תיקון צפוי להגיע עוד שבוע-שבועיים.. מעניין מה היה להם שם שרק עוד שבועיים יוכלו לשחרר גרסת תיקון..
...
שיקחו את הזמן , אין שום בעיה עם המכשיר...
אגב , במקום לרכוש את המכשיר אני רואה שהחלטת להיות "כתבת שטח"
...
ואיך אני בתור כתבת שטח?
זה אגב לא במקום, עדיין ממש בא לי על המכשיר, וכרגע הנסיעה לניו יורק טיפה מתעכבת, אז יש לי עוד כמה ימים להחליט (בגלל זה אגב אני עם האצבע על הדופק).. אומרים שעוד שבועיים אולי גם יכריזו על איזה טלפון של פייסבוק, גם עם אנדרואיד,אבל יותר מתקדם.. קיצר, אני רודפת אחרי הזנב של עצמי.. אבל אם באמת התיקון הזה פותר את הבעיה, אז יש מצב שזה מה שיכריע בסופו של דבר, וישכנע אותי באמת לקנות. גם המחיר שלו אטרקטיבי, וגם ממילא מקבלים החזרים מחברת הסלולר אז הוא כמעט לא עולה.. מה יש לי להפסיד? מקסימום יצחקו עלי קצת בעבודה שלא לקחתי אייפון כמו כולם
תיקון צפוי להגיע עוד שבוע-שבועיים.. מעניין מה היה להם שם שרק עוד שבועיים יוכלו לשחרר גרסת תיקון..
...
שיקחו את הזמן , אין שום בעיה עם המכשיר...
אגב , במקום לרכוש את המכשיר אני רואה שהחלטת להיות "כתבת שטח"
...
ואיך אני בתור כתבת שטח?
זה אגב לא במקום, עדיין ממש בא לי על המכשיר, וכרגע הנסיעה לניו יורק טיפה מתעכבת, אז יש לי עוד כמה ימים להחליט (בגלל זה אגב אני עם האצבע על הדופק).. אומרים שעוד שבועיים אולי גם יכריזו על איזה טלפון של פייסבוק, גם עם אנדרואיד,אבל יותר מתקדם.. קיצר, אני רודפת אחרי הזנב של עצמי.. אבל אם באמת התיקון הזה פותר את הבעיה, אז יש מצב שזה מה שיכריע בסופו של דבר, וישכנע אותי באמת לקנות. גם המחיר שלו אטרקטיבי, וגם ממילא מקבלים החזרים מחברת הסלולר אז הוא כמעט לא עולה.. מה יש לי להפסיד? מקסימום יצחקו עלי קצת בעבודה שלא לקחתי אייפון כמו כולם
...
זה לא שיצחקו עלייך...למי שמחזיק אייפון מאד קשה להודות בנחיתות שלו כלפי המשתמש המתקדם יותר...גם אני כשהייתי הבעלים הגאים של ה3GS לא הייתי מוכן לשמוע בהתחלה על אנדרואיד...מבחינתי אנדרואיד היה איזה מכשיר HTC MAGIC שראיתי מתישהו...והיה נראה לי מכשיר של העולם ה3 ולא בדור ה3...
בכל מקרה...אני עדיין ממליץ לחלק מהאנשים לקנות אייפון...האייפון יותר פשוט..יותר יציב..לא דורש/מפתה לתחזוקה מתמדת......
עם ה"חפירות" שלך בפורום..אני דווקא חושב שאת כן בצד של ה"חופרים" ושכן מתאים לך אנדרואיד יותר...
בקשר למכשיר.. אני מבין את החששות....בכל מקרה שיהיה בהצלחה לאן שלא יהיה...
...
סחטיין על התגובות של גוגל בקשר לטיפול הבאג הזה (אחרי התחלה מאוד מאכזבת כאשר הבאג הזה נחשף). מאוד מסקרן אותי האם זה באג תוכנתי או באג חומרתי...גוגל לא מסרו שום מידע לגבי זה
יש לי גם בעיה ב r10 בגלישה לאתרים מסויימים כשהמכשיר במצב רוחבי, לדוגמא באתר: http://www.kama.co.il/
לא ניתן לגלול מטה, במצב אורכי הכל בסדר.
מישהו עם r10 יכול לבדוק אם קיימת אצלו אותה הבעיה?