יותר עם גיא פניני ולנדסברג במקום אינגלס וסמית' שהיו ממש רעים ושיחקו המון!
אותו כנ"ל חגבי נעימי. יותר רע ממה שהיה אתמול לא יכול להיות.
נראה לי שבלאט קצת איבד את האמון בשחקנים. ככה אי אפשר להמשיך.
למה לא משחקים יותר עם גיא פניני ולנדסברג במקום אינגלס וסמית' שהיו ממש רעים ושיחקו המון!
אותו כנ"ל חגבי נעימי. יותר רע ממה שהיה אתמול לא יכול להיות.
נראה לי שבלאט קצת איבד את האמון בשחקנים. ככה אי אפשר להמשיך.
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לנדסברג שיחק הרבה. קשה לי עם הלפריניותו.
נעימי בהחלט היה חסר
נעימי בהחלט היה חסר
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

הרבה? 13 דקות, בהם הוא קלע 8 נקודות ב 100%.kingikra כתב:לנדסברג שיחק הרבה. קשה לי עם הלפריניותו.
נעימי בהחלט היה חסר...
לא הייתה שום סיבה אתמול לא לתת לו 33 דקות (בכושר שהיו סמית' ואינגלס).
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

13 דקות לשחקן ספסל זה לא מעט. זה נכון שבהתקפה הוא ניראה טוב משניהם אבל אתה צריך להבין משהו שכשסמית ו\או אינגלס על המגרש, האש יורדת מלנדסברג ויותר קל לו. מול ההגנה של קלאטי הוא לא היה קולע נקודה מה עוד שבהגנה הוא חור. אין לו עבודת רגליים בכלל.BigDragoon כתב:הרבה? 13 דקות, בהם הוא קלע 8 נקודות ב 100%.kingikra כתב:לנדסברג שיחק הרבה. קשה לי עם הלפריניותו.
נעימי בהחלט היה חסר...
לא הייתה שום סיבה אתמול לא לתת לו 33 דקות (בכושר שהיו סמית' ואינגלס)....