כי חלק מהכניסות לא עובדות ברב ערוצי...
a1 evo - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
גרסה 2.5 שוחררה עם כפתור חדש שמבצע כיול בגישה נסיונית שחלקה ללא שימוש ב REW אלא עי אלגוריתם של המפתח. זה הכפתור האדום. יש עכשיו הרבה אופציות קינפוג.
מוזמנים לנסות תחילה עם הכפתור הרגיל ואופציות שונות ואז עם האדום ואופציות שונות. אני אישית נגד שימוש ב XO אחיד לכל הרמקולים אם הם לא מאותו הסוג בדיוק.
מוזמנים לנסות תחילה עם הכפתור הרגיל ואופציות שונות ואז עם האדום ואופציות שונות. אני אישית נגד שימוש ב XO אחיד לכל הרמקולים אם הם לא מאותו הסוג בדיוק.
- יהלי ב
- חבר ותיק

הסקיפט יעבוד עם מדידות של אודיסי (רצוי מאד 7 מדידות לפחות מסביב ל MLP במרחק 20 ס"מ, ימין\שמאל, קדימה\אחורה ומעל\מתחת ל MLP) ויעבוד עוד יותר טוב עם מדידות עי UMIK דרך REW. אבל אם מבצעים מדידות מיקרופון אודיסי לבצע עם ה MENU BAT ולא עם האפלקציה שלא שווה כלום. כמובן שאם אין לפחות שני סאבים אין טעם בכלל לסקריפט ואפשר להשאר עם המדידה של אודיסי. הוא עדכן עכשיו את 2.5 ובהחלט כרגע יש שיפור עם מדידות ברירת מחדל כפתור ירוק רגיל.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 279
- שם מלא: Joel Strikovsky
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
איזה target Curve מומלץ להתחיל עם ב UC Mode?
אני לא סובל מאי שפיות, אני נהנה ממנה.
פעם סבלתי מפיצול אישיות, היום אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב.
- יהלי ב
- חבר ותיק

עם ה UC הזה היה לי נסיון רע. זה קבע לי את ה XO של כל הרמקולים ל 200 הרץ שזה לא בא בחשבון עם סאבים ממוקמים אסימטרית. לדעתי בגלגולים הקודמים של הסרקריפט הרגיל היו תוצאות יותר טובות. חבל שעכשיו הם כבר לא עובדים אלא אם כן משנמכים את ה REW לגרסה מאד ישנה כי הוא כבר לא מתחזק את ה MAESTRO המעולה. אני ממתין שה NEURON ידיע לגרסה בופית ובעיקר שהוא יוסיף את ה DEQ.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

אז לדעתך ה maestro נותן תפוקה יותר טובה מאשר ה Neuron גם כאשר לא עובדים עם ה UC Mode?10/03/2025 2:38יהלי ב כתב: עם ה UC הזה היה לי נסיון רע. זה קבע לי את ה XO של כל הרמקולים ל 200 הרץ שזה לא בא בחשבון עם סאבים ממוקמים אסימטרית. לדעתי בגלגולים הקודמים של הסרקריפט הרגיל היו תוצאות יותר טובות. חבל שעכשיו הם כבר לא עובדים אלא אם כן משנמכים את ה REW לגרסה מאד ישנה כי הוא כבר לא מתחזק את ה MAESTRO המעולה. אני ממתין שה NEURON ידיע לגרסה בופית ובעיקר שהוא יוסיף את ה DEQ....
- יהלי ב
- חבר ותיק

בשל סכסוכים פנימיים, שני המפתחים הפסיקו את התמיכה והעבודה על הפרויקט הזה ואחרים בעתיד. אז אם אף אחד לא יקח וימשיך את זה, וסביר שלא, אפשר לחזור לאפלקציה המקורית ולתוצאות הגרועות של הכיול איתה... מה שיקרה זה שאם רוצים להמשיך להשתמש ב NUERON האחרון, צריך להמנע מלשדרג את REW מעבר לגרסה בטא 71. אין אם זה בעיה כי ניתן להריץ מס גרסאות זו לצד זו ולפתוח רק את זו שהסקריפט משתמש בכל פעם. הבעיה היא שהסקריפט לא גמור ולא כולל תמיכה ב DEQ עדיין. מקווה שימצא פתרון בסוף.
- Akila
- חבר פעיל מאוד

הבן אדם הזה משחרר גירסאות יותר מהר מאשר אני מספיק להחליף תחתונים.
1. איזה גירסה נכון לרגע זה מספקת את הביצועים וכיול הכי טוב?
2. איזה TC אתם משתמשים?
3. אתם משתמשים ב UC?
2. איזה TC אתם משתמשים?
3. אתם משתמשים ב UC?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
18/03/2025 17:33Akila כתב: הבן אדם הזה משחרר גירסאות יותר מהר מאשר אני מספיק להחליף תחתונים.
2. איזה TC אתם משתמשים?
3. אתם משתמשים ב UC?...

3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- יהלי ב
- חבר ותיק

יש TC של בחור בשם BOP שמאד מומלץ אבל הכי טוב זה ליצור TC מתואם אישית לפי המדריך הזה:
את הסקריפט פיתוח OCA - בחור רוסי עם הבמטא הכבד שגר בגרמניה. ואת ה ODD שמעלה את הקבצים לרסיבר ומבצע מדידות יותר טוב מאפלקציה של דנון פיתח בחור אמריקאי. באחד מהצאטים ביניהם OCA הביע תמיכה בפוטין (מאש אני מעריץ מעריך אותו אפילו יותר), ואותו RATNEURON לקח את זה קשה ונזף בו, אז OCA העתק איתו את הקשר ושיפוף הפעולה. וגם נעלב ממשתמשים שבקרו אותו. בקיצור, כרגע הפרויקט ב HOLD וזה רק בגלל השמאל. נקווה שהעניין בסוף יסתדר. אחרת כרג הגרסא האחרונה זה 2.5 ולא מומלץ ללחוץ על הכפתור האדום - זה סתם משהו נסיוני שהופך קוטביות ועלול לפגוע בידיוק מיקום אוביקטים באטמוס.
את הסקריפט פיתוח OCA - בחור רוסי עם הבמטא הכבד שגר בגרמניה. ואת ה ODD שמעלה את הקבצים לרסיבר ומבצע מדידות יותר טוב מאפלקציה של דנון פיתח בחור אמריקאי. באחד מהצאטים ביניהם OCA הביע תמיכה בפוטין (מאש אני מעריץ מעריך אותו אפילו יותר), ואותו RATNEURON לקח את זה קשה ונזף בו, אז OCA העתק איתו את הקשר ושיפוף הפעולה. וגם נעלב ממשתמשים שבקרו אותו. בקיצור, כרגע הפרויקט ב HOLD וזה רק בגלל השמאל. נקווה שהעניין בסוף יסתדר. אחרת כרג הגרסא האחרונה זה 2.5 ולא מומלץ ללחוץ על הכפתור האדום - זה סתם משהו נסיוני שהופך קוטביות ועלול לפגוע בידיוק מיקום אוביקטים באטמוס.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
לדעתי נקסוס מושלמת.18/03/2025 17:33Akila כתב: הבן אדם הזה משחרר גירסאות יותר מהר מאשר אני מספיק להחליף תחתונים.
2. איזה TC אתם משתמשים?
3. אתם משתמשים ב UC?...
יש כמה גרפים מאוד טובים ,דיראק 6 ו10 ,דקטור טולל
- Akila
- חבר פעיל מאוד

הסתכלתי על המדריך ואני רואה שהוא לקח FL & FR בשביל זה והעלה את המדידות של שניהם בלבד ב REW.18/03/2025 23:22יהלי ב כתב: יש TC של בחור בשם BOP שמאד מומלץ אבל הכי טוב זה ליצור TC מתואם אישית לפי המדריך הזה:...
מה אני צריך אם יש לי 11 רמקולים (7.1.4) ? את כולם? רק את ה Front?
מה ממולץ?
כמו כן, הוא השתמש ב TC מסויים כחלק מהתהליך. האם להשתמש באותו אחד שהוא השתמש? ב Dr.Tole? או מה ממולץ?
נ.ב. השימוש זה לסרטים בלבד... אני לא מאלה שאוהב בומים חזקים ובאס משוגע.
- יהלי ב
- חבר ותיק

טוב. יצא לי להתכתב עם המפתח בפורום אחר לא AVS ששם נוא ניתק קשר והגביל את החשבון שלו. הוא היה מתוסכל והרגיש מנוצל כי כמות ההורדות ותנועה בשרשורים שלו גבוהה פי 1000 מיחס התרומות והצפיות בערוץ היוטיוב שלו. הוא ניתק קשר עם המפתח השני של ODD כי הוא לא היה זמין להמשיך לעבוד על הקוד. הוא כרגע עובד יחד עם מפתח אחר על פרויקט מסחרי וגדול של הסקריפט שיהפוך לאפלקציה לכל הפלטפורמות וייתן פייט רציני ל MULTIEQ-X ו DIRAC ובהמשך יתמוך בעוד חברות כולל ימהה ואונקיו\פיוניר. מן הסתם זה ייקח זמן לפחות שנה עד שיהיה מוצר כזה. עד אז אפשר לשכוח מגרסאות חדשות לסקריפט שלו. בקיצור היה נחמד.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
תשמרו על אופטימיות23/03/2025 20:04יהלי ב כתב: טוב. יצא לי להתכתב עם המפתח בפורום אחר לא AVS ששם נוא ניתק קשר והגביל את החשבון שלו. הוא היה מתוסכל והרגיש מנוצל כי כמות ההורדות ותנועה בשרשורים שלו גבוהה פי 1000 מיחס התרומות והצפיות בערוץ היוטיוב שלו. הוא ניתק קשר עם המפתח השני של ODD כי הוא לא היה זמין להמשיך לעבוד על הקוד. הוא כרגע עובד יחד עם מפתח אחר על פרויקט מסחרי וגדול של הסקריפט שיהפוך לאפלקציה לכל הפלטפורמות וייתן פייט רציני ל MULTIEQ-X ו DIRAC ובהמשך יתמוך בעוד חברות כולל ימהה ואונקיו\פיוניר. מן הסתם זה ייקח זמן לפחות שנה עד שיהיה מוצר כזה. עד אז אפשר לשכוח מגרסאות חדשות לסקריפט שלו. בקיצור היה נחמד....
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- Akila
- חבר פעיל מאוד

אז נכון לרגע זה מניסיונך , איזה גירסה לדעתך מספקת את התמורה הטובה ביותר? (יש לי מספר גרסאות שלו, שמרתי אותם)?23/03/2025 20:04יהלי ב כתב: טוב. יצא לי להתכתב עם המפתח בפורום אחר לא AVS ששם נוא ניתק קשר והגביל את החשבון שלו. הוא היה מתוסכל והרגיש מנוצל כי כמות ההורדות ותנועה בשרשורים שלו גבוהה פי 1000 מיחס התרומות והצפיות בערוץ היוטיוב שלו. הוא ניתק קשר עם המפתח השני של ODD כי הוא לא היה זמין להמשיך לעבוד על הקוד. הוא כרגע עובד יחד עם מפתח אחר על פרויקט מסחרי וגדול של הסקריפט שיהפוך לאפלקציה לכל הפלטפורמות וייתן פייט רציני ל MULTIEQ-X ו DIRAC ובהמשך יתמוך בעוד חברות כולל ימהה ואונקיו\פיוניר. מן הסתם זה ייקח זמן לפחות שנה עד שיהיה מוצר כזה. עד אז אפשר לשכוח מגרסאות חדשות לסקריפט שלו. בקיצור היה נחמד....
- Ido.b
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- שם מלא: עידו בנטוב
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
Re: Audyssey One - הכיול הטוב ביותר למכשירי - DENON / MARANTZ .
אני לא מבין כלום ושום דבר בכיול אבל יש לי שמיעה שהיא קללה,מקלל עצמי שנכנסתי לתחום הזה22/09/2024 15:37istarmini כתב: העסק פה הפך כבר לבדיחה.
ההוא אמר וזה אמר והם אמרו ולמה כובע עף לגובה.
מי שיכול לקנות סטורם ב כ 60000 ש"ח עם דיראק ולא קונה, כי מישהו כזה או אחר אמר שמרנץ\דנון , טובים יותר עם קומבינת האודסי, שיבושם לו.
מי שלא יכול לקנות סטורם בכ 60000 ש"ח ונהנה לקרוא חוות דעת כאלו ואחרות ולהתנחם, גם זה טוב, זה אפילו עדיף כלכלית:lol:![]()
מי שרוצה להתרשם מחוות דעת של סטורם עם דיראק ו ART מול טרינוב גם זו אופציה.(שפה גרמנית תעזרו בתרגום אבל מי שיכול להבין יגלה שלהפתעת כולם לא הורגש הבדל וזה כנראה בגלל שה ART והסטורם פשוט על הפנים![]()
![]()
![]()
)
https://www.avforums.com/threads/storm- ... t-32497477
בקיצור לא שזה מעודד זה פשוט שווה בדיוק כמו כל יתר חוות הדעת השונות, של פרסונה כזו או אחרת.
הכל חארטה והרבה נגזר מאינטרסים, כאלו ואחרים .
אני ,להבדיל מיהלי, מניסיון אישי עם סטורם ו ART ו 4 סאבים יכול לקבוע שזה פשוטו נשמע וואהו, פשוט וקל וואהו ( וזה בלי יותר מידי חפירות ומדידות הלוך ושוב, מי שרוצה להמשיך ולקבוע מסקנות, כאלו ואחרות, על סמך חוות דעת, כאלו ואחרות ברשת, שיבושם לו.
חשוב להדגיש שכדי למקסם את יתרונות ה ART נדרש להשקיע המון שעות והתעסקות זה ממש לא פלאג אנד פליי ממש לא וזה, לדעתי, חסרון.
בקיצור השרשור הזה הפך להתשה חסרת תקנה
דרך אגב יש גירסה חדשה ל REW + OTA ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...

בכל מקרה בנוגע לקריאת הואוו שלך אני מסכים לגמרי,הסאונד חד ביותר אבל לא חותך או צורם,פירוט מדהים ובכלל סאונד קרוב למושלם.
- יהלי ב
- חבר ותיק

עדכנתי את הסקריפט של OCA עם כמה שיפורים ותיקוני באגים כולל אפשרות לקבוע מרחק מרבי. אצלו זה היה 7.35 כאשר הרסיברים לא יכולים לקבל יותר מ 6.0 ואף רצוי 5.99 כדי למנוע באג בממשק.
ניתן להוריד מכאן:
https://www.dropbox.com/scl/fi/n23h92yq ... yb0t1&dl=0
עטבד הרבה יותר טוב בלי בעיות תזמון. בדוק!
ניתן להוריד מכאן:
https://www.dropbox.com/scl/fi/n23h92yq ... yb0t1&dl=0
עטבד הרבה יותר טוב בלי בעיות תזמון. בדוק!
- Akila
- חבר פעיל מאוד

הוא חזר לפעילות בפרום וגם שחרר גירסה 3.023/03/2025 20:04יהלי ב כתב: טוב. יצא לי להתכתב עם המפתח בפורום אחר לא AVS ששם נוא ניתק קשר והגביל את החשבון שלו. הוא היה מתוסכל והרגיש מנוצל כי כמות ההורדות ותנועה בשרשורים שלו גבוהה פי 1000 מיחס התרומות והצפיות בערוץ היוטיוב שלו. הוא ניתק קשר עם המפתח השני של ODD כי הוא לא היה זמין להמשיך לעבוד על הקוד. הוא כרגע עובד יחד עם מפתח אחר על פרויקט מסחרי וגדול של הסקריפט שיהפוך לאפלקציה לכל הפלטפורמות וייתן פייט רציני ל MULTIEQ-X ו DIRAC ובהמשך יתמוך בעוד חברות כולל ימהה ואונקיו\פיוניר. מן הסתם זה ייקח זמן לפחות שנה עד שיהיה מוצר כזה. עד אז אפשר לשכוח מגרסאות חדשות לסקריפט שלו. בקיצור היה נחמד....