שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
- theezway
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2344
בילי ג'ק.
לא ידעתי שעוד מישהו בכלל מכיר אותו.
רכשתי את הDVD לפני מספר שנים ואחי מאוד התאכזב כאשר בהילוך איטי רואים שהוא לא באמת נותן לו בעיטה.
באיזה גיל ראית את הסרט הזה?
נ.ב.: יש לזה סרט המשך שהוקרן בYES-הסרט המשך בינוני מאוד.
לא ידעתי שעוד מישהו בכלל מכיר אותו.
רכשתי את הDVD לפני מספר שנים ואחי מאוד התאכזב כאשר בהילוך איטי רואים שהוא לא באמת נותן לו בעיטה.
באיזה גיל ראית את הסרט הזה?
נ.ב.: יש לזה סרט המשך שהוקרן בYES-הסרט המשך בינוני מאוד.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
אכן בילי ג'ק.
ראיתי אותו כשהייתי בן 11 או 12 (שנה או שנתיים אחרי שיצא, אך עדיין הוצג בקולנוע בארה"ב).
ראיתי אותו כשהייתי בן 11 או 12 (שנה או שנתיים אחרי שיצא, אך עדיין הוצג בקולנוע בארה"ב).
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
נערך לאחרונה על ידי moco ב 15/12/2007 19:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה
- moco
-
- גורו

לא יודע איך הבנת את זה ככה.taotao7 כתב:שבעת המופלאים סרט עלום?moco כתב:לא.taotao7 כתב:שבעת המופלאים ?...
אם גם מפספס אז כנראה עליתי על משהו טוב
לא מדובר בסרט עלום. זה היה סרט מאוד ידוע בזמנו....![]()
....
התכוונתי שבילי ג'ק לא סרט עלום.
בילי ג'ק היה סרט פולחן וכלל שיר One tin soldier שהיה להיט חזק.
הוא גם ברשימות הסרטים עם ההכנסה הגבוהה ביותר.
משה
- theezway
-
- חבר ותיק

MOCO אתה בטוח שבילי ג'ק הוא ברשימת הסרטים עם ההכנסות הגבוהות
? אולי הרווחי ביחס להשקעה.
בכל מקרה השאלה החדשה היא:
מי היה אמור לגלם את דמותו של קולונל טראוטמן מהסרט "משחק הדמים"?
שימו לב ששאלתי מי היה אמור לא מי שבסוף כן גילם אותו (ריצ'רד קרנה)
- moco
-
- גורו

Re: MOCO אתה בטוח שבילי ג'ק הוא ברשימת הסרטים עם ההכנסות הגב
לא בטוח, זה רק מה שקראתי בוויקיפדיה:theezway כתב:? אולי הרווחי ביחס להשקעה....
[left]
The film found a potent formula with this message in 1971, and went on to become one of the highest grossing of its time, and remains among the top 100 when the list is adjusted for inflation.
[/left]
זה לא נראה בלתי סביר. אומנם הייתי ילד אך אני זוכר שהלכתי פעמיים לקולנוע לראות את זה (כאמור, לא בשנה שהוא יצא) וכנראה זה לא היה חריג. אני זוכר שהיו לו גם המון פרסומות. זה היה סרט מאוד מרשים (לפחות אותי אז). לא חושב שראיתי אותו מאז (לפני 35 שנה), ואין לי זיכרון מי יודע מה, אך אני זוכר היטב סצנות שלמות מהסרט: במאורת הנחשים, האונס, דרדור המכונית לאגם, הקרטה בבית הקפה (I just go beserk) וכמובן הסצנה המרשימה בסוף. כמובן, הייתי ילד, ואני מניח שהיום הייתי מסתכל על זה בציניות.
משה
- theezway
-
- חבר ותיק

הסרט מחזיק יפה גם להיום
בין היתר, בזכות השחקנים הכריזמטיים (נדמה לי שהכוכב הראשי הפך לבימאי), הנבלים המכעיסים וקבוצת הנערים והנערות בבית הספר לאומנויות בסרט.
אתה יכול בשקט לראות אותו שוב ואני בטוח שתיהנה. אם מישהו שרואה אותו היום לראשונה יהנה זו כבר שאלה אחרת, כי רואים שהסרט צולם בתקציב דל מאוד (אני אגב הייתי בטוח תמיד שמדובר בסרט סטודנטים).
אתה יכול בשקט לראות אותו שוב ואני בטוח שתיהנה. אם מישהו שרואה אותו היום לראשונה יהנה זו כבר שאלה אחרת, כי רואים שהסרט צולם בתקציב דל מאוד (אני אגב הייתי בטוח תמיד שמדובר בסרט סטודנטים).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
theezway,
שאלה חדשה...
שאלה חדשה...
- theezway
-
- חבר ותיק

נתתי כבר שאלה חדשה
והנה היא שובguyezra כתב:theezway,
שאלה חדשה......
- moco
-
- גורו

לפי IMDB הסרט עלה רק $800,000 אך הכניס מעל 65 מיליון (וזה לא דולרים של היום, הייתה אינפלציה).
אני חושב שעצם זה שהוציאו אותו בDVD אומר הרבה על הפופולאריות שלו.
השחקן Tom Laughlin מתחזק אתר שנקרא, איך לא, http://www.billyjack.com/ שבו הוא פועל נגד המלחמה בעיראק. הוא גם הביע כוונה לרוץ נגד ארנולד למושלות קליפורניה, אך האיש כבר בן 76.
אני חושב שעצם זה שהוציאו אותו בDVD אומר הרבה על הפופולאריות שלו.
השחקן Tom Laughlin מתחזק אתר שנקרא, איך לא, http://www.billyjack.com/ שבו הוא פועל נגד המלחמה בעיראק. הוא גם הביע כוונה לרוץ נגד ארנולד למושלות קליפורניה, אך האיש כבר בן 76.
משה
- amirbd
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1622
השרשור הזה גווע עם השאלות האילו ש"דורשות" IMDB...
אמיר.
- moco
-
- גורו

אמיר,
העובדות בשטח סותרות את טענתך.
זה השרשור הכי ותיק שקיים באתר ותמיד היו גם חידות על סרטים יותר ידועים וגם על פחות.
לא מתווכחים עם הצלחה.
ושיהיה ברור, אני מהבורים פה.
העובדות בשטח סותרות את טענתך.
זה השרשור הכי ותיק שקיים באתר ותמיד היו גם חידות על סרטים יותר ידועים וגם על פחות.
לא מתווכחים עם הצלחה.
ושיהיה ברור, אני מהבורים פה.
משה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46479
בכל אופן, עברו מעל 24 שעות מזמן העלאת החידה ולא נרשם אפילו ניחוש אחד.
אני מאמין שהגיע הזמן לרמז.
אני מאמין שהגיע הזמן לרמז.
- amirbd
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1622
משה,
כמו שאמרת, לא מתווכחים עם הצלחה. הנקודה היא שהצלחת השרשור נובעת ברובה (לדעתי) מחידות שיש סיכוי שיותר משני אנשים ידעו אותם (למשל זיהוי סרט ע", תמונה ממנו), להבדיל מידיעת שם שם עוזר אחראי ההלבשה בסרטו הפורסם של אינגרוד ברגמן מ-1932.
אני מודע לכך ששם השרשור הוא "טריוויה" ולא "זהה את הסרט" אבל לדעתי אם היה נעשה משאל, הרוב היו מעדיפים חידות מהסוג השני ולא הראשון (אולי אני טועה). זהו לא שרשור החידות פה, לא מקבלים בונוס על שאלות קשות ואיזוטריות במיוחד.
אני חושב שאם יהיו פה יותר שאלות "פתירות" השרשור ירוץ יותר מהר ==> יותר אנשים ישתתפו ==> יהיה יותר "כיף".
למען הסר ספק - לי יש סיכוי קטן מאד לפתור שאלות כלשהן פה (אולי פתרתי 4 בכל השרשור הזה), אבל נחמד לי לראות שאלות חדשות (בפרט אם הן כוללות screen shot חמוד), לראות שאני לא יודע, ולעבור הלאה.
כמו שאמרת, לא מתווכחים עם הצלחה. הנקודה היא שהצלחת השרשור נובעת ברובה (לדעתי) מחידות שיש סיכוי שיותר משני אנשים ידעו אותם (למשל זיהוי סרט ע", תמונה ממנו), להבדיל מידיעת שם שם עוזר אחראי ההלבשה בסרטו הפורסם של אינגרוד ברגמן מ-1932.
אני מודע לכך ששם השרשור הוא "טריוויה" ולא "זהה את הסרט" אבל לדעתי אם היה נעשה משאל, הרוב היו מעדיפים חידות מהסוג השני ולא הראשון (אולי אני טועה). זהו לא שרשור החידות פה, לא מקבלים בונוס על שאלות קשות ואיזוטריות במיוחד.
אני חושב שאם יהיו פה יותר שאלות "פתירות" השרשור ירוץ יותר מהר ==> יותר אנשים ישתתפו ==> יהיה יותר "כיף".
למען הסר ספק - לי יש סיכוי קטן מאד לפתור שאלות כלשהן פה (אולי פתרתי 4 בכל השרשור הזה), אבל נחמד לי לראות שאלות חדשות (בפרט אם הן כוללות screen shot חמוד), לראות שאני לא יודע, ולעבור הלאה.
אמיר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
amirbd,
יש מקום לכל סוגי השאלות.
מי שהשירשור מעניין אותו יכנס בכל מקרה, אז פעם אחת ההתקדמות "מהירה" עם שאלות קלות ופעם שאלות קשות יותר.
בכל מקרה בוודאי שצריך רמז...
וזנ אינגמר ולא אינגרוד
יש מקום לכל סוגי השאלות.
מי שהשירשור מעניין אותו יכנס בכל מקרה, אז פעם אחת ההתקדמות "מהירה" עם שאלות קלות ופעם שאלות קשות יותר.
בכל מקרה בוודאי שצריך רמז...
וזנ אינגמר ולא אינגרוד
- moco
-
- גורו

amirbd,
העובדה היא שיש פה חידות מכל הסוגים (גם הרצנו "חידות היגיון" בזמנו) ובכל רמות הקושי. יש פה סך הכל הרבה קוראים. כשעולה חידה על סרט ידוע מאוד, היא נפתרת תוך דקה, כך שיש פה תמיד עיניים.
גם זה שיש פסק זמן לפעמים בגלל חידה קשה זה לטובה.
בקיצור, לדעתי אין פה מה לשנות.
אתה גם מניח שהשואל יודע מראש אם החידה "דורשת IMDB" או לא.
קח לדוגמא את האחרונה ששאלתי. לא היה לי מושג. מצד אחד סרט ותיק מלפני שנולדו פה רוב הקוראים, מצד שני סרט מאוד ידוע בזמנו.
רוב החידות שאני שאלתי פה (במקרים הנדירים שהייתה לי הזדמנות) נענו מהר מאוד, ואתה יודע מה, זה קצת איכזב.
העובדה היא שיש פה חידות מכל הסוגים (גם הרצנו "חידות היגיון" בזמנו) ובכל רמות הקושי. יש פה סך הכל הרבה קוראים. כשעולה חידה על סרט ידוע מאוד, היא נפתרת תוך דקה, כך שיש פה תמיד עיניים.
גם זה שיש פסק זמן לפעמים בגלל חידה קשה זה לטובה.
בקיצור, לדעתי אין פה מה לשנות.
אתה גם מניח שהשואל יודע מראש אם החידה "דורשת IMDB" או לא.
קח לדוגמא את האחרונה ששאלתי. לא היה לי מושג. מצד אחד סרט ותיק מלפני שנולדו פה רוב הקוראים, מצד שני סרט מאוד ידוע בזמנו.
רוב החידות שאני שאלתי פה (במקרים הנדירים שהייתה לי הזדמנות) נענו מהר מאוד, ואתה יודע מה, זה קצת איכזב.
משה
- theezway
-
- חבר ותיק

טוב, אני רואה שאין ידע והמטרה מבחינתי היא לא לראות מי מחפש
יותר מהר בIMDB. משחק הדמים למי שלא זוכר זה הרמבו הראשון. מי שהיה אמור לגלם את טראוטמן זה פול ניומן, אבל הוא דרש שינויים מהותיים לתסריט ולכן זה בסוף לא יצא לפועל. אני לפחו למדתי את זה מהתוספות המיוחדות של הסרט.
שאלה חדשה - איך קוראים לכלבה המעצבנת בסרט הדסון הוק (אני מתכוון לכלבה ממש, לא לשחקנית המעצבנת). וזו לא שאלת IMDB - כל מי שראה יותר מפעם אחת זוכר את המשפט הקבוע שבו היא קוראת לכלבה.
שאלה חדשה - איך קוראים לכלבה המעצבנת בסרט הדסון הוק (אני מתכוון לכלבה ממש, לא לשחקנית המעצבנת). וזו לא שאלת IMDB - כל מי שראה יותר מפעם אחת זוכר את המשפט הקבוע שבו היא קוראת לכלבה.
- taotao7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 719
אווווווו.... עומד לי על קצה הלשון ... פי פי BALL BALL משהו כזה. (איזה סרט כיפי).
Avi Merkado - www.filma.co.il
- taotao7
-
- חבר פעיל במיוחד

אהההה לא פי פי אני חושב שנזכרתי - באן באן ? אוף
לא זוכר אבל אולי זה יעזור למישהו אחר
Avi Merkado - www.filma.co.il
- theezway
-
- חבר ותיק

אתה ממש ממש קרוב
חסרה לך אות אחת לשם וקלעתtaotao7 כתב:אהההה לא פי פי אני חושב שנזכרתי - באן באן ? אוףלא זוכר אבל אולי זה יעזור למישהו אחר
...
- taotao7
-
- חבר פעיל במיוחד