מדריך רכישה באמזון לשירותכם (שאלות נפוצות) - הערות ומשובים יתקבלו בברכה
- EyeKey
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 329
@Itay_Pollak
·
באתר שלהם, כסטאטוס במעקב.
·
באתר שלהם, כסטאטוס במעקב.
- miki775
-
- טרול

- תגובות: 1844
·Itay_Pollak כתב:·......
זה מהאתר שלהם? או מאיזה אפליקציית מעקב...?...
לי זה לא משנה הרבה
ברגע שאני רואה שהחבילה עלתה למטוס אני שולח מייל ל i-parcel ותוך 5 דקות מספר המעקב של דואר ישראל נמצא בידי.
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9466
- שם מלא: אורי
לזכותם יאמר שהם עונים תוך דקות לכל מייל
- EyeKey
-
- חבר פעיל מאוד

לא תמיד... כבר כמה פעמים ענו לי שהחבילה בכלל לא הגיעה אליהם (למרות שהיא בדרך לארץ), ואז אחרי תגובה לקח בין כמה שעות ליום-יומיים עד שהם ענו נכון....
פעם אחת לקח להם כל כך הרבה זמן לענות לשאלה שלי שקיבלתי תשובה כמה ימים אחרי שהיא הגיעה... (סך הכל שאלתי מה מצב החבילה... בדיעבד היא לא נסרקה כשהיא נשלחה לארץ, אז זה נראה שהיא נתקעה אצלהם, לאחר כמעט שבוע שלא היה עדכון פניתי אליהם...)
פעם אחת לקח להם כל כך הרבה זמן לענות לשאלה שלי שקיבלתי תשובה כמה ימים אחרי שהיא הגיעה... (סך הכל שאלתי מה מצב החבילה... בדיעבד היא לא נסרקה כשהיא נשלחה לארץ, אז זה נראה שהיא נתקעה אצלהם, לאחר כמעט שבוע שלא היה עדכון פניתי אליהם...)
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
i-parcel? לי הם לא עונים חצי מהפעמים.
אלא אם מחשיבים את ההודעה האוטומטית על קבלת האימייל.
אלא אם מחשיבים את ההודעה האוטומטית על קבלת האימייל.
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- miki775
-
- טרול

·oris74 כתב:לאיזה מייל שלחת? אני תמיד שולח ל [email protected] והמענה די מהיר...
חשוב לשלוח ישירות מההפנייה בדף שלהם ולא ישירות למייל
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
·oris74 כתב:לאיזה מייל שלחת? אני תמיד שולח ל [email protected] והמענה די מהיר...
אכן - עובד מעולה.
אולי בפעם הבאה אהיה יותר סובלני ואחכה לקבל את הקוד מהם (נראה אם באפליקציה אקבל את זה הפעם).
ויותר חשוב מה יגיע קודם - עדכון על המספר הישראלי, או עדכון לגבי מהו המספר הישראלי.
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
לשם. זו הכתובת היחידה שהם מפרסמים עד כמה שאני רואה.oris74 כתב:לאיזה מייל שלחת? אני תמיד שולח ל [email protected] והמענה די מהיר...
עמוד יצירת הקשר שלהם מוזר. המקום להודעה הוא רק שורה אחת. ניסיתי את זה פעם אחת, במחשבה שזה המקום לכותרת ההודעה וזה עובר לעמוד נוסף לכתיבת ההודעה עצמה. בכל מקרה, גם לשורה הבודדת שכתבתי הם לא ענו.miki775 כתב:חשוב לשלוח ישירות מההפנייה בדף שלהם ולא ישירות למייל...
- WinOzi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 180
חברים מישהו נתקל במקרה כזה כמו שקרה לי ???
הזמנתי מאמזון צרפת ב25/11 (בלאק פריידי) רסיבר של ימהה (שנשלח מגרמניה)
הרסיבר נשלח ב30/11 והגיע ב1/12. התבקשתי ע״י UPS לשלוח אישורים למ.התקש׳ ולחתום כאמור על הטפסים.
עד היום שזה בדיוק חודשיים מים ההזמנה, הרסיבר עדיין ״תקוע״ וממתין לאישור מ.התקשורת.
למרות שיחותי החוזרות ונשנות עם UPS (שאגב מאד נחמדים ושרותיים) עדיין לא זז דבר בעינייני.
רעיונות / הצעות ???
הרסיבר נשלח ב30/11 והגיע ב1/12. התבקשתי ע״י UPS לשלוח אישורים למ.התקש׳ ולחתום כאמור על הטפסים.
עד היום שזה בדיוק חודשיים מים ההזמנה, הרסיבר עדיין ״תקוע״ וממתין לאישור מ.התקשורת.
למרות שיחותי החוזרות ונשנות עם UPS (שאגב מאד נחמדים ושרותיים) עדיין לא זז דבר בעינייני.
רעיונות / הצעות ???
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
What goes Up must come Down.
- miki775
-
- טרול

·WinOzi כתב:חברים מישהו נתקל במקרה כזה כמו שקרה לי ???![]()
רעיונות / הצעות ???...
להתקשר ישירות למישרד הספציפי במשרד התקשורת
איך עדיין לא עשית את זה?
תברר כאן אם מישהו יודע מה המיספר
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- EyeKey
-
- חבר פעיל מאוד

מישהו נתקל אי פעם בתופעה הבאה?
באמזון בריטניה יש מוצר שכתוב במפורש:
In stock.
This item does not ship to Israel. Learn more (באדום כמובן)
Dispatched from and sold by Amazon. Gift-wrap available.
גם בסל הוא אומר שהמוצר לא נשלח לישראל, אבל אני יכול להמשיך בצ'קאוט ולבחור כתובת ישראלית. (גם אין סיבה שהמוצר הזה לא ישלח, מוצרים דומים נשלחים. בדקתי גם מוצר שבטוח לא אמור להישלח ושם באמת לא יכלתי לבחור כתובת ישראלית)
הכרתי את הבאג שהוא משקר בסל קניות, אבל זה שהוא משקר גם בעמוד? בזה לא נתקלתי. (טוב אולי לא בדקתי...)
באמזון בריטניה יש מוצר שכתוב במפורש:
In stock.
This item does not ship to Israel. Learn more (באדום כמובן)
Dispatched from and sold by Amazon. Gift-wrap available.
גם בסל הוא אומר שהמוצר לא נשלח לישראל, אבל אני יכול להמשיך בצ'קאוט ולבחור כתובת ישראלית. (גם אין סיבה שהמוצר הזה לא ישלח, מוצרים דומים נשלחים. בדקתי גם מוצר שבטוח לא אמור להישלח ושם באמת לא יכלתי לבחור כתובת ישראלית)
הכרתי את הבאג שהוא משקר בסל קניות, אבל זה שהוא משקר גם בעמוד? בזה לא נתקלתי. (טוב אולי לא בדקתי...)
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

כן. הדרך היחידה לוודא שאכן הוא נשלח זה להתקדם ברכישה עד שבוחרים כתובת למשלוח
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
@EyeKey
·כן, קורה מדי פעם במוצרים שונים
·כן, קורה מדי פעם במוצרים שונים
- Pet4a
-
- חבר פעיל מאוד

האם ניתן להחזיר/להחליף לאמזון נעלים או בגדים שלא במידה הנכונה?
-
oris74
-
- חבר במועדון HT

- Pet4a
-
- חבר פעיל מאוד

האם זה משנה אם המוכר הוא לא amazon.com אלה צד שלישי המשתמש בשירותיהם?
מדיניות ההחזרה זהה בין כל האמזונים ?
מדיניות ההחזרה זהה בין כל האמזונים ?
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
·Pet4a כתב:האם ניתן להחזיר/להחליף לאמזון נעלים או בגדים שלא במידה הנכונה?...
יש מוצרים שממותגים Free returns - כלומר ההחזרה היא חינמית!
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73430
- שם מלא: ערן
לא יודע אם פורסם פה, אם לא לדעתי שווה להוסיף את זה לפוסט הראשי:
שירות אמזון לוקר:
למי שלא מכיר את שירות אמזון לוקר - נניח שאתם בטיול בלונדון. יש אפשרות להזמין משלוח מאמזון ללוקרים שפרושים ברחבי העיר. החבילה תגיע תוך יומיים מההזמנה ללוקר. תקבלו קוד למייל שבאמצעותו מוציאים את החבילה מהלוקר. היתרונות: חסכון בדמי משלוח לארץ. ניתן לאסוף כמעט באיזו שעה שנוח לכם (אצלי היה פתוח עד שעה 23:00. והכי חשוב - יש לכם 3 ימים לאסוף את החבילה. במידה ולא הספקתם, מקבלים זיכוי מלא, כך שאין כלל סיכון). חיסרון - לא מקבלים החזר מעמ בהזמנות ממדינות אירופה כמו במשלוח.
לבחור פה אופציית AMAZON LOCKER:
https://www.amazon.co.uk/gp/css/account ... archStores&
שירות אמזון לוקר:
למי שלא מכיר את שירות אמזון לוקר - נניח שאתם בטיול בלונדון. יש אפשרות להזמין משלוח מאמזון ללוקרים שפרושים ברחבי העיר. החבילה תגיע תוך יומיים מההזמנה ללוקר. תקבלו קוד למייל שבאמצעותו מוציאים את החבילה מהלוקר. היתרונות: חסכון בדמי משלוח לארץ. ניתן לאסוף כמעט באיזו שעה שנוח לכם (אצלי היה פתוח עד שעה 23:00. והכי חשוב - יש לכם 3 ימים לאסוף את החבילה. במידה ולא הספקתם, מקבלים זיכוי מלא, כך שאין כלל סיכון). חיסרון - לא מקבלים החזר מעמ בהזמנות ממדינות אירופה כמו במשלוח.
לבחור פה אופציית AMAZON LOCKER:
https://www.amazon.co.uk/gp/css/account ... archStores&