תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV
אפשר להגדיר ש-SAGE לא תייצר קבצים עם שמות בעברית גם אם ה-EPG שלך הוא כן בעברית ע''י ה-SETTING הבא בקובץ קונפיגורציה:
בסה''כ, לא ממש צריך להיות אכפת לך משמות הקבצים, נכון?
קוד: בחירת הכל
allow_unicode_characters_in_generated_filenames=falseמתקדמים שלב,
איך אני כול להגדיק ב SAGETV שערוצים מסויימים תמיד יגיעו מה DVB וערוצים אחרים יגיעו למשל מה PVR350 שלי.
מאחר ועדיין אין תמיכה לתרגום מובנה ב DVB אני מעוניין שערוצים 1,2,3,4 יוקלטו וישודרו מה PVR350 וכל השאר מכרטיס ה DVB
תודה
איך אני כול להגדיק ב SAGETV שערוצים מסויימים תמיד יגיעו מה DVB וערוצים אחרים יגיעו למשל מה PVR350 שלי.
מאחר ועדיין אין תמיכה לתרגום מובנה ב DVB אני מעוניין שערוצים 1,2,3,4 יוקלטו וישודרו מה PVR350 וכל השאר מכרטיס ה DVB
תודה
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
האם אתה מדבר על האיכות שאתה מקבל ב HD200?banjo כתב:כמו כן,
למה איכות הקליטה מה DVB ירודה בהרבה מאיכות ה PVR שלי?
התמונה לא נקייה ומדי פעם קופצנית ואילו מההקלטה האנלוגית אני מקבל איכות נפלאה.
תודה...
לא בכללי ב HTPC שלי. התמונה "מסורקת" קופצנית ולא חלקה כשל ה PVR האנלוגיzovirax כתב:האם אתה מדבר על האיכות שאתה מקבל ב HD200?banjo כתב:כמו כן,
למה איכות הקליטה מה DVB ירודה בהרבה מאיכות ה PVR שלי?
התמונה לא נקייה ומדי פעם קופצנית ואילו מההקלטה האנלוגית אני מקבל איכות נפלאה.
תודה......
יש לי בעיה קנתי את כל החלקים הדרושים
מתיי שאני מנסה להקליט או לראות אם הndscam לא משנה איזה ערוץ הוא כותב לי שהערוץ לא מנוי/רשום
יש לי כרטיס לבן yesmaxhd
הודה לכם על פתרון בעיה זו
ארנון
יש לי כרטיס לבן yesmaxhd
הודה לכם על פתרון בעיה זו
ארנון
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הסוג של הכרטיסים של MAXHD שונה מהלבן עם הנקודות?
הכרטיס של YESHD שלי עובד מצוין. אין לי MAXHD אז אני לא יודע אם משהו השתנה.
בכלל בינתיים יש לי מעט מאד בעיות. נראה מה יקרה עם עוד כמה כרטיסי טיונר במקביל לכשיגיעו.
אבל יש לי שאלה אחרת. באיזה CODEC מואץ (DXVA) אתם משתמשים עבור HD h264 ? כי מה שקורה היום עם SAGE זו ממש בעיה. הם לא מספקים קודק, גם POWERDVD וגם Totalmedia Theater כבר לא רושמים את הפילטרים שלהם לשימוש כללי. בעצם גם תמורת כסף אי אפשר לקנות את התמיכה ל-264. אמנם ב-windows 7 קיים קודק מואץ של מיקרוסופט אבל לא יודעים איך להשתמש בו. כך שהדרך היחידה שאני מכיר היא לדוג גרסאות ישנות של TMT או POWERDVD, וזו לא ממש שיטה.
כמובן, אפשר להשתמש בקודקים לא מואצים, אבל אז יש צורך ב-CPU הרבה יותר חזק, עם כל המשמעויות של צריכת חשמל, גודל מארז, רעש וכמובן מחיר.
יש לכם מושג מה SAGE מתכוונת לעשות בענין ?
יש לי עוד שאלה - ניסיתי לראות כיתוביות של תכניות מוקלטות ב-MP ולא הצלחתי. התונה נראת טוב, אבל אין כיתוביות. איך עושים זאת ?
בכלל בינתיים יש לי מעט מאד בעיות. נראה מה יקרה עם עוד כמה כרטיסי טיונר במקביל לכשיגיעו.
אבל יש לי שאלה אחרת. באיזה CODEC מואץ (DXVA) אתם משתמשים עבור HD h264 ? כי מה שקורה היום עם SAGE זו ממש בעיה. הם לא מספקים קודק, גם POWERDVD וגם Totalmedia Theater כבר לא רושמים את הפילטרים שלהם לשימוש כללי. בעצם גם תמורת כסף אי אפשר לקנות את התמיכה ל-264. אמנם ב-windows 7 קיים קודק מואץ של מיקרוסופט אבל לא יודעים איך להשתמש בו. כך שהדרך היחידה שאני מכיר היא לדוג גרסאות ישנות של TMT או POWERDVD, וזו לא ממש שיטה.
כמובן, אפשר להשתמש בקודקים לא מואצים, אבל אז יש צורך ב-CPU הרבה יותר חזק, עם כל המשמעויות של צריכת חשמל, גודל מארז, רעש וכמובן מחיר.
יש לי עוד שאלה - ניסיתי לראות כיתוביות של תכניות מוקלטות ב-MP ולא הצלחתי. התונה נראת טוב, אבל אין כיתוביות. איך עושים זאת ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה את הקודק של MPC-HC.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
ל YES HD זה עובד טוב, למקס HD לא.ytulpan כתב:הכרטיס של YESHD שלי עובד מצוין. אין לי MAXHD אז אני לא יודע אם משהו השתנה.
...
תעבור על השירשור , יש לכמה אנשים פה בעיה עם הכרטיס של מקס HD .
אין לי HD , אבל אני משתמש ב PDVD של להם את הקודק הכי טוב.אבל יש לי שאלה אחרת. באיזה CODEC מואץ (DXVA) אתם משתמשים עבור HD h264 ? כי מה שקורה היום עם SAGE זו ממש בעיה. הם לא מספקים קודק, גם POWERDVD וגם Totalmedia Theater כבר לא רושמים את הפילטרים שלהם לשימוש כללי. בעצם גם תמורת כסף אי אפשר לקנות את התמיכה ל-264. אמנם ב-windows 7 קיים קודק מואץ של מיקרוסופט אבל לא יודעים איך להשתמש בו. כך שהדרך היחידה שאני מכיר היא לדוג גרסאות ישנות של TMT או POWERDVD, וזו לא ממש שיטה....
אין ברירה , או לקנות או להוריד לא חוקי.
כשהתקנת את מדיה פורטל ,היית צריך להתקין את ה TV CLIENT או את ה TV SERVER.יש לי עוד שאלה - ניסיתי לראות כיתוביות של תכניות מוקלטות ב-MP ולא הצלחתי. התונה נראת טוב, אבל אין כיתוביות. איך עושים זאת ?...
אבל כדי לך להתקין רק את ה TV CLIENT
ואז יש קונפיגורציה תחת טלוויזיה אפשרות לבחור שפת אודיו שפת תרגום וגם צריך לסמן ENABLE לתרגום.
זובירקס,
קניתי גם את PDVD 8 וגם את TMT 3 . אף אחד לא רושם פילטרים. רק הישנים יותר. "פתרתי" את הבעיה, כמובן בדרך שהצעת, אבל לא ברור לי מה SAGE מציעים למשתמש שלא "מסתדר".
ניסיתי גם את ת MPC-HC שכשלעצמו עובד טוב עם האצה, רשמתי את הפילטר שלו, אבל למרות ש- SAGE רואה אותו ומתחיל לנגן, יש תמונה שחורה.
לגבי ה-MP עשיתי בדיוק מה שהצעתה, ואין כתוביות. אולי זה גם תלוי בקודקים ? באיזה קודקים או ספליטרים הוא משתמש אצלך. האם יש צורך להתקין את HAALI ?
תודה
קניתי גם את PDVD 8 וגם את TMT 3 . אף אחד לא רושם פילטרים. רק הישנים יותר. "פתרתי" את הבעיה, כמובן בדרך שהצעת, אבל לא ברור לי מה SAGE מציעים למשתמש שלא "מסתדר".
ניסיתי גם את ת MPC-HC שכשלעצמו עובד טוב עם האצה, רשמתי את הפילטר שלו, אבל למרות ש- SAGE רואה אותו ומתחיל לנגן, יש תמונה שחורה.
לגבי ה-MP עשיתי בדיוק מה שהצעתה, ואין כתוביות. אולי זה גם תלוי בקודקים ? באיזה קודקים או ספליטרים הוא משתמש אצלך. האם יש צורך להתקין את HAALI ?
תודה