kingikra,
הרגת אותי...
היא בוהה בחלל האוויר, אני לא יודע על איזה לוכמה זה מצביע.
בקשר ליציאות המפגרות שלה, תחפש בשירשור...לי אין כח וזה לא כל כך חשוב לי...
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
אשתי קראה לי לבוא לראות.
אלעד מרים את החולצה ושם את היד של סיוון על הבטן שלו ומדגדג אותה.
סיוון מבסוטית.
אלעד מכניס יד לתחתונים, מגרבץ, מוציא את היד ושם אותה על האף של סיוון.
סיוון: כמה סטיות באיש של כך קטן.
אבל זורמת איתו.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
guyezra כתב:kingikra,
הרגת אותי...
היא בוהה בחלל האוויר, אני לא יודע על איזה לוכמה זה מצביע.
בקשר ליציאות המפגרות שלה, תחפש בשירשור...לי אין כח וזה לא כל כך חשוב לי...
...
איפה קראת שכתבתי שזה שהיא לא אומרת כלום או בוהה בחלל מצביע על חוכמה? אמרתי שזה לא מצביע על טיפשות בהכרח.
אחפש יותר מאוחר. נראה על מה אתה מדבר.
זה בסה"כ נישואים פיקטיביים. הרבה עושים את זה בארה"ב. ב 99% מהמקרים זה אפלאטוני לחלוטין וכשאני אומר לחלוטין אני מתכוון:
1) לא גרים ביחד
2) לא בקשר יומיומי ואף לפעמים לא חד שבועי (הבוס שלי בניו יורק היה נשוי פיקטיבי. כמעט ולא היה ביניהם קשר)
3) בטח ובטח שלא עושים סקס
nati-va
חבר ותיק
תגובות: 2077
שליחה
איזה חוצפה שסוגרים את הערוץ שיש משהו מעניין!!!
אני מכיר אנשים שחזרו מוקדם הביתה כדי לראות את המפגש אתמול (כן כן מכורים קשה)..
אני יכול להבין שמסיטים מצלמה שיש פליטות פה או אלימות אבל מה שהיה אתמול זה חוצפה ממדרגה ראשונה!!!
העיקר לחלוב עוד0.1 אחוז רייטינג- מנובלים!!!
ולגבי ליהיא- היא אמרה בנוסף שאבירם התחתן חתונה פיקטיבית כדי לקבל גרין כארד. יופי עכשיו כל מהדורות חדשות הבידור או גיא פינס למינהים יעשו מזה מטעמים.
motilv
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
שליחה
האמיר הזה חננה מארץ החננות
בוכה כמו תינוק,ולא בפעם הראשונה כתוצאה מהיחסים עם הנעל(אדידס)
בעעעעעעעעעעעעעעעע
flsh
חבר ותיק
תגובות: 1149
שליחה
אלוהים אדירים איזה עריכה מגמתית. כמה דברים לא הראו...
ג'קי מדבר עם כל הסוהרים על למה הוא צריך להתרחק מנופר
ג'קי משתכר ואז מעליב את כל הסוהרים (עם המון קללות) ומספר לנופר על מה שהילה אמרה (שמסתבר שגם אמא של ג'קי אמרה לפי מה שהדיירים אומרים)
הריב של נופר ופרידה צונזר בטירוף
הריב של מירב ופרידה צונזר בטירוף
עמיר נערך ממש רע כשהוא היה בסדר כי תמיד עורכים אותו רע מול סיוון כשתכל'ס היא בת הזוג הכי נוראית בעולם
mp3lll, אתה מקושר להפקה. יש להם איזשהו אינטרס עם נופר, מירב ופרידה שעורכים אותן ככה? זה פשוט מגעיל כמה מגינים על שלושתן וכמה מתעלמים מדיירים מסויימים (ליעוז, הילה, תומר, אלעד). עמיר על תקן זה שהוא *** של בן זוג ולא מראים כמה סיוון *** של בת זוג. מה הטעם לשקר לצופים ככה?
motilv
חבר פעיל מאוד
תגובות: 161
שליחה
ואתה בטח מצפה ש mp3lll יצליח לקבל תשובות מההפקה?
flsh
חבר ותיק
שליחה
תתפלא איזה מידע אנשים מעבירים למרות חוזי איסור פרסום. אני יודע הרבה מידע שאסור לפרסם מחברים שלא יוצא כי הם בונים על זה שאני לא אגיד לאף אחד (לא בהקשר לאח הגדול).
אם הוא בקשר טוב עם האיש הנכון הוא כנראה יודע טוב מאוד... לא ייתכן שהעריכה כל כך שיקרית בלי סיבה. פייבוריטים אפשר להמציא ברגע הרי.. אז כנראה יש משהו מעבר.
אם אני רוצה לראות ריאליטי שהוא כלום מלבד עריכה אני אראה את התוכניות של ערוץ 10. אני אוהב האח הגדול דווקא בגלל שאפשר לדעת הכל תודות לשידורים 24 שעות ביממה.
shuali
טרול
תגובות: 5010
שליחה
לכל הפקה יש אינטרסים... תהיה בטוח ששום דבר לא נאמן למקור... השאלה היא איזה ולמה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
אהבתי לא הכרתי.... מראה עד כמה ההפקה מתערבת, מאוד מבעס.
Nba
חבר במועדון 10K
תגובות: 10134
שליחה
לפחות הם למדו שלא לצלם קודם לכן את המועמדים להדחה, שלא יהיו כאלה (אממ אממ) שמדליפים...הפעם הם עשו את זה בשידור חי
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
flsh כתב:אלוהים אדירים איזה עריכה מגמתית. כמה דברים לא הראו...
ג'קי מדבר עם כל הסוהרים על למה הוא צריך להתרחק מנופר
ג'קי משתכר ואז מעליב את כל הסוהרים (עם המון קללות) ומספר לנופר על מה שהילה אמרה (שמסתבר שגם אמא של ג'קי אמרה לפי מה שהדיירים אומרים)
הריב של נופר ופרידה צונזר בטירוף
הריב של מירב ופרידה צונזר בטירוף
עמיר נערך ממש רע כשהוא היה בסדר כי תמיד עורכים אותו רע מול סיוון כשתכל'ס היא בת הזוג הכי נוראית בעולם
...
עד פה אני מסכים איתך במאה אחוז
יוני_א
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
שליחה
עמיר יודע על מה שקרה לדנה:
mp3lll
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680
שליחה
יוני_א
גדול!!! אבל ממש גדול!!!
איזה תוכנית גרועה וואי ההפקה פשוט הורסת...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
flsh
חבר ותיק
שליחה
זה בדיוק כמו שנופר אמרה לעמיר שמי שחושב שהיא בזוגיות עם ג'קי הוא טיפש ולא הראו את זה - כי צריך להמשיך להראות אותם בזוגיות.
ההפקה מציגה שתי תוכניות שונות לגמרי - ערוץ 20 וערוץ 2 לא קרובים אפילו. זה מגיע לרמות שעורכים שיחה ככה שמוציאים ממנה משפטים רק כדי ליצור ריב בין דיירים שלא קרה\סולחה שלא באמת קרתה וכו'. איך לעזאזל מאשרים את זה כשיש הוכחות שהכל שקרי? זו הונאת הציבור...
יש לי חבר שאהב את נופר וג'קי. היה אצלי ודיברנו וברקע היה ערוץ 20. אחרי כמה שעות כשהוא הלך הבייתה הוא חטף שוק ממה שהוא ראה בין שניהם ולא סובל את נופר יותר. אם יראו את מי שהיא באמת היא מהר מאוד תאבד את כל התמיכה. וזה רק נהיה קשה יותר משבוע לשבוע לערוך אותם כזוג ועכשיו גם כנראה יתנפץ אחרי ביקור ההורים.
shapin
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
שליחה
היא בסך הכל סיפרה למירב להיזהר מסיוון ואז מירב העבירה את זה לאמיר, זה בכלל לא מה שאנחנו יודעים כביכול.