Automatic Subtitles Downloader v3.5.7
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
הועלתה גרסא חדשה 3.5.3
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
- K-a-M-u-Z-u
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
למשתמשים מחוברים אין הגבלה.כך שאולי אפשר ליצור חשבון לתוכנה שיתחבר אוטומטי, או לאפשר ביצוע התחברות דרך התוכנה.אפשר לבדוק גם אם אפשר להתחבר עצמאית דרך הדפדפן ואולי האתר זוכר את האייפי.DeaglinG כתב:זה בגלל שאתר "סרטים" מגביל הורדה ל-20 תרגומים ביום. ברגע שעברת את זה זה נתקעknazi כתב:אצלי לא ברור למה התוכנה רושמת extracting srt ושם זה נעצר, לא ממשיך עד הסוף, עד עכשיו זה היה עובד מעולה.
הסרט הוא We Bought a Zoo......
תודה רבה על העדכון לתוכנה.
- BitBiTe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 98
תודה רבה על העדכון!
מצטרף לבקשת לוגין, אחרת התוכנה מחטיאה את מטרתה - הורדת כתוביות מרובות
בכל אופן, המון תודה ויישר כח
מצטרף לבקשת לוגין, אחרת התוכנה מחטיאה את מטרתה - הורדת כתוביות מרובות
בכל אופן, המון תודה ויישר כח
- Huber
-
- חבר במועדון HT

טוב, לא ממש עובד. ניסיתי כרגע להוריד כתוביות לעונה השנייה של הסידרה Shameless.US. הוא רץ, מבקש ממני לבחור איזו סידרה זו (מכייוון שיש את ה UK ואת ה US) אבל לא משנה איזו מהן אני בוחר הוא נותן הודעה שלא נמצאו כתוביות.
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

מה השם של הקובץ ושל התיקייה ולפי מה אתה סורק?Huber כתב:טוב, לא ממש עובד. ניסיתי כרגע להוריד כתוביות לעונה השנייה של הסידרה Shameless.US. הוא רץ, מבקש ממני לבחור איזו סידרה זו (מכייוון שיש את ה UK ואת ה US) אבל לא משנה איזו מהן אני בוחר הוא נותן הודעה שלא נמצאו כתוביות....
- Huber
-
- חבר במועדון HT

אני לא סורק לפי תיקייה, ז"א אני גורר פזיזת את הקבצים לחלון של התוכנה כך שאני לא חושב ששם הסיפרייה רלוונטי, אבל בכל מקרה השם שלה הוא Shameless והקבצים בנויים כך:
Shameless.US.S02E01.720p
התוכנה כן מוצאת את הסידרה, הוא מבקשת ממני לבחור איזה מהן היא הנכונה (מכיוון שבאתר יש שתיים, ה UK וה US), אבל לא משנה איזו בחירה אני מבצע מבין השנים היא נותנת הודעה שהכתוביות לא נמצאו למרות שיש כתוביות לפרק הראשון והשני. אלו כנראה האופציות שהיא מוצאת:
http://sratim.co.il/browse.php?q=Shameless.
כפי שאתה רואה בהחלט יש שם כתוביות:
http://sratim.co.il/viewseries.php?id=2 ... 24&e=96001
לגבי ההגדרות, הורדתי היום את הגירסה האחרונה של התוכנה ולא נגעתי בהגדרות, כך שהתוכנה מוגדרת על הגדרות המחדל של התוכנה. בכל מקרה זה לא אמור לשנות כי אני מחפש לפי קובץ ולא לפי תיקייה, והיא כן מוצאת את הסידרה רק לא את הכתוביות כפי שציינתי.
ד"א, למה התוכנה סורקת דווקא את סרטים ולא את סאבסנטר? לפי ניסיוני היום האתר היותר מעודכן לרב הוא סאבסנטר ולא סרטים, כבר הרבה הרבה זמן שלא נכנסתי לאתר סרטים.
Shameless.US.S02E01.720p
התוכנה כן מוצאת את הסידרה, הוא מבקשת ממני לבחור איזה מהן היא הנכונה (מכיוון שבאתר יש שתיים, ה UK וה US), אבל לא משנה איזו בחירה אני מבצע מבין השנים היא נותנת הודעה שהכתוביות לא נמצאו למרות שיש כתוביות לפרק הראשון והשני. אלו כנראה האופציות שהיא מוצאת:
http://sratim.co.il/browse.php?q=Shameless.
כפי שאתה רואה בהחלט יש שם כתוביות:
http://sratim.co.il/viewseries.php?id=2 ... 24&e=96001
לגבי ההגדרות, הורדתי היום את הגירסה האחרונה של התוכנה ולא נגעתי בהגדרות, כך שהתוכנה מוגדרת על הגדרות המחדל של התוכנה. בכל מקרה זה לא אמור לשנות כי אני מחפש לפי קובץ ולא לפי תיקייה, והיא כן מוצאת את הסידרה רק לא את הכתוביות כפי שציינתי.
ד"א, למה התוכנה סורקת דווקא את סרטים ולא את סאבסנטר? לפי ניסיוני היום האתר היותר מעודכן לרב הוא סאבסנטר ולא סרטים, כבר הרבה הרבה זמן שלא נכנסתי לאתר סרטים.
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

הבעיה שלך היא כזאת, וכללתי גם הסבר קצר
מבחינת חיפוש, זה לא משנה אם אתה גורר לתוכנה קובץ או תיקייה, היא הולכת לפי מה שמוגדר לה בהגדרות של התוכנה לפי מה ללכת.
בגלל זה, ההגדרות הברירת מחדל שלה הן לנסות לנתח את השם של הסרט/סדרה מהשם של התיקייה שמכילה את הקובץ ולא מהקובץ עצמו.
לכן, היא מוצאת את השם Shameless (בגלל שלתיקייה קוראים ככה) אבל היא לא יודעת שזה סדרה, היא לא יודעת שזה עונה 2, וגם לא שזה פרק 1.
בגלל שכל הפרטים האלה רשומים בשם של הקובץ עצמו ולא בתיקייה שמכילה אותו.
לכן, מה שאתה צריך לעשות, הוא להיכנס להגדרות של התוכנה, ובלשונית של Scanner, לסמן V באפשרות של Parse movie name from file name.
שים לב,
שזאת הגדרה כללית ברמת כל התוכנה.
כלומר אם פתאום תגרור לתוכנה קובץ שנקרא abc.mkv אבל שנמצא בתיקייה בשם Anonymous.2011.Bluray.1080p.DTS.x264-PriMeHD אז התוכנה לא תמצא כלום כי היא תחפש סרט בשם abc.
יש לך אפשרות בToolbar למעלה ללחוץ על Browse ואז לעשות חיפוש או לפי שם קובץ או לפי שם תיקייה. (זה אם אתה רוצה לעקוב חד פעמית את ההגדרה הכללית של התוכנה)
מקווה שהבנת פחות או יותר
מבחינת חיפוש, זה לא משנה אם אתה גורר לתוכנה קובץ או תיקייה, היא הולכת לפי מה שמוגדר לה בהגדרות של התוכנה לפי מה ללכת.
בגלל זה, ההגדרות הברירת מחדל שלה הן לנסות לנתח את השם של הסרט/סדרה מהשם של התיקייה שמכילה את הקובץ ולא מהקובץ עצמו.
לכן, היא מוצאת את השם Shameless (בגלל שלתיקייה קוראים ככה) אבל היא לא יודעת שזה סדרה, היא לא יודעת שזה עונה 2, וגם לא שזה פרק 1.
בגלל שכל הפרטים האלה רשומים בשם של הקובץ עצמו ולא בתיקייה שמכילה אותו.
לכן, מה שאתה צריך לעשות, הוא להיכנס להגדרות של התוכנה, ובלשונית של Scanner, לסמן V באפשרות של Parse movie name from file name.
שים לב,
שזאת הגדרה כללית ברמת כל התוכנה.
כלומר אם פתאום תגרור לתוכנה קובץ שנקרא abc.mkv אבל שנמצא בתיקייה בשם Anonymous.2011.Bluray.1080p.DTS.x264-PriMeHD אז התוכנה לא תמצא כלום כי היא תחפש סרט בשם abc.
יש לך אפשרות בToolbar למעלה ללחוץ על Browse ואז לעשות חיפוש או לפי שם קובץ או לפי שם תיקייה. (זה אם אתה רוצה לעקוב חד פעמית את ההגדרה הכללית של התוכנה)
מקווה שהבנת פחות או יותר
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הבנתי, לא ידעתי שהיא מיישמת את ההגדרות הללו ללא קשר מה סורקים (סיפריה, קובץ). שמתי V בהגדרה הנ"ל וזה עובד. עכשיו השאלה היא למה לא לשים את זה אופציה הזו מסומנת כברירת מחדל? הרי ברב המיקרים שם הקובץ נקבע ע"י מי שעשה ריפ לצוכן, שם הסיפרייה יכול להיקבע לרב ע"י מי שיוצר את הסיפרייה, קרי המשתמש, כך שעדיף שהסריקה תתבצע לפי שם קובץ כברירת מחדל.
תודה
תודה
- Huber
-
- חבר במועדון HT

הי...
יש לי סיפריה של סרטים שמחכים לתרגום, הרצתי כרגע סריקה ולהפתעתי הוא פיספס. לדוגמא, הסרט הבא:
Carnage.2011.LIMITED.1080p.BluRay.x264
גיליתי שלסרט קיים תרגום באתר סרטים ולמרות זאת התוכנה מציינת שלא נמצא תרגום. שם הקובץ ושם הסיפרייה זהים.
יש לי סיפריה של סרטים שמחכים לתרגום, הרצתי כרגע סריקה ולהפתעתי הוא פיספס. לדוגמא, הסרט הבא:
Carnage.2011.LIMITED.1080p.BluRay.x264
גיליתי שלסרט קיים תרגום באתר סרטים ולמרות זאת התוכנה מציינת שלא נמצא תרגום. שם הקובץ ושם הסיפרייה זהים.
- nokobik
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2886
DeaglinG, תוכל לשים Radio Button שנוכל להחליף את מצבי הסריקה בקלות במקום להכנס לתפריט ההגדרות?
ד"א, באפליקציה אחרת שכתבו פה תכננו אותה כך שסדרות יסרקו לפי שם הקובץ וסרטים לפי שם התיקיה, אולי שווה לך לשקול לאמץ את זה.
ד"א, באפליקציה אחרת שכתבו פה תכננו אותה כך שסדרות יסרקו לפי שם הקובץ וסרטים לפי שם התיקיה, אולי שווה לך לשקול לאמץ את זה.
קובי
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

הועלתה גרסא חדשה 3.5.4 שתיקנה באג קריטי
Huber,
באתר סרטים לסרט קוראים God Of Carnage ובגלל זה הוא לא מוצא.
הוא הולך לסרט Carnage של 2002 שלו אין תרגום
nobobik,
אני אשתדל לשבת על זה בפסח
Huber,
באתר סרטים לסרט קוראים God Of Carnage ובגלל זה הוא לא מוצא.
הוא הולך לסרט Carnage של 2002 שלו אין תרגום
nobobik,
אני אשתדל לשבת על זה בפסח
- nokobik
-
- חבר ותיק

השם של House.S08E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION מזוהה כ-Hoe משום מה.
קובי
- HaGingi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1675
DeaglinG כתב: הוספתי עדכון שמעיף US אם הוא מוצא בסוף מילה.
זה עדכון קצת בעייתי כי יכולים להיות סרטים שכן יש להם את המילה הזאת בסוף, אבל בגלל שיש מאוד מעט כאלה זה הפסד קטן....
כפי הנראה...ה-US יורד מכל מקוםnokobik כתב: השם של House.S08E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION מזוהה כ-Hoe משום מה....
הג'ינג'י

- nokobik
-
- חבר ותיק

אז אני מניח שצריך לחפש את ה-US בצורה כזאת ב-RE כדי לוודא שרק במקרה הספציפי הנדרש הוא יגזר
[left]\.US\.S\d\dE\d\d[/left]
[left]\.US\.S\d\dE\d\d[/left]
קובי
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

www.subtitle.co.il זה תכלס www.sratim.co.il
אני החלפתי כבר בגרסא האחרונה ל-subtitle.co.il כי שם אין את ה-popup של ההורדת תרגום
אני החלפתי כבר בגרסא האחרונה ל-subtitle.co.il כי שם אין את ה-popup של ההורדת תרגום
-
DeaglinG
-
- חבר פעיל במיוחד

זה כבר טופל בגרסא האחרונה...HaGingi כתב:DeaglinG כתב: הוספתי עדכון שמעיף US אם הוא מוצא בסוף מילה.
זה עדכון קצת בעייתי כי יכולים להיות סרטים שכן יש להם את המילה הזאת בסוף, אבל בגלל שיש מאוד מעט כאלה זה הפסד קטן....כפי הנראה...ה-US יורד מכל מקוםnokobik כתב: השם של House.S08E15.720p.HDTV.X264-DIMENSION מזוהה כ-Hoe משום מה.......
- nokobik
-
- חבר ותיק

משום מה הייתי בטוח שאני על האחרונה כי עידכנתי בשבוע האחרון
אבל כנראה שעשיתי לי בלאגן עם הגרסאות, כי באמת הורדתי פעם נוספת ועכשיו זה עובד.
תודה
אבל כנראה שעשיתי לי בלאגן עם הגרסאות, כי באמת הורדתי פעם נוספת ועכשיו זה עובד.
תודה
קובי
- moranchipus
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
שלום
שידרגתי לגרסה האחרונה ומאז זה נתקע לי ב Extracting SRT על כל חיפוש שאני מבצע
מישהו יודע איך לתקן את זה?
תודה
דניאל
שידרגתי לגרסה האחרונה ומאז זה נתקע לי ב Extracting SRT על כל חיפוש שאני מבצע