·
אני משאיר דברים הרבה יותר גרועים ב NAS
בילדותי אספתי מחזיקי מפתחות...... היינו קונים אבקות כביסה לפי איכות מחזיקי המפתחות שהם חילקו
בזקנותי אני אוסף סרטים במדיה דיגיטאלית על NAS של 44 טרה בייט
סוג של תחביב..... פרט לזה אין לי שום דבר לטעון להגנתי

מתי שהוא לפני שנתיים-שלוש כתבתי כאן באחד השרשורים שכשהגעתי לחמישים טרה תכנים, התפכחתי והתחלתי סוף סוף למחוק. עד אז הייתי אוגר במשך שנים, גם סרטים מחורבנים או כאלה שהיה ברור לי לחלוטין שלא אצפה בהם שוב. מרגע שהתחלתי להעיף סרטים/סדרות מהאוסף, הרגשתי תחושת הקלה כמו איזו זקנה אגרנית ונרגנת, שמישהו בא, עשה לה סדר בבית ועל הדרך העיף לה חלק מה"שמעטס " שהיא אוגרת שנים. הבעיה האחרת היא, שכבר שנתיים אני מוחק ולא הצלחתי לרדת מתחת ל-49 טרה, כי כל הזמן נכנסים תכנים חדשים...molvy כתב:@Lee
·
אני משאיר דברים הרבה יותר גרועים ב NAS
בילדותי אספתי מחזיקי מפתחות...... היינו קונים אבקות כביסה לפי איכות מחזיקי המפתחות שהם חילקו
בזקנותי אני אוסף סרטים במדיה דיגיטאלית על NAS של 44 טרה בייט
סוג של תחביב..... פרט לזה אין לי שום דבר לטעון להגנתי...
אם עדיין לא צפית בו, נראה לי שסרט הקאלט Easy Rider ("אדם בעקבות גורלו"), די עונה על הדרישות הנ"ל.pessik כתב:
סרט שכזה ועוד רבים אחרים שעוסקים בין היתר......
בכל תרבות הנוודים\בטלנים וטיפוסים חסרי הכיוון בארצות הברית שחיים מעכשיו לעכשיו.
תמיד נמשכתי לז'אנר הזה !...

·dons כתב:גם חבר ילדות המליץ לי בחום רב על הסרט הזה. צפיתי בו בדחילו ורחימו. (גק ניקולסון בצעירותו אהוב) והתאכזבתי קשות.שיעמום מתמשך.
אפילו התרשמות לא מצאתי צורך לכתוב.....

מבחינתי הציון לא כזה גבוה, אבל בכל מקרה לא יכולתי להתעלם מזה שגם אם אישית לא אהבתי אותו, הסרט בכל זאת די מושקע. ציון נמוך יותר היה לא הוגן כל כך כלפיו.dons כתב:LEE כתב:
Rocketman / 2019
ציון: 6.8/10
לא מסתדר עם הציון היחסית גבוה שנתת....

הנאה היא עניין סובייקטיבי, כשאצלי לפחות, היא מושפעת פעמים רבות גם ממידת ההשקעה בסרט, כך שלא צריך להיות בשביל זה מבקר קולנוע מקצועי (וברור לגמרי שיכול להיות סרט שאינו מושקע ועדיין מצוין, זה לא סותר).dons כתב:שוב עיניין הציונים המבלבל.
לגבי סרט מושקע/לא מושקע אנו לא מבקרי קולנוע מקצועיים. המפלס שלנו הוא ההנאה. מבחינתי סרט לא מושקע בעליל יכול להיות גם מושלם בעיניי וכמובן כמו במקרה דנן ההיפך. הסרט באמת מושקע מאד אבל גם משעמם מאד לפיכך לא עובר מבחינתי.
זו דעתי....

שלום לך חבר יקרdons כתב:נטפליקס- (2018)
טוב, שוב פעם ''הימרתי'' על סרט ללא פרומיל מידע מקדים אפילו לא בדקתי ציון ב IMDB,
קיבלתי את אחד הסרטים העצובים והמרגשים שראיתי מעודי, סרט שמבוסס על סיפור אמיתי.
משפחה שאיבדה את אחיהם הצעיר שתקה במשך 13 שנה והפנימה את האסון פנימה, יוצאים
למסע סקוטלנד-אנגליה לזכרו, ועל רקע נופים מרהיבים, מתחילים בפעם הראשונה לדבר עליו, מגיעים למקומות
שהיה איתם ומזכירים אותו, פוגשים חברים שלו, גם את ההורים, מדברים, ואף מקריאים שירים.
במהלך הסרט מובאים המון תובנות מעניינות וחכמות לגבי עינין השכול, דרכי התמודדות,והנצחה.
אנו למי שלא יודע גם מתמודדים עם שכול כבד של בן צעיר שנפטר לפני כשנתיים, לפיכך, לקח
לי כ 3 ימים לצפות בסרט הזה שממש הזכיר לי את האבדן האישי ודרכי ההתמודדות כמו שלנו המוצגים
בסרט באופן כל כך רגיש ואינטימי.
לדעתי כל אחד, ובמיוחד למי שישנה נגיעה באובדן יקר יוכל למצא עינין רב בסרט המקסים והקשה הזה
שאשמור עליו לעד.
אין יותר מילים.![]()
https://www.imdb.com/title/tt8793990/?ref_=rvi_tt...

DONmolvy כתב:שלום לך חבר יקר......
ריגשת אותי מאוד והעצבת אותי מאוד
לא ידעתי שחווית אבדן ואני שולח לך את תנחומי הכנים פה
מי יתן ולא תדעו עוד צער
מאחל לך כל טוב והמון בריאות ושמחת חיים
משה...

בגלל זה אני כבר נמנע הרבה זמן מלתת פה ציונים ורק רושם שורה תחתונה אם כדאי לדעתי לראות או לא. לא מבין מה זה אומר ציון 6.2 או 7.8 או 5.4 . מה אני אמור להבין מהנקודות העשרוניות ?Lee כתב:הנאה היא עניין סובייקטיבי, כשאצלי לפחות, היא מושפעת פעמים רבות גם ממידת ההשקעה בסרט, כך שלא צריך להיות בשביל זה מבקר קולנוע מקצועי (וברור לגמרי שיכול להיות סרט שאינו מושקע ועדיין מצוין, זה לא סותר).......
לגבי ציונים, הם רק מדד נוסף, סובייקטיבי גם הוא, ולא צריך להתייחס אליהם כתורה מסיני....

אכן סרט אלמותיdons כתב:נוסטליה נצחית (1984) בת כ 3 שעות מבית מילוש פורמן שתמיד עושה לי טוב בלב, למרות
שצפיתי בה המון פעמים במשך השנים, צפיתי אמש ברציפות עד הסוף ונהנתי מאד.
הצלחתו וכשרונו של מוצארט הצעיר בבית הקיסר בוינה במאה ה 18 משתקפת מעיניו הקנאיות והנקמניות של מלחין החצר
סליירי עד הסוף המר.
מצחיק,עצוב,מהנה,מוסיקה מדהימה. חווית קולנוע מושלמת בעיניי.
https://www.imdb.com/title/tt0086879/...