השיפור ברום של דארקי 7.6 מדהים! עברו שעתיים ולא ירד לי אחוז אחד! לפני העדכון היה יורד לי 8-10 אחוזים בשעתיים
למישהו יש תשובה לגבי התיקון? אני אוכל להתקין את התיקון של גרסא 7 שפורסם פה על ה7.6 או שדארקי שינתה דברים בframework?
zovirax כתב:התקנתי את המודם
לא עזר לעניין הרשת...
איפה אמרת שמישהו פתר את זה?
...
אני יודע ש eyali נתקל בזה בעבר, אבל אני לא יודע אם הוא פתר את הבעיה. זה התחיל סתם ככה או מיד אחרי העדכון רום האחרון שלך? תנסה להבין מה השתנה ואולי אפילו לחזור לגרסה יותר ישנה אם יש לך כזאת.
עשיתי חיפוש מהיר בגוגל ויש לא מעט דיווחים דומים, ולא רק עם SGS.
אסף_ב כתב:השיפור ברום של דארקי 7.6 מדהים! עברו שעתיים ולא ירד לי אחוז אחד! לפני העדכון היה יורד לי 8-10 אחוזים בשעתיים
למישהו יש תשובה לגבי התיקון? אני אוכל להתקין את התיקון של גרסא 7 שפורסם פה על ה7.6 או שדארקי שינתה דברים בframework?
...
לא כל כך בא לי להוריד את הרום, אבל אתה יכול לשלוח לי את הקובץ \system\framework\framework.jar (אתה יכול לשלוף אותו מקובץ ה ZIP שאיתו עדכנת) ואני אבדוק לך.
אז תתחיל בזה שתחזיר לפירמוור של JPY רק כדי לוודא שזאת אכן הבעיה.
אגב,
התקנתי אתמל את הקרנל החדש של וודו 69.2 והוא כולל בתוכו את העדכון פירמוור של JPA עם עוד מספר שינויים שקשורים ל WIFI .
תנסה להתקין, אולי זה יעזור במקרה. (בכל מקרה הכל פה וודוו עם העדכונים של סמסונג, אז תתקין וודו אמיתי ).
אסף_ב כתב:השיפור ברום של דארקי 7.6 מדהים! עברו שעתיים ולא ירד לי אחוז אחד! לפני העדכון היה יורד לי 8-10 אחוזים בשעתיים
...
לא כל כך בא לי להוריד את הרום, אבל אתה יכול לשלוח לי את הקובץ \system\framework\framework.jar (אתה יכול לשלוף אותו מקובץ ה ZIP שאיתו עדכנת) ואני אבדוק לך.
...
eagle75 כתב:nokobik,
זה לא מה שאמרתי. הסיכוי לקבל טלפון לא DM הוא נמוך. בינתיים, רק למכשירים הקנדיים יצא עדכון של סמסונג לפתרון הבעיה (וכאמור הוא כנראה לא פתרון מושלם), אבל זה לא אומר שאם אתה קונה מכשיר קנדי תהיה לך את הבעיה הנ"ל... אתה יותר צריך לחשוש מבעית ה SD שיש במכשירים הקנדיים שבה ה SD פשוט קורס ומספיק לעבוד.
אם אתה מתכוון ל SD אז אם אני מבין נכון, הזכרון הפנימי פשוט גמור וצריך לתקן את המכשיר במעבדה.
אני חושב שסמסונג שחררו עדכון בנושא הזה אבל אני לא מעודכן לגבי מה שהוא עושה והאם הוא פותר את הבעיה.
אני רוצה לסדר לו שיהיה שם כל מה שצריך...אני שוקל אם לבצע ROOT או לא...
הוא לא הולך להתעסק במכשיר חוץ מ : משחקים,אינטרנט..סרטים..גם WIDGET נחמדים וזהו..
יש סיבה נוספת שבשבילה שווה לבצע את הרוט? אני לא חושב שהוא כזה ישים לב אם נשים לו רום אחר...
...
אני רוצה לסדר לו שיהיה שם כל מה שצריך...אני שוקל אם לבצע ROOT או לא...
הוא לא הולך להתעסק במכשיר חוץ מ : משחקים,אינטרנט..סרטים..גם WIDGET נחמדים וזהו..
יש סיבה נוספת שבשבילה שווה לבצע את הרוט? אני לא חושב שהוא כזה ישים לב אם נשים לו רום אחר...
...
מה הגרסה המותקנת במכשיר כרגע? אתה יכול לבדוק זאת ב settings->About .