אודה לך באם תוכל לתת הסבר קצר על הדרישות חומרה ל JB (מה חייב להיות מותקן במכשיר?) ועל ההגדרות הדרושות. מאחר ואמרת לי שניתן גם על זכרון USB אולי אני אכנס לזה גם.
1. מאחר ואין לי דיסק פנימי, אני מחבר כונן חיצוני באחת הכניסות USB. אז האם אפשר לחבר את ה-DOK בכניסה השנייה?
2. האם ada ו- buda אמורות להיות תיקיות ריקות?
כן אשמח אם תשלח לי בפרטי את הקבצים הרלוונטיים, תודה.
זיו,
בהמשך לדבריך בשרשור המקביל, האם תוכל להמליץ על הקושחה האידיאלית, שעל פי מיטב ידיעתך וניסיונך מריצה חלק כל כותר בלוריי מלא?
רצוי שגרסה זו תכלול גם את האופציה לשינוי אזור, וכן את האופציה ל-BD SIMPLE (למקרה שהכותר לא יעבוד שלפחיות תהיה לי האפשרות לנגן את הסרט ללא תפריטים)
טוב לאחר שימוש בגרסת ANYDVD אחרונה ,משחקים ,הגדרות המכשיר,הגדרת DOK מחדש ,ובדיקה בפורום WIKI NMT (באורך 15 עמודים) עדיין מתקיימת בעיה בניגון AVATAR במצב FULL NAVIGATION ורק באמצעות לחיצה על NEXT במסך הראשון "ייתכן שתצטרך לשרג את גרסת הנגן ,,בלה, בלה, בלה" - רק אז הסרט מתחיל להתנגן בצורה תקינה .
לא יודע איך לאנשים מסויימים פה זה עובד תקין אבל גם שם אנשים נתקלים באותה בעייה בדיוק ,וניגון חלק לא מתבצע . זיו האם בדקת את הנושא ,ויש פתרון כלשהו שאנו מפספסים ?
1. מאחר ואין לי דיסק פנימי, אני מחבר כונן חיצוני באחת הכניסות USB. אז האם אפשר לחבר את ה-DOK בכניסה השנייה?
2. האם ada ו- buda אמורות להיות תיקיות ריקות?
כן אשמח אם תשלח לי בפרטי את הקבצים הרלוונטיים, תודה.
זיו,
בהמשך לדבריך בשרשור המקביל, האם תוכל להמליץ על הקושחה האידיאלית, שעל פי מיטב ידיעתך וניסיונך מריצה חלק כל כותר בלוריי מלא?
רצוי שגרסה זו תכלול גם את האופציה לשינוי אזור, וכן את האופציה ל-BD SIMPLE (למקרה שהכותר לא יעבוד שלפחיות תהיה לי האפשרות לנגן את הסרט ללא תפריטים)
אשמח גם אם תציין מאיפה משיגים את העדכון.
תודה[/quote
ניתן לחבר גם בכניסת USB חיצונית אבל זו תהיה טעות כי אתה סתם תופס אותה כי זה חייב להיות מחובר כל הזמן. בקיצור פתח את המכשיר(כולה בורג אחד) ותחבר ישירות לכניסה המיועדת בלוח האם.
התקיות צריכות להיות ריקות לחלוטין.
שלח לי את המייל בפרטי ואשלח לך את הקבצים לטיפול באזורים. הקובץ שאני שולח לך מוגדר ככה שאתה חייב לחבר את ה USB ללוח האם אחרת יש לבצע שינוי הגדרות בקובץ.
Netstat כתב:לא יודע איך לאנשים מסויימים פה זה עובד תקין אבל גם שם אנשים נתקלים באותה בעייה בדיוק ,וניגון חלק לא מתבצע . זיו האם בדקת את הנושא ,ויש פתרון כלשהו שאנו מפספסים ?
...
כל מי שלא עובד לו, יש לו בעיה נקודתית ו\או הוא עושה משהו לא נכון.
זיו,
תודה.
יש לי בעיה לחבר את המכשיר לרשת (אין אצלי נתב, ואני מניח שיש להתעסק עם כל מיני הגדרות) לכן יותר קל לי להוריד מאתר היצרן.
השאלה- איזה עדכון עליי לבחור? האם העדכון האחרון ביותר, הוא זה שמתאים למה שביקשתי?
Istarmini
אם הדבר מחייב פתיחה פיזית של המכשיר, אני מוותר.
מעדיף שלא להתעסק בדברים כאלה.
bariko כתב:זיו,
תודה.
יש לי בעיה לחבר את המכשיר לרשת (אין אצלי נתב, ואני מניח שיש להתעסק עם כל מיני הגדרות) לכן יותר קל לי להוריד מאתר היצרן.
השאלה- איזה עדכון עליי לבחור? האם העדכון האחרון ביותר, הוא זה שמתאים למה שביקשתי?
Istarmini
אם הדבר מחייב פתיחה פיזית של המכשיר, אני מוותר.
מעדיף שלא להתעסק בדברים כאלה.
תודה בכל אופן.
...
bariko
במידה ואתה מאזור המרכז/השרון אתה מוזמן לקפוץ אלי עם המכשיר ואני אתקין לך את הכל בשתי דקות. חבל לא להנות מיכולות המכשיר . העסק מאוד פשוט.
ה Script מתאים להתקני USB ומכיל 3 גרסאות אשר יש לבחור במתאים לפי שם התקן ה USB שלכם. שם ההתקן יופיע בצד שמאל למעלה לאחר שהוא יבחר כפעיל. ניתן להתאים את ה Patch גם לרשת על ידי עדכון ה HTML בערכים מתאימים.
לגבי הסקריפט, מבקשים שם לדאוג שקובץ ה CGI יהיה בעל הרשאת הרצה. בהתחשב בכך שאין לי SSH\ טלנט לפופקורן, איך אני דואג לזה? כרגע אני מקבל בפופקורן הודעת access denied, אני מניח שבגלל שלא יצרתי הרשאות.
[עריכה]
הצלחתי לשנות את ההרשאות באמצעות FTP קליינט, אבל אני עדיין מקבל הודעת שגיאה מהפופקורן בנסיון ההרצה שלו.