לא ברור לי מה היתה הבעיה, אבל עכשיו הכל עובד ונראה מצוייןmotiyairl כתב:תשמעו, הורדתי את הגירסה שרשומה בעמוד אחד (האחרונה), הרצתי, הפעלתי בפופקורן שלי והכל עובד אחלה. אולי שינתם משהו?kfirkb כתב:גם לי יש את אותה הבעיה אז חזרתי ל ZAPPITI .avioren כתב:הורדתי את הגרסה האחרונה, מחקתי את ספריית Jukebox ואת קובץ האינדקס וסרקתי מחדש.
כמעט הכל טוב פרט לכך שעמידה על סרט בקיר הסרטים מראה בתחתית העמוד שורת גיבריש במקום שם הסרט, כנ"ל כשנכנסים לסרט מקבלים את כל הפרטים תקינים פרט לשם הסרט בצד שמאל למעלה. במקום זה מקבלים שורת html כמו זאת :
<div style="float:left;pa...
אשמח לעזרה..........
YAMJ עם מוד Sabish V2 ארוז כולל עברית - עדכון 23/08/2012
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
סליחה על ההצפה בשאלות, אך אני מאוד מעוניין לסיים עם ההגדרות ובד-בבד להנות מהחוויה המלאה שמספק ה-c200 האהוב.
1. האם יש אפשרות להורדת כתוביות באמצעות yamj (גם כתוביות באנגלית מתאימות לי) ואם כן, אשמח להסבר - קצר ככל שיהיה, אני יכול לחפש ולקרוא אחרי שאדע במה להתמקד.
2. איך ניתן להתקין "רק" את הסקין ולהשתמש ב-yamj 2.4 לדוגמה?
תודה וסופ"ש מהנה לכולם.
1. האם יש אפשרות להורדת כתוביות באמצעות yamj (גם כתוביות באנגלית מתאימות לי) ואם כן, אשמח להסבר - קצר ככל שיהיה, אני יכול לחפש ולקרוא אחרי שאדע במה להתמקד.
2. איך ניתן להתקין "רק" את הסקין ולהשתמש ב-yamj 2.4 לדוגמה?
תודה וסופ"ש מהנה לכולם.
- motiyairl
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
- שם מלא: מוטי
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 0
מממ... אז איך מתקנים את זה? מחכים לארז?mike2222 כתב:זו לדעתי בעייה כללית שדורשת תיקוןmotiyairl כתב:חברים שאלה, משום מה זה לא נותן לי את התקציר עבור שום סרט.
האם אני צריך לשנות משהו ?...
קיים תיקון עבור ZAPPATI
ביקשתי מארז שיעדכן גם את החבילה של Sabish...
-
esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
נוספה גרסה חדשה המתקנת את הבעייתיות שנוצרה בעקבות השינוי באתר סרטים (חוסר בתקצירים וכו') - ראו פוסט ראשון.
לכל מי שעדיין משתמש בגרסה זו (Sabish V2) ממליץ בחום לעבור ל Zappiti שמופיעה בחתימה שלי.
הרבה יותר מקום לתקציר בעברית, מסך פתיחה לבחירת קטגוריות ובעיקר הרבה יותר מרשימה.
לכל מי שעדיין משתמש בגרסה זו (Sabish V2) ממליץ בחום לעבור ל Zappiti שמופיעה בחתימה שלי.
הרבה יותר מקום לתקציר בעברית, מסך פתיחה לבחירת קטגוריות ובעיקר הרבה יותר מרשימה.
ארז,erezsolan כתב:נוספה גרסה חדשה המתקנת את הבעייתיות שנוצרה בעקבות השינוי באתר סרטים (חוסר בתקצירים וכו') - ראו פוסט ראשון.
הרבה יותר מקום לתקציר בעברית, מסך פתיחה לבחירת קטגוריות ובעיקר הרבה יותר מרשימה....
אני מקווה שתמשיך לתמוך גם בגרסה זו
מה שמונע ממני לעבור ל Zappiti זה הרווח בין התמונות בקיר הסרטים
תודה רבה
הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ל-ZAPPITY הוא החוסר בדירוג IMDB לסרטים.
יש דרך להוסיף את זה לסקין?
erezsolan כתב:נוספה גרסה חדשה המתקנת את הבעייתיות שנוצרה בעקבות השינוי באתר סרטים (חוסר בתקצירים וכו') - ראו פוסט ראשון.
הרבה יותר מקום לתקציר בעברית, מסך פתיחה לבחירת קטגוריות ובעיקר הרבה יותר מרשימה....
-
esloan
- חבר ותיק

זה מה שרצית?NathanD כתב:הדבר היחיד שמונע ממני לעבור ל-ZAPPITY הוא החוסר בדירוג IMDB לסרטים.
erezsolan כתב:נוספה גרסה חדשה המתקנת את הבעייתיות שנוצרה בעקבות השינוי באתר סרטים (חוסר בתקצירים וכו') - ראו פוסט ראשון.
הרבה יותר מקום לתקציר בעברית, מסך פתיחה לבחירת קטגוריות ובעיקר הרבה יותר מרשימה.......
[img2=550x309]http://dl.dropbox.com/u/2949704/Zappiti/127_hours.png[/img2]
אם כן, אז יש לשנות בקובץ skins\default\skin-options.xsl מ false ל true, בשורה ,193 שיהיה כך:
<xsl:variable name="ShowNumberRating">true</xsl:variable>
תודה רבה (:
מהניסיון שלי, הציון של IMDB הוא מדד לא רע לאיכות של סרטים, רוב הסרטים שאני רואה ואוהב מקבלים שם בד"כ ציונים של 7 ומעלה..
ועכשיו שאלה קטנה על Sabbish שוב, יכול להיות שיש בעיה במשיכת התקצירים מאתר סרטים כרגע?
הורדתי את העדכון האחרון של ה25.4, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, אם זה רק אצלי, אני אנסה להוריד מחדש ולהריץ שוב.
שוב, המון המוןן תודה רבה ארז, לא רק על היום.
מהניסיון שלי, הציון של IMDB הוא מדד לא רע לאיכות של סרטים, רוב הסרטים שאני רואה ואוהב מקבלים שם בד"כ ציונים של 7 ומעלה..
ועכשיו שאלה קטנה על Sabbish שוב, יכול להיות שיש בעיה במשיכת התקצירים מאתר סרטים כרגע?
הורדתי את העדכון האחרון של ה25.4, אך הבעיה עדיין לא נפתרה, אם זה רק אצלי, אני אנסה להוריד מחדש ולהריץ שוב.
שוב, המון המוןן תודה רבה ארז, לא רק על היום.
-
esloan
- חבר ותיק

אין בעיה כרגע באתר סרטים. התמונה למעלה נוצרה בבדיקה לפני כמה דקות.NathanD כתב:תודה רבה (:
שוב, המון המוןן תודה רבה ארז, לא רק על היום....
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אחרי תחזוקת קיר הסרטים שלי והחלפת עשרות גרסאות בשנתיים האחרונות על ph-110, התקנתי את הגרסה הנוכחית האחרונה וקיבלתי יופי של קיר ותוכן.
הבעיה שמשום מה כל בחירה בסרט ,כלומר לחיצה על enter , מחזירה לי הודעה - file could not play .
אולי פספסתי משהו בsetup לפני הסריקה ?
* יש לי קבצי cmd ו xml קבועים המשמשים אותי להרצה/סריקה.
הבעיה שמשום מה כל בחירה בסרט ,כלומר לחיצה על enter , מחזירה לי הודעה - file could not play .
אולי פספסתי משהו בsetup לפני הסריקה ?
* יש לי קבצי cmd ו xml קבועים המשמשים אותי להרצה/סריקה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
כרגע אני עובד עם 2 תקיות סרטים - NEW, SEEN
ביצעתי סריקה נפרדת לכל תיקייה, כלומר יש 2 קבצי INDEX שונים, למעשה JUKEBOX שונים, עבור סרטים חדשים ועבור ישנים.
כל פעם אני פותח קובץ אינדקס אחר.
האם יש דרך לראות מה חדש ומה ישן במסך אחד?
אולי להוסיף עוד אופציית בחירה במסך הראשון ZAPPITI ?
תודה!
ביצעתי סריקה נפרדת לכל תיקייה, כלומר יש 2 קבצי INDEX שונים, למעשה JUKEBOX שונים, עבור סרטים חדשים ועבור ישנים.
כל פעם אני פותח קובץ אינדקס אחר.
האם יש דרך לראות מה חדש ומה ישן במסך אחד?
אולי להוסיף עוד אופציית בחירה במסך הראשון ZAPPITI ?
תודה!
Daveil
לחברים !
ניסיתי להתקין את כל הגרסאות האחרונות (YAMJ_SabishV2_2011_04_25 וגם Zappity)
מקבל קיר תמונות מצליח להפעיל את הסרטים אבל לא מצליח לקבל תקציר למרות שאני מוחק את כל ספרית ה-JOKEBOX
האם אתר סרטים לא אוהב אותי? או שיש בעיה בחיפוש?
תודה מראש
ניסיתי להתקין את כל הגרסאות האחרונות (YAMJ_SabishV2_2011_04_25 וגם Zappity)
מקבל קיר תמונות מצליח להפעיל את הסרטים אבל לא מצליח לקבל תקציר למרות שאני מוחק את כל ספרית ה-JOKEBOX
האם אתר סרטים לא אוהב אותי? או שיש בעיה בחיפוש?
תודה מראש
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
שלום חברים!
אני זקוק קצת לעזרה מי מי שמבין ב-yamj. הבעיה שלי היא לא בהכרח ב-skin...
התקנתי yamj 2.4, ניסיתי עם שני סקינים. בחלק מהסרטים אני מקבל שם של הסרט לא נכון. המידע נכנס לפרמטר title בקובץ xml של סרט והמידע הזה מגיע מתוך פרמטר Movie name הנמשך על ידי media info. דבר שלא קרה לי עם yamj 2.1
האם ניתן לשנות הגדרה, שה-Title לא ימשך מתוך mediainfo?
תודה רבה
אני זקוק קצת לעזרה מי מי שמבין ב-yamj. הבעיה שלי היא לא בהכרח ב-skin...
התקנתי yamj 2.4, ניסיתי עם שני סקינים. בחלק מהסרטים אני מקבל שם של הסרט לא נכון. המידע נכנס לפרמטר title בקובץ xml של סרט והמידע הזה מגיע מתוך פרמטר Movie name הנמשך על ידי media info. דבר שלא קרה לי עם yamj 2.1
האם ניתן לשנות הגדרה, שה-Title לא ימשך מתוך mediainfo?
תודה רבה
עזרה בהתקנה
שלום.
אני מנסה להתקין עלמנת לנגן סרטים מהסטרימר. ספריית הסרטים נמצאת על המחשב.
אני מתקין את התוכנה על המחשב, בוחר אפשרות שניה ובוחר כתובת של הסטרימר, אך מקבל הודעה:
"you don't seem to have any shares set on the NMT..."
מה אני מפספס פה?
תודה.
אני מתקין את התוכנה על המחשב, בוחר אפשרות שניה ובוחר כתובת של הסטרימר, אך מקבל הודעה:
מה אני מפספס פה?
תודה.
Re: עזרה בהתקנה
בסטרימר הגדרת את השיתוף עם המחשב? ככה שהכניסה אליו תהיה דרך "מקורות"klonzik כתב:שלום.
מה אני מפספס פה?
תודה....