מה דעתכם על Hisense 65" K700

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 563
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #661 

קודם כל לגבי העדכונים, דיברתי עם התמיכה לפני כשבועיים ואמרו לא להוריד עצמאית עדכונים ולעדכן מכיוון שהם לא עברו בדיקה על הדגמים שלנו. עוד אמרו שבשבועות הקרובים ירימו שרת לעדכונים מקומיים אונליין ואז יתחילו להיות זמינים.

עכשיו שאלה חשובה - מישהו מבעלי ה-K700 (לי יש "58) שומע לפעמים רעשים של פלסטיק מהטלוויזיה, גם כשהיא כבויה?
קצת מדאיג אותי, לא יודע אם ההתקנה בסדר.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1322
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #662 

zilbermm כתב:קודם כל לגבי העדכונים, דיברתי עם התמיכה לפני כשבועיים ואמרו לא להוריד עצמאית עדכונים ולעדכן מכיוון שהם לא עברו בדיקה על הדגמים שלנו. עוד אמרו שבשבועות הקרובים ירימו שרת לעדכונים מקומיים אונליין ואז יתחילו להיות זמינים.

עכשיו שאלה חשובה - מישהו מבעלי ה-K700 (לי יש "58) שומע לפעמים רעשים של פלסטיק מהטלוויזיה, גם כשהיא כבויה?
קצת מדאיג אותי, לא יודע אם ההתקנה בסדר.
...
תודה על המידע. לגבי הרעשים - לא שמעתי דבר. מה הכוונה רעשים של פלסטיק?

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #663 

חריקה של פלסטיק, כאילו משהו רופף שם, קורה פתאום משום מקום ובלי שיגעו בטלוויזיה.
ניסיתי קצת להזיז את המסך, נראה דווקא שיושב טוב אבל עדיין הרעש קצת מדאיג במיוחד שמסתובבים ילדים קטנים.

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #664 

כדאי לבדוק את הנושא מול השירות - לא הייתי לוקח סיכון.

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #665 

אצלי הכל בסדר התקנתי את המסך על מתקן קיים ואין שום רעשים המסך יציב וחזק וגם הוספנו לו עוד כמה חיזוקים לקיר בגלל המשקל הרב,היתי באמת ממליץ לך לדבר עם השירות ולא לקחת סיכונים

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #666 

אעשה את זה

shrimp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
קיבל תודות: 0

שליחה #667 

בשעה טובה התחדשתי גם ב K700 .
טרם התקנתי את הטלויזיה רק הגיע שליח ומסר לי אותה וראינו שהיא לא שבורה פיזית .
השאלה היא על מה להקפיד בהתחלה ?
אני לא מתכוון לתלות אותה על קיר היא תשב על המזנון האם עדיין מומלץ להביא טכנאי שיתקין אותה ?
אם אני מתקין אותה לבד אני פוגם באחריות ? והאם מומלץ לבצע בדיקות ראשוניות כמו פיקסלים שרופים או דברים אחרים ?

תודה מראש לעונים .

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6644
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 707 פעמים

שליחה #668 

תלוי מהם תנאי האחריות , תסתכל בתעודה .

כשקניתי את הפלזמה של של סמסונג הייתי חייב לחכות לנציג שיתקין .

כל יבואן עם הקריזות שלו

MeniBI
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 663
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #669 

בדגמים החדשים אין 75?
אני רואה הכי גדלוה רק 65, יכול להיות?

elan22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 126
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #670 

shrimp כתב:בשעה טובה התחדשתי גם ב K700 .
טרם התקנתי את הטלויזיה רק הגיע שליח ומסר לי אותה וראינו שהיא לא שבורה פיזית .
השאלה היא על מה להקפיד בהתחלה ?
אני לא מתכוון לתלות אותה על קיר היא תשב על המזנון האם עדיין מומלץ להביא טכנאי שיתקין אותה ?
אם אני מתקין אותה לבד אני פוגם באחריות ? והאם מומלץ לבצע בדיקות ראשוניות כמו פיקסלים שרופים או דברים אחרים ?

תודה מראש לעונים .
...
·אני גם התקנתי אותה על מזנון, פשוט להבריג את הרגליים לטלוויזיה ולהעמיד - אין יותר מדי מה להבלבל בדרך.

אני וחבר קנינו את המסך הזה ובינתיים שנינו מאד מרוצים ממנה. אני העמדתי על מזנון ואצלו תלינו על הקיר לבד.

בשביל לחבר כבל חשמל וHDMI באמת שמיותר לבזבז זמן לחכות ל"מתקין"

tomernoy
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 724
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #671 

את ה 75 לא היתי ממליץ להעמיד לבד היא מאוד כבדה ,חבל שבגלל לחץ אתה תגרום לנזק

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #672 

חברים, טרם יצא להתפנות ולבדוק את נושא עידן פלוס ישירות דרך הטלוויזיה. האם נדרש לרכוש אנטנה כלשהי? איך מתפעלים את הנושא?
מדובר על הדגם 65K700.

תודה מראש.

zilbermm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #673 

האמת אצלי חיברתי ישר אנטנה שהייתה לי ממכשיר עידן פלוס אז לא בדקתי אם זה קולט בלי, אבל אני יכול לומר שהקליטה פצצה. האנטנה זרוקה על הרצפה מאחרי המזנון ורואים חלק ללא הפרעות.
תבצע סריקת תחנות ותראה מה נקלט, בכל מקרה לא צריך להשקיע באנטנה, הכי פשוטה תתאים.

shrimp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #674 

מעדכן שדיברתי בטלפון עם היבואן ונאמר לי שאין בעיה שאציב את הטלויזיה לבד על השידה זה לא פוגם באחריות שגם ככה מכסה הכל מלבד שבר (שנבדק עם ההובלה) ולכן למרות שמגיע טכנאי חינם לא חיכיתי לו (איך אפשר שזה יושב בסלון בצד ) והצבתי אותה בעזרת האשה ולומר את האמת היה מלחיץ היא דקה וכבדה יותר מהמצופה ומרגיש שקל מאוד לעשות נזק אבל עברנו את זה בשלום לשמחתי :D

אז עכשיו לאחר כמה ימים של שימוש הנה ההתרשמות הראשונית שלי :

כיול ראשוני הוא בגדר חובה .. אני טרם עשיתי כזה ו OUT OF THE BOX היא לא מדוייקת ולא מרשימה כמו שציפיתי מ4K היו סרטוני 4K ביוטיוב שראו מדהים והוציאו אפקט וואו והיו שפחות כי בלט בהם הצורך לכיול ..
חיבור למחשב עם HDMI היה פשוט וצפיה דרכו סרטים ב 720 ו 1080 היו באיכות מספקת אבל גם פה הורגש הצורך בכיול ומצבי התמונה המובנים לא עזרו במיוחד אבל שוב אין לי ספק שעם כיול טוב ולהוציא ממנה הרבה יותר . את הנגן המובנה לא בדקתי .
השחור הפתיע אותי לטובה לא ראיתי עננות ולא אפור אלה ממש שחור יפה אני מניח שחלק מזה זה עבודה של הדימר אבל באותה נשימה היו סרטים שהעבודה שלו ברקע הפריעה לצפיה והמסך האיר ועומעם באמצע סצנות וזה קצת הפריע אולי כדאי לוותר עליו עדיין לא סגור על זה.
לגבי ה PS4 שמאוד חששתי ממנו והרבה אנשים חיפשו איך השילוב עובד אז ממה שחוויתי החששות שלי די הופרכו והשילוב היה מעולה !
זמן תגובה מעולה בדקתי גם FIFA16 וגם Call Of Duty (משחק יריות) ולא הצלחתי להבחין בדיליי שמפריע לשחק ואיכות התמונה היתה מעולה אפילו יותר ממה שציפיתי ואני ממש מצפה כבר להנות מהשילוב החדש בניהם .
עידן פלוס - יש צורך בחיבור אנטנה אני השתמשתי בקטנה כזאת פשוטה כמו שיש לכל הממירים של עידן פלוס השידור נקלט חלק והאיכות יחסית לשידור SD היתה בסדר גמור ברת צפיה סה"כ (ובכל זאת אין מה לצפות פה לניסים)
ה TIME SHIFT שזה פיצר שאני חי עליו די איכזב יש צורך בחיבור שטח איחסון חיצוני (השתמשתי בדיסק און קי ) שזה עוד בסדר אבל בהקלטה נראה שנוצר לאג בין הדיבור לתמונה וזה לא בר צפיה ככה בנוסף הניווט בתוך הזמן לא נוח והכפתורים עובדים הפוך ממה שרשום על המסך .. לא בדקתי הקלטה רגילה של תוכנית אבל אולי בהמשך .
3D - למרות היותו אקטיבי גם לא ממש מול הטלויזה ראו טוב ויצא לי לבחון בעיקר SIDE BY SIDE וראו אחלה כנל לגבי המרה 2D ל 3D שהרצתי על סרטוני 4K ביו טיוב והופתעתי לטובה מהעבודה שעשתה הטלויזיה המינוס הוא שהמשקפיים לא הכי נוחות ויש להם זליגת אור מהצד וקל לשכוח אותם דולקות ולאבד את הסוללה כי הן לא נטענות .

אם יש שאלות נוספות שאוכל לענות עליהן תרגישו חופשי לשאול 8)

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #675 

תודה. אין לי מושג איפה נמצא חיבור האנטנה... :)
מישהו מהחברים ניסה להפעיל ערוצים ללא חיבור אנטנה? (האם יש אנטנה פנימית כלשהי..?)

eli007
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #676 

shrimp כתב:מעדכן שדיברתי בטלפון עם היבואן ונאמר לי שאין בעיה שאציב את הטלויזיה לבד על השידה זה לא פוגם באחריות שגם ככה מכסה הכל מלבד שבר (שנבדק עם ההובלה) ולכן למרות שמגיע טכנאי חינם לא חיכיתי לו (איך אפשר שזה יושב בסלון בצד ) והצבתי אותה בעזרת האשה ולומר את האמת היה מלחיץ היא דקה וכבדה יותר מהמצופה ומרגיש שקל מאוד לעשות נזק אבל עברנו את זה בשלום לשמחתי :D

אז עכשיו לאחר כמה ימים של שימוש הנה ההתרשמות הראשונית שלי :

כיול ראשוני הוא בגדר חובה .. אני טרם עשיתי כזה ו OUT OF THE BOX היא לא מדוייקת ולא מרשימה כמו שציפיתי מ4K היו סרטוני 4K ביוטיוב שראו מדהים והוציאו אפקט וואו והיו שפחות כי בלט בהם הצורך לכיול ..
חיבור למחשב עם HDMI היה פשוט וצפיה דרכו סרטים ב 720 ו 1080 היו באיכות מספקת אבל גם פה הורגש הצורך בכיול ומצבי התמונה המובנים לא עזרו במיוחד אבל שוב אין לי ספק שעם כיול טוב ולהוציא ממנה הרבה יותר . את הנגן המובנה לא בדקתי .
השחור הפתיע אותי לטובה לא ראיתי עננות ולא אפור אלה ממש שחור יפה אני מניח שחלק מזה זה עבודה של הדימר אבל באותה נשימה היו סרטים שהעבודה שלו ברקע הפריעה לצפיה והמסך האיר ועומעם באמצע סצנות וזה קצת הפריע אולי כדאי לוותר עליו עדיין לא סגור על זה.
לגבי ה PS4 שמאוד חששתי ממנו והרבה אנשים חיפשו איך השילוב עובד אז ממה שחוויתי החששות שלי די הופרכו והשילוב היה מעולה !
זמן תגובה מעולה בדקתי גם FIFA16 וגם Call Of Duty (משחק יריות) ולא הצלחתי להבחין בדיליי שמפריע לשחק ואיכות התמונה היתה מעולה אפילו יותר ממה שציפיתי ואני ממש מצפה כבר להנות מהשילוב החדש בניהם .
עידן פלוס - יש צורך בחיבור אנטנה אני השתמשתי בקטנה כזאת פשוטה כמו שיש לכל הממירים של עידן פלוס השידור נקלט חלק והאיכות יחסית לשידור SD היתה בסדר גמור ברת צפיה סה"כ (ובכל זאת אין מה לצפות פה לניסים)
ה TIME SHIFT שזה פיצר שאני חי עליו די איכזב יש צורך בחיבור שטח איחסון חיצוני (השתמשתי בדיסק און קי ) שזה עוד בסדר אבל בהקלטה נראה שנוצר לאג בין הדיבור לתמונה וזה לא בר צפיה ככה בנוסף הניווט בתוך הזמן לא נוח והכפתורים עובדים הפוך ממה שרשום על המסך .. לא בדקתי הקלטה רגילה של תוכנית אבל אולי בהמשך .
3D - למרות היותו אקטיבי גם לא ממש מול הטלויזה ראו טוב ויצא לי לבחון בעיקר SIDE BY SIDE וראו אחלה כנל לגבי המרה 2D ל 3D שהרצתי על סרטוני 4K ביו טיוב והופתעתי לטובה מהעבודה שעשתה הטלויזיה המינוס הוא שהמשקפיים לא הכי נוחות ויש להם זליגת אור מהצד וקל לשכוח אותם דולקות ולאבד את הסוללה כי הן לא נטענות .

אם יש שאלות נוספות שאוכל לענות עליהן תרגישו חופשי לשאול 8)
...
·איך אתה רואה מיוטיוב 4K?

gadits
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 89
שם מלא: אלעד אקרמן
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

עד כמה קריטי זמן ההפעלה של המסך

שליחה #677 

blknom1 כתב:תודה. אין לי מושג איפה נמצא חיבור האנטנה... :)
מישהו מהחברים ניסה להפעיל ערוצים ללא חיבור אנטנה? (האם יש אנטנה פנימית כלשהי..?)
...
שמח לשמוע ביקורות טובות על המסך הזה כיוון שאני מתכנן לרכוש אותו לאימי
לצורך צפייה בעיקר בשידורי ספורט (לרוב כדורגל דרך ממיר HD של הוט)

1. האם המסך הנ"ל מומלץ לצפיה בשידורי כדורגל ולא סובל מפסים אנכיים (VERTICAL BANDINGׂ) או מתופעת מסך מלוכלך (DSE)
כאשר המצלמה זזה בתנועות חדות
2. הבנתי שזמן ההדלקה של הטלויזיה הוא מאוד ארוך, האם אפשר לדעת בשניות כמה זמן באמת לוקח לתמונה להופיע מרגע הלחיצה על כפתור ההדלקה?

תודה :)

shrimp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #678 

eli007 כתב:
...
...
·איך אתה רואה מיוטיוב 4K?
...
יש אפליקציה מובנת של יוטיוב בסמארט ודרכה אפשר לחפש סרטונים כאלה ( וכנל אגב לגבי תלת מימד ) .

shrimp
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #679 

blknom1 כתב:תודה. אין לי מושג איפה נמצא חיבור האנטנה... :)
...
נסיתי וזה לא יעבוד לך ללא אנטנה כי אין לה פנימית..
החיבור נמצא מאחורה ליד חיבורי ה HDMI הוא נראה כמו חיבור סטנדרטי רגיל של אנטנה
אתה יכול למצוא אנטנות מתאימות גם בפחות מ 5 שקלים באיביי או קצת יותר אם אתה רוצה יותר חזקות (תלוי בקליטה בבית)
אתה יכול לראות דוגמאות לאנטנות וסוג החיבור שלהם פה :
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... vb&_sop=15

blknom1
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #680 

shrimp כתב:
...
...
נסיתי וזה לא יעבוד לך ללא אנטנה כי אין לה פנימית..
החיבור נמצא מאחורה ליד חיבורי ה HDMI הוא נראה כמו חיבור סטנדרטי רגיל של אנטנה
אתה יכול למצוא אנטנות מתאימות גם בפחות מ 5 שקלים באיביי או קצת יותר אם אתה רוצה יותר חזקות (תלוי בקליטה בבית)
אתה יכול לראות דוגמאות לאנטנות וסוג החיבור שלהם פה :
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... vb&_sop=15
...
תודה רבה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”