[אוחד] NZBMATRIX נסגר סופית, יש תחליפים???
- exsosantos
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח לקבל הזמנה
אם למישהו יש הזמנה ל-omgwtfnzbs אני ממש אשמח אם תוכלו לשלוח לי.
תודה רבה אנשים וגמר חתימה טובה!
תודה רבה אנשים וגמר חתימה טובה!
בינתיים כל האתרים שאני מחפש לא שווים כלום, כל מה שאני מוריד (דרך supernews) יורד סתם קובץ ***
יש למישהו המלצה לאיזה אתר טוב? יש לי כבר מנוי לטורנטליץ' אבל מה שחסר לי שם זה סדרות בWEB-DL, יש שם חלק אבל זה לפעמים כן לפעמים לא, הרוב לא
יכול לתת הזמנה בתמורה להזמנה מעניינת אחרת
תודה
יש למישהו המלצה לאיזה אתר טוב? יש לי כבר מנוי לטורנטליץ' אבל מה שחסר לי שם זה סדרות בWEB-DL, יש שם חלק אבל זה לפעמים כן לפעמים לא, הרוב לא
תודה
GSPOT, בתור אחד שפתח פה את השרשור
,אני חייב לציין לטובה את הטורנט.
אחרי שעברתי אליו דברים התחילו לרדת נורמלי. החסרון שלו, שבדרך כלל לוקח יותר זמן ואין דברים ישנים שאפשר להוריד.
אני השארתי עד לא מזמן את המנוי שלי בPOWER USENET, אבל לאחרונה ביטלתי אותו.
תנסה גם להוריד דרך טורנט זה לא כזה נורא
אגב, ניסיתי את האתר הזה:
https://nzbs.in/
אחרי שעברתי אליו דברים התחילו לרדת נורמלי. החסרון שלו, שבדרך כלל לוקח יותר זמן ואין דברים ישנים שאפשר להוריד.
אני השארתי עד לא מזמן את המנוי שלי בPOWER USENET, אבל לאחרונה ביטלתי אותו.
תנסה גם להוריד דרך טורנט זה לא כזה נורא
אגב, ניסיתי את האתר הזה:
https://nzbs.in/
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
לגבי תוכן של WEB-DL כנס לכאן: http://publichd.se/index.php?page=torre ... 0&active=0
בדברים ישנים יותר המהירות תהיה נמוכה.
בדברים ישנים יותר המהירות תהיה נמוכה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תאמת - עם SICKBEARD אני עובד - והוא מוריד לי את כל הסדרות בלי בעייה, ממליץ לך להכנס לאתר שלהם ולראות עם אילו חיפושים הם עובדים (יש להם נדמה לי גם מנוע שלהם).gspot-8 כתב:בינתיים כל האתרים שאני מחפש לא שווים כלום, כל מה שאני מוריד (דרך supernews) יורד סתם קובץ ***
יש למישהו המלצה לאיזה אתר טוב? יש לי כבר מנוי לטורנטליץ' אבל מה שחסר לי שם זה סדרות בWEB-DL, יש שם חלק אבל זה לפעמים כן לפעמים לא, הרוב לאיכול לתת הזמנה בתמורה להזמנה מעניינת אחרת
תודה...
בעיקרון אצלי זה מיועד להוריד את הפרק ברגע שהוא ב720P אז לא תמיד יורד WEB-DL - אבל בחלק המקרים זה אכן מה שיורד.
אני כבר הרבה חודשים עם Gingadaddy וכאופציה שניה את NZBCLUB לחיפוש סרטים וסדרות ו-TWEAKNEWS כשירות NEWS ואין סרט או סדרה שאני לא מוצא, מוריד במהירות גבוהה. לא חסרים קבצים, אין זבלים.
כמעט כמו הימים הטובים של NZBMATRIX ו ASTRAWEB
כמעט כמו הימים הטובים של NZBMATRIX ו ASTRAWEB
יש מצב אתה שולח לי הזמנות?leirus כתב:אני כבר הרבה חודשים עם Gingadaddy וכאופציה שניה את NZBCLUB לחיפוש סרטים וסדרות ו-TWEAKNEWS כשירות NEWS ואין סרט או סדרה שאני לא מוצא, מוריד במהירות גבוהה. לא חסרים קבצים, אין זבלים.
כמעט כמו הימים הטובים של NZBMATRIX ו ASTRAWEB...
תודה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני חושב שהוא מתכוון לתכני מקור בעברית (ע"ע שטיסל, הבורר וכו')