Addons ישראלים, כתוביות,ערוצים ישראלים, סדרות, סרטים-תוספי חובה לXBMC!
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי חברים, אני קצת חדש בעולם התוספים.
יש לי XBMC עם NAVI-X ואני מכוון על הפרוייקט האדיר של בני. קראתי את הפוסט הראשון אבל לא בדיוק הבנתי מאיפה אני מוריד את כל התוספים. אשמח להכוונה ראשונית ומשם אני כבר אזרום לבד. בעיקר מעניין אותי ספורט ורצוי באיכות טובה
תודה מראש
יש לי XBMC עם NAVI-X ואני מכוון על הפרוייקט האדיר של בני. קראתי את הפוסט הראשון אבל לא בדיוק הבנתי מאיפה אני מוריד את כל התוספים. אשמח להכוונה ראשונית ומשם אני כבר אזרום לבד. בעיקר מעניין אותי ספורט ורצוי באיכות טובה
תודה מראש
- inonr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 661
- שם מלא: inonr
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ראיתי וקראתי, ככה הגעתי לפוסט הזה "Addons ישראלים, כתוביות,ערוצים ישראלים, סדרות, סרטים-תוספי חובה לXBMC! "
אם אני מבין נכון אני צריך לחפש ברשת את השמות של ה ADDONS הנ"ל? ופשוט להתקין דרך ה XBMC
אם אני מבין נכון אני צריך לחפש ברשת את השמות של ה ADDONS הנ"ל? ופשוט להתקין דרך ה XBMC
לגבי ישראלי תוריד את כל התוספים בסעיף 1inonr כתב:נראה לי שתפסתי כיוון עם המדריך של ב"שער הכניסה ל XBMC" וההפניה למדריך ההתקנה של ה ADDONS.
יש משהו יעודי לספורט באיכות טובה ?...
שלום,
קודם כל תודה רבה לך tomer1749 . הריכוז הזה עזר לי המון
יש לי עם זאת שאלה לגבי סאיף 3 ברשימה - המדריך של בני:
3. הפרוייקט של בני
המון ערוצים, גם בHD. כולל ערוצי סרטים, ערוצים של פוקס, nbc, ערוצי חדשות בחו''ל בכללי. גם ערוצי ילדים. יש תוכניות ילדים שאין בהם דיבורים (כמו טום וג'רי) שזה לא משנה שזה לא בעברית.. זה התוסף המוכר של benny123. כולל ערוצים למבוגרים בלבד. כולל ערוצי בסיס ישראליים (22, 10, 11, 24, 9, 99, ביפ, ערוץ ילדים 24/7). כולל vod ישראלי. כולל ערוצים של תוכניות יחידה שמנגנת פרקים אקראיים כמו ארץ השטויות האלה, מאסטר שף ועוד ..
http://www.hometheater.co.il/vt169788.מ ... מצעות.html
אני אכן הצלחתי להתקין הכל אבל לא מוצא בשם מקום את השידורים של ערוץ הילדים. גם במדריך של בני לא מצאתי מלה על כך. אז השאלה בעצם האם אני מפספס פה משהו או שההסבר כאן לא מעודכן?
בבקשה בבקשה תראו לי איפה פישלתי
3. הפרוייקט של בני
המון ערוצים, גם בHD. כולל ערוצי סרטים, ערוצים של פוקס, nbc, ערוצי חדשות בחו''ל בכללי. גם ערוצי ילדים. יש תוכניות ילדים שאין בהם דיבורים (כמו טום וג'רי) שזה לא משנה שזה לא בעברית.. זה התוסף המוכר של benny123. כולל ערוצים למבוגרים בלבד. כולל ערוצי בסיס ישראליים (22, 10, 11, 24, 9, 99, ביפ, ערוץ ילדים 24/7). כולל vod ישראלי. כולל ערוצים של תוכניות יחידה שמנגנת פרקים אקראיים כמו ארץ השטויות האלה, מאסטר שף ועוד ..
אני אכן הצלחתי להתקין הכל אבל לא מוצא בשם מקום את השידורים של ערוץ הילדים. גם במדריך של בני לא מצאתי מלה על כך. אז השאלה בעצם האם אני מפספס פה משהו או שההסבר כאן לא מעודכן?
בבקשה בבקשה תראו לי איפה פישלתי
היה פעם ערוץ כזה, נראה שהוא ירד. עודכן בפוסט הראשיthe_bit כתב:שלום,
3. הפרוייקט של בני
בבקשה בבקשה תראו לי איפה פישלתי...
תודה רבה!tomer1749 כתב:היה פעם ערוץ כזה, נראה שהוא ירד. עודכן בפוסט הראשיthe_bit כתב:שלום,
3. הפרוייקט של בני
בבקשה בבקשה תראו לי איפה פישלתי......
חבל...
מי שיש לו משתמש בxbmchub ומאשר מיילים קיבל מייל לגבי xbmc באנגלית 
תרגום מקוצר, בלי החפירות:
נהיה קריר יותר בחוץ, ורוב תושבי העולם, תלוי במיקום, מבלים יותר זמן בבית, צופים בתוכן, בתקווה שדרך XBMC. הינה מקבץ של Addonים מומלצים לנובמבר 2013 כדי להוציא הכי הרבה מXBMC שלכם! תהנו!
והינה הלינק:
http://www.xbmchub.com/blog/2013/11/14/ ... mber-2013/
רציתי לעבור, למצוא משהו אחד טוב ולהכניס לריכוז אבל אין לי זמן אז אני מפרסם (2 שורות למעלה כמו שראיתם) את הלינק ומי שרוצה ייכנס ויהנה
תרגום מקוצר, בלי החפירות:
נהיה קריר יותר בחוץ, ורוב תושבי העולם, תלוי במיקום, מבלים יותר זמן בבית, צופים בתוכן, בתקווה שדרך XBMC. הינה מקבץ של Addonים מומלצים לנובמבר 2013 כדי להוציא הכי הרבה מXBMC שלכם! תהנו!
והינה הלינק:
http://www.xbmchub.com/blog/2013/11/14/ ... mber-2013/
רציתי לעבור, למצוא משהו אחד טוב ולהכניס לריכוז אבל אין לי זמן אז אני מפרסם (2 שורות למעלה כמו שראיתם) את הלינק ומי שרוצה ייכנס ויהנה
שלום לצוות,
אני דיי חדש בעניין של XBMC, וקראתי כאן מלא חומר שעזר לי עם הרספברי פאי
, אפילו הצלחתי להתקין openelec...
לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא מענה לבעיה שלי:
כשמציגים תמונות ברספברי, למה אי-אפשר לשלוט בהעברת התמונות?, יש רק את התזמון של slideshow, וזה דיי בסיסי לדעתי.
האם יש איזה תוסף או משהו שיכול לתת שליטה בהעברת תמונות?
תודה,
ירדן
אני דיי חדש בעניין של XBMC, וקראתי כאן מלא חומר שעזר לי עם הרספברי פאי
לאחר חיפושים רבים לא הצלחתי למצוא מענה לבעיה שלי:
כשמציגים תמונות ברספברי, למה אי-אפשר לשלוט בהעברת התמונות?, יש רק את התזמון של slideshow, וזה דיי בסיסי לדעתי.
האם יש איזה תוסף או משהו שיכול לתת שליטה בהעברת תמונות?
תודה,
ירדן
בוקר טוב לכולם,
האם למישהו מכם עובד הפלאגין של icefilms?
אפשר להיכנס אליו אבל לא ניתן לצפות בשום תוכן שבו.
מכירים את הבעיה? והאם יש פתרון?
מכירים את הבעיה? והאם יש פתרון?
בעל עסק, דבר איתנו לגבי קידום האתר שלך
בדקתי וגם לי לא עובד, אבל למה להשתמש בזה בכלל? זה אתר איטי מאוד מאוד ועד איכות של 720p. תוריד את mash up (יש בהודעה הראשית). עושה מה שicefilms עושה וכולל סרטי 3d ולא מגיע עד 720p אלא עד 1080p bluerayאיציק30 כתב:בוקר טוב לכולם,
מכירים את הבעיה? והאם יש פתרון?...
בגוזלן אני מקבל בחיפוש סקריפט נכשל ותקיית רשת-חיבור לשרת נכשלo2ri כתב:כל התוספים הישראלים עברו תיקון קטן כדי לתמוך ב גרסא 13 , אם באחד התוספים יש בעיה בעקבות זה (או בכלל ) נא לדווח.
הוסרה קטגוריית לייב בKIDSIL עקב תקלות- בקרוב תיפתר הבעיה הזו....
כשאני נכנס דרך סרטים/סדרות הכל טוב
היי o2ri לא מצליח להיכנס ל KIDSIL גם ב RPI וגם ב WIN .. כשל בסקריפט
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics