מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
בסוף אני אמשיך אותו ועוד אהנהsam22 כתב:זה בסדר
לא כועס
אבל היית צריך לתת לו יותר מ15 דקות
לפחות 17...
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ממה שאני זוכר שקראתי פעם זה לא מבוסס אחד לאחד על האירועים, אלא על זה שבאיזור ההוא באמת תועדו לא מעט מקרים מוזרים של העלמויות בני אדם ושאר תופעות בלתי מוסברות שגם ה FBI עדיין לא פתר.kingikra כתב:the fourth kind
ממה שאני זוכר קראתי עליו ביקורות לא טובות בפורום וזה טוב כי באתי בלי ציפיות.
לדעתי מדובר בסרט טוב מאוד בייחוד בהתחשב שמדובר על אירועים אמיתיים והם אף מוצגים בסרט.
הסרט מספר על אביגייל טיילר, פסיכולוגית, אשר בעלה נרצח זמן קצר לפני האירועים שמוזכרים בסרט. האירועים בסרט קרו בין התאריכים 1.10.2000 ל 9.10.2000 בעיירה בשם נום באלסקה. מספר פציינטים של הפסיכולוגית מספרים כולם על כך שהם לא ישנים טוב ומתעורים בלילה כאשר ינשוף לבן מסתכל עליהם. רק כאשר אביגייל עוברת לטיפול בשיטת היפנוזה, היא מגלה את הסיפור האמיתי מאחורי הינשוף הזה.
8\10
עריכה: הייתי סקרן ודיפדפתי קצת באינטרנט. מצאתי מספר כתבות שמפריכות את הסיפור של הסרט כסיפור אמיתי. למען האמת אף אחד בכלל לא יודע אם קיימת דוקטור בשם אביגייל טיילר או שזה שם בדוי של דוקטור אחר\ת שהיה בסיפור.
עדיין, מאוד נהנתי מהסרט...
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
זה מסגנון המכשפה מבלייר, ממציאים סיפור מסגרת כאילו אמיתי כדי לייצר באז סביב הסרט.mulder כתב:ממה שאני זוכר שקראתי פעם זה לא מבוסס אחד לאחד על האירועים, אלא על זה שבאיזור ההוא באמת תועדו לא מעט מקרים מוזרים של העלמויות בני אדם ושאר תופעות בלתי מוסברות שגם ה FBI עדיין לא פתר.kingikra כתב:the fourth kind
לדעתי מדובר בסרט טוב מאוד בייחוד בהתחשב שמדובר על אירועים אמיתיים והם אף מוצגים בסרט.
הסרט מספר על אביגייל טיילר, פסיכולוגית, אשר בעלה נרצח זמן קצר לפני האירועים שמוזכרים בסרט. האירועים בסרט קרו בין התאריכים 1.10.2000 ל 9.10.2000 בעיירה בשם נום באלסקה. מספר פציינטים של הפסיכולוגית מספרים כולם על כך שהם לא ישנים טוב ומתעורים בלילה כאשר ינשוף לבן מסתכל עליהם. רק כאשר אביגייל עוברת לטיפול בשיטת היפנוזה, היא מגלה את הסיפור האמיתי מאחורי הינשוף הזה.
8\10
עריכה: הייתי סקרן ודיפדפתי קצת באינטרנט. מצאתי מספר כתבות שמפריכות את הסיפור של הסרט כסיפור אמיתי. למען האמת אף אחד בכלל לא יודע אם קיימת דוקטור בשם אביגייל טיילר או שזה שם בדוי של דוקטור אחר\ת שהיה בסיפור.
עדיין, מאוד נהנתי מהסרט......
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
From Paris With Love - סרט אקשן צפוי, די נחמד, טרבולטה בהחלט משעשע ומתאים בול לתפקיד. 6/10
Shutter Island - מותחן פסיכולוגי משובח! אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנה האחרונה. ריתק אותי לחלוטין. 9/10
The Wolfman - בסרט כל כך מטומטם, משעמם, צפוי ולעוס לא נתקלתי כבר הרבה זמן.
אחרי 20 דקות התחננתי שיגמר כבר, אבל יש לי באג כזה שאם אני מתחיל סרט אני מסיים אותו.
בניסיו דל טורו ואנתוני הופקינס מביישים את עצמם בסרט הזה שניראה כמו B-MOVIE, חלקים ארוכים מהסרט ישנתי. 2/10
Shutter Island - מותחן פסיכולוגי משובח! אחד הסרטים הטובים שראיתי בשנה האחרונה. ריתק אותי לחלוטין. 9/10
The Wolfman - בסרט כל כך מטומטם, משעמם, צפוי ולעוס לא נתקלתי כבר הרבה זמן.
אחרי 20 דקות התחננתי שיגמר כבר, אבל יש לי באג כזה שאם אני מתחיל סרט אני מסיים אותו.
בניסיו דל טורו ואנתוני הופקינס מביישים את עצמם בסרט הזה שניראה כמו B-MOVIE, חלקים ארוכים מהסרט ישנתי. 2/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
The Slammin' Salmon
מתאגרף לשעבר פותח מסעדת מאכלי ים. בשל חוב הימורים ליאקוזה, הוא צריך להשיג כסף במהרה. הוא מכריז על תחרות בקרב המלצרים במסעדה שלו בה מי שימכור הכי הרבה מנות באותו ערב, יקבל פרס של $10,000. המלצרים אשר הינם אוסף של שרוטים אחד אחד, נלחמים בשיניים לנצח.
סרט סוג ד' חסר תקציב ותסריט ראוי. אוסף של שחקנים חובבנים עם קישוט של שחקנים משמעותיים יותר בתפקידי אורח קטנים. באמצע הסרט לא הבנתי למה אני רואה את הזוועה הסתמית הזאת. עד לתום הסרט עדיין לא הבנתי.
פסקול LPCM עמוס במלל.
3/10 ורק בגלל הופעת האורח של מורגן פיירצ'ילד, לא ייאמן שהיא בת 60.
מתאגרף לשעבר פותח מסעדת מאכלי ים. בשל חוב הימורים ליאקוזה, הוא צריך להשיג כסף במהרה. הוא מכריז על תחרות בקרב המלצרים במסעדה שלו בה מי שימכור הכי הרבה מנות באותו ערב, יקבל פרס של $10,000. המלצרים אשר הינם אוסף של שרוטים אחד אחד, נלחמים בשיניים לנצח.
סרט סוג ד' חסר תקציב ותסריט ראוי. אוסף של שחקנים חובבנים עם קישוט של שחקנים משמעותיים יותר בתפקידי אורח קטנים. באמצע הסרט לא הבנתי למה אני רואה את הזוועה הסתמית הזאת. עד לתום הסרט עדיין לא הבנתי.
פסקול LPCM עמוס במלל.
3/10 ורק בגלל הופעת האורח של מורגן פיירצ'ילד, לא ייאמן שהיא בת 60.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
תמיד יש לי את התקווה שהדלת תפתח ומתקפת זומבים תתחיל.
זהו תרחיש שתמיד משפר סרטים.
זהו תרחיש שתמיד משפר סרטים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
wolfman,
באמת הסרט הרע ביותר שבניסיו עשה אי פעם. מה הפואנטה, ואיך ניסו לשכנע אותנו שהוא בריטי?
התייאשתי אחרי 40 דקות (מה שדי נדיר עבורי).
2/10
באמת הסרט הרע ביותר שבניסיו עשה אי פעם. מה הפואנטה, ואיך ניסו לשכנע אותנו שהוא בריטי?
התייאשתי אחרי 40 דקות (מה שדי נדיר עבורי).
2/10
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מסכים עם שניכם. זה הוריד איזה 0.3 מהציוןnadavck כתב:זה מסגנון המכשפה מבלייר, ממציאים סיפור מסגרת כאילו אמיתי כדי לייצר באז סביב הסרט.mulder כתב:ממה שאני זוכר שקראתי פעם זה לא מבוסס אחד לאחד על האירועים, אלא על זה שבאיזור ההוא באמת תועדו לא מעט מקרים מוזרים של העלמויות בני אדם ושאר תופעות בלתי מוסברות שגם ה FBI עדיין לא פתר.kingikra כתב:the fourth kind
8\10
עדיין, מאוד נהנתי מהסרט.........
I Love You Phillip Morris סרט קומדיה עם ג'ים קארי . קיבל 7 בסולם IMDB .
ואני שואל ?.... What the fu הם התחרפנו שם לגמרי !!! , חבר הביא את הסרט ואמר שקומדיה מטורפת , אמרתי לעצמי וואלה , 7 בסולם IMDB על קומדיה זה צריך להיות סרט קורע .
תוך כמה דקות התברר לי שזה סרט ( יסלחו לי האנשים) על הומואים אשכרה HARD CORE . מרוב מבוכה צחקתי קצת אבל נשברתי מהר מאוד . היזהרו אנשים
ואני שואל ?.... What the fu הם התחרפנו שם לגמרי !!! , חבר הביא את הסרט ואמר שקומדיה מטורפת , אמרתי לעצמי וואלה , 7 בסולם IMDB על קומדיה זה צריך להיות סרט קורע .
תוך כמה דקות התברר לי שזה סרט ( יסלחו לי האנשים) על הומואים אשכרה HARD CORE . מרוב מבוכה צחקתי קצת אבל נשברתי מהר מאוד . היזהרו אנשים
אתה צודק, מבלי לפגוע באף אחד ראיתי את הטריילר והבנתי שהסרט הזה לא בשבילי והוא רחוק מלהצחיק -yshneider כתב:I Love You Phillip Morris סרט קומדיה עם ג'ים קארי . קיבל 7 בסולם IMDB .
תוך כמה דקות התברר לי שזה סרט ( יסלחו לי האנשים) על הומואים אשכרה HARD CORE . מרוב מבוכה צחקתי קצת אבל נשברתי מהר מאוד . היזהרו אנשים...
ואני די נאמן לחוק מסויים שלי מאחר ואני מבין שטריילר מכיל את הקטעים הטובים ביותר של סרט - אם הטריילר גרוע יש סיכוי מאוד גבוהה שגם הסרט גרוע (זה לא נכון להפך אם הטריילר מעולה) , כמובן שקורים מקרים יוצאי דופן אבל סרט שמצליח לדחות אותי עוד בטריילר אז הסרט בכלל...
SOLOMON KANE HD 720P
קיין לוחם עז ואכזרי מחליט לנטוש את האלימות ודרך החרב אחרי שפוגש בשד המפציר בו לחזור בתשובה ולגאול
את עצמו אחרת נשמתו תרד לתהום ולגהינום.
קיין חוזר לאנגליה וחי חיי נזירות במנזר , אבל כאשר הרוע עולה שוב ומתחיל להתפשט על פני הארץ
ולבצע מעשי פשע נוראיים כלפי אוכלוסיה חסרת ישע , קין לא יכול להשאר אדיש...
הסרט די מושקע מבחינת התפאורה , צילומים וסאונד , ומצליח להעביר יפה את התקופה החשוכה של ימיי הביניים
המאה ה-12 .
יש גם אפקטים לא רעים בהתקלות עם שדים / יצורים ועוד
הסרט הזכיר לי קצת את המשחק WITCHER למי שמכיר.
הבעיה הרצינית של הסרט לפי דעתי זה
שהשחקן די חלש , כלומר , נראה שהתפקיד קצת גדול עליו , יכול להיות שהיה צריך לקחת מישהו קצת יותר רציני.
הקרבות בסרט , סבירים , אבל לא מרשימים.
בסה"כ , סרט כיפי להעביר איתו את הזמן
8/10
את עצמו אחרת נשמתו תרד לתהום ולגהינום.
קיין חוזר לאנגליה וחי חיי נזירות במנזר , אבל כאשר הרוע עולה שוב ומתחיל להתפשט על פני הארץ
ולבצע מעשי פשע נוראיים כלפי אוכלוסיה חסרת ישע , קין לא יכול להשאר אדיש...
הסרט די מושקע מבחינת התפאורה , צילומים וסאונד , ומצליח להעביר יפה את התקופה החשוכה של ימיי הביניים
המאה ה-12 .
יש גם אפקטים לא רעים בהתקלות עם שדים / יצורים ועוד
הסרט הזכיר לי קצת את המשחק WITCHER למי שמכיר.
הבעיה הרצינית של הסרט לפי דעתי זה
שהשחקן די חלש , כלומר , נראה שהתפקיד קצת גדול עליו , יכול להיות שהיה צריך לקחת מישהו קצת יותר רציני.
הקרבות בסרט , סבירים , אבל לא מרשימים.
בסה"כ , סרט כיפי להעביר איתו את הזמן
8/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
Boogie nights
סיפורם של כוכבי פורנו וחברי ההפקה שמתפרס על שנות ה 70 וה 80. העלילה מתמקדת בעליה והנפילה של הכוכב הראשי שהתגלה בגיל צעיר על ידי מפיק סרטי פורנו מפורסם. מבוסס באופן חלקי על קורותיו של שחקן הפורנו ג'ון הולמס.
הסרט עמוס בדמויות, את רובו מלווה פסקול של להיטי התקופה, מצולם נהדר ומשחק מצויין, אולי הטוב ביותר שאני זוכר מרוב השחקנים שם שממש נתנו את כל מה שיש להם. הסגנון הזכיר לי את Goodfellas בסגנון העריכה והקצב.
ציון= 10
סיפורם של כוכבי פורנו וחברי ההפקה שמתפרס על שנות ה 70 וה 80. העלילה מתמקדת בעליה והנפילה של הכוכב הראשי שהתגלה בגיל צעיר על ידי מפיק סרטי פורנו מפורסם. מבוסס באופן חלקי על קורותיו של שחקן הפורנו ג'ון הולמס.
הסרט עמוס בדמויות, את רובו מלווה פסקול של להיטי התקופה, מצולם נהדר ומשחק מצויין, אולי הטוב ביותר שאני זוכר מרוב השחקנים שם שממש נתנו את כל מה שיש להם. הסגנון הזכיר לי את Goodfellas בסגנון העריכה והקצב.
ציון= 10
- mta194
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
זה אותו דבר כמוOferL כתב:Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
ביקורת הילדים: "בסדר"
"פחות מצחיק מהראשון"
"אותו דבר"...
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 94#1127994