מהו הסרט האחרון בו צפיתם?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
bg1987
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1232
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6021 

ראיתי פעילות על טבעית בקולנוע, ולא התלהבתי ממנו, חוץ מהסוף לא הפחיד, אני חושב שבאמת עדיף לראות אותו לבד בבית,אולי אז יהיה אפקט יותר מרשים.

ספיידרמן 3: השכרתי בלוריי (הגיע לפטופ עם כונן, לא ננצל?).
ואו, איזה ***. אני זוכר שבאחת הביקורות לאביר האפל, כתבו שאחת הסיבות להצלחה שלו, זה שהבמאי לא התבייש לעשות סרט על גיבור קומיקס, והתייחס לנושא ברצינות. אתמול ראיתי מה קורה כשהמצב הפוך. זה באמת סרט זוועה, האפקטים היו מרשמים, אבל הדיאלוג וכל האווירה הכללית היא כאילו לאף אחד לא אכפת מהסרט (טוב, מספר 3, לא יודע למה ציפיתי).
ובמשפט אחד: אכזבה.
4/10 לאפקטים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73272
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3156 פעמים

שליחה #6022 

מישהו ראה בסוף את Daybreakers?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #6023 

RoyalVitz כתב:Legion

רעיון טוב ביצוע גרוע.
באמת שציפתי להרבה מהסרט ...מאכזב
לא לצפות
3 מתוך 10
...
כן, ממש לא משהו. פוטנציאל מפוספס, חבל.

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6024 

clash of the titans

מכריחים אותך לראות עם 3D בארץ למרות שבכל העולם ואשתו זה מוקרן גם באופן רגיל (2D)

באתי מבועס ועם ציפיות ברצפה,שמחתי שלא הייתה ולו סצינה אחת של 3D :lol:

הסרט עצמו על הפרצוף (לדעתי) ודי הרבה אתרים ופורומים קטלו אותו (ובצדק).

בזבוז של 45ש"ח :oops:
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6025 

Iron Man 2
טוני סטארק חוזר עם חליפת איש הברזל ועם קצת בעיות רפואיות מציקות מהסרט הראשון.
גם כאן הוא הבחירה של האנושות (או לפחות החלק האמריקאי שלה) להילחם ברוע האולטימטיבי ולהגן על שלום העולם.
בתפקיד הרשע הפעם מיקי רורק, סהרורי מתמיד כאיוון, גאון הרובוטים הרוסי ששואף לנקום בסטארק על איזה משהו לא רלוונטי מהעבר.
לצד האיירון מן הפעם נלחמים נטלי רומנוף (סקארלט ג'והנסון) שגם מרביצה וגם מפלרטטת וגם קולונל רודס (דון צ'ידל) שמשאיל את אחת חליפות האיירון מן.
לחיוב אציין את התסריט המעולה והמשעשע והכימיה המעולה בין השחקנים, רוברט דאוני ג'וניור פשוט נולד לדמות הזאת והוא רץ איתה חזק גם בסרט הזה.
מבחינת האקשן יצאתי טיפה טיפה לא מסופק. אומנם הסצינות עצמן היו מעולות כמובן אבל הרגשתי שאולי אפשר היה לתת עוד איזה 10~15 דקות והייתה תחושה שהסרט נגמר מהר מדי.
לסיכום, Dark Knight זה לא, והסרט אע"פ ההבטחה של ג'ון פברו (הבמאי וגם שחקן) לא היה יותר קודר או אפלולי מהראשון אבל לכל הפחות הוא גם לא Transformers 2.
בהחלט סיקוול ראוי
8.5/10
Need more cowbell

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6026 

the girl next door

מבוסס על סיפור אמיתי שקרה בשנות ה 50 בארהב.
דיוויד, נער מתבגר בשכונה בפרברים, מתיידד עם מג, נערה צעירה שגרה בבית לידו. היא ואחותה הקטנה שסובלת מנכות עברו לגור עם קורבי המשפחה רות והילדים שלה לאחר שהוריהם נהרגו בתאונה. ככל שהזמן עובר דיויד מגלה שרות היא אישה שתלטנית ומעוותת שמתעבת את מג ומתעללת בה נפשית ופיזית, וזו רק ההתחלה בסיפור מורט העצבים הזה.

עשוי טוב ומצמרר.
ציון =7

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10065
נתן תודות: 569 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שליחה #6027 

Pavelz, ראית את Iron Man 2 בקולנוע?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #6028 

Nba כתב:Pavelz, ראית את Iron Man 2 בקולנוע?
...
חסכת לי שאלה....
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #6029 

...
חיובי. הקרנת עיתונאים.
הסרט יוצא ביום שישי (Y)
Need more cowbell

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6030 

Pavelz כתב:
...
חיובי. הקרנת עיתונאים.
הסרט יוצא ביום שישי (Y)
...
:(
אני גם רוצה לראות..
אני אהבתי את הראשון..
נקווה שגם את השני.
תודה.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #6031 

Nba כתב:
Pavelz כתב:
...
חיובי. הקרנת עיתונאים.
הסרט יוצא ביום שישי (Y)
...
:(
אני גם רוצה לראות..
אני אהבתי את הראשון..
נקווה שגם את השני.
תודה.
...
סרט חזק , אל תשכח להפעיל את ה IRIS :wink:

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #6032 

שרלוק הולמס: סרט קצת הזויי לטעמי אבל עשויי בצורה חביבה. 8 מתוך 10 .

l33cher
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1893
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #6033 

Pavelz כתב:
...
חיובי. הקרנת עיתונאים.
הסרט יוצא ביום שישי (Y)
...
כבר ממחר ברחבי הקולנועים בארץ :)

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6034 

אני אחכה שזה יגיע לסטרימר :D

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6035 

Date night

סטיב קארל וטינה פיי הם זוג נשוי ואוהב אבל גם מעט שחוקים משגרת החיים והזוגיות. ערב אחד ביציאה למסעדה נחשבת הם מתחזים לזוג אחר שהזמין מקום, אבל הם לא יודעים שהזוג הזה מסובך עם מאפיונר והאנשים שלו מצפים להם שם.

מי שקארל & פיי חביבים עליו די יהנה משעה וחצי של השטיקים המשעשעים שלהם, אבל חוץ מזה העלילה השטחית לגמרי קיימת רק כדי לגלגל את הבדיחות. זה די מרגיז כי מבחינה מסויימת הסרט הזה קטן למידות שלהם, והיו יכולים לעשות מזה משהו הרבה יותר מתוחכם.

בקיצור, חביב רק בגלל שני אלה אבל לא שווה הליכה לקולנוע לדעתי. מה שכן, יש שם קטע מצחיק מאוד עם מארק וולברג שדי הפתיע.

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6036 

Tapped

דקומנטרי שהיה ביס דוקו. תעשיית בקבוקי הפלסטיק לא רק מזהמת את הסביבה וגורמת למחלות בקרב תושבים בקרבת מפעלים, אלא גם הבקבוקים עצמם מסוכנים בצורה מיידית לבריאות שלנו בגלל חומרים רעילים שמופרשים מהפלסטיק. כן, גם פה בישראל. הסרט חושף אוזלת יד מדהימה של הרשויות בארהב, ועדויות מדאיגות של מדענים שמתריעים בפני הסכנה.

סרט חובה לכל מי שהסביבה ובריאותו חשובים לו. ואם עוד לא הבנתם, כדי לכם מאוד לא לשתות מהבקבוקים האלה יותר.

Daybreakers

מגפה הופכת את רוב האנושות לערפדים. הם עדיין נראים כמו אנשים, מתפקדים ועובדים בשעות הלילה. כדי להשאר בחיים הם חייבים לשתות דם אנושי שאותו הם שואבים מבני אדם שהם צדים אבל מאגר האנשים נהיה קטן. מדען בקרב הערפדים (איתן הוק) מסרב לשתות דם אנושי ודואג לגבי הכחדת הגזע האנושי ומחפש דרך ליצירת תחליף.

שילוב טוב של מתח אקשן, ומדע בדיוני, והייתי די מרותק מההתחלה ועד הסוף. קונטרה מדממת לכל הסרטי twilight המיותרים. ציון = 8

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #6037 

THE COLLECTOR

שודד כספות שנכנס לבית כדי לפרוץ לכספת שלו, נתקל בבית ברוצח אכזרי שכלא את דיירי הבית בביתם (שהיה אמור להיות ריק).

ראיתי את הסרט בהמלצה מחבר שראה אותו לפני כמה ימים וקצת התאכזבתי. בסה"כ סרט תח סביר +

6\10

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #6038 

The Road

תקציר מאתר סרטים:
מבוסס על רומן מאת קורמק מקרתי ("ארץ קשוחה"). אב מוביל את בנו למקום מבטחים לאחר התפוצצות גרעינית שגרמה להרס רב. בדרך הם נתקלים בקשיים, רעב, ומנסים להציל את עצמם מאנשים שאיבדו את שפיותם והמבקשים לפגוע בהם ולהרוג אותו ואת בנו היחיד.
בסרט משחקים: ויגו מורטנסון, רוברט דובאל, גאי פירס ושרליז ת'רון.

סרט לא קל לצפיה (כנופיות המחפשות אוכל בדמות בני אדם) ודי מדכא, אשר הזכיר לי את התחושה בעת קריאת הספר "על העיוורון"" (לא צפיתי בסרט מסיבה זאת) .
הסרט אמנם משוחק מבויים ומצולם נהדר, אבל בסך הכל העלילה לאורך הסרט יצרה תחושה לא נעימה ומטרידה.

6.5/10
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #6039 

מה לא נכתב על הסרט הזה? החלטתי בכל זאת לרשום חוות דעת כי נראה לי שאני הראשון שראה אותו בבית ב 2D :-)
אוקיי, אז כאחד שמתעב בתי קולנוע, ובהתחשב בזה שנחרדתי לדעת שהסרט לעולם לא יצא בגירסא של 3D למשקפיים צבעוניות מקרטון, החלטתי לראות אותו ב 2D ונסות להבין על מה ההמולה. אז זהו, שלא כל כך הבנתי על מה ההמולה. הרבה אמרו לי שה 3D לא הוסיף להם לחויה של הסרט אבל בהתחשב בהמולה סביב הסרט, נראה לי שהם לא הבינו שזה מה שעשה להם את הסרט. הסרט במקרן בייתי, בדו מימד, לא שווה יותר מידי. סרט ילדים סטנדרטי לחלוטין.

מאכזב מאוד

5.5\10

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6040 

kingikra כתב:AVATAR

מה לא נכתב על הסרט הזה? החלטתי בכל זאת לרשום חוות דעת כי נראה לי שאני הראשון שראה אותו בבית ב 2D :-)
אוקיי, אז כאחד שמתעב בתי קולנוע, ובהתחשב בזה שנחרדתי לדעת שהסרט לעולם לא יצא בגירסא של 3D למשקפיים צבעוניות מקרטון, החלטתי לראות אותו ב 2D ונסות להבין על מה ההמולה. אז זהו, שלא כל כך הבנתי על מה ההמולה. הרבה אמרו לי שה 3D לא הוסיף להם לחויה של הסרט אבל בהתחשב בהמולה סביב הסרט, נראה לי שהם לא הבינו שזה מה שעשה להם את הסרט. הסרט במקרן בייתי, בדו מימד, לא שווה יותר מידי. סרט ילדים סטנדרטי לחלוטין.

מאכזב מאוד

5.5\10
...
צריך לראות פעם אחת בקולנוע בתלת מימד בשביל להבין את החוויה. ברור שהעלילה זה לא הדבר המרכזי בסרט הזה, היא בסיסית וצפויה, כמעט כל מי שבא לסרט בא בשביל האפקטים ב 3D שבאמת מדהימים. אם באת בשביל עלילה סבוכה ועמוקה אז טעית בכתובת (-:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”