לי זה קורה בHDX1000בקבצי MKV עם תרגום אנגלית מובנה הוא יציג רק את הכתוביות המובנות ויתעלם מקבצי תרגום....
Xtreamer, מישהו מכיר?
לא יכול להיות בלי בעיות....
שהמאורר על בינוני, בזמן צפיה בסרט HD מבצע ריסט לאחר מספר דקות (המכשיר מתחמם בטירוף)
במעבר לאיורור במצב גבוה, לא קרה במשך כחצי שעה, אבל המאורר מרעיש עד שמתחיל הסרט ופס הקול עולה בעוצמה על המאורר
שהמאורר על בינוני, בזמן צפיה בסרט HD מבצע ריסט לאחר מספר דקות (המכשיר מתחמם בטירוף)
במעבר לאיורור במצב גבוה, לא קרה במשך כחצי שעה, אבל המאורר מרעיש עד שמתחיל הסרט ופס הקול עולה בעוצמה על המאורר
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא ציינת אם הרשת קווית או אלחוטית. לדעתי:karpe כתב:אצלי משום מה בחיבור דרך הרשת לא מנגן כלום למעט מוזיקה.
כל סרט או תמונה שניסיתי לא נוגנו בכלל, פשוט מסך שחור או שקצת חושב, עושה BUFFERING וזהו, חוזר לרשימת הקבצים.
בניגון מהUSB עובד מצויין, ואני עם גירסה 1.01.
מבחינת המאוורר אחרי העדכון זה לגמרי לא מורגש.
המכשיר עולה מהר, עובד ומגיב יפה מאד מבחינתי שווה כל שקל כי כל הבעיות שיש ייפתרו בעדכוני קושחה, העיקר שברור שהחומרה מסוגלת לעבוד כראוי....
אם זו רשת קווית (כלומר גם האקסטרימר וגם המחשב מחוברים חוטית לראוטר/סוויצ'), זה נשמע כמו בעיות בהגדרת הרשת שלך או המחשב ממנו אתה מנגן.
אם זו רשת אלחוטית - קליטה לא טובה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שאלה לאלה שהצליחו לנגן קבצי AVI/MKV עם כתוביות SRT:
האם התמיכה בעברית בכתוביות SRT טבעית לחלוטין? כלומר, לא היה צריך לעשות לו שום היפוך ראי ופשוט לקחתם אותו כמו שהוא מאתרי הכתוביות? האם גם סימני הפיסוק ממוקמים כמו שצריך, כלומר סימן שאלה, קריאה, נקודה או פסיק אכן מופיעים בסוף המשפט ולא בתחילתו? ומקף שמסמן מישהו שמתחיל לדבר אכן מופיע בתחילת המשפט ולא בסופו?
האם התמיכה בעברית בכתוביות SRT טבעית לחלוטין? כלומר, לא היה צריך לעשות לו שום היפוך ראי ופשוט לקחתם אותו כמו שהוא מאתרי הכתוביות? האם גם סימני הפיסוק ממוקמים כמו שצריך, כלומר סימן שאלה, קריאה, נקודה או פסיק אכן מופיעים בסוף המשפט ולא בתחילתו? ומקף שמסמן מישהו שמתחיל לדבר אכן מופיע בתחילת המשפט ולא בסופו?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
עוד לא בדקתי מקפים וסימני פיסוק...- אבל התרגום קריא מאוד ולא דרש כל היפוך... (עבד רק במידה ואין בקובץ ה MKV תרגום מובנה). נחזור לחקירות לאחר העבודהpixies כתב:שאלה לאלה שהצליחו לנגן קבצי AVI/MKV עם כתוביות SRT:
האם התמיכה בעברית בכתוביות SRT טבעית לחלוטין? כלומר, לא היה צריך לעשות לו שום היפוך ראי ופשוט לקחתם אותו כמו שהוא מאתרי הכתוביות? האם גם סימני הפיסוק ממוקמים כמו שצריך, כלומר סימן שאלה, קריאה, נקודה או פסיק אכן מופיעים בסוף המשפט ולא בתחילתו? ומקף שמסמן מישהו שמתחיל לדבר אכן מופיע בתחילת המשפט ולא בסופו?...
רשת אלחוטית (g), יש קליטה טובה, לא הגיוני שמוזיקה אני מצליח לנגן ותמונות לא, גם הסרטים שניסיתי זה DVIX פשוטים, לא משהו מיוחד. נוגנו בהצלחה מאותו מקום עם אותה רשת עם APPLE TV.pixies כתב:לא ציינת אם הרשת קווית או אלחוטית. לדעתי:karpe כתב:אצלי משום מה בחיבור דרך הרשת לא מנגן כלום למעט מוזיקה.
כל סרט או תמונה שניסיתי לא נוגנו בכלל, פשוט מסך שחור או שקצת חושב, עושה BUFFERING וזהו, חוזר לרשימת הקבצים.
בניגון מהUSB עובד מצויין, ואני עם גירסה 1.01.
מבחינת המאוורר אחרי העדכון זה לגמרי לא מורגש.
המכשיר עולה מהר, עובד ומגיב יפה מאד מבחינתי שווה כל שקל כי כל הבעיות שיש ייפתרו בעדכוני קושחה, העיקר שברור שהחומרה מסוגלת לעבוד כראוי....
אם זו רשת קווית (כלומר גם האקסטרימר וגם המחשב מחוברים חוטית לראוטר/סוויצ'), זה נשמע כמו בעיות בהגדרת הרשת שלך או המחשב ממנו אתה מנגן.
אם זו רשת אלחוטית - קליטה לא טובה....
הם כבר אמרו שכל הבעיות רשת למיניהן ייפתרו בעדכון הבא..אז נראה. יש מישהו שמחובר ברשת אלחוטית ומנגן הכל ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הוא אמור בכלל לתמוך בפורמטים החדשים?
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 13/07/2009 17:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sagyle
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
או או ...
היום קיבלתי תשובה מTNT שבגלל שהיה להם עומס הם שלחו עם EMS .
Dear Sagi,
Unicorn Information System sent your shipment separately via EMS Service
because lots of shipment blocked in customs.
Tracking Number will be available.
Please kindly hold on.
בגלל זה התעלמו ממני כל התקופה - כנראה לא ידעו איפה החבילה שלי .
למה יש לי הרגשה שבסוף אני אהיה היחידי שגם מקבל את המוצר אחרי מלא זמן , גם עכשיו צריך לבטל את הביטול בPAYPAL וגם ישלם מכס .
Dear Sagi,
Please kindly hold on.
למה יש לי הרגשה שבסוף אני אהיה היחידי שגם מקבל את המוצר אחרי מלא זמן , גם עכשיו צריך לבטל את הביטול בPAYPAL וגם ישלם מכס .
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
Sagyle,
אל תבטל את הביטול, ולא נעליים.
הם התעכבו, שלחו דרך חברה אחרת ולא טרחו לעדכן אותך בכלום - שיתמודדו עם זה.
שלח מייל ל extremer, שכבר אישרו את הביטול, ועדכן אותם במייל מ TNT, ותן להם לשבור את הראש.
מקסימום - תשלם להם כשהמוצר יגיע (ותוריד את עלויות המכס, אם זה יתווסף בגלל השטויות של TNT).
שלח מייל ל extremer, שכבר אישרו את הביטול, ועדכן אותם במייל מ TNT, ותן להם לשבור את הראש.
מקסימום - תשלם להם כשהמוצר יגיע (ותוריד את עלויות המכס, אם זה יתווסף בגלל השטויות של TNT).
לפי כל הפרסומים באתר - כןoferlaor כתב:הוא אמור בכלל לתמוך בפורמטים החדשים?...
# Audio pass through : DTS, Dolby Digital, DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus
http://www.xtreamer.net/89/content-pages/Specs.aspx
וגם בפורום של המוצר....
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php ... it=true+hd
- sagyle
- חבר ותיק

נראה לי שאני לא אתקשר לאף אחד .uriler כתב:Sagyle,
מקסימום - תשלם להם כשהמוצר יגיע (ותוריד את עלויות המכס, אם זה יתווסף בגלל השטויות של TNT)....
מבחינתי - אם יעבור מכס ולא אשלם אז סבבה . אם יגיע וידרשו מכס , אני לא דורש את זה בכלל .
דרך אגב , זה עדיין לא יצא מגבולות קוריאה לפי דעתי .
אולי מישהו מהגולשים שמעוניין להזמין את המוצר יוכל לקנות ממך אם בסופו של דבר המוצר יגיע לבית שלך...sagyle כתב:או או ...
Dear Sagi,
Please kindly hold on.
למה יש לי הרגשה שבסוף אני אהיה היחידי שגם מקבל את המוצר אחרי מלא זמן , גם עכשיו צריך לבטל את הביטול בPAYPAL וגם ישלם מכס ....
- sagyle
- חבר ותיק

טוב.
קיבלתי מהם מייל עכשיו והם שאלו אם אני רוצה את המכשיר או שהם יעבירו אותו למישהו בישראל של ה second batch .
מצטער לאכזב אותכם - כנראה שתאלצו לחכות למועד המקורי של המשלוח ....
כנראה שהמכשיר כבר בארץ .
שגיא
קיבלתי מהם מייל עכשיו והם שאלו אם אני רוצה את המכשיר או שהם יעבירו אותו למישהו בישראל של ה second batch .
כנראה שהמכשיר כבר בארץ .
שגיא
אני מאחלת לך למרות כל מה שקרה לחבילה שלך, שתהנה מהמכשירsagyle כתב:טוב.
כנראה שהמכשיר כבר בארץ .
שגיא...
Re: האם למישהו יש בעיה עם חיבור HD חיצוני?
אכן יש בעיות עם חיבור HDD חיצוני.assaf8888 כתב:אם יש בעיות בנושא א זתעדכנו - תודה...
הפתרון (הזמני, אני מקווה) הוא לשחק עם הכיבוי וההדלקה של המכשיר/ה-HDD החיצוני.
אני נתקל בבעיית זיהוי עם HDD של WD מיי בוק Home Edition 1TB. אך ברגע שהכונן זוהה הסרטים מתנגנים ללא בעיה.
Re: האם למישהו יש בעיה עם חיבור HD חיצוני?
אין לי בעיה של זיהוי כונן חיצוני... סמסונג סיגייט מזהה יופי עובד חלקHaJ-B כתב:אכן יש בעיות עם חיבור HDD חיצוני.assaf8888 כתב:אם יש בעיות בנושא א זתעדכנו - תודה...
הפתרון (הזמני, אני מקווה) הוא לשחק עם הכיבוי וההדלקה של המכשיר/ה-HDD החיצוני.
אני נתקל בבעיית זיהוי עם HDD של WD מיי בוק Home Edition 1TB. אך ברגע שהכונן זוהה הסרטים מתנגנים ללא בעיה....