VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
לא הייתי בונה על זה שהטלוויזיות יחזרו למלאי בזמן הקרוב, לאור העובדה שעכשיו זו חופשת כריסמס.
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
מעבר לדיון המעניין המתנהל כאן , נקודה למחשבה היא עד כמה השוק צמא למוצר באיכות טובה המתומחר באופן הוגן
מעניין אם מישהו מאנשי התחום נמצא בפורום ומזהה את הפוטנציאל העסקי כאן ...
מעניין אם מישהו מאנשי התחום נמצא בפורום ומזהה את הפוטנציאל העסקי כאן ...
- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
אין פה פוטנציאל עסקי, אם זה יגיע לארץ זה יעלה לפחות פי 2 וזה כבר לא יהיה מציאה.tvfan1 כתב:מעבר לדיון המעניין המתנהל כאן , נקודה למחשבה היא עד כמה השוק צמא למוצר באיכות טובה המתומחר באופן הוגן
מעניין אם מישהו מאנשי התחום נמצא בפורום ומזהה את הפוטנציאל העסקי כאן ......
- tvfan1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 677
Yonyz, אינני נכנס לרכיבי התמחור של היבואנים הקיימים אך ככלל אומר כי מוצרי Vizio מתומחרים בארה"ב באופן אגרסיבי ביותר ביחס למותגים המוכרים, בהנחה שהמרווחים התמחורים ייעשו באופן הוגן נראה כי יש פלח שוק מאוד מעניין אשר יאתגר את המותגים המובילים מבחינת יכולות ותמחור
משער שיש כאן מומחים טובים ממני במבנה התמחירי של הענף (ויתכן ובסה"כ מדובר בחלון הזדמנות ספציפי שנוצר הודות לקופון המיסוי) אבל הארתי את הנקודה שבה יש עניין במוצרים טובים בלי לשלם פרמיה גבוהה מדי
משער שיש כאן מומחים טובים ממני במבנה התמחירי של הענף (ויתכן ובסה"כ מדובר בחלון הזדמנות ספציפי שנוצר הודות לקופון המיסוי) אבל הארתי את הנקודה שבה יש עניין במוצרים טובים בלי לשלם פרמיה גבוהה מדי
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
@tvfan1
יש לי הרושם ש-Vizio עדיין מתמקדים בשוק המקומי שלהם, ולא ממש התחילו להתרחב החוצה.
לגבי מחשב, זה שימושי רק אם המסך תומך בלקבל סיגנלים של 120Hz, מה שרוב המסכים לא עושים גם אם פנימית הם תומכים בזה. אלה שכן תומכים, כמו חלק מה-Vizio, כנראה דורשים חיבור ב-HDMI2, מה שכרגע אומר רק סדרת 900 של Nvidia.
עוד בנושא:
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
http://www.hometheater.co.il/vp2346516.html
יש לי הרושם ש-Vizio עדיין מתמקדים בשוק המקומי שלהם, ולא ממש התחילו להתרחב החוצה.
זה לא משפיע על איכות אלא אומר שיש אפשרויות החלקת תנועה כלשהן, מה שלא בהכרח רצוי (ואפשר לכבות).acker16 כתב:זה אפילו לא הגודל שמעכב אותי זה הכפלת התדירות שלדעתי תהיה משמעותית בחיבור למחשב ולאיכות הצפייה בכלל....
לגבי מחשב, זה שימושי רק אם המסך תומך בלקבל סיגנלים של 120Hz, מה שרוב המסכים לא עושים גם אם פנימית הם תומכים בזה. אלה שכן תומכים, כמו חלק מה-Vizio, כנראה דורשים חיבור ב-HDMI2, מה שכרגע אומר רק סדרת 900 של Nvidia.
עוד בנושא:
http://www.hometheater.co.il/vp2230025#2230025
http://www.hometheater.co.il/vp2346516.html
אם זה מסך 4K, תצטרך להיות יותר בררן בבחירת כבל. אבל יותר מחיר לא ממש אומר כבל טוב יותר. הייתי מתחיל מכבל זול, למשל מ-eBay, שטוען לתמיכה ב-4K ב-60Hz או 18Gbps.TheCoolest כתב:תודה! פשוט רציתי לדעת אם אני צריך לקנות גם כבל לפני קבלת המסך. (למרות שהוא עדיין לא נשלח)...
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
טוב, מה שיש כרגע זה ה-55 4K ב-1351 דולר.
את ה-60 מסדרת E דגם FHD ב-1200 דולר.
ואת ה-75 4K ב-3400 דולר.
היה לי קצת זמן אז ניסית לראות כמה תעלה לי ה-70 שרציתי דרך אמזון ו-buy2usa.
אז ה-70 מסדרת ה-E תעלה בערך 8600 בשלושה תשלומים במשלוח ימי.
ה-65 תעלה משמעותית זול יותר 6600.
גם אופציות לא רעות, לא כמו החלוצים פה שקפצו עם השוס בהתחלה.
את ה-60 מסדרת E דגם FHD ב-1200 דולר.
ואת ה-75 4K ב-3400 דולר.
היה לי קצת זמן אז ניסית לראות כמה תעלה לי ה-70 שרציתי דרך אמזון ו-buy2usa.
אז ה-70 מסדרת ה-E תעלה בערך 8600 בשלושה תשלומים במשלוח ימי.
ה-65 תעלה משמעותית זול יותר 6600.
גם אופציות לא רעות, לא כמו החלוצים פה שקפצו עם השוס בהתחלה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- benshimol
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 17
הי חברה,
טוב מאוחר מאשר אף פעם ...
עכשיו רכשתי
VIZIO 65" Flat Panel TV 1080p 240Hz
איזה ממיר לקנות?
טוב מאוחר מאשר אף פעם ...
עכשיו רכשתי
VIZIO 65" Flat Panel TV 1080p 240Hz
איזה ממיר לקנות?
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
לגבי הסדרות M מול P ברור שזה תיאורטי מכיוון שאין להשיג את ה P אבל לאור ההבדל הזניח במחיר בחו״ל זה מפריע לי לקנות סדרה נמוכה. כנראה סתם דפקה שלי, בפועל קונים מה שיש.
אני רוצה הסבר מאד ברור לגבי התדירות כי אני רגיל למסכי מחשב שמה שאומרים זה מה שיש.
אם אין לי מה לחכות ל 240 הרץ של ה60״ אני אקנה את ה55״.
השימוש העיקרי שלי זה סרטי בלו ריי ו 4K כשאני מצליח להשיג ובמקביל גם גיימינג ב 4K
כרגע המחשב מחובר למסך מחשב דרך DisplayPort ואז הכול מצויין אבל לטלויזיות בדרכ יש רק hdmi 2.0
איזה תדירות אמיתית יש ל 55 ול60 ואיזה תדירות הם מסוגלים לקבל ודרך איזה חיבור
אני חייב להודות שגם עם שני הכרטיסי מסך שלי אני מתקשה לעבור את ה 60 FPS ב 4K אז אולי זה רק מדגיש את חוסר התועלת
אבל אומרים שבדור כרטיסים הבא הנושא ישתפר בהרבה והטלוויזיה אמורה להחזיק לי שנים
השאלה שלי היא מה התועלת של 240 הרץ בטלוויזיה הספציפית הזו והאם כדאי לחכות?
אני רוצה הסבר מאד ברור לגבי התדירות כי אני רגיל למסכי מחשב שמה שאומרים זה מה שיש.
אם אין לי מה לחכות ל 240 הרץ של ה60״ אני אקנה את ה55״.
השימוש העיקרי שלי זה סרטי בלו ריי ו 4K כשאני מצליח להשיג ובמקביל גם גיימינג ב 4K
כרגע המחשב מחובר למסך מחשב דרך DisplayPort ואז הכול מצויין אבל לטלויזיות בדרכ יש רק hdmi 2.0
איזה תדירות אמיתית יש ל 55 ול60 ואיזה תדירות הם מסוגלים לקבל ודרך איזה חיבור
אני חייב להודות שגם עם שני הכרטיסי מסך שלי אני מתקשה לעבור את ה 60 FPS ב 4K אז אולי זה רק מדגיש את חוסר התועלת
אבל אומרים שבדור כרטיסים הבא הנושא ישתפר בהרבה והטלוויזיה אמורה להחזיק לי שנים
השאלה שלי היא מה התועלת של 240 הרץ בטלוויזיה הספציפית הזו והאם כדאי לחכות?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

@acker16
קרא את הדיונים שקישרתי. תקציר: אין קצב רענון של יותר מ-120Hz. מספרים של יותר מ-120 (לא קצב רענון) שימושיים לסרטים רק אם אתה אוהב החלקת תנועה, ואולי לסרטי 3D. למשחקים זה לא שימושי בכלל.
רק טלוויזיות בודדות תומכות ב-1920x1080 ב-120Hz, וזה כנראה דורש HDMI 2.0. אם אין לך Geforce 9xx אתה יכול לנסות לקנות ממיר אקטיבי מ-DP ל-HDMI 2.0.
אין שום מסך כרגע עם יותר מ-60Hz ב-4K. נראה לי גם שזה דורש 1.3 DP, שלא קיים עדיין בשום כרטיס מסך.
קרא את הדיונים שקישרתי. תקציר: אין קצב רענון של יותר מ-120Hz. מספרים של יותר מ-120 (לא קצב רענון) שימושיים לסרטים רק אם אתה אוהב החלקת תנועה, ואולי לסרטי 3D. למשחקים זה לא שימושי בכלל.
רק טלוויזיות בודדות תומכות ב-1920x1080 ב-120Hz, וזה כנראה דורש HDMI 2.0. אם אין לך Geforce 9xx אתה יכול לנסות לקנות ממיר אקטיבי מ-DP ל-HDMI 2.0.
אין שום מסך כרגע עם יותר מ-60Hz ב-4K. נראה לי גם שזה דורש 1.3 DP, שלא קיים עדיין בשום כרטיס מסך.
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
אוקיי, מגיע לכם עדכון ממני. כזכור אני קיבלתי את מסך הM50-C1 שלי לפני כשבוע. הנה הרשמים-
איך שהוצאתי את המסך מהקופסא נחרדתי לגלות כי המסך שבור בחלקו העליון-המסך נדלק אך כל חציו העליון מרצד ואין תמונה.
ניסיתי לדבר עם TARGET אבל הם טוענים שאני שברתי את המסך וכי זו לא תקלת משלוח.
אתם מאמינים לזה?
אם לא, מצויין, כי אכן זה לא קרה.
המסך פועל מצויין והתמונה מדהימה. ראיתי שני פרקים של BBC Life בבלוריי ואני חייב לציין כי היו קטעים שבעם נשימתי נעתקה.
כמובן שצריך לעשות קצת Calibration כדי שהתמונה תהיה יותר טבעית (ממליץ להתחיל עם ההגדרות בRtings ומשם לשנות לפי הטעם האישי).
אין לי לצערי כורסא נוחה מאוד כך שמבחינה זו חווית הצפייה אינה אולטימטיבית (אם יש למישהו המלצה לכורסאת קולנוע נוחה במחיר טוב אשמח לשמוע),
אבל איכות התמונה מדהימה, במיוחד ביחס למחיר.
אני משתמש בMPC-HC עם MadVR וגם בPowerDVD 15. הצבעים בPowerDVD 15 יותר עשירים וסינמטיים, אך התמונה עם MadVR חדה יותר (אך זהו לא הבדל גדול).
כרגע אני משתמש בשתי התוכנות.
אני עומד לשדרג את הGTX 580 שלי לGTX 980TI בעתיד הקרוב, כך שאוכל להעלות את ההגדרות בMadVR ולקבל תמונה עוד יותר טובה.
בקיצור-מסך מומלץ ביותר!
איך שהוצאתי את המסך מהקופסא נחרדתי לגלות כי המסך שבור בחלקו העליון-המסך נדלק אך כל חציו העליון מרצד ואין תמונה.
אתם מאמינים לזה?
המסך פועל מצויין והתמונה מדהימה. ראיתי שני פרקים של BBC Life בבלוריי ואני חייב לציין כי היו קטעים שבעם נשימתי נעתקה.
כמובן שצריך לעשות קצת Calibration כדי שהתמונה תהיה יותר טבעית (ממליץ להתחיל עם ההגדרות בRtings ומשם לשנות לפי הטעם האישי).
אין לי לצערי כורסא נוחה מאוד כך שמבחינה זו חווית הצפייה אינה אולטימטיבית (אם יש למישהו המלצה לכורסאת קולנוע נוחה במחיר טוב אשמח לשמוע),
אבל איכות התמונה מדהימה, במיוחד ביחס למחיר.
אני משתמש בMPC-HC עם MadVR וגם בPowerDVD 15. הצבעים בPowerDVD 15 יותר עשירים וסינמטיים, אך התמונה עם MadVR חדה יותר (אך זהו לא הבדל גדול).
כרגע אני משתמש בשתי התוכנות.
אני עומד לשדרג את הGTX 580 שלי לGTX 980TI בעתיד הקרוב, כך שאוכל להעלות את ההגדרות בMadVR ולקבל תמונה עוד יותר טובה.
בקיצור-מסך מומלץ ביותר!
- acker16
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
דווקא קראתי את הלינקים, פשוט בנושאים נקודתיים וחשובים אני מעדיף לשמוע תשובה ספציפית למקרה שלי.
אני אסכם ותאשר לי, ה 240HZ ב60" מסמן מנגנון החלקת תמונה ובפועל היא תציג קצב ריענון אמיתי של 120HZ והשאר עיבוד תמונה?
לשתי הטלוויזיות המדוברות יש HMDI 2.0 שמסוגל לקבל 60HZ ברזולוציה של 4K?
ועוד שאלה, אם אני בוחר לרדת מהרזולוציה המקסימלית ל FHD או 2K , האם אני אוכל לקבל מעל 60 FPS? כמובן תוך שימוש ב HMDI 2.0
ושאלה לחבר החדש שפתאום הגיע, מאיפה יש וויזיו 65"? איפה קנית ומה היה המחיר?
אני אסכם ותאשר לי, ה 240HZ ב60" מסמן מנגנון החלקת תמונה ובפועל היא תציג קצב ריענון אמיתי של 120HZ והשאר עיבוד תמונה?
ועוד שאלה, אם אני בוחר לרדת מהרזולוציה המקסימלית ל FHD או 2K , האם אני אוכל לקבל מעל 60 FPS? כמובן תוך שימוש ב HMDI 2.0
ושאלה לחבר החדש שפתאום הגיע, מאיפה יש וויזיו 65"? איפה קנית ומה היה המחיר?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

@benshimol
·
איך רכשת? אין במלאי
·
איך רכשת? אין במלאי
- jtk
-
- חבר מכור קשה

@acker16
כן, "240" זה החלקת תנועה כלשהי.
לפי סעיף "PC Monitor" בסקירה על דגם M 2015, המסך יכול לקבל 4K ב-60Hz, ובדגמי ה-60" ומעלה גם 2K ב-120Hz. אני משער ש-1080p120 דורש HDMI 2.0.
לא מצאתי פירוט בסקירה, אבל קח בחשבון שהיו מסכים (לא Vizio) שתמכו לא רשמית ביותר מ-60Hz ב-2K, אבל בפועל הם לא הראו כל פריים. אם זו נקודה חשובה אולי כדאי לבדוק יותר לעומק לגבי התמיכה ב-120Hz: חפש עוד סקירות/מידע, או שאל את היצרן.
לפי הסקירה הדגם לא תומך בצבע ברזולוציה מלאה (4:4:4), לא ב-4K ולא ב-2K. זה לא סופר קריטי למשחקים,אבל עדיין מאכזב. לשימושי דסקטופ זה יכול להיות קצת מטריד:
https://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_subsampling
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=167428
לפי סעיף "PC Monitor" בסקירה על דגם M 2015, המסך יכול לקבל 4K ב-60Hz, ובדגמי ה-60" ומעלה גם 2K ב-120Hz. אני משער ש-1080p120 דורש HDMI 2.0.
לא מצאתי פירוט בסקירה, אבל קח בחשבון שהיו מסכים (לא Vizio) שתמכו לא רשמית ביותר מ-60Hz ב-2K, אבל בפועל הם לא הראו כל פריים. אם זו נקודה חשובה אולי כדאי לבדוק יותר לעומק לגבי התמיכה ב-120Hz: חפש עוד סקירות/מידע, או שאל את היצרן.
לפי הסקירה הדגם לא תומך בצבע ברזולוציה מלאה (4:4:4), לא ב-4K ולא ב-2K. זה לא סופר קריטי למשחקים,אבל עדיין מאכזב. לשימושי דסקטופ זה יכול להיות קצת מטריד:
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=167428
- se1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1294
אני מצטער להתפרץ לשרשור שלכם. אני עוקב אחריו בסקרנות אך גם בדאגה. שמחתי איתכם כשהתברר שהמסך מתאים לשידור בארץ.GustavMahler כתב:אוקיי, מגיע לכם עדכון ממני. כזכור אני קיבלתי את מסך הM50-C1 שלי לפני כשבוע. הנה הרשמים-
אתם מאמינים לזה?
אבל איכות התמונה מדהימה, במיוחד ביחס למחיר
בקיצור-מסך מומלץ ביותר!...
כתבתי את זה גם כשהמלצתי בעבר על מסך אחר שצפיתי בו בארה״ב.
אני לא רוצה להשבית את שמחתכם ואני מאחל לכם שלא יתגלו תקלות בהמשך הדרך ושהתיאור ״הדמיוני״ של גוסטב לא יתממש בעתיד לאף אחד מכם.
זה נחמד שאתם מתלהבים ובו בזמן גם ממליצים לכל אחד לרכוש את המסך הזה בארה״ב בגלל המחיר הנוח.
אך חשוב להזכיר שיש כאן אנשים ״תמימים״ שקוראים ומעריכים שנותנים ההמלצות הם מומחים ומקצוענים וחושבים שמסך ה Vizio הוא מסך פרימיום ושנקרתה לכם הזדמנות נדירה לרכוש אותה במחירי הפסד.
זו לא המציאות האמיתית. מדובר במסך לא רע יחסית למחירו שנחשב כ low cost בארה״ב ונמכר שם תמיד במחירים נמוכים בהרבה בהשוואה למסכים של סמסונג,סוני, פאנסוניק שנחשבים לאיכותיים יותר.
ויציו לא מפסידה עליכם והמחירים הללו חוזרים מדי פעם. גם אחרי ספיגת המיסים והמשלוח הם לא מפסידים.
Target הינה רשת קמעונית גדולה שבה מוכרים הכל: מזון, נעלים, איפור, תרופות,אלקטרוניקה ושאר ירקות.
היא לא תיתן לכם אחריות או שירות במקרה של תקלה וכנראה גם לא Vizio אלא אם תשלחו המסך לארה״ב על חשבונכם והתסריט של גוסטב עלול להתממש במקרה של תקלה.
כשאין בארץ חלקי חילוף וידע הרי שחס וחלילה אם תיתקלו בבעיות המחיר יהיה מאד גבוה ואז הקניה כבר לא תהיה כל כך כדאית.
אין לי בעיה עם אנשים שיודעים זאת ומוכנים לקחת סיכון אבל לא כולם מודעים לזה ולכן חשוב מאד להזהר בהמלצות לרכוש את ״מסך ה-Vizio המצויין״ או לחילופין, לידע אותם שאין בשלב זה אחריות וכתובת לטיפול בבעיות בארץ במידה ויתגלו (תאמינו לי שיתגלו כמו ברוב המסכים).
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
se1, ניסוח יפה. חובה על כל מי ששוקל לקנות את המסכים הללו לקרוא את מה שכתבת.
- yonyz
-
- חבר ותיק

אני לא חושב שיש סיגנל 120HZ ב-4K מהמחשב. יש לי כרטיס מסך GTX 960 והוא מוציא מקסימום 60HZ ב-4K. ה-120HZ זה משהו פנימי של הטלויזיה שלא תלוי בסיגנל שהוא מקבל, וזה אמור להפוך תנועות (ספורט, סצנות אקשן בסרטים) אפילו כשהסיגנל שמתקבל הוא 24 FPS, כמו בסרטים.
- sagioto
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
SE1 אני מסכים עם רוב הדברים שרשמת, אני לא חושב שיש כאן מישהו שהולך להזמין מסך מארה"ב ויצפה לקבל אחריות מעבר למצב שבו הוא קיבל את הטלויזיה.
בקשר לאם המסך או החברה פרמיום או לא, לגבי החברה יש לה גם מסכים ב-130000$ ודגמי P יקרים מהרבה דגמים של סמסונג או LG,
להשוות חברות אחת לשניה זה די לא רלוונטי,
מבחינת הדגמים הספציפיים שקנו כאן יש ביקורות שאומרות, ונראה לי שעכשיו גם אנשים ראו בעיניים, שהמסכים האלה מספקים תמונה ומפרט שעולים על מסכים הרבה יותר יקרים מהם של החברות האחרות,
בקשר למחיר, אני לא חושב שיש פה מישהו שחושב שויזיו סופגת איזשהי עלות, יש הסכם כלשהו בין בורדרפרי לטרגט ומישהי מהן סופגת את עלות המסים על טלוזיות מעל 50" שמגיע לכ-50% מעלות המשלוח + מוצר, במצב המחירים המקורי נראה שמישהו כאן ספג עלות ועובדה שהמחירים עלו מאז.
עוד דבר שצריך לזכור הוא רמת השירות והיחס שמקבלים בארץ, אני מוכן תמיד לשים את הכסף שלי על אמזון או חברה אמריקאית שאני יודע שפועלת תחת תחרות ותיתן לי שירות מעולה מאשר לתת אותו ליבואן "בלעדי" כלשהו בארץ שמוכר בפרמיה חזירית ונותן שירות מזעזע
בקשר לאם המסך או החברה פרמיום או לא, לגבי החברה יש לה גם מסכים ב-130000$ ודגמי P יקרים מהרבה דגמים של סמסונג או LG,
להשוות חברות אחת לשניה זה די לא רלוונטי,
מבחינת הדגמים הספציפיים שקנו כאן יש ביקורות שאומרות, ונראה לי שעכשיו גם אנשים ראו בעיניים, שהמסכים האלה מספקים תמונה ומפרט שעולים על מסכים הרבה יותר יקרים מהם של החברות האחרות,
בקשר למחיר, אני לא חושב שיש פה מישהו שחושב שויזיו סופגת איזשהי עלות, יש הסכם כלשהו בין בורדרפרי לטרגט ומישהי מהן סופגת את עלות המסים על טלוזיות מעל 50" שמגיע לכ-50% מעלות המשלוח + מוצר, במצב המחירים המקורי נראה שמישהו כאן ספג עלות ועובדה שהמחירים עלו מאז.
עוד דבר שצריך לזכור הוא רמת השירות והיחס שמקבלים בארץ, אני מוכן תמיד לשים את הכסף שלי על אמזון או חברה אמריקאית שאני יודע שפועלת תחת תחרות ותיתן לי שירות מעולה מאשר לתת אותו ליבואן "בלעדי" כלשהו בארץ שמוכר בפרמיה חזירית ונותן שירות מזעזע
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

@sagioto
·
מסכים גם איתך וגם עם הבחור הקודם.
זה לא שמי שקונה בארץ , נח לו על זרי הדפנה.
הפורום והאינטרנט מלאים במקרים של יבואנים ונותני שירות שמחפשים דבר ראשון איך לחמוק ממתן אחריות.
יש פה סיכון אין ספק, אבל סיכון מחושב.
·
מסכים גם איתך וגם עם הבחור הקודם.
זה לא שמי שקונה בארץ , נח לו על זרי הדפנה.
הפורום והאינטרנט מלאים במקרים של יבואנים ונותני שירות שמחפשים דבר ראשון איך לחמוק ממתן אחריות.
יש פה סיכון אין ספק, אבל סיכון מחושב.
- yonyz
-
- חבר ותיק

·acker16 כתב:דווקא קראתי את הלינקים, פשוט בנושאים נקודתיים וחשובים אני מעדיף לשמוע תשובה ספציפית למקרה שלי.
ושאלה לחבר החדש שפתאום הגיע, מאיפה יש וויזיו 65"? איפה קנית ומה היה המחיר?...
ה-חיסרון של הטלויזיה הזאת זה שהיא לא מאפשרת לך להתפשר על הרזולוציה בצורה חופשית. 60HZ אתה מקבל רק ב-4K וב-1080P. ב-2K יש רק 30HZ, כך שאפשר לשכוח ממשחקים ברזולוציה הזאת. למזלנו, הטלויזיה עושה UPSCALING לא רע של סיגנל 1080P, אז זה לא כל כך נורא.
נערך לאחרונה על ידי yonyz ב 30/12/2015 10:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yonyz
-
- חבר ותיק

·jtk כתב:@acker16
לפי סעיף "PC Monitor" בסקירה על דגם M 2015 , המסך יכול לקבל 4K ב-60Hz, ובדגמי ה-60" ומעלה גם 2K ב-120Hz. אני משער ש-1080p120 דורש HDMI 2.0.
http://forum.doom9.org/showthread.php?t=167428...
מהניסיון שלי עם דגם ה-43 אינץ', עניין ה-CHROMA 4:4:4 לא מורגש ב-99% מהמקרים. לפעמים יש טקסט כל כך קטן שאם מסתכלים עליו ממש מקרוב (שכואב הראש כבר), רואים שהוא לא ממש שחור אלא צבעוני כזה.