keyser כתב:שמע, בספרד סביר להניח שבערך 1 מתוך 1.5 אנשים ייצפו במשחק...
בגלל העניין הרב השנה- הסמיכות של המשחק לסיום עונה, דבוקות אחת לשניה בטבלה, וגם כמעט ולא מאבדות נקודות לאף אחת אחרת- סביר להניח שגם באירופה כולה ייצפו במשחק הזה ברייטינג גבוה מאוד. אם תוסיף לזה את האהדה האסייתית האדירה ל-2 הקבוצות האלה, ותוסיף לזה את כל אוהדי הכדורגל בעולם (ידוע שריאל-בארסה זו אחת מהיריבויות הכי מעניינות אי פעם בעולם הכדורגל, אם לא המעניינת שבהם).
עכשיו תעשה חשבון לבד... גם לי נראה קצת גבוה המספר, אבל בהחלט ייתכן שהוא לא רחוק מזה.
...
קראת את הכתבה? ראית את הגרף?
אני מצטט
[left]
The Premier League is expected to confirm next month that the sale of its overseas-broadcasting rights for 2010-13 will raise around £1.4 billion ($2.1 billion), more than double the previous value of £625 million and
roughly three times the value of La Liga's international TV deal.
[/left]
העיניין בספרד עצמה זה peanuts יחסית. גם אירופה כסף קטן.
עזוב ספרד ואירופה, אפילו העיניין בשרשור הזה (שכולל גם כמה אוהדים של הקבוצות), לא יכול להטות כאלה מספרים
עד כמה שאני יודע, חוץ מבספרד ובפורטוגל, גם ברוב מדינות אירופה יש עיניין רב יותר במשחקים הגדולים בPL מאשר בלה ליגה.
אגב, אני מקווה שהעיניין שמכבי ת"א כדורסל מעוררת פה בשרשור, לא גורם לכם לחשוב שהיא איזה שם עולמי או שאפילו אירופאי ממוצע (חוץ ממיעוט המתענינים בכדורסל) יכיר את השם שלה בכלל.