שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
BOOBOO הרעיון שלך כ"כ יצירתי
שאני אענה על השאלה ואעביר אליך את השרביט (אני מצפה לשאלה יצירתית לא פחות מהתשובה שלך). ב-GOLDEN EYE הנבל (לשעבר 006) אומר לג'יימס:
but whereas your parents had the luxury of dying in a climbing aciddent - mine survived the British betrayel and Stalin's...
אגב המילה GOLD היא מאוד מוצלחת בעבור הסרטים של ג'יימס בונד. GOLDEN EYE הוא בעיני הסרט הכי טוב עם פירס ברוסנן, THE MAN WITH THE GOLDEN GUN הכי טוב עם רוג'ר מור וGOLDFINGER הכי טוב עם שון קונרי.
but whereas your parents had the luxury of dying in a climbing aciddent - mine survived the British betrayel and Stalin's...
אגב המילה GOLD היא מאוד מוצלחת בעבור הסרטים של ג'יימס בונד. GOLDEN EYE הוא בעיני הסרט הכי טוב עם פירס ברוסנן, THE MAN WITH THE GOLDEN GUN הכי טוב עם רוג'ר מור וGOLDFINGER הכי טוב עם שון קונרי.
טיסה נעימה 2 או אולי 1
רק שהם לא קוראים לזה בלון נפוח הם קוראים לזה טייס אוטומטי. זה דווקא תיאור די מצחיק בהתחשב בכך שיש הרבה טייסים לא אוטומטיים שהם "בלון נפוח".
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Re: באמת יש סרט כזה?
אני גם חושב שזה רעון טוב אבל כנראה רוב האנשים לא חשבו ככהtheezway כתב:יופי של רעיון, אבל לא קופץ לי אף סרט לראש....
די מתבאסים עם סוף כזה...
סרטים עם סוף כזה
הם דווקא אלה שאתה בד"כ זוכר. עם קינג קונג לא היה מת בסוף זה לא היה הפוך לקלאסיקה, אלא סתם לעוד סרט מפלצות. יש לי חברים שראו את המקצוען עם זאן פול בלמונדו (מומלץ מאוד) בגיל 7 ועוד זוכרים אותו בגלל הסוף.
איכשהו באלרינגטון אתה לא מספיק מתחבר לדמויות כדי שיהיה לך אכפת שזה הסוף.
איכשהו באלרינגטון אתה לא מספיק מתחבר לדמויות כדי שיהיה לך אכפת שזה הסוף.
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
יש סרטים בודדים עם סוף רע וזה אחד מהם, מכיוון שהוא היה ממש לא מזמן בטלויזיה שיערתי שהתכוונת לזה.
בכל אופן הנה החידה שלי:
איזה סרט משנות ה-60 המבוסס על רב מכר, מתנהל על רקע המלחמה הקרה ומביא לנו את סיפורה הפרנואידי ויוצא הדופן של אם של גיבור מלחמה אשר מריצה את בעלה למשרת נשיא ארה"ב.
רמז,
הסרט יותר מוכר ממה שאתם חושבים ויש הרואים בו כסאטירה פוליטית.
בכל אופן הנה החידה שלי:
איזה סרט משנות ה-60 המבוסס על רב מכר, מתנהל על רקע המלחמה הקרה ומביא לנו את סיפורה הפרנואידי ויוצא הדופן של אם של גיבור מלחמה אשר מריצה את בעלה למשרת נשיא ארה"ב.
רמז,
הסרט יותר מוכר ממה שאתם חושבים ויש הרואים בו כסאטירה פוליטית.
מת לחיות 1
כל הסרט מתרחש בערב חג המולד, בבניני החברה שבה אישתו של השוטר (ברוס ויליס) עובדת.
טרוריסטים משתלטים על הבנין ורק ברוס נמצא שם כדי להציל את המצב.
השם היה מוכר לי בהתחלה אבל הרמז על הבניין הוא זה שגרם לי להיות בטוח.
אחלה שאלה !
אבי
טרוריסטים משתלטים על הבנין ורק ברוס נמצא שם כדי להציל את המצב.
השם היה מוכר לי בהתחלה אבל הרמז על הבניין הוא זה שגרם לי להיות בטוח.
אחלה שאלה !
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il