שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
moco אתה צודק פעמיים
גם לגבי הספר שהוא אכן מעולה (אפילו לא זכרתי אותו מרוב שנים שעברו) וגם לגבי השארת השאלה לאחרים. אתה או הראשון שמספיק מוזמנים להעלות שאלה חדשהmoco כתב:theezway,
אתה לא משאיר כאלה קלות לאחרים?
האצילות מחייבת, לא?
אגב, סרט מצויין אבל הספר עוד הרבה יותר טוב. אחד הספרים היחידים שניתן לקרוא לו ספר מתח במלוא מובן המילה "מתח". גם ממש כואבות לך השיניים תוך כדי קריאה....
תודה משה,
האמת היא, שראיתי את החידה על איש המרתון 10 דקות אחרי שהגורו פתר אותה, וכמו משה הצטערתי צער רב שלא ראיתי אותה קודם - אכן סרט מופלא (אני חושב עליו מדי פעם כשאני הולך לרופא שיניים
).
לכבוד משה, הינה חידה מהסוג שהוא אוהב, שגם שייכת לשרשור הזה (אם כי היא קלה מאד, כך שהראשון שיראה אותה -כנראה גם יפתור) - ds, שים לב - זו רמת הקושי האידיאלית
יש לי חידה נוספת לשרשור הזה, קשה יותר (אני חושב) אך היא תחכה לפעם הבאה
מהו הסרט -
האמת היא, שראיתי את החידה על איש המרתון 10 דקות אחרי שהגורו פתר אותה, וכמו משה הצטערתי צער רב שלא ראיתי אותה קודם - אכן סרט מופלא (אני חושב עליו מדי פעם כשאני הולך לרופא שיניים
לכבוד משה, הינה חידה מהסוג שהוא אוהב, שגם שייכת לשרשור הזה (אם כי היא קלה מאד, כך שהראשון שיראה אותה -כנראה גם יפתור) - ds, שים לב - זו רמת הקושי האידיאלית
יש לי חידה נוספת לשרשור הזה, קשה יותר (אני חושב) אך היא תחכה לפעם הבאה
מהו הסרט -
אמיר.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
מאיזה סרט הדיאלוג הבא?
[left]A: Don't ask me to pity those people. I don't mourn them any more than I do the thousands that died at Sodom and Gomorrah.
B: Is that to say, John, that what you were doing was God's good work?
A: The Lord works in mysterious ways.[/left]
[left]A: Don't ask me to pity those people. I don't mourn them any more than I do the thousands that died at Sodom and Gomorrah.
B: Is that to say, John, that what you were doing was God's good work?
A: The Lord works in mysterious ways.[/left]
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Re: סרט גדול
מסכים איתך בכל מילה!theezway כתב:you're a movie of the week, a t-shirt at best!
אני לא אמשיך ואגלה את שם הסרט, אבל אציין שבעיני הוא יצירת מופת קולנועית ובעל סצינת סיום חזקה מאין כמוה....
גם ה-cast מעולה.