·מה הבעיה תתחבר אליהם גם ככה יש להם 3 חודשים חינם ככה שאתה לא מפסיד כלום.
ככה בזמן שיש לך YES וגם HOT במקביל תדע בדיוק מה יותר מתאים לך וגם מפחינת ממירים ותצא מהספקות שיש לך.
...
ההזרמה קווית מהמחשב לא כל כך מומלצת - אני מחבר הארד דיסק ישירות לממיר באמצעות USB והכל חלק
סרטים באיכות 1080P עם כתוביות
אנשים צריך עזרה יש בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס דרך המחשב אפשרות ADVANCED OPTIONS.
יש שם 5 אפשרויות וכולם מסומנות חוץ מ- REMOTE CONFIG MANAGEMENT.
במדריך PDF של הפייבר בוקס כתוב שם שהאופציות השלישי והרביעית משמש "להפעלת חייגן VPN".
אני בכלל משתמש במכשיר בתור ראוטר, האם אני צריך להשאיר את ההגדרות כך או שיש משהו לשנות ? לא עשיתי כלום בהגדרות מאז שקיבלתי את המכשיר.
ורוצה להוסיף שאלה שנייה, מאחורי הפייברבוקס יש 2 שקעי טלפון, אחד כבר מחובר לטלפון.
השקע טלפון השני פעיל גם כן אם אני מחבר טלפון נוסף ישירות אליו ? כמובן שיש לי רק מספר טלפון אחד.
תודה
נערך לאחרונה על ידי בורגול ב 25/10/2014 19:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
ההזרמה קווית מהמחשב לא כל כך מומלצת - אני מחבר הארד דיסק ישירות לממיר באמצעות USB והכל חלק
סרטים באיכות 1080P עם כתוביות
...
·תודה על המידע.
בורגול כתב:אנשים צריך עזרה יש בהגדרות של הראוטר כשאני נכנס דרך המחשב אפשרות ADVANCED OPTIONS.
יש שם 5 אפשרויות וכולם מסומנות חוץ מ- REMOTE CONFIG MANAGEMENT.
במדריך PDF של הפייבר בוקס כתוב שם שהאופציות השלישי והרביעית משמש "להפעלת חייגן VPN".
אני בכלל משתמש במכשיר בתור ראוטר, האם אני צריך להשאיר את ההגדרות כך או שיש משהו לשנות ? לא עשיתי כלום בהגדרות מאז שקיבלתי את המכשיר.
ורוצה להוסיף שאלה שנייה, מאחורי הפייברבוקס יש 2 שקעי טלפון, אחד כבר מחובר לטלפון.
השקע טלפון השני פעיל גם כן אם אני מחבר טלפון נוסף ישירות אליו ? כמובן שיש לי רק מספר טלפון אחד.
תודה
magichd כתב:אתה מתכוון לזה שהאור האדום נדלק כשאתה נוגע בשלט מבלי שתלחץ על שום כפתור?
...
יש לי תחושה שהמשטח בשלט WAVE עם החיצים הוא גם משטח מגע, כמו במחשבים ניידים (משטח העכבר) והפונקציה הזו לא ממומשת בממיר כי אין בה צורך (אין סמן על המסך כמו העכבר במחשב).
יש לי תחושה שהמשטח בשלט WAVE עם החיצים הוא גם משטח מגע, כמו במחשבים ניידים (משטח העכבר) והפונקציה הזו לא ממומשת בממיר כי אין בה צורך (אין סמן על המסך כמו העכבר במחשב).
המשטח בשלט הוא באמת משטח מגע. מידי פעם כאשר מעלים את אפליקציית youtube קורה שמופיע חץ שמגיב לשניה או שתיים למשטח המגע בשלט. חבל שהאופצייה הזאת לא פעילה.
guy200 כתב:המשטח בשלט הוא באמת משטח מגע. מידי פעם כאשר מעלים את אפליקציית youtube קורה שמופיע חץ שמגיב לשניה או שתיים למשטח המגע בשלט. חבל שהאופצייה הזאת לא פעילה.
...
·
בפייבר בוקס הצרפתי כבר יש דפדפן!!! והמשטח מגע עובד נהדר...
רק בהוט הכל זוחל.. אולי סלקום יזרזו אותם עם כניסתם לשוק
guy200 כתב:האמת שאפליקציית דפדפן היתה יכולה להיות מאוד שימושית. אם היא קיימת בגרסה הצרפתית אז אני מאמין שמתישהו נראה אותה גם בגרסת הפייבר בוקס של הוט.
...
·
תשכח מזה.. הם לא מסדרים באגים פשוטים, דפדפן זה גדול עליהם כבר..
הידעת שלפייבר בוקס הצרפתי הוציאו אפליקציית מונדיאל ? בזמן המונדיאל?
נותן לך דוגמא הכי שטותית שקיימת.. כנס ללינק הבא תתרשם מהוידאו של פורטל המונדיאל של הפייבר בוקס הצרפתי. http://bit.ly/1tMIdxd
חשוב להבהיר - מדובר באותו ממיר, אחד לאחד! פשוט המהנדסים שעובדים עליו שונים...
מדובר גם באותם בעלים של שתי החברות האלה... הוט והחברה שמשווקת את הפייבר בצרפת..
הלוואי שיעשו תוכנות צד 3 לממירים
יש דבר כזה בעולם?
ואז יקומו וירימו תוכנת קוד פתוח סטייל xbmc שתרוץ על הממיר ולא נצטרך את הוט והעדכוני תוכנה שלהם כל שמונה שנים