פוסט מרוכז למחירי מסכים
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
קודם כל אני באמת מעריך את הגישה והנכונות שלך לצרכנות נבונה - אבל בהחלט לא מסכים עם האמירה שיש פה התנהגות לא מכבדת לצרכנים
לקוחות שעושים סקר מחירים כללי בדרך כלל מקבלים מחירים רגילים - אז אם שוחחנו אני בטוח שלא עשינו מאמץ לתת מחיר תחרותי כי לא הראת נכונות לרכישה
ככה או ככה כולם בסוף יוצאים מרוצים - עם הניסיון שלך אני בטוח שלא תהיה לך בעיה להתמודד עם שירות \ תיקונים \ אחריות - כנל לגבי תפעול שוטף של המסך אז יצא לך אחלה!
תתחדש!
לקוחות שעושים סקר מחירים כללי בדרך כלל מקבלים מחירים רגילים - אז אם שוחחנו אני בטוח שלא עשינו מאמץ לתת מחיר תחרותי כי לא הראת נכונות לרכישה
ככה או ככה כולם בסוף יוצאים מרוצים - עם הניסיון שלך אני בטוח שלא תהיה לך בעיה להתמודד עם שירות \ תיקונים \ אחריות - כנל לגבי תפעול שוטף של המסך אז יצא לך אחלה!
תתחדש!
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
14k20/12/2022 0:18josef19 כתב: LG G2 77"
מה המחיר הכי טוב ששמעתם שאפשר להשיג? אשמח לשמוע מניסיון אישי.
נ.ב שמות של חנויות שבהם רכשתם במחיר תחרותי? אפשר גם בפרטי. תודה!...
כשאמרתי שקיבלתי הצעה של 14200 מחנות מסוימת(סתם בשביל הקטע) לוואלה שופס, אמרו לי שאני מחרטט ושאין מצב שקיבלתי פחות מ 15000. אפשר לקבל קצת יותר נתונים לגבי המספרים ואולי שם חנות בפרטי? תודה!...
החלטתי ללכת על דגם CS בגודל 65 אינצ'.
אחרי שקיבלתי הצעה מוואלהשופס ב 5350 קיבלתי והובטח לי שזה המחיר הכי נמוך. קיבלתי שיחה מחנות אחרת(בפרטי) שהציעו לי 5100 כולל הובלה והתקנה, נאמר לי שזה מחיר שאפילו עובד חי לא מקבל חחחח.
לגבי G2 77 בוואלהשופס אמרו לי שאפשר אכן לרדת לכיוון 14000.
אני מעריך שבמרץ זה ירד אולי ל 12 או 13 אלף.
אחרי שקיבלתי הצעה מוואלהשופס ב 5350 קיבלתי והובטח לי שזה המחיר הכי נמוך. קיבלתי שיחה מחנות אחרת(בפרטי) שהציעו לי 5100 כולל הובלה והתקנה, נאמר לי שזה מחיר שאפילו עובד חי לא מקבל חחחח.
אני מעריך שבמרץ זה ירד אולי ל 12 או 13 אלף.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
לא יאומן שאפשר לקנות סדרה C ב65 אינץ' ב510021/12/2022 12:53josef19 כתב: החלטתי ללכת על דגם CS בגודל 65 אינצ'.
אני מעריך שבמרץ זה ירד אולי ל 12 או 13 אלף....
שתבין מה עברתי היום....
אני מקבל היום שיחה מנציג מהחנות שבה ביטלתי את הרכישה אתמול. אותו נציג שמכר לי אתמול את הטלוויזיה מטעם וואלהשופס. אומר לי 'מה נשמע?' אני עונה לו 'הכל בסדר, האמת היא שביטלתי את ההזמנה שלך כי קיבלתי מחנות אחרת ב 5100₪(הוא מכר לי ב 5350)' הוא עונה לי בקור רוח מפחיד, תקשיב טוב, מה שעשו שם בחנות זה לא בסדר בלה בלה, או שאתה מבטל את ההזמנה שלך שם ואני מוכר לך את הטלוויזיה ב 5000₪ או שאני מתקשר לספק והוא לא מספק לך את הטלוויזיה. ככה במשך 7 דקות, חוץ מקללות היה שם הכל - סחיטה באיומים, משחקי פסיכולוגיה, האשמות חסרות שחר וכו'.
משהו מטורף, יש לנציג הזה מזל שהשיחה לא הייתה מוקלטת. אחרת הייתי מעביר אותה לספק + לוואלהשופס עצמם.
אני עדיין בשוק שמוכר עושה דבר כזה, ועוד מוכר שמעיד על עצמו כמוכר מצליח. סיטואציה הזויה. עדכנתי את החנות שרכשתי ממנה, נאמר לי לא לדאוג.
הלקח - אם אתם הולכים ומבטלים הזמנה, כששואלים אתכם 'מי החנות שנתנה לכם מחיר יותר זול' - אל תגידו, לא שווה את הכאב ראש.
או לחלופין, פשוט תגידו שאתם מתחרטים בלי להגיד מה הסיבה האמיתית שאתם מבטלים את הרכישה. יש מוכרים הזויים שם בחוץ.
- gofmarat
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 641
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
סיוט! לא מבין איך הנציג יכול לקבוע באיזה מחיר הוא מוכר לך.22/12/2022 19:35josef19 כתב: שתבין מה עברתי היום.
אני מקבל היום שיחה מנציג מהחנות שבה ביטלתי את הרכישה אתמול. אותו נציג שמכר לי אתמול את הטלוויזיה מטעם וואלהשופס. אומר לי 'מה נשמע?' אני עונה לו 'הכל בסדר, האמת היא שביטלתי את ההזמנה שלך כי קיבלתי מחנות אחרת ב 5100₪(הוא מכר לי ב 5350)' הוא עונה לי בקור רוח מפחיד, תקשיב טוב, מה שעשו שם בחנות זה לא בסדר בלה בלה, או שאתה מבטל את ההזמנה שלך שם ואני מוכר לך את הטלוויזיה ב 5000₪ או שאני מתקשר לספק והוא לא מספק לך את הטלוויזיה. ככה במשך 7 דקות, חוץ מקללות היה שם הכל - סחיטה באיומים, משחקי פסיכולוגיה, האשמות חסרות שחר וכו'.
משהו מטורף, יש לנציג הזה מזל שהשיחה לא הייתה מוקלטת. אחרת הייתי מעביר אותה לספק + לוואלהשופס עצמם.
אני עדיין בשוק שמוכר עושה דבר כזה, ועוד מוכר שמעיד על עצמו כמוכר מצליח. סיטואציה הזויה. עדכנתי את החנות שרכשתי ממנה, נאמר לי לא לדאוג.
הלקח - אם אתם הולכים ומבטלים הזמנה, כששואלים אתכם 'מי החנות שנתנה לכם מחיר יותר זול' - אל תגידו, לא שווה את הכאב ראש.
או לחלופין, פשוט תגידו שאתם מתחרטים בלי להגיד מה הסיבה האמיתית שאתם מבטלים את הרכישה. יש מוכרים הזויים שם בחוץ....
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
עכשיו שהמחירים עלו מאוד אחרי הבלאק פריידי
מתי אתם חושבים שיתחילו לרדת מחדש?
מתי אתם חושבים שיתחילו לרדת מחדש?
הכי זול שראיתי שאפשר להוציא אותה זה בערך 17350-17400 אבל זה דורש כרטיס אשראי של חבר.
נ.ב.
אם תחפש טוב, אפשר עדיין למצוא את ה-83a90j ולקבל אותה במחיר של סביב 17 ואפילו לרדת מזה טיפה.
יש מצב שזה מסך טוב יותר למרות שהוא מ-2021
נ.ב.
אם תחפש טוב, אפשר עדיין למצוא את ה-83a90j ולקבל אותה במחיר של סביב 17 ואפילו לרדת מזה טיפה.
יש מצב שזה מסך טוב יותר למרות שהוא מ-2021
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8253
- נתן תודות: 412 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
איך אפשר לקבל הנחה על טלוויזיה בעזרת כרטיס אשראי של חבר?11/02/2023 2:46johnglock כתב: הכי זול שראיתי שאפשר להוציא אותה זה בערך 17350-17400 אבל זה דורש כרטיס אשראי של חבר.
נ.ב.
יש מצב שזה מסך טוב יותר למרות שהוא מ-2021...
יש חנויות שנותנות הנחה בחיוב לכרטיסי אשראי מסויימים.
לדוגמה לכרטיסי אשראי של מזרחי וחבר יש 5 אחוז הנחה באלמ.
להוט יש 4 אחוז הנחה בטרקלין ולפעמים זה עולה ל-8 ואפילו ל-10 אחוז הנחה בחיוב.
יש את זה ללא מעט כרטיסים וללא מעט חנויות.
ולא רק לאלקטרוניקה, לדוגמה יש כרטיסים עם הנחה קבועה על מוצרי מזון או ביגוד.
לדוגמה לכרטיסי אשראי של מזרחי וחבר יש 5 אחוז הנחה באלמ.
להוט יש 4 אחוז הנחה בטרקלין ולפעמים זה עולה ל-8 ואפילו ל-10 אחוז הנחה בחיוב.
יש את זה ללא מעט כרטיסים וללא מעט חנויות.
ולא רק לאלקטרוניקה, לדוגמה יש כרטיסים עם הנחה קבועה על מוצרי מזון או ביגוד.
יכול לציין באיזה חנות?11/02/2023 2:46johnglock כתב: הכי זול שראיתי שאפשר להוציא אותה זה בערך 17350-17400 אבל זה דורש כרטיס אשראי של חבר.
נ.ב.
יש מצב שזה מסך טוב יותר למרות שהוא מ-2021...
יכול לשלוח בפרטי גם
תודה