תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אז תראה במדיה פורטל במקום באקסטנדר של סייג'.banjo כתב:זה לא אפשרי אם רוצים לראות הקלטות באקסטנדרים של SAGE.Joshua_G כתב:למה ומדוע אתם מסתבכים?
מקליטים עם SageTV ורואים עם מדיה פורטל, כולל כתוביות.......
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
היה היום שידרוג גרסא של ממירי HD הרגילים.
נקווה שזה לא יעדכן גם את הכרטיס הלבן.
נקווה שזה לא יעדכן גם את הכרטיס הלבן.
- BigDragoon
- חבר ותיק

banjo,
מה קורה עם האיכות?
הצלחת לשפר את העניין?
מה קורה עם האיכות?
הצלחת לשפר את העניין?
ובכן חלקי. בשידור של תכני HD יחסית כן בשידור של תכני SD לא כל כך.BigDragoon כתב:banjo,
מה קורה עם האיכות?
הצלחת לשפר את העניין?...
אני עדיין לא משקיע בכך זמן מאחר וראשית אני מעוניין לפתור 2 בעיות קודמות:
1. האפשרות לעבוד עם כרטיסי YESMAXHD
2. כתוביות ברמת ה DVB (בשיתוף פעולה ולחץ מתון על חברת SAGE).
תודה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
שתי מטרות הכי חשובות פה!banjo כתב:ובכן חלקי. בשידור של תכני HD יחסית כן בשידור של תכני SD לא כל כך.BigDragoon כתב:banjo,
מה קורה עם האיכות?
הצלחת לשפר את העניין?...
אני עדיין לא משקיע בכך זמן מאחר וראשית אני מעוניין לפתור 2 בעיות קודמות:
1. האפשרות לעבוד עם כרטיסי YESMAXHD
2. כתוביות ברמת ה DVB (בשיתוף פעולה ולחץ מתון על חברת SAGE).
תודה...
אנחנו איתך!
- BigDragoon
- חבר ותיק

Joshua,
לדעתי במדריך שלך בעמוד 34 ה Grabber צריך להיות epg.cmd
ולא epgfromdvb.exe.
לדעתי במדריך שלך בעמוד 34 ה Grabber צריך להיות epg.cmd
ולא epgfromdvb.exe.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ב- XMLTV ניתן להגדיר רק קבצי *.exe , לא קבצי *.cmd .
הכול עובד כהלכה בהתקנה וביצוע פעולות לפי המדריך שלי.
העניין הוא שיש לבצע עדכון ידני של הקובץ EPG מהלוויין באמצעות epg.cmd .
אוסיף את הקטע הזה למדריך.
הכול עובד כהלכה בהתקנה וביצוע פעולות לפי המדריך שלי.
העניין הוא שיש לבצע עדכון ידני של הקובץ EPG מהלוויין באמצעות epg.cmd .
אוסיף את הקטע הזה למדריך.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
בנושא כיתוביות DVB. אני לא מבין איך סאג' כאלה שמוקים ואפילו לא מתייחסים. יש משהו ביהירות האמריקאית לגבי זרים כנראה.
עוד לא ניסיתי להתקין מחדש את MP לפי המדריך של יהושוע, אולם הייתה לי הצלחה עם תכנה בשם DVBviewer שניגנה עם כיתוביות וגם עם האצת ווידאו עבור H264
אני עוד לא יודע באיזה פילטרים היא משתמשת וכיצד (אני מניח שהסוד הוא ב-demux כי את הקודק ניתן לציין וזה עבד עם כל מה שניסיתי - powerdvd, arcsoft, mpc-hc ואפילו עם הקודק הבילט-אין ב-Windows7). זו נראית תכנה הרבה יותר קטנה מ-MP ואולי ניתן להבין מה בדיוק היא עושה.
אם אצליח לבנות גרף שמציג כיתוביות וגם האצת חומרה ב-graphedit אולי ניתן להפעיל אותו ב-sage. לכאורה ניתן להחליף את הדמוקס שלהם ע"י שינוי רג'יסטרי.
הדבר היחידי שמעצבן הוא ש-DVBViewer לא תומך בשמות קבצים ב-unicode וכל ההקלטות שתי הם עם שמות בעברית, טוב נראה...
אם מישהו יכול גם לעזור לבנות גרף שמציג מה אנו רוצים, ניתן אולי בכל זאת לשלב את הכל בסאג'. סה"כ, פרט לבעית הכיתוביות הכל עובד לי נפלא, יש לי בינתיים 3 כרטיסי dvb-s2 ומוגדרים לי 6 טיונרים. זה רץ ב-server2008 32bitיחד עם מיליון דברים אחרים ואין לי ממש בעיות (אולי פרט לצריכת זיכרון - ואי פוחד לעבור ל-64 ביט)
גם איכות הצפיה היא מצוינת - לדעתי אפילו יותר טובה מאשר עם הממירים של יס.
לגבי הבעיות עם maxhd, אמנם לי אין כזה, אבל אולי כדאי לשים trace על הפורט הסריאלי ולראות מה קורה.
עוד לא ניסיתי להתקין מחדש את MP לפי המדריך של יהושוע, אולם הייתה לי הצלחה עם תכנה בשם DVBviewer שניגנה עם כיתוביות וגם עם האצת ווידאו עבור H264
אני עוד לא יודע באיזה פילטרים היא משתמשת וכיצד (אני מניח שהסוד הוא ב-demux כי את הקודק ניתן לציין וזה עבד עם כל מה שניסיתי - powerdvd, arcsoft, mpc-hc ואפילו עם הקודק הבילט-אין ב-Windows7). זו נראית תכנה הרבה יותר קטנה מ-MP ואולי ניתן להבין מה בדיוק היא עושה.
אם אצליח לבנות גרף שמציג כיתוביות וגם האצת חומרה ב-graphedit אולי ניתן להפעיל אותו ב-sage. לכאורה ניתן להחליף את הדמוקס שלהם ע"י שינוי רג'יסטרי.
הדבר היחידי שמעצבן הוא ש-DVBViewer לא תומך בשמות קבצים ב-unicode וכל ההקלטות שתי הם עם שמות בעברית, טוב נראה...
אם מישהו יכול גם לעזור לבנות גרף שמציג מה אנו רוצים, ניתן אולי בכל זאת לשלב את הכל בסאג'. סה"כ, פרט לבעית הכיתוביות הכל עובד לי נפלא, יש לי בינתיים 3 כרטיסי dvb-s2 ומוגדרים לי 6 טיונרים. זה רץ ב-server2008 32bitיחד עם מיליון דברים אחרים ואין לי ממש בעיות (אולי פרט לצריכת זיכרון - ואי פוחד לעבור ל-64 ביט)
גם איכות הצפיה היא מצוינת - לדעתי אפילו יותר טובה מאשר עם הממירים של יס.
לגבי הבעיות עם maxhd, אמנם לי אין כזה, אבל אולי כדאי לשים trace על הפורט הסריאלי ולראות מה קורה.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ytulpan - כל הכבוד על היוזמה.
גם לי נשבר מעניין הכתוביות ונמאס לי מהמדיה פורטל הזאת.
כבר היה לי תיכנונים להביא את ה HD200 אם SAGE היו מועילים בטובם להכניס כבר את התמיכה.
אנחנו מפעילים על SAGE די הרבה לחץ, אני מניח שזה משפיע איכשהו, למרות שזה לא אומר שיש להם כוונה להכניס את התמיכה הזאת בקרוב.
אולי יכניסו בגירסה 7?
באיזה גירסה של DVBviewer יצא לך לנסות?
גם לי נשבר מעניין הכתוביות ונמאס לי מהמדיה פורטל הזאת.
כבר היה לי תיכנונים להביא את ה HD200 אם SAGE היו מועילים בטובם להכניס כבר את התמיכה.
אנחנו מפעילים על SAGE די הרבה לחץ, אני מניח שזה משפיע איכשהו, למרות שזה לא אומר שיש להם כוונה להכניס את התמיכה הזאת בקרוב.
אולי יכניסו בגירסה 7?
באיזה גירסה של DVBviewer יצא לך לנסות?