שרשור מונדיאל 2014
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
אם משחק שמתחיל ב 19:00 מסתיים ב 22:00 בגלל הארכות ופנדלים מה נעשה עם המשחקים של 23:00? 
דבר אחד בטוח, עורכי העיתונים יחגגו מחר עם כותרות יצירתיות שמשלבות את המילה חרה...
דבר אחד בטוח, עורכי העיתונים יחגגו מחר עם כותרות יצירתיות שמשלבות את המילה חרה...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ראשית. משום מה דווקא אחרי הניצחון הדחוק אני הולך עם ברזיל כרגע עד לחצי. לדעתי אחרי הניצחון הזה ירד טיפה הלחץ שלהם בהמשך (לפחות במשחק הבא) וזה לטעמי יספיק להביא אותם עם הקהל ועם ניימר על לחצי (הם צריכים לעבור את אורגוואי או קולומביה ברבע). בחצי זה יהיה קצת יותר מסובך במשחק נגד גרמניה או ריבונו של עולם הכבשה השחורה שלנו, צרפת!
אגב, אני כמובן עם ברזיל אבל הקבוצה השנייה שלי הפכה להיות אורגוואי. מה שעשו לסוארס לדעתי זאת בדיחה עצובה. כולה עבירה שגינה היה כרטיס אדום, שום דבר יותר מזה.
אגב, אני כמובן עם ברזיל אבל הקבוצה השנייה שלי הפכה להיות אורגוואי. מה שעשו לסוארס לדעתי זאת בדיחה עצובה. כולה עבירה שגינה היה כרטיס אדום, שום דבר יותר מזה.
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
אני חושב שפיפא לקחה בחשבון שזו לא פעם ראשונה שהוא מבצע את אותה עבירה. אי אפשר להשלים עם התנהגות כזו בספורט (או בכלל), זו תקיפה לכל דבר.osherov כתב:מה שעשו לסוארס לדעתי זאת בדיחה עצובה. כולה עבירה שגינה היה כרטיס אדום, שום דבר יותר מזה....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אני פותח הימור:
אם המשחק מגיע לפנדלים, מי השחקן הקולומביאני שיחמיץ ויירצח?
אם המשחק מגיע לפנדלים, מי השחקן הקולומביאני שיחמיץ ויירצח?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- ברנדי
-
- טרול

- תגובות: 3
- osherov
-
- גורו Android

-
moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אבי,
איך שברזיל נראית, היא לא הייתה אובדן גדול. תוסיף על כך שאני תמיד מעדיף שהנבחרת הביתית תעוף כדי לאזן את המגרש. נקווה שקולומביה תעשה את העבודה.
אריה,
מזמן מזמן לא הבאת איזה יציאה הזויה
שתעורר איתי. איזה יופי, חזרת !
באיזה עולם בדיוק, נשיכה של שחקן, התנהגות לא רלוונטית למשחק כדורגל ותוקפנית ומכוערת, שווה רק כרטיס?
איך שברזיל נראית, היא לא הייתה אובדן גדול. תוסיף על כך שאני תמיד מעדיף שהנבחרת הביתית תעוף כדי לאזן את המגרש. נקווה שקולומביה תעשה את העבודה.
אריה,
מזמן מזמן לא הבאת איזה יציאה הזויה
באיזה עולם בדיוק, נשיכה של שחקן, התנהגות לא רלוונטית למשחק כדורגל ותוקפנית ומכוערת, שווה רק כרטיס?
משה
- osherov
-
- גורו Android

אין שום דבר מיוחד בביסון המסכן שנתן סוארס. שום דבר לא צריך להבדיל בין זה לבין בעיטה מכוונת ברגל לגופו של שחקן יריב, או בנגיחה של שחקן במכוון בחזה של השחקן היריב. סתאם כרטיס אדום ולא יותר מזה. אין מה לעשות אבל בכל עברה יש את עיקרון המידתיות ואם הנשיכה הזאת שווה הרחקה ל 4 חודשים אז יש מספר שחקנים שהיו צריכים לעלות כבר לגרדום!
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 29/06/2014 0:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- AviBiton
-
- גורו HTmobile

משה, מה לעשות? ברזיל יותר חשובה למונדיאל מאשר צ'ילה, גן מבחינת הקהל וגם מבחינת העניין, למרות שזו לא ברזיל שאנחנו מכירים משנים עברו.
בקשר לסוארז, אני מסכים איתך, אין מקום להתנהגות כזו במגרש, ואחרי הפעם השלישית, הבנאדם חייב ללכת להסתכלות אצל בעל מקצוע(אולי אצל וטרינר).
בקשר לסוארז, אני מסכים איתך, אין מקום להתנהגות כזו במגרש, ואחרי הפעם השלישית, הבנאדם חייב ללכת להסתכלות אצל בעל מקצוע(אולי אצל וטרינר).
-
moco
-
- גורו

·osherov כתב:אין שום דבר מיוחד בביסון המסכן שנתן סוארס. שום דבר לא צריך להבדיל בין זה לבין בעיטה מכוונת ברגל לגופו של שחקן יריב, או בנגיחה של שחקן במכוון בחזה של השחקן היריב. סתאם כרטיס אדום ולא יותר מזה. אין מה לעשות אבל בכל עברה יש את עיקרון המידתיות ואם הנשיכה הזאת שווה הרחקה ל 4 חודשים אז יש מספר שחקנים שהיו צריכים לעלות כבר לגרדום!...
בוודאי שיש משהו מיוחד יחסית לבעיטה. בעיטות יש כל הזמן (זה כדורגל) , חלקן מכוונות וחלקן לא וקשה להבדיל.
אם מישהו סתם בא לשחקן בלי כדור ובועט בו בלי קשר למשחק, אז זה בהחלט מקרה מקביל, וצריך להעניש בחומרה.
תוסיף על כך שנשיכה זה גם עיניין משפיל, וזה חורג לגמרי מכל נורמה.
לא מצליח להבין איך אתה לא רואה את החריגות הזו.
נערך לאחרונה על ידי moco ב 29/06/2014 0:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
-
moco
-
- גורו

·AviBiton כתב:משה, מה לעשות? ברזיל יותר חשובה למונדיאל מאשר צ'ילה, גן מבחינת הקהל וגם מבחינת העניין, למרות שזו לא ברזיל שאנחנו מכירים משנים עברו.
בקשר לסוארז, אני מסכים איתך, אין מקום להתנהגות כזו במגרש, ואחרי הפעם השלישית, הבנאדם חייב ללכת להסתכלות אצל בעל מקצוע(אולי אצל וטרינר)....
אני מסתכל מבחינת אטרקטיביות המשחקים.
אם נבחרת מסוימת טובה בהרבה מהאחרות (ברזיל 1970 למשל), אז אי אפשר להתלונן על חוסר איזון כמובן, כי הנבחרת פשוט טובה. פה יש מצב של חוסר איזון בגלל ביתיות.
בכל מקרה, עולה מי שמנצחת, אין לי אלא רק לקוות.
משה
- osherov
-
- גורו Android

יפה., אני זורם איתך......אז בוא נחזור בבקשה לגמר מונדיאל 2006 ונמקבל את הנגיחה המכוונת, החריגה, הבלתי משתמעת לשתי פנים של זידאן לעברה של סוארז. מעניין כמה חודשים זידאן הורחק מכדורגל אחרי המשחק ההוא?!
אגב, למה 4 חודשים?! למה לא שנתיים?!
אגב, למה 4 חודשים?! למה לא שנתיים?!
-
moco
-
- גורו

·osherov כתב:יפה., אני זורם איתך......אז בוא נחזור בבקשה לגמר מונדיאל 2006 ונמקבל את הנגיחה המכוונת, החריגה, הבלתי משתמעת לשתי פנים של זידאן לעברה של סוארז. מעניין כמה חודשים זידאן הורחק מכדורגל אחרי המשחק ההוא?!
אגב, למה 4 חודשים?! למה לא שנתיים?!...
סוארז?
מסכים איתך. לא זוכר מה היה העונש ואולי הוא לא היה מספיק. אם טעו שם זו לא סיבה לטעות שוב.
4 חודשים מול שנתיים? באמת לא יודע, אבל ברור לי שזה לא צריך להיות עיניין של כרטיס בלבד.
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ד"א, גם כרטיס אדום זה לא הרחקה למשחק אחד.
כל מקרה כזה נידון בבית הדין והעונש נקבע לפי חומרת העבירה.
כל מקרה כזה נידון בבית הדין והעונש נקבע לפי חומרת העבירה.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מסכים עם אריה, הנשיכה דורשת הסתכלות ואולי תגובה של הקבוצה.
אבל זה בוודאי לא יכול להיות יותר חמור למשל מהגלישות המשוגעות שאנחנו רואים לעתים, או נניח התנהגות של פפה (גם לפני המונדיאל).
כלומר אפשר גם לעשות "עבירות כדורגל" שהן הרבה יותר חמור מהנשיכה המטופשת הזאת.
למשל אני לא הייתי (ואני מקווה שאכן ייותרו עליו) מביא אותו היום לקבוצה גדולה, שכן לך תדע מה יהיה איתו מחר.
אבל זה בוודאי לא יכול להיות יותר חמור למשל מהגלישות המשוגעות שאנחנו רואים לעתים, או נניח התנהגות של פפה (גם לפני המונדיאל).
כלומר אפשר גם לעשות "עבירות כדורגל" שהן הרבה יותר חמור מהנשיכה המטופשת הזאת.
למשל אני לא הייתי (ואני מקווה שאכן ייותרו עליו) מביא אותו היום לקבוצה גדולה, שכן לך תדע מה יהיה איתו מחר.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אי אפשר לבנות על שחקן כזה, יש סיכוי שהוא יישב בחוץ חצי עונה בגלל איזו גחמה טיפשית, טוב ככל שהוא יהיה גם אני הייתי מוותר עליו.
- osherov
-
- גורו Android

השחקנים הכי גדולים היו שרוטים לא פחות מסוארז. על פנומן כזה אתה לא מוותר בגלל אופציה עתידית של עבירות כאלו. אם לא פלקאו, אז בכיף הייתי מביא אותו לבלאנקוס