amit034 כתב:על מה כדי ללכת בתקציב של 1000 שח כאשר אין לי HD וסדר העדיפיות שלי
1)לצפות סרטים ממאגר
2)להקליט שידורי tv
3) פורמטים מתקדמים
...
לאיזה פורמטים מתקדמים אתה מתכוון? הרי אין לך HD או שאתה לא מעוניין ב HD.
לגבי הקלטת שידורי טלויזיה, לדעתי הכי נוח להשתמש בממיר מקליט כגון YESMAX. אם ממילא יש לך ממיר כבלים או לווין, למה זה חשוב איפה יושבת ההקלטה - במזרימדיה או בממיר? היתרון בהקלטה בממיר של חברת הכבלים/לווין זה האינטגרציה המושלמת עם מדריכי התוכניות של הממיר.
הקלטה במזרימדיה - תחום די בוסרי ואני לא מאמין שבעתיד הקרוב נראה אינטגרציה כל-כך טובה.
איפה נמצא מאגר הסרטים? אם אתה מעוניין במאגר שיושב במחשב ברשת, זה די מוציא את ה WDTV מהמשחק.
כשאני מדבר על צפייה ממאגר הכוונה usb או hdd בין אם הוא מחובר ישירות למכשיר או ברשת
יש לי yes max הבעיה היחידה היא שאני לא יכול לקחת את ההקלטות איתי לכן רציתי את הפיצ'ר הזה במכשיר שהקנה.. לגבי פורמטים מתקדמים הכוונה ל blue ray או m2d או לא יודע מה חדש היום.. זה בעדיפות של נייס טו אב..
amit034 כתב:זה נכון שאי אפשר להריץ קדימה או לקפוץ לנקודה בסרט?
...
אפשר גם אפשר להריץ גם קדימה וגם אחורה. לנקודה ספציפית אי-אפשר לקפוץ, למיטב ידיעתי. אבל באיזה מכשיר אתה כן יכול לקפוץ לנקודה ספציפית?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46479
שליחה
mio,
בכולם.
אפשר פשוט לרשום את נקודת הזמן המדוייקת והמזרימדיה יקפוץ אליה. באחרים, יש גם אפשרות לקפוץ לנקודה יחסית, כמו 10% מהקובץ, 20% ועוד.
Fima
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112
שליחה
רכשתי שלשום את Western Digital WD TV HD Media Player
רק כדי לגלות שהוא אינו תומך בקידוד Audio מסוג DOLBY DTS.
כמעט כל סרטי ה HD שלי הם מסוג MKV עם קידוד DTS - קידוים אחרים כגון DOLBY AC3 נתמכים.
פניתי לתמיכה של WD והם חזרו (מהר מאוד) עם התשובה:
apologize for the inconvenience, unfortunately the DTS audio codex is not supported by the WD TV
לגבי עדכון לקידוד נכתב לי:
At the moment we don't have any information of what features the next firmware update will add to the WD TV media player. But your suggestion will be forwarded to our technicians.
יש למישהו רעיון איך להתגבר על בעיית ה"אין סאונד" בקבצים עם קידוד DTS ??
mio
חבר פעיל מאוד
שליחה
Fima כתב:רכשתי שלשום את Western Digital WD TV HD Media Player
כמעט כל סרטי ה HD שלי הם מסוג MKV עם קידוד DTS - קידוים אחרים כגון DOLBY AC3 נתמכים.
apologize for the inconvenience, unfortunately the DTS audio codex is not supported by the WD TV
At the moment we don't have any information of what features the next firmware update will add to the WD TV media player. But your suggestion will be forwarded to our technicians.
...
ברוך הבא ותתחדש!
קודם כל ניתן לחבר את המכשיר לרסיבר תומך DTS ואז אין בעיה.
אם זו לא אופציה, נא עיין בשרשור הבא בו מוזכרות שתי תוכנות המאפשרות את המרת ה-DTS ל-Dolby "רגיל": http://www.hometheater.co.il/vt89298
Fima
חבר פעיל מאוד
שליחה
MIO , תודה רבה רבה על הקישור לתוכנה - כי ה Receiver אינו מעשי בשלב זה.
רבל בכל מקרה, איך חיבור ל Receiver יעזור אם WD TV HD אינו מפיק סואנד ??
mio
חבר פעיל מאוד
שליחה
Fima כתב:MIO , תודה רבה רבה על הקישור לתוכנה - כי ה Receiver אינו מעשי בשלב זה.
רבל בכל מקרה, איך חיבור ל Receiver יעזור אם WD TV HD אינו מפיק סואנד ??
...
בבקשה.
המכשיר "אינו מפיק סאונד" DTS בחיבור ישיר לטלויזיה. בחיבור דרך מפענח DTS ברסיבר, הכל יעבוד.
Fima
חבר פעיל מאוד
שליחה
איך מחברים את המכשיר לרסיבר - אין לרסיבר אצלי חיבור HDMI, אתה מתכוון לחיבור האופטי ?
ואיך משם לרמקולים של הטלוויזיה ??
big007
חבר מביא חבר
תגובות: 3745
שם מלא: חיים
שליחה
Fima כתב:איך מחברים את המכשיר לרסיבר - אין לרסיבר אצלי חיבור HDMI, אתה מתכוון לחיבור האופטי ?
ואיך משם לרמקולים של הטלוויזיה ??
...
1.את חיבור הHDMI את ה משאיר מחובר לTV
2. מחברים כבל אופטי בין הרסיבר לWD HD ומגדירים בהגדרות המכשיר יציאת סאונד DIGITAL
ואז הוא יעביר משני ערוצים עד 7 ערוצים כולל סאב (ואני לא מדבר על הפורמטים החדשים).
בהצלחה.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2
Fima
חבר פעיל מאוד
שליחה
מחברים כבל אופטי בין הרסיבר לWD HD ומגדירים בהגדרות המכשיר יציאת סאונד DIGITAL
ואז הוא יעביר משני ערוצים עד 7 ערוצים כולל סאב (ואני לא מדבר על הפורמטים החדשים).
OK! הבנתי שמחברים את המזרימדיה לרסיבר דרך היציאה האופטית ומגדירים במזרימדיה
יציאת סאונד DIGITAL.
הרסיבר אצלי אינו מחובר לרמקולים חיצוניים - איך אני "מחזיר" את הסאונד שפוענח
בחזרה לרמקולים של הטלוויזיה ??
שוב, המון תודה רבה לך על העזרה...
Fima
חבר פעיל מאוד
שליחה
מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודקים המוכרים ??
יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!..
Fima
חבר פעיל מאוד
שליחה
Fima כתב:מישהו מכיר תוכנית היודעת להציג את הפרטים של קבצי מולטימדיה התומכת ב(כמעט) כל הקודקים המוכרים ??
יש לי את VideoInspector - אך היא אינה מספקת !!..
Fima כתב:רכשתי שלשום את Western Digital WD TV HD Media Player
...
שלום
יש פתרון לנושא הפיכת קובץ אדיו בפורמט של DTS לקובץ AC#
הסבר מלא כולל "tool" נמצא בלינק הבא