ליגת האלופות 2012-2013
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני חושב שההשפעה של מסי היא הרבה יותר מורלית מאשר פיסית (וברור שגם יש לו השפעה פיסית לא מבוטלת).
אמנם הוא מפנה שטחים לכולם ומושך אחריו 3 שחקני יריב כמעט כל הזמן, וההברקות שלו זה משהו שלא מהעולם, אבל גם אם הוא רק היה עומד שם ולא עושה כלום, הביטחון של שאר שחקני בארסה היה עולה פלאים.
הוא הרי לא ממש עשה הרבה אתמול (למרות שמה שהוא כן עשה הספיק), אבל עצם הנוכחות שלו במגרש גרמה לשחקנים להאמין שזה אפשרי ושיש על מי לסמוך, וזה מה שדחף אותם קדימה.
זו תלות מובנת, אבל לא בריאה, גם אם הוא ישחק עוד כמה שנים בבארסה, יהיו לו תקופות שבהן הוא יהיה פצוע או ינוח.
אהבתי את ה-5-0 מול מאיורקה בשבת, לא בגלל שהם ניצחו במשחק לא חשוב, אלא בגלל שהתלות שלהם במסי לא הורגשה שם, הם שיחקו את הכדורגל השוטף והיפה גם בלעדיו (יש מספיק שחקנים מצויינים בבארסה), אבל מה שמספיק למאיורקה, לא יספיק לבאיירן, או ריאל ואולי גם לא לדורטמונד, בוודאי שלא בבית של דורטמונד עם הקהל המטורף שלהם.
אמנם הוא מפנה שטחים לכולם ומושך אחריו 3 שחקני יריב כמעט כל הזמן, וההברקות שלו זה משהו שלא מהעולם, אבל גם אם הוא רק היה עומד שם ולא עושה כלום, הביטחון של שאר שחקני בארסה היה עולה פלאים.
הוא הרי לא ממש עשה הרבה אתמול (למרות שמה שהוא כן עשה הספיק), אבל עצם הנוכחות שלו במגרש גרמה לשחקנים להאמין שזה אפשרי ושיש על מי לסמוך, וזה מה שדחף אותם קדימה.
זו תלות מובנת, אבל לא בריאה, גם אם הוא ישחק עוד כמה שנים בבארסה, יהיו לו תקופות שבהן הוא יהיה פצוע או ינוח.
אהבתי את ה-5-0 מול מאיורקה בשבת, לא בגלל שהם ניצחו במשחק לא חשוב, אלא בגלל שהתלות שלהם במסי לא הורגשה שם, הם שיחקו את הכדורגל השוטף והיפה גם בלעדיו (יש מספיק שחקנים מצויינים בבארסה), אבל מה שמספיק למאיורקה, לא יספיק לבאיירן, או ריאל ואולי גם לא לדורטמונד, בוודאי שלא בבית של דורטמונד עם הקהל המטורף שלהם.
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
הבעיה של בארסה אתמול היתה הגנה חלשה מאוד, הצרפתים הגיעו ליותר מידי מצבי הבקעה.
אין ספק שכאשר מסי במגרש, אפילו בלי לעשות הרבה הוא גורם לשחקני היריבה להתרכז בו יותר ומשחרר את שאר שחקני הקבוצה.
גם שיקאגו בולס של שנות ה 90 היתה תלויה ביכולת של ג'ורדן. זה לא היה כזה נורא כמו שזה גם לא נורא הפעם.
ברוב המשחקים בארסה עם הגנה יציבה וחזקה יכולה להסתדר בלי מסי, אבל למה לנסות להסתדר בלעדיו אם אפשר להסתדר איתו
אני מעדיף בהגרלה את רעל מדריד בחצי מאשר שיהיה סיכוי שהם יחגגו אליפות על בארסה בגמר (בכמה חודשים האחרונים הם הרבה יותר טובים חייבים לומר את האמת)
אין ספק שכאשר מסי במגרש, אפילו בלי לעשות הרבה הוא גורם לשחקני היריבה להתרכז בו יותר ומשחרר את שאר שחקני הקבוצה.
גם שיקאגו בולס של שנות ה 90 היתה תלויה ביכולת של ג'ורדן. זה לא היה כזה נורא כמו שזה גם לא נורא הפעם.
ברוב המשחקים בארסה עם הגנה יציבה וחזקה יכולה להסתדר בלי מסי, אבל למה לנסות להסתדר בלעדיו אם אפשר להסתדר איתו
אני מעדיף בהגרלה את רעל מדריד בחצי מאשר שיהיה סיכוי שהם יחגגו אליפות על בארסה בגמר (בכמה חודשים האחרונים הם הרבה יותר טובים חייבים לומר את האמת)
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
ביטון הגזמת .....
הוא בדיוק הגלגל שיניים שחסר להפעיל את המכונה הזו ....
עד שהוא נכנס הם שיחקו כדורגל רגיל של קבוצת כדרוגל רגילה
ברגע שהוא נכנס כאילו המכונה נכנסה לפעולה, הפסים הקצרים, הנגיעה בכדורגל, התזוזה שלו על המגרש....
כמה שאני שונא בארסה, אי אפשר שלא להתפעם מהכדורגל שהם משחקים שהוא שם ......
ולא להשתומם כשהוא לא על המגרש .....
הוא בדיוק הגלגל שיניים שחסר להפעיל את המכונה הזו ....
עד שהוא נכנס הם שיחקו כדורגל רגיל של קבוצת כדרוגל רגילה
ברגע שהוא נכנס כאילו המכונה נכנסה לפעולה, הפסים הקצרים, הנגיעה בכדורגל, התזוזה שלו על המגרש....
כמה שאני שונא בארסה, אי אפשר שלא להתפעם מהכדורגל שהם משחקים שהוא שם ......
ולא להשתומם כשהוא לא על המגרש .....
יוסי איזה כדורגל רגיל? עד שהוא נכנס הייתה רק קבוצה אחת על המגרש וזו לא הייתה בארסה.מהרגע שהוא נכנס פ.ס.ז' התבטלה לחלוטין ולא הגיעה אפילו למצב אחד,שלפני הכניסה שלו היו לה לפחות ארבע מצבים מעולים לכיבוש.
בארסה חייבת לפחות עוד שחקן אחד או שניים שמסוגלים ליצור גולים מכלום,אינייסטה כזה אבל הוא לא גולר,לא קרוב להיות כזה.שחקנים כמו אגווארו,ניימאר,פלקאו,רויס,סוארז, לא חסר כאלה,אחד כזה מינימום חייב להגיע לבארסה,עדיף שניים.בינתיים יש לבארסה רק סאנצ'סים למינהם והתלות במסי הזוייה.אני כותב לכם את זה חדשות לבקרים.
בארסה חייבת לפחות עוד שחקן אחד או שניים שמסוגלים ליצור גולים מכלום,אינייסטה כזה אבל הוא לא גולר,לא קרוב להיות כזה.שחקנים כמו אגווארו,ניימאר,פלקאו,רויס,סוארז, לא חסר כאלה,אחד כזה מינימום חייב להגיע לבארסה,עדיף שניים.בינתיים יש לבארסה רק סאנצ'סים למינהם והתלות במסי הזוייה.אני כותב לכם את זה חדשות לבקרים.
ואגב,בוסקטס אתמול היה במשחק הכי חלש שלו אי פעם שזכור לי במדי בארסה.לדעתי הוא אחד השחקנים הכי אנדרייטדים בענף הזה שנקרא כדורגל,שחקן ממש לא מוערך מכל מיני סיבות (תפקיד אפור,התחזויות לדוגמה) .אתמול הוא היה חושך,כל המצבים של הצרפתים באו מחורים שהוא עשה באמצע המגרש.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

הוא אנדרייטד בגלל הסיבות שציינת ובאמת היה לו משחק קצת פחות טוב אתמול.
אבל למרות שאוהבים לרדת עליו, התפקוד שלו במגרש הוא מצויין, אם תיקחו הרבה משחקים לדוגמא, ותראו כמה חילוצי כדור יש לו במשחק וכמה מסירות עוברות דרכו, תיראו שהוא שחקן מאד חשוב במערך, למרות הנטייה לזלזל בו.
אבל למרות שאוהבים לרדת עליו, התפקוד שלו במגרש הוא מצויין, אם תיקחו הרבה משחקים לדוגמא, ותראו כמה חילוצי כדור יש לו במשחק וכמה מסירות עוברות דרכו, תיראו שהוא שחקן מאד חשוב במערך, למרות הנטייה לזלזל בו.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

לגבי ההודעה הקודמת שלך,
לבארסה יש את וייה ואת טיו, שהם בדיוק השחקנים האלה שאתה מדבר עליהם, אני מאד מקווה שיעשו בהם יותר שימוש בהמשך.
גם פברגאס הוא כזה (או היה כזה) אבל הוא בתקופה איומה (למרות השלושער בשבת).
חייבים להתמקד בהגנה, פויול כבר בסוף הקריירה, פיקה בעונה גרועה, איפה העונה הזו ואיפה העונה שבה הוא חזר מיונייטד, אז הוא היה אחד הטובים בבארסה, ממש חומה.
חייבים בלמים רציניים ולא כל מיני פלסטרים ואילתורים כמו מסצ'רנו (שמעולה כקשר אחורי, אבל הוא לא בלם), או אדריאנו.
לבארסה יש את וייה ואת טיו, שהם בדיוק השחקנים האלה שאתה מדבר עליהם, אני מאד מקווה שיעשו בהם יותר שימוש בהמשך.
גם פברגאס הוא כזה (או היה כזה) אבל הוא בתקופה איומה (למרות השלושער בשבת).
חייבים להתמקד בהגנה, פויול כבר בסוף הקריירה, פיקה בעונה גרועה, איפה העונה הזו ואיפה העונה שבה הוא חזר מיונייטד, אז הוא היה אחד הטובים בבארסה, ממש חומה.
חייבים בלמים רציניים ולא כל מיני פלסטרים ואילתורים כמו מסצ'רנו (שמעולה כקשר אחורי, אבל הוא לא בלם), או אדריאנו.
נו כתבתי שבוסקטס אולי השחקן הכי אנדרייטד בעולם,בטח בתפקיד שלו.האמת,אחרי מסי,בבארסה,השחקן שאני הכי אוהב זה בוסקטס ואינייסטה,בסדר הזה.
ברור שצריך בלם,אבל סקורר מוכח לא פחות מבלם.וייה?בכושרו הנוכחי?טייו?סקורר?פדרו?סקורר?סאנצ'ס?חחח.
שוב,רק סקורר מוכח יפתור את התלות ממסי,כי כרגע כל גול של בארסה בא מבישול שלו או מכיבוש כמובן.ותהיה רציני רגע,אל תיקח משחק כמו מול מיורקה כבסיס למשהו,הכוכבים שלה זה אוואט וחמד...say no more
ברור שצריך בלם,אבל סקורר מוכח לא פחות מבלם.וייה?בכושרו הנוכחי?טייו?סקורר?פדרו?סקורר?סאנצ'ס?חחח.
שוב,רק סקורר מוכח יפתור את התלות ממסי,כי כרגע כל גול של בארסה בא מבישול שלו או מכיבוש כמובן.ותהיה רציני רגע,אל תיקח משחק כמו מול מיורקה כבסיס למשהו,הכוכבים שלה זה אוואט וחמד...say no more
אני מסכים עם שניכם... אני חושב שצריך שחקן כמו אגוארו, שישלים חוד קטלני ויכול לעשות דברים מכלום, גם כאשר אין מסי בסביבה.
ומצד שני חובה לחזק את ההגנה, שהיא חלשה מאוד בכל קנה מידה.. פשוט בארסה ברוב המשחקים לא זקוקה לה, אבל כאשר יש צורך בה, כל המערך יכול להתפרק.
חיזוק ההגנה בצורה משמעותית שיתן בטחון לשאר הקבוצה, יתן שדרוג לקבוצה כמעט מושלמת ויפתור גם מצבים בעיתיים בעתיד, כמו היעדרות של כוכב על כמו מסי.
ומצד שני חובה לחזק את ההגנה, שהיא חלשה מאוד בכל קנה מידה.. פשוט בארסה ברוב המשחקים לא זקוקה לה, אבל כאשר יש צורך בה, כל המערך יכול להתפרק.
חיזוק ההגנה בצורה משמעותית שיתן בטחון לשאר הקבוצה, יתן שדרוג לקבוצה כמעט מושלמת ויפתור גם מצבים בעיתיים בעתיד, כמו היעדרות של כוכב על כמו מסי.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
לדעתי אתם מתעלמים לחלוטין מהיכולת של פאריס אתמול.
הם היו באמת טובים, והחמיצו לא מעט.
אני גם לא שותף לדיעה שמהכניסה של מסי הם נעלמו.
היו מסוכנים עד הסוף.
עצם זה שברצלונה לא ניצחה אותם (ותעזבו עכשיו את השיפוט. טחנו את זה מספיק) רק מראה כמה הם היו טובים.
ההגנה של בארסה השנה באמת לא טובה.
תוסיפו את אלבס שכבר דובר רבות בחולשה שלו, ובאמת חושך.
יש הרבה עבודה לקראת השנה הבאה והשנים הקרובות - כל החלק האחורי כולל השוער צריכים להתחלף.
צריכים מישהו ברמה של ואראן
.
ואת איקר...
הם היו באמת טובים, והחמיצו לא מעט.
אני גם לא שותף לדיעה שמהכניסה של מסי הם נעלמו.
היו מסוכנים עד הסוף.
עצם זה שברצלונה לא ניצחה אותם (ותעזבו עכשיו את השיפוט. טחנו את זה מספיק) רק מראה כמה הם היו טובים.
ההגנה של בארסה השנה באמת לא טובה.
תוסיפו את אלבס שכבר דובר רבות בחולשה שלו, ובאמת חושך.
יש הרבה עבודה לקראת השנה הבאה והשנים הקרובות - כל החלק האחורי כולל השוער צריכים להתחלף.
צריכים מישהו ברמה של ואראן
ואת איקר...
ערן
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
זה תהליך של פיתוח תלות בעבר הם לא היו כל כך תלויים בו היום הם לא מתחילים לשחק אם הוא לא שם.
במשחק אתמול רק אניאסטה הראה ניצוצות של יכולת כל השאר היו צל של עצמם.
זה לא שהם חלשים בלעדיו הם תלותיים ומאוד חסרי ביטחון שהוא לא שם.
למרות שהוא שם לעוד חמש שנים לפחות התלות הזו ממש לא בריאה לקבוצה
במשחק אתמול רק אניאסטה הראה ניצוצות של יכולת כל השאר היו צל של עצמם.
זה לא שהם חלשים בלעדיו הם תלותיים ומאוד חסרי ביטחון שהוא לא שם.
למרות שהוא שם לעוד חמש שנים לפחות התלות הזו ממש לא בריאה לקבוצה
בלי מסי השנה, בארסה יורדים ליגה.
מקווה שתגיעו שוב אלינו בחצי גמר כדי שנעיף אתכם בעצמנו...חבל לי שתעפו ע"י אחת הגרמניות ולא על ידנו!
מקווה שתגיעו שוב אלינו בחצי גמר כדי שנעיף אתכם בעצמנו...חבל לי שתעפו ע"י אחת הגרמניות ולא על ידנו!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
א. אבי - אתה עושה עוול למסי. אל תשווה לרונאלדו 
ב. באיזה שעה ההגרלה?
ב. באיזה שעה ההגרלה?