שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- skyline
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
זה רק אני או שבגרסת אנדרואיד החדשה (2.3.4) אין כבר את הבעיה של צלצול מתחזק?
יום יבוא, וגם אני אהיה Guru Android כמו אריה! 
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
זו לא בעיה, זה פיצ'ר חכם לדעתי, ונראה לי שזה קשור לרום עצמו, כמו בקודמים שהפיצ'ר הוסר, ולא לעובדה שזו גרסה חדשה.
- rastamit
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
"מתיחת" הוול-פייפר עד הסוף?
הלו אריה,
מה שלומך?
אני רואה שאתה ממשיך בעבודת הקודש עם הסבלנות והסובלנות המדהימות שלך. כל הכבוד ידידי ! באמת.
להזכירך גם לי יש SPB 3D (שלצערי טרם הוציאו תיקון בעברית...) אך השאלה שלי אחרת:
ידוע שכשבוחרים וול פייפר הוא המתחיה המקסימלית שלו על המסך היא עם השארת 5 אחוזים למטה, בשביל הדוק וסמליו וכחמישה אחוזים למטה בשביל הדוק וסמליו, כשהרקע של הדוק והבר תמיד נשאר בשחור.
מימי ה WM6.5 העליזים שלי אני זוכר שהייתה שם תוכנה שמתחה אותו ממש על כל המסך כולל הבר והדוק, וברור שראו את הסמלים והסימנים בבר ובדוק אך הרקע היה הרקע של הוול-פייפר .
אתה או מישהו אחר מכיר\ים שיטה כזו גם באנדרואיד? ומה שחשוב יותר...שיטה שעובדת גם ב- spb 3d "שלנו" ?
תודה מראש
מה שלומך?
להזכירך גם לי יש SPB 3D (שלצערי טרם הוציאו תיקון בעברית...) אך השאלה שלי אחרת:
ידוע שכשבוחרים וול פייפר הוא המתחיה המקסימלית שלו על המסך היא עם השארת 5 אחוזים למטה, בשביל הדוק וסמליו וכחמישה אחוזים למטה בשביל הדוק וסמליו, כשהרקע של הדוק והבר תמיד נשאר בשחור.
מימי ה WM6.5 העליזים שלי אני זוכר שהייתה שם תוכנה שמתחה אותו ממש על כל המסך כולל הבר והדוק, וברור שראו את הסמלים והסימנים בבר ובדוק אך הרקע היה הרקע של הוול-פייפר .
אתה או מישהו אחר מכיר\ים שיטה כזו גם באנדרואיד? ומה שחשוב יותר...שיטה שעובדת גם ב- spb 3d "שלנו" ?
תודה מראש
- דוד-כפרי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
שאלה על קניה - בחו"ל לעומת בארץ:
אפשרות א:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6292-L011B
אפשרות ב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792456
ההפרש יוצא קרוב לאלף ש"ח.
הבעיה היחידה שאני רואה, היא בהיעדר אחריות/ביטוח לקניה מחו"ל.
האם האחריות שווה אלף ש"ח נוספים?
מה המלצותיכם?
תודה,
דוד
אפשרות א:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6292-L011B
אפשרות ב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792456
ההפרש יוצא קרוב לאלף ש"ח.
הבעיה היחידה שאני רואה, היא בהיעדר אחריות/ביטוח לקניה מחו"ל.
האם האחריות שווה אלף ש"ח נוספים?
מה המלצותיכם?
תודה,
דוד
- haim1960
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
ומה עם מכס ומע"מ ?
אם אתה שולח את זה לארץ תכין עוד 800 ש"ח .
אם אתה שולח את זה לארץ תכין עוד 800 ש"ח .
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
Re: "מתיחת" הוול-פייפר עד הסוף?
rastamit,
אין לי מושג, לא התעמקתי בכל נושא תמונות הרקע
אגב, SPB 3D עידכנו אותי (שוב) שהתיקון בעברית נמצא ברשימת הדברים שלהם לעשות, הם לא היו מוכנים למסור את המועד לשיחרור גירסה עם התיקון
אין לי מושג, לא התעמקתי בכל נושא תמונות הרקע
אגב, SPB 3D עידכנו אותי (שוב) שהתיקון בעברית נמצא ברשימת הדברים שלהם לעשות, הם לא היו מוכנים למסור את המועד לשיחרור גירסה עם התיקון
- guy_m
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
עוצמת ספיקר ורום חדש
הי,
2 שאלות
1) האם אתם ממליצים לעבור ל לייטינג 2.2 (כרגע עם 1.5) או שעדיין זה קצת בעייתי (אם לעבור האם צריך להתקין שוב את התיקונים לעיברית?)
2) האם מישהו יודע איך ניתן להגביר יותר את עוצמת הספיקר בשיחה? מצאתי קוד שירות ששם כיביכול אפשר לשנות אבל או שאני לא משנה את כל מה שצריך או שזה לא ממש עובד כי אין ממש שינוי - אודה על עזרה...
תודה
2 שאלות
1) האם אתם ממליצים לעבור ל לייטינג 2.2 (כרגע עם 1.5) או שעדיין זה קצת בעייתי (אם לעבור האם צריך להתקין שוב את התיקונים לעיברית?)
2) האם מישהו יודע איך ניתן להגביר יותר את עוצמת הספיקר בשיחה? מצאתי קוד שירות ששם כיביכול אפשר לשנות אבל או שאני לא משנה את כל מה שצריך או שזה לא ממש עובד כי אין ממש שינוי - אודה על עזרה...
תודה
- דוד-כפרי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52
שואל שוב: כמה חשובה האחריות שמקבלים בקניית מכשיר בארץ, לעומת האחריות שאין בקניית מכשיר בחו"ל?
נערך לאחרונה על ידי דוד-כפרי ב 17/07/2011 14:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
Re: עוצמת ספיקר ורום חדש
אני משתמש בתוכנה שנקראית Volume+ - היא עושה את העבודה אבל לפעמים צריך להפעילה מחדש.guy_m כתב:הי,
2 שאלות
תודה...
ניסיתי לשחק בהגדרות האודיו של המכשיר (*#*#197328640#*#*) אבל לא הצלחתי
אני מחפש פתרון שיעשה בהגדרות המכשיר (כמו שהיה לי באומניה) ולא על ידי אפליקציה חיצונית.
-
osherov
-
- גורו Android

- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
Re: זאת חדשה שאלייה אני מחכה כבר שבועיים!
האם ניתן לבצע גיבוי של הרום הרשמי של חברת סאני ולשחזר אותו במידת הצורך אחרי כל מיני משחקי רומים?osherov כתב:זהו זה הגיע!
הלילה Chainfire, שיחרר קרנל עם תמיכה ב ClockWorkMod (מחליף את הסטוק ריקוברי).
מה שזה אומר שמעכשיו הוא שניתן על SGSII לעשות:
1. להתחיל לעשות גיבוי רום כמעט מלאים (למעט הקרנל, שאותו אגב אין בעייה להתקין בנפרד)
2. מאפשר לקבל ADB במוד הריקוברי
3. העידכון מכיל כבר אפליקצייה חדשה שנקראת CWM Manager (דומה ל ROM Manager שעדיין לא תומכת בריקוברי הזה) ומאפשרת לעשות מגוון פעולות מתוך האנדרואיד.
הנה היכולות שלה:
-לאתחל את המכשיר לתוך מצב הריקוברי
-לבצע גיבוי Firmware
-לשחזר גיבוי שנעשה בסעיף הקודם
-לבטל קבצי גביוי
-התקנה של קבצי APK
-לצרוב עידכוני CWM3
-צריבה של קרנלים (zImage, zImage in TAR, zImage in ZIP, zImage in TAR in ZIP)
התקנה:
ההתקנה של הקרנל הזה היא פשוטה מאוד ודורשת סה"כ צריבת קובץ הקרנל דרך Odin (קובץ ה tar) לגירסה המתאימה, לזאת שהתקנתם\קיימת במכשיר שלכם (KE2 או KE7). כל המידע המפורט נמצא בקישור הבא: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1103399
הערות:
-למרות שהתהליך הוא באמת פשוט, והיסכון להרוס משהו הוא נמוך מאוד-מאוד, עדיין, אני ממליץ למי שלא מבין עדיין מה, מי ואיך בעולם האנדרואיד וב SGSII שלו, שיוותר כרגע על הצריבה הזאת עד שהוא יכיר טיפה יותר את כל המושגים כאן
-אין צורך ב Wipe והפעולה לא פוגעת בתיקון העברית (במידה ועשיתם אותה)
לסיכום:
*אני כרגע סיימתי צריבה של הקרנל וגם כבר סיימתי גיבוי רום על המכשיר שלי![]()
*אל תשכחו לתת איזה תרומה (בירה) למפתח Chainfire ששיחרר את הגירסה הזאת, וזה הוא עשה כ 8 שעות אחרי שמכשיר ה SGSII שלו נחת לו בבית...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
- yari
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 315
אפשר לדעת מה כל כך טוב ברום הזה שכולם מחכים לו (לעומת Custom Rom אחרים)?osherov כתב:בקרוב יגיע הרום של סינוג'ן ל SGSII שלנו
[]...
אני מבין שזה רום שמצריך Wipe לפני התקנתו ?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
CM7 מבוסס על קוד המקור של אנדרואיד ,בלי שום תוכנות *** של שום חברה סלולארית או סתם כול מני תוכנות של היצרניות עצמם ,בלי סקינים כבדים/מכוערים/איטיים שהורסים את המראה של אנדרואיד,חוץ מזה הוא הוסיף בו דברים כמו צילום וידאו ב720P באפלקציית המצלמה (במכשירים תומכים .. ) ואני חושב שזה דיי חשוב להרבה אנשים בארץ הרום תומך בעברית ,מגיעה עם אפשרות לממשק במגוון שפות (כולל עברית ) .
בסך הכול הרום מצויין ולדעתי האישית הוא הציל המון משתמשים שננטשו שם לפני כמה שנים על ידי היצרניות בנושא עידכוני התוכנה, יצא לי להתקין על איזה Hero ישן CM7 ...מי חשב בכלל שHero שאפילו Froyo לא ראה מHTC יריץ Gingerbread
בסך הכול הרום מצויין ולדעתי האישית הוא הציל המון משתמשים שננטשו שם לפני כמה שנים על ידי היצרניות בנושא עידכוני התוכנה, יצא לי להתקין על איזה Hero ישן CM7 ...מי חשב בכלל שHero שאפילו Froyo לא ראה מHTC יריץ Gingerbread
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
-
osherov
-
- גורו Android

shayze,
התשובה כרגע היא שלא, זה עדיין לא אפשרי. על מנת לבצע גיבוי מלא של הרום של סאני (הרום שלהם או הרום שנבנה על ידם, לכל אחת מחברות הסלולר בארץ) יש צורך באחד משני דברים:
1. גישה לרום על אחד משרתי סמסונג שמשם אפשר יהיה להוריד אותו למחשב ומזה ניתן יהיה לבנות רום זהה לסטוק שלהם
2. לשלוף את הרום מאחד ממכשירי ה SGSII הפזורים בארץ שמריצים כבר את אחת מגירסאות סאני
כרגע אני לא שמעתי על כך, שקיים קישור להורדת הרום הזה מהרשת, ולכן נשארה האופצייה השנייה. הבעייה כאן היא, שלצורך שליפת הרום מהמכשיר, יש צורך בביצוע רוט וביצוע רוט כזה למכשיר SGSII עם רום של סאני, יגרום לשינוי הקרנל (או האנדרואיד עצמו) ולכן הקבצים שישלפו מכמכשיר לא יהיו נאמנים למקור. זה אומר שהרום שיבנה לא יהיה זהה לרום המקורי של סאני. יש אומנם דרך לייצר רום זהה למקור וזה על ידי שימוש בשני מכשירים שמריצים את אותה גירסה של סאני. ככה שמכשיר אחד ישלוף את הסטוק קרנל ומכשיר אחד ישלוף את הסטוק אנדרואיד וחיבור של שניהם ייצר את הגירסה המקורית של סאני, אבל יותר פשוט, יהיה לחכות עד שנקבל קישור להורדת הרום בצורה מלאה מהמרשת (אני בטוח שזה יגיע מאוד מהר)
התשובה כרגע היא שלא, זה עדיין לא אפשרי. על מנת לבצע גיבוי מלא של הרום של סאני (הרום שלהם או הרום שנבנה על ידם, לכל אחת מחברות הסלולר בארץ) יש צורך באחד משני דברים:
1. גישה לרום על אחד משרתי סמסונג שמשם אפשר יהיה להוריד אותו למחשב ומזה ניתן יהיה לבנות רום זהה לסטוק שלהם
2. לשלוף את הרום מאחד ממכשירי ה SGSII הפזורים בארץ שמריצים כבר את אחת מגירסאות סאני
כרגע אני לא שמעתי על כך, שקיים קישור להורדת הרום הזה מהרשת, ולכן נשארה האופצייה השנייה. הבעייה כאן היא, שלצורך שליפת הרום מהמכשיר, יש צורך בביצוע רוט וביצוע רוט כזה למכשיר SGSII עם רום של סאני, יגרום לשינוי הקרנל (או האנדרואיד עצמו) ולכן הקבצים שישלפו מכמכשיר לא יהיו נאמנים למקור. זה אומר שהרום שיבנה לא יהיה זהה לרום המקורי של סאני. יש אומנם דרך לייצר רום זהה למקור וזה על ידי שימוש בשני מכשירים שמריצים את אותה גירסה של סאני. ככה שמכשיר אחד ישלוף את הסטוק קרנל ומכשיר אחד ישלוף את הסטוק אנדרואיד וחיבור של שניהם ייצר את הגירסה המקורית של סאני, אבל יותר פשוט, יהיה לחכות עד שנקבל קישור להורדת הרום בצורה מלאה מהמרשת (אני בטוח שזה יגיע מאוד מהר)
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
osherov, אני בדרך כלל לא מבקר בשרשור שלכם, אבל פגשתי את השורה הזאת והחלטתי לשתף אותכם:
http://review.cyanogenmod.com/#change,6397
זה נלקח מתוך ה nightly של CM למכשיר ה SGS הישן:
http://cm-nightlies.appspot.com/?device ... ull-59.zip
נראה שכבר היום תהיה לכם גרסה... (בדרך כלל באיזור השעה אחת בצהריים שלנו).
http://review.cyanogenmod.com/#change,6397
זה נלקח מתוך ה nightly של CM למכשיר ה SGS הישן:
http://cm-nightlies.appspot.com/?device ... ull-59.zip
נראה שכבר היום תהיה לכם גרסה... (בדרך כלל באיזור השעה אחת בצהריים שלנו).
-
osherov
-
- גורו Android

eagle75,
יפה, אם סינוג'ן עצמו אישר את הרום אז העסק קרוב מתמיד (למרות שאין לי כוח לבצע Wipe עכשיו על המכשיר שלי). אגב, אחרי שראיתי אותך רושם כאן הודעה בשרשור, חשבתי שהנה שידרגת את המכשיר שלך ל II
יפה, אם סינוג'ן עצמו אישר את הרום אז העסק קרוב מתמיד (למרות שאין לי כוח לבצע Wipe עכשיו על המכשיר שלי). אגב, אחרי שראיתי אותך רושם כאן הודעה בשרשור, חשבתי שהנה שידרגת את המכשיר שלך ל II
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
osherov כתב:eagle75,
![]()
יפה, אם סינוג'ן עצמו אישר את הרום אז העסק קרוב מתמיד (למרות שאין לי כוח לבצע Wipe עכשיו על המכשיר שלי). אגב, אחרי שראיתי אותך רושם כאן הודעה בשרשור, חשבתי שהנה שידרגת את המכשיר שלך ל II...
- shayze
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2626
תודה על התשובה.
אני שוקל לקנות את הSGSII מסאני בשביל הרום עם העברית הרשמית, אבל כן רואה את עצמי משחק עם רומים. אם אין לי איך לחזור חזרה לרום המקורי עם העברית, אז אין לי ממש סיבה לקנות דרך סאני.
מה שגם לפי חוק ניתוק זיקה, חברת הסלולר מחויבת לזכות אותך לפי המחירון שלה ולא לפי כמה שרכשת את המכשיר.
אז הכי טוב ללכת לאחת חנויות היבואנים המקבילים בהנחה וקונים בארץ. תקנו אותי אם אני טועה.
אני שוקל לקנות את הSGSII מסאני בשביל הרום עם העברית הרשמית, אבל כן רואה את עצמי משחק עם רומים. אם אין לי איך לחזור חזרה לרום המקורי עם העברית, אז אין לי ממש סיבה לקנות דרך סאני.
מה שגם לפי חוק ניתוק זיקה, חברת הסלולר מחויבת לזכות אותך לפי המחירון שלה ולא לפי כמה שרכשת את המכשיר.
אז הכי טוב ללכת לאחת חנויות היבואנים המקבילים בהנחה וקונים בארץ. תקנו אותי אם אני טועה.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
-
osherov
-
- גורו Android

shayze,
זה עניין של מעט מאוד זמן עד שניתן יהיה להתקין את כל הרומים הרשמיים של סאני על כל אחד ממכשירי ה SGSII. גם כאלה שנרכשו מסאני ישירות, שרכשו מהמפעילות ונרכשו באופן פרטי בארץ ובעולם. לכן, אני מניח, שלא תהיה בעייה לחזור או להתקין את הרום העברי של סאני על כל מכשיר SGSII.
היתרון לרכוש מכשיר ישירות מסאני אל מול רכישה דרך חנות פרטית בארץ, קשור בעיקר לאחריות הרשמית שתקבל מהיבואן אל מול אחריות של חנות פרטית. אני לא יודע באיזה מחיר סאני יתמחרו בסופו של עניין את ה SGSII אצלם (זה קשור גם למחיר של המכשיר אצל המפעילות), אבל אני יודע שאותה קבוצת רכישה מוזרה שהתגבשה לה בפסייבוק, תרכוש את המכשיר מהם ב 3K ש"ח (500 אנשים)
זה עניין של מעט מאוד זמן עד שניתן יהיה להתקין את כל הרומים הרשמיים של סאני על כל אחד ממכשירי ה SGSII. גם כאלה שנרכשו מסאני ישירות, שרכשו מהמפעילות ונרכשו באופן פרטי בארץ ובעולם. לכן, אני מניח, שלא תהיה בעייה לחזור או להתקין את הרום העברי של סאני על כל מכשיר SGSII.
היתרון לרכוש מכשיר ישירות מסאני אל מול רכישה דרך חנות פרטית בארץ, קשור בעיקר לאחריות הרשמית שתקבל מהיבואן אל מול אחריות של חנות פרטית. אני לא יודע באיזה מחיר סאני יתמחרו בסופו של עניין את ה SGSII אצלם (זה קשור גם למחיר של המכשיר אצל המפעילות), אבל אני יודע שאותה קבוצת רכישה מוזרה שהתגבשה לה בפסייבוק, תרכוש את המכשיר מהם ב 3K ש"ח (500 אנשים)
- Yossicr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
תיקון יישור העברית על ה SGSII
מכובדי,
אחרי שקראתי את מרבית הדפים בפורום העוסק באנדרויד וב SGSII לא הצלחתי עדיין להבין האם יש אפשרות לסדר את היישור לעברית במכשיר מבלי לעשות WIPE למכשיר?
כבר התקנתי אפליקציות ואני מעדיף לא להתחיל הכל מהתחלה
בנוסף בהיותי משתמש חדש בעולם האנדרוייד אני קצת חושש מלשחק איתו יותר מדי בשלב זה
אשמח להכוונה או הפניה למדריך לתיקון העברית בלבד
תודה
אחרי שקראתי את מרבית הדפים בפורום העוסק באנדרויד וב SGSII לא הצלחתי עדיין להבין האם יש אפשרות לסדר את היישור לעברית במכשיר מבלי לעשות WIPE למכשיר?
כבר התקנתי אפליקציות ואני מעדיף לא להתחיל הכל מהתחלה
בנוסף בהיותי משתמש חדש בעולם האנדרוייד אני קצת חושש מלשחק איתו יותר מדי בשלב זה
אשמח להכוונה או הפניה למדריך לתיקון העברית בלבד
תודה