VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב
·יותר טוב ככה... להכניס לי רעיונות מהפכניים לראש... קניית טלוויזיות איכותיות בחצי מחיר מחו"ל, מי צריך את זה...TheCoolest כתב:זהו חברים, הקופון אינו פועל יותר....
תנו לי לחזור לשלם 16,000 על טלוויזיה מקבילה בישראל, להתלונן ולהיות מרוצה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מי שעדיין רוצה לרכוש, אפשר לקנות מאמזון עם buy2usa ולבחור משלוח ימי.
אמור לצאת גם משתלם.
כמובן אלו שהזמינו בהתחלה הכי הרוויחו, יחס ישיר לסיכון שהם לקחו.
לדוגמא:
הדגם של נושא השרשור.
יוצא מאמזון עם buy2usa בערך 8000 שקל כולל הכל וגם 3 תשלומים.
אמור לצאת גם משתלם.
כמובן אלו שהזמינו בהתחלה הכי הרוויחו, יחס ישיר לסיכון שהם לקחו.
לדוגמא:
הדגם של נושא השרשור.
יוצא מאמזון עם buy2usa בערך 8000 שקל כולל הכל וגם 3 תשלומים.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
@shraga007
·
מאד לא ממליץ
הסיכון עם BUY2USA משמעותית יותר גדול. קנייה עם משלוח עד לארץ מטרגט הבטיחה שאם יש מוצר שהגיע תקול יוחלף עם עלות משלוח על חשבונם. רוב המכשירים שכבר הגיעו ועובדים כראוי כנראה ימשיכו לעבוד בסדר עד תום תקופת האחריות. לא ממליץ בכלל לקנות מכשיר עם סיכוי לתקלות בהגעה דרך חברת משלוחים היות ותצטרכו לשאת בעלות המשלוח חזרה.
·
מאד לא ממליץ
הסיכון עם BUY2USA משמעותית יותר גדול. קנייה עם משלוח עד לארץ מטרגט הבטיחה שאם יש מוצר שהגיע תקול יוחלף עם עלות משלוח על חשבונם. רוב המכשירים שכבר הגיעו ועובדים כראוי כנראה ימשיכו לעבוד בסדר עד תום תקופת האחריות. לא ממליץ בכלל לקנות מכשיר עם סיכוי לתקלות בהגעה דרך חברת משלוחים היות ותצטרכו לשאת בעלות המשלוח חזרה.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
@offerbk1
·
לא מדוייק, המחיר כולל ביטוח.
בנוסף, ב"קונים עבורך באמזון" יש שירות מלא של buy2usa, פעם רכשתי שעון שהגיע תקול וכל פרוצדורת ההחזרה היתה על החברה וקיבלתי זיכוי מלא.
לגבי המכשירים שעובדים, אף אחד לא יכול להבטיח שהם יעבדו עד תום תקופת האחריות.
כל מי שרכש את המסך הזה יודע היטב את הסיכון שאם המסך יתקלקל, יהיה מאוד קשה לתקן אותו בארץ.
זה חלק מהסיכון.
·
לא מדוייק, המחיר כולל ביטוח.
בנוסף, ב"קונים עבורך באמזון" יש שירות מלא של buy2usa, פעם רכשתי שעון שהגיע תקול וכל פרוצדורת ההחזרה היתה על החברה וקיבלתי זיכוי מלא.
לגבי המכשירים שעובדים, אף אחד לא יכול להבטיח שהם יעבדו עד תום תקופת האחריות.
כל מי שרכש את המסך הזה יודע היטב את הסיכון שאם המסך יתקלקל, יהיה מאוד קשה לתקן אותו בארץ.
זה חלק מהסיכון.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
@shraga007
·
מהאתר של BUY2USA
ביטוח החבילה מכסה נזק פיזי שעלול לקרות במהלך השילוח לארץ.
כלומר לא פיקסלים או מוצר שיצא דפוק מהמחסן ולך תריב איתם אם הבעייה נוצרה בשילוח או לא. לי היה מוצר שעלה 10 דולר שהגיע דפוק ואני די בטוח שהבעייה היתה אצל BUY ולא אצל אמאזון אבל אין דרך להוכיח אז הם התנערו מאחריות.
קונים עבורך עולה יותר מכתובת אמריקאית אבל זה אולי יכול להיות פיתרון ביניים אם הם באמת לוקחים אחריות עך כל בעייה במוצר שמגיע תקול בלי להתווכח אם זה בגלל המשלוח או לא. בדרך כלל זה פשוט יוצא הרבה יותר יקר מכתובת אמריקאית ואני לא בטוח אם זה כבר יוצא משתלם.
·
מהאתר של BUY2USA
ביטוח החבילה מכסה נזק פיזי שעלול לקרות במהלך השילוח לארץ.
כלומר לא פיקסלים או מוצר שיצא דפוק מהמחסן ולך תריב איתם אם הבעייה נוצרה בשילוח או לא. לי היה מוצר שעלה 10 דולר שהגיע דפוק ואני די בטוח שהבעייה היתה אצל BUY ולא אצל אמאזון אבל אין דרך להוכיח אז הם התנערו מאחריות.
קונים עבורך עולה יותר מכתובת אמריקאית אבל זה אולי יכול להיות פיתרון ביניים אם הם באמת לוקחים אחריות עך כל בעייה במוצר שמגיע תקול בלי להתווכח אם זה בגלל המשלוח או לא. בדרך כלל זה פשוט יוצא הרבה יותר יקר מכתובת אמריקאית ואני לא בטוח אם זה כבר יוצא משתלם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
רציתי לתת עדכון. הטלויזיה הגיעה היום (בדיוק שבוע מההזמנה, בוצעה בלילה משבת לראשון)
[imgur-album]5IFRp[/imgur-album]
תודה ל @yonyz על הדיל על השנאי
כמו שאתם רואים יס עובד מצויין.
הגדרתי את הממיר ל-1080i ובדקתי את איכות השידורים. ביס HD התמונה נראת טוב מאד ממרחק צפיה של כ-2.5 מטרים.
את האיכות ב-SD בדקתי בהגדרה קבועה של 1080i ו-Auto בממיר. ה-upscale שמבצע הממיר נותן איכות נחותה ממה שמספקת הטלויזיה, עם מקור סביר האיכות סבירה ואפשר לראות בסדר. עם מקור גרוע רואים פחות טוב. מה שקצת מוזר זה שיש אוברסקן דיי רציני ברזולוצית SD. עוד לא חפרתי עמוק מדי ולא מצאתי אם אפשר לשנות את זה.
השלט מדליק, הוא לא כולל IR בכלל, מבוסס על RF ובגבו יש מקלדת QWERTY מלאה עם תאורה אחורית.
בדקתי בינתיים את השידורים ביוטיוב והאיכות מצויינת. לא מצאתי אפשרות לבחור את הרזולוציה שהסרטון מתנגן בה, אני מניח שהיא הציגה את זה ב1080P.
הפעלתי סרטון הדגמה של LG city at night מיוטיוב וזה נראה ממש מדהים.
המחשב משום מה מסרב לנגן סרטים עם פיענוח חומרה (ייבדק היום) אז עוד לא יצא לי לבדוק איך נראה תוכן 4K אמיתי על הטלויזיה, ועדיין לא ביצעתי כיול.
מה שכן נראה שהגיע מכשיר הכיול שהזמנתי, נראה מה נקבל כשננסה אותו על הטלויזיה.
ועכשיו שאלה. בממשק סמרט מצאתי אפשרות לאתר\להפעיל תוכן ב-DLNA בלבד. האם אין לטלויזיה אפשרות לגשת לתיקיות רשת רגילות?
[imgur-album]5IFRp[/imgur-album]
תודה ל @yonyz על הדיל על השנאי
כמו שאתם רואים יס עובד מצויין.
הגדרתי את הממיר ל-1080i ובדקתי את איכות השידורים. ביס HD התמונה נראת טוב מאד ממרחק צפיה של כ-2.5 מטרים.
את האיכות ב-SD בדקתי בהגדרה קבועה של 1080i ו-Auto בממיר. ה-upscale שמבצע הממיר נותן איכות נחותה ממה שמספקת הטלויזיה, עם מקור סביר האיכות סבירה ואפשר לראות בסדר. עם מקור גרוע רואים פחות טוב. מה שקצת מוזר זה שיש אוברסקן דיי רציני ברזולוצית SD. עוד לא חפרתי עמוק מדי ולא מצאתי אם אפשר לשנות את זה.
השלט מדליק, הוא לא כולל IR בכלל, מבוסס על RF ובגבו יש מקלדת QWERTY מלאה עם תאורה אחורית.
בדקתי בינתיים את השידורים ביוטיוב והאיכות מצויינת. לא מצאתי אפשרות לבחור את הרזולוציה שהסרטון מתנגן בה, אני מניח שהיא הציגה את זה ב1080P.
הפעלתי סרטון הדגמה של LG city at night מיוטיוב וזה נראה ממש מדהים.
המחשב משום מה מסרב לנגן סרטים עם פיענוח חומרה (ייבדק היום) אז עוד לא יצא לי לבדוק איך נראה תוכן 4K אמיתי על הטלויזיה, ועדיין לא ביצעתי כיול.
מה שכן נראה שהגיע מכשיר הכיול שהזמנתי, נראה מה נקבל כשננסה אותו על הטלויזיה.
ועכשיו שאלה. בממשק סמרט מצאתי אפשרות לאתר\להפעיל תוכן ב-DLNA בלבד. האם אין לטלויזיה אפשרות לגשת לתיקיות רשת רגילות?
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 03/01/2016 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תודה רבה 
לפני חודש בערך היה מבצע של 1+1 על זה: http://calman.spectracal.com/store/p71/ ... al_C3.html
קניתי עם חבר והתחלקנו בעלות. (יצא לי בערך $150).
התוכנה שכלולה בערכה נועדה למחשב, אבל קיימת תוכנה חינמית בסגנון שמאפשרת לבצע כיול "ידני" פחות או יותר לכל מכשיר.
לפני חודש בערך היה מבצע של 1+1 על זה: http://calman.spectracal.com/store/p71/ ... al_C3.html
קניתי עם חבר והתחלקנו בעלות. (יצא לי בערך $150).
התוכנה שכלולה בערכה נועדה למחשב, אבל קיימת תוכנה חינמית בסגנון שמאפשרת לבצע כיול "ידני" פחות או יותר לכל מכשיר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תודה
ביצעתי כמה בדיקות, משום מה עם קודי וMPC-HC תוכן 4K לא מתנגן חלק, אולי הן מנסות להשתמש במעבד הגראפי, והוא פשוט חלש מדי ולכן יש מלא פריימים מפוספסים.
אבל עם מדיה פלייר של וינדוס זה מתנגן חלק לחלוטין ונראה מדהים בהחלט! קשה מאד לחכות לתוכן 4K אמיתי שיהפוך לזמין יותר.
@Amstel עניתי לך בתגובה הקודמת.
ביצעתי כמה בדיקות, משום מה עם קודי וMPC-HC תוכן 4K לא מתנגן חלק, אולי הן מנסות להשתמש במעבד הגראפי, והוא פשוט חלש מדי ולכן יש מלא פריימים מפוספסים.
אבל עם מדיה פלייר של וינדוס זה מתנגן חלק לחלוטין ונראה מדהים בהחלט! קשה מאד לחכות לתוכן 4K אמיתי שיהפוך לזמין יותר.
@Amstel עניתי לך בתגובה הקודמת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל ביקורת מקצועית מראה את מצב הצבעים וה-greyscale של הטלויזיה לפני כיול ואחרי כיול. המכשיר נועד לבצע מדידה מדוייקת של הצבעים במסך ולעזור לבצע כיול מדוייק של הטלויזיה כדי שהתמונה שאתה רואה תהיה זהה עד כמה שניתן לתמונה שהמצלמה צילמה.
http://www.digitaltrends.com/computing/ ... r-monitor/
http://www.digitaltrends.com/computing/ ... r-monitor/
·sagioto כתב:אחרי שתסיימו עם המכשיר שווה לכם להשכיר אותו, הוא בטח יישב ללא מעש,
זאת הבעיה במכשירים האלה, ממש שווה להשתמש בהם אבל אחרי שהשתמשת אין כבר הרבה מה לעשות איתם...
צריך מדי פעם לבצע כיול מחדש.
יש לי גם מכשיר + תוכנה, הצעתי מדי פעם אם מישהו רוצה בהשאלה, לא היה ביקוש גדול.
ממליץ מאוד לבצע כיול למסך, ההבדל ענק.
בגדול, אלה ההמלצות שלי:
להשתמש בMPC-HC עם madVR (אפשר גם דרך קודי או JRiver).
לבצע כיול קודם בהגדרות המסך ל-WHITE POINT ו-BLACK LEVEL, בעזרת דיסק AVS 709 HD.
להגדיר את ה-2 POINT GRAY SCALE בטלויזיה כמו שצריך (תוך כדי שהמכשיר כיול שלכם בודק את התוצאה).
אחר כך ליצור פרופיל 3dLUT דרך dispcalGUI עם מכשיר כיול כלשהו, למשל ColorMunki Display.
וזהו בגדול.
מי שצריך עזרה מוזמן לפנות בפרטי.
בגדול, אלה ההמלצות שלי:
להשתמש בMPC-HC עם madVR (אפשר גם דרך קודי או JRiver).
לבצע כיול קודם בהגדרות המסך ל-WHITE POINT ו-BLACK LEVEL, בעזרת דיסק AVS 709 HD.
להגדיר את ה-2 POINT GRAY SCALE בטלויזיה כמו שצריך (תוך כדי שהמכשיר כיול שלכם בודק את התוצאה).
אחר כך ליצור פרופיל 3dLUT דרך dispcalGUI עם מכשיר כיול כלשהו, למשל ColorMunki Display.
וזהו בגדול.
מי שצריך עזרה מוזמן לפנות בפרטי.