מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
אני זוכר שברוס וויליס פשוט לא היה יכול פעם לפספס. כל סרט איתו היה תענוג צרוף מבחינה כלשהי. גם קווין סמית מאוד התקלקל בשנים האחרונות.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Repo Men
בעולם עתידני לא יותר מידי רחוק מהיום, איברים פנימיים מלאכותיים נשתלים בהמוניהם ואנשים משעבדים את כל היקר להם על מנת לקבל איבר מלאכותי. הרבה אנשים לא עומדים בתשלומים הגבוהים ואז נשלחים מעקלים לקחת את האיבר חזרה והאדם שנלקח ממנו האיבר, נשאר למות. כאשר אחד מהמעקלים נזקק בעצמו לאיבר כזה ולא עומד בתשלומים, הוא בורח מהחברה ומנסה לשרוד.
סרט נחמד ותו לא.
הסרט מכיל את אחת הסצנות הכי מגוחכות שראיתי בשנים האחרונות. סצנה שמנסה לשלב זוג במפגש אירוטי יחד עם שליפת איברים פנימיים וסריקה שלהם בקורא ברקודים. כשצפיתי בסצנה, הייתי בטוח שמישהו התחלק על הראש כשהמציא את התסריט לקטע הזה.
7/10
בעולם עתידני לא יותר מידי רחוק מהיום, איברים פנימיים מלאכותיים נשתלים בהמוניהם ואנשים משעבדים את כל היקר להם על מנת לקבל איבר מלאכותי. הרבה אנשים לא עומדים בתשלומים הגבוהים ואז נשלחים מעקלים לקחת את האיבר חזרה והאדם שנלקח ממנו האיבר, נשאר למות. כאשר אחד מהמעקלים נזקק בעצמו לאיבר כזה ולא עומד בתשלומים, הוא בורח מהחברה ומנסה לשרוד.
סרט נחמד ותו לא.
הסרט מכיל את אחת הסצנות הכי מגוחכות שראיתי בשנים האחרונות. סצנה שמנסה לשלב זוג במפגש אירוטי יחד עם שליפת איברים פנימיים וסריקה שלהם בקורא ברקודים. כשצפיתי בסצנה, הייתי בטוח שמישהו התחלק על הראש כשהמציא את התסריט לקטע הזה.
7/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
INVICTUS
סרטו של קלינט איסטווד על ימיו הראשונים של מורגן פרימן (כלומר, מנדלה) כנשיא דרום אפריקה - אשר החליט לאחד את האומה שלו תחת הצלחה בתחום הרוגבי.
מאט דיימון אנמי ביותר בתור הקפטן של הקבוצה, משחק משעמם במיוחד (ולא, זה לא פוטבול), עלילה לא להיט ומורגן פרימן נראה כמו חקיין עלוב של מנדלה.
בקיצור, הפלופ הראשון של איסטווד מזה שנים.
7/10
סרטו של קלינט איסטווד על ימיו הראשונים של מורגן פרימן (כלומר, מנדלה) כנשיא דרום אפריקה - אשר החליט לאחד את האומה שלו תחת הצלחה בתחום הרוגבי.
מאט דיימון אנמי ביותר בתור הקפטן של הקבוצה, משחק משעמם במיוחד (ולא, זה לא פוטבול), עלילה לא להיט ומורגן פרימן נראה כמו חקיין עלוב של מנדלה.
בקיצור, הפלופ הראשון של איסטווד מזה שנים.
7/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ספוילר (תדגישו למטה עם העכבר, הטקסט לבן) :ziv_r כתב:Repo Men
סרט נחמד ותו לא.
7/10...
הסצינה באמת היתה הזויה לגמרי אבל כמו שראית בסוף, משלב מסוים מדובר בהזיה שלו אחרי שהוא נפגע אנושות בראש.
צפיותי האחרונות
REPO-MAN
נחמד מאוד במיוחד לאוהבי מדע בדיוני
השחקן השחור המצויין וויטיקר - עושה עבודה טובה
נהנתי דיו
7.5/10
CLASH OF THE TITENS
עלוב ביותר - אפקטים נחמדים אם אתם רוצים לבדוק את המסך החדש שקניתם
בזבוז זמן במיוחד אחרי הסדרה ספרטקוס
2.3/10
DATE NIGHT
הגעתי עם ציפיות נמוכות - ונהניתי
טינה פיי עם מספר לא מבוטל של בדיחות לא רעות
נהניתי והאישה אפילו מאוד
שווה לראות בזוג
7.5/10
נחמד מאוד במיוחד לאוהבי מדע בדיוני
השחקן השחור המצויין וויטיקר - עושה עבודה טובה
נהנתי דיו
7.5/10
CLASH OF THE TITENS
2.3/10
DATE NIGHT
הגעתי עם ציפיות נמוכות - ונהניתי
טינה פיי עם מספר לא מבוטל של בדיחות לא רעות
נהניתי והאישה אפילו מאוד
שווה לראות בזוג
7.5/10
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
Riverworld 2010
מישהו שמע עליו או ראה אותו ?
יש חוות דעת
מישהו שמע עליו או ראה אותו ?
יש חוות דעת
how you doin ?
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Re: צפיותי האחרונות
כמה זמן לקח לך להגיע לציון הזה?CLASH OF THE TITENS
2.3/10...
Stolen
סרט טוב מאד מרגש
סרט קטן לא הוליוודי עם שחקנים טובים ועלילה טובה
אהבתי וממליץ
8
Chloe
מותחן עשוי טוב מאד ארוטי
אהבתי את רוב הסרט משחק מעולה של השחקנים ..חוץ מהסוף שהיה קצת פשוט
7.5
סרט טוב מאד מרגש
סרט קטן לא הוליוודי עם שחקנים טובים ועלילה טובה
אהבתי וממליץ
8
Chloe
מותחן עשוי טוב מאד ארוטי
אהבתי את רוב הסרט משחק מעולה של השחקנים ..חוץ מהסוף שהיה קצת פשוט
7.5
Playon!HD 1TB -firmware v2388
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

Re: צפיותי האחרונות
כן, מעניין על מה התוספת של ה 0.3, זה מה שמסקרן אותי.kingikra כתב:כמה זמן לקח לך להגיע לציון הזה?CLASH OF THE TITENS
2.3/10......
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

INCEPTION
קוב הוא אדם שיש לו יכולת להכנס לתת מודע של אנשים ולהוציא מהם מידע בזמן שהם רדומים, מה שהוביל אותו למעמד של מבוקש על ידי רשויות החוק, אבל נכס יקר עבור אנשים עשירים ותאגידים שרוצים להשיג מידע סודי ורגיש.
כדי שיוכל לחזור למשפחתו, קוב לוקח עבודה אחרונה עבור טייקון שרוצה להשתלט על תאגיד אחר, ובתמורה אותו טייקון יסדיר את חזרתו למשפחה בארהב.
לסרט יש (ובצורה חיובית) פה ושם אלמנטים כלליים מזיכרון גורלי, המטריקס ומשימה בלתי אפשרית (אל תתפסו אותי במילה, יכול להיות שאחרים אולי לא יסכימו לגמרי), מעורבב במקוריות משלו וחופש המצאה, ומדע בדיוני אינטילגנטי.
התוצאה היא סרט מורכב מאוד, מהפנט ומעניין עד השניה האחרונה ממש.
בדרך כלל אני לא חובב גדול של דקפריו ושל אלן פייג', אבל שניהם היו מצויינים.
בהחלט עוד קלסיקה מודרנית של כריסטופר נולן.
מומלץ ביותר
ציון= 9
קוב הוא אדם שיש לו יכולת להכנס לתת מודע של אנשים ולהוציא מהם מידע בזמן שהם רדומים, מה שהוביל אותו למעמד של מבוקש על ידי רשויות החוק, אבל נכס יקר עבור אנשים עשירים ותאגידים שרוצים להשיג מידע סודי ורגיש.
כדי שיוכל לחזור למשפחתו, קוב לוקח עבודה אחרונה עבור טייקון שרוצה להשתלט על תאגיד אחר, ובתמורה אותו טייקון יסדיר את חזרתו למשפחה בארהב.
לסרט יש (ובצורה חיובית) פה ושם אלמנטים כלליים מזיכרון גורלי, המטריקס ומשימה בלתי אפשרית (אל תתפסו אותי במילה, יכול להיות שאחרים אולי לא יסכימו לגמרי), מעורבב במקוריות משלו וחופש המצאה, ומדע בדיוני אינטילגנטי.
התוצאה היא סרט מורכב מאוד, מהפנט ומעניין עד השניה האחרונה ממש.
בדרך כלל אני לא חובב גדול של דקפריו ושל אלן פייג', אבל שניהם היו מצויינים.
בהחלט עוד קלסיקה מודרנית של כריסטופר נולן.
מומלץ ביותר
ציון= 9
repo man
סרט עם סצנות מוזרות מאד,עלילה די תלושה (גם איברים נתלשים שם בחופשיות).
לא תפס אותי יותר מדי, שום דבר שם לא היה ממש טוב.
6.5\10
DATE NIGHT
אחלה סרט לזוגות, היו שם כמה וכמה דחקות לא רעות שגרמו לאישתי ממש להקרע סלפסטיק אמנם אבל בימים אלה גם זה משהו אחרי כל סרטי השקל עשרים שמסתובבים לנו.
יש שם את גל גדות שאפו, יש שם גם את מילה קוניס יהודיה כשרה מבית טוב. ועוד שחקנים אורחים כיפים.
8.5\10 לסרט קומדיה זה.
clash of titans
סרט קליל להעביר את הזמן לראות בכיף.
דראגו זה אותו אחד מהשעממון VALHALLA RISING התחיל לשחק כלוחם בזמן האחרון , שחקן דני מוערך ששיחק בבונד האחרון את לה שיף ושיחק ב"אחרי החתונה " סרט דני מצויין למי שלא ראה.
8\10 סרט קיץ חביב בסה"כ.
cop ouT
אני מוותר מראש.
HOT TUB MACHINE
גרועעעעעע ביותר , לא מצחיק , לא עשוי טוב , בדיחות קרש בעעעעססההה ציפיתי למשהו חמוד .
2\10
סרט עם סצנות מוזרות מאד,עלילה די תלושה (גם איברים נתלשים שם בחופשיות).
לא תפס אותי יותר מדי, שום דבר שם לא היה ממש טוב.
6.5\10
DATE NIGHT
אחלה סרט לזוגות, היו שם כמה וכמה דחקות לא רעות שגרמו לאישתי ממש להקרע סלפסטיק אמנם אבל בימים אלה גם זה משהו אחרי כל סרטי השקל עשרים שמסתובבים לנו.
יש שם את גל גדות שאפו, יש שם גם את מילה קוניס יהודיה כשרה מבית טוב. ועוד שחקנים אורחים כיפים.
8.5\10 לסרט קומדיה זה.
clash of titans
סרט קליל להעביר את הזמן לראות בכיף.
דראגו זה אותו אחד מהשעממון VALHALLA RISING התחיל לשחק כלוחם בזמן האחרון , שחקן דני מוערך ששיחק בבונד האחרון את לה שיף ושיחק ב"אחרי החתונה " סרט דני מצויין למי שלא ראה.
8\10 סרט קיץ חביב בסה"כ.
cop ouT
אני מוותר מראש.
HOT TUB MACHINE
גרועעעעעע ביותר , לא מצחיק , לא עשוי טוב , בדיחות קרש בעעעעססההה ציפיתי למשהו חמוד .
2\10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Downfall
תיאור החודשים האחרונים בחייו של היטלר כשהוא מסתתר בבונקר בברלין יחד עם צמרת צבאו כאשר הצבא הסובייטי סוגר על העיר.
הסרט דובר גרמנית ובאורך של 150 דקות.
הסרט מתנהל כמעט כולו בבונקר ומציג נקודת מבט מסוננת על היחסים בין היטלר לקבינט שלו ועם התייחסות קטנה על המתרחש בחוץ. יש כאן המון סצנות מעניינות בהם בכירים מציגים להיטלר את המצב העגום בו נמצאת ארצם והוא בעקשנות מסרב להכנע ומוכן להוביל את כל העם הגרמני לאבדון רק לא להראות סימני חולשה. לאורך הסרט, ככל שהצבא הסובייטי מתקרב לבונקר, קיימת הצגה יפה כיצד ההתנהגות של היטלר הופכת למושפלת יותר ויותר, מבטו תמיד מופנה למטה, כתפיו שמוטות ונדמה שיש אפילו הקצנה של סימני גיל והתנהגות.
הסרט עוקב בקצרה גם אחר סיפורי משנה קטנים כמו ילד צעיר בן 10 שנסחף לנאציזם ונלחם בשדה הקרב, עד שהחבורה שלו מובסת ואז הוא מחפש כל דרך על מנת לשרוד. רעייה של קצין גרמני בכיר ואם ל 5 ילדים אשר לוקחת החלטה גורלית לגבי משפחתה. המזכירה האישית של היטלר. רופא גרמני שקורס עקב מספר הפצועים הרב ועוד.
סרט מעט קשה לצפייה, אך מומלץ ומעניין.
8.5/10
תיאור החודשים האחרונים בחייו של היטלר כשהוא מסתתר בבונקר בברלין יחד עם צמרת צבאו כאשר הצבא הסובייטי סוגר על העיר.
הסרט דובר גרמנית ובאורך של 150 דקות.
הסרט מתנהל כמעט כולו בבונקר ומציג נקודת מבט מסוננת על היחסים בין היטלר לקבינט שלו ועם התייחסות קטנה על המתרחש בחוץ. יש כאן המון סצנות מעניינות בהם בכירים מציגים להיטלר את המצב העגום בו נמצאת ארצם והוא בעקשנות מסרב להכנע ומוכן להוביל את כל העם הגרמני לאבדון רק לא להראות סימני חולשה. לאורך הסרט, ככל שהצבא הסובייטי מתקרב לבונקר, קיימת הצגה יפה כיצד ההתנהגות של היטלר הופכת למושפלת יותר ויותר, מבטו תמיד מופנה למטה, כתפיו שמוטות ונדמה שיש אפילו הקצנה של סימני גיל והתנהגות.
הסרט עוקב בקצרה גם אחר סיפורי משנה קטנים כמו ילד צעיר בן 10 שנסחף לנאציזם ונלחם בשדה הקרב, עד שהחבורה שלו מובסת ואז הוא מחפש כל דרך על מנת לשרוד. רעייה של קצין גרמני בכיר ואם ל 5 ילדים אשר לוקחת החלטה גורלית לגבי משפחתה. המזכירה האישית של היטלר. רופא גרמני שקורס עקב מספר הפצועים הרב ועוד.
סרט מעט קשה לצפייה, אך מומלץ ומעניין.
8.5/10
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
INCEPTION
הצליח להיכנס למקום 3 בטופ IMDB!

לירן
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
כן, ו"צעצוע של סיפור 3" למקום שמיני, אז מה?liranmishani כתב:INCEPTION
![]()
...
הממוצע לא אומר כלום בלי לחשוב על מס' ההצבעות, ותראה מה יש סביבו.
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
זה נכון. אני לא יודע איך הם עולים כ"כ גבוה עם כזאת כמות קטנה של מדרגים.
עפ"י הנוסחה שלהם לכניסה לטופ, הם מתחשבים גם בכמות המדרגים...
אבל בכל זאת, זה לא רע. אני לא זוכר סרט שהצליח להיכנס לשלושה הראשונים כבר הרבה זמן..
אבל בכל זאת, זה לא רע. אני לא זוכר סרט שהצליח להיכנס לשלושה הראשונים כבר הרבה זמן..
לירן
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

40,000 מדרגים זו לא כמות קטנה (וזה רק מיום שישי) והמספר רק יעלה.liranmishani כתב:זה נכון. אני לא יודע איך הם עולים כ"כ גבוה עם כזאת כמות קטנה של מדרגים.
אבל בכל זאת, זה לא רע. אני לא זוכר סרט שהצליח להיכנס לשלושה הראשונים כבר הרבה זמן.....
אני מניח שדעת הרוב תהיה בכיוון הזה והסרט יישאר הרבה זמן בין 20 המקומות הראשונים.