נכון שכל הכבוד לי?
יש לי 2 כלבות בבית... מישהו ניסה להפעיל את דגם 560 בבית שעיר במיוחד?
אשמח לתגובתכם לפני רכישה.....
תודה, תמר

ברוכה הבאהtamar111 כתב:הי לכולם, עשיתי חיפוש על "רומבה" בגוגל, הגעתי אליכם וקראתי את כל הדפים....
נכון שכל הכבוד לי?![]()
תודה, תמר...
דווקא שמכבס יש (כמו בתמונה) וגם שמייבש. קיפול ולשים בארון זה קצת יותר בעייתיtamar111 כתב: מה עם איזה רובוט שמכבס+מייבש+מקפל+שם בארון?
מישהו כבר עובד על זה?
מוכנה להכנס לקבוצת ניסוי כשתיפתח![]()
---- מחכה לעדכון לגבי התמודדות עם כמויות השיער.
ניסיתי לשלוח ה"פ כדי לקבל את קופון ההנחה, אבל האתר לא אפשר לי.
מתי מסתיימת לי ההגבלה של משתמש חדש?
לילה טוב, תמר...
אהלן תמר,tamar111 כתב:הי לכולם, עשיתי חיפוש על "רומבה" בגוגל, הגעתי אליכם וקראתי את כל הדפים....
נכון שכל הכבוד לי?![]()
תודה, תמר...

פתיחה / סגירה לא עובד אצלי , איך עשית ? על מה אתה לוחץבדיוק ?eagle75 כתב:uris, אתה צודק. באמת עם החצים הרומבה מגיבה לפקודות. לא ניסיתי את החצים כי הכפתורים של המסך לא עבדו...uris כתב:אגב אין הבדל משמעותי בין הארמוני 785 ל 720 רק.....
The difference between the 720 and 785 are the four coloured buttons; Red, Green, Yellow and Blue. They are located between the play controls and the number pad. These buttons are mainly for use with cable TV, e.g. Foxtel....
אצלי הוא מגיב למקשי ימינה, שמאלה, פתיחה/סגירה וכמובן שלימדתי את השלט את ה IR של המגדלור, קראתי לכפתור "Scare Roomba" מטעמים ברורים...

אם אני זוכר נכון על כפתור ה stop, הוא מקושר לפקודת "toggle power" של הרומבה.uris כתב:פתיחה / סגירה לא עובד אצלי , איך עשית ? על מה אתה לוחץבדיוק ?eagle75 כתב:uris, אתה צודק. באמת עם החצים הרומבה מגיבה לפקודות. לא ניסיתי את החצים כי הכפתורים של המסך לא עבדו...uris כתב:אגב אין הבדל משמעותי בין הארמוני 785 ל 720 רק.....
The difference between the 720 and 785 are the four coloured buttons; Red, Green, Yellow and Blue. They are located between the play controls and the number pad. These buttons are mainly for use with cable TV, e.g. Foxtel....
אצלי הוא מגיב למקשי ימינה, שמאלה, פתיחה/סגירה וכמובן שלימדתי את השלט את ה IR של המגדלור, קראתי לכפתור "Scare Roomba" מטעמים ברורים...
אגב,
תראו עכשיו גם רומבה מושך מבקרים לאתר...
לדעתי, הוא פשוט נתקע שם בגלל הספה או בגלל שמשהו תקע את הגלגלים או את המברשות שלו,uris כתב:אני מסתכל עכשיו ורואה שרומבה לא זז "תקוע " מתחת לפינת אוכל...
מה יכול להיות ?
עבד סה"כ שעה , אולי נגמרה לו הסוללה ? אז מדוע לא נסע לטעון את עצמו ?
shed יש לך רעיון ?...