שי ואריה, שניכם לא הבנתם אותישי-כ כתב:אבל כבר ענית לך על כך. ראה את ההודעה הבאה - כאןgilos כתב:אין לי מושג מה זה "הטמפלט הסטנדרטי בעברית" אבל אני רוצה לומר לך שזה נשמע מצויין![]()
יש לי בעיה אחת בלנסות את הטמלפט החדש שלך או את זה שהציע Shayosef האדיב.
הבעיה היא, שעכשיו משיידעת אותי שניתן לערוך את הפונט של התקציר וכל השאר, כל סרט שאני עורך ידנית מקבל פונט אחר בהתאם לאורכו של התקציר, ואפילו לפעמים אני משנה את הכותרת לפונט קטן יותר היות ויש כמה סרטים שהוכתרת ארוכה מדיי. (כמו למשל סיפורי נרניה 3 וכדומה).
השאלה שלי, אם אפשר יהיה להחיל את הטמפלט שלך שי או של אחרים על הסרטים שלי שכבר ערוכים מבלי שדבר ישתנה בו חוץ הטמלפט עצמו?!......
אני מתכוון למקרה אחר. עכשיו אנסה להסביר בדרך אחרת.
יש לי את הטמפלט של שי, דהיינו "MY FANART".
לצורך העניין הפונט ששי קבע לתקציר הוא 18.
בגלל שאני עורך את התקצירים ידנית, קורה שישנם סרטים שהפונט 18 גדול בשבילם ואז התקציר נחתך ונוצר 3 נקודות בסוף התקציר. ולכן בחלק מהסרטים אני משנה את הגופן ל-16 או 13 וכן הלאה.
עכשיו.........
הסרטים מונחים בסטרימר, ערוכים ומוכנים כל אחד לפי הפונט שלו.
אם ארצה להחיל את הטמפלט של שי או טמפלט אחר על הסרטים שלי שכבר ערוכים בטמפלט "MY FANART" עם פונט משתנה מאחד לאחד, מה שיקרה, שכולם יקבלו את הטמפלט החדש כולל כל ההגדרות שיש בו לרבות הפונט של התקציר (שלצורך העניין יהיה 18 ) ואז כל העריכה והעבודה הקשה שעשיתי בעריכה ידנית לכל אחד מהסרטים שיש לי יירד לטמיון.
ועל זה אני שואל אם אפשר לעשות משהו.