זה הייה ברור מתחילת המיזם . לפני שבוע ישבתי עם כמה חברה מ CISCO ישראל שהיו אחראים על תכנון של שת''פ עם חח''י והם כבר התחילו לשחרר משאבים מהפרויקט הזה , כי כבר ברור להם אחרי כל ההתנהלות שהייתה ואחרי שהציוד שתוכנן לשמש לפרויקט עוד מעט מגיע ל EOL שלו ושהדגמים החדשים שיחליפו אותו יכללו גם טכנולוגייה שונה וגם יהיו מתומחרים משמעותית יותר גבוהה , שהסיפור הזה מעבר לעוד כמה חיבורי פיילוט פה ושם פעם בכמה שנים לא הולך להיתקדם לשום מקום . גם הם סיפרו שאם מחר יבואו אליהם מ IBC עוד פעם עם הבקשות חדשות להקצאות משאבים , לתכנונים חדשים וכו' ב CISCO כבר לא מתכוונים לבזבז יותר כלום על הסיפור הזה ומקסימום למה שהם יהיו מוכנים זה רק לספק את הציוד שהוזמן לצורך הניסויים. לי הייה מובן שזה מה שיקרה בסוף , כי אפילו הציוד שתוכנן לשמש ל ACCESS בפרויקט הוא לא הייה מתאים לשימושים של carrier grade , אלה רק למספר פיילוטים מצומצם . גם לא אתפלא בכלל אם בעוד כמה זמן נשמע ש IBC בוחנים שימוש בתכנולוגייה של XG-PON , כי זה מה מתבקש מאליו אחרי הפניות התזזיתיות שהם עשו בכל הגילגולים של המיזם במשך שנים מ PON למה שקיים היום ובסבב הקודם זה הייה מ p2p ftth ל PON , אז מתבקש מאליו להשלים את מעגל שני של טחינת מיים .
אני רק יודע שפרסו סיבים אופטיים ליד הבניין שלי ביומיים האחרונים. עוד לא סיימו...
אני מניח שלהכין תשתיות לדבר כזה זה לא משהו שקורה בין לילה.
אני מציע להמתין לפני הגזר דין.
נציגים של unlimited החלו לעבור בבניינים בב"ש כדי להסביר ולשכנע לקוחות להתקין בחינם את השירות והבחירה אם לעבור כבר בידיהם.
שאלתי את הנציג אם הם מתקינים שקע אתרנט והוא כנראה שמע אינטרנט והשיב "אינטרנט טלויזיה וטלפון" רציתי לשאול אותו עוד כמה דברים אך לא יכלתי כי מיהרתי מאוד.
סמארטפון_אכזרי כתב:נציגים של unlimited החלו לעבור בבניינים בב"ש כדי להסביר ולשכנע לקוחות להתקין בחינם את השירות והבחירה אם לעבור כבר בידיהם.
שאלתי את הנציג אם הם מתקינים שקע אתרנט והוא כנראה שמע אינטרנט והשיב "אינטרנט טלויזיה וטלפון" רציתי לשאול אותו עוד כמה דברים אך לא יכלתי כי מיהרתי מאוד.
אתמול הנציג ביקר בבניין שלי. לצערי, הוא היה נציג הרשמה ולא ידע להגיד שום דבר טכני מעבר לזה שמתקינים שקע ethernet בדירה.
כנראה כמו שכתבו כמה עמודים אחורה, יהיה מתג בבניין והדירות יהיו מחוברת בכבלי נחושת. כלומר FTTB.
הוא אמר גם שחיברו כבר שכונה אחת בב"ש (רמב"ם).