דווקא רוב עולם הכדורגל (מאמנים-שחקנים-פרשנים) מכתיר אותו כבר עכשיו.osherov כתב:משה,
שים לב שלא התייחסתי לדעתי שלי, אלא לדעת רוב העולם....לטעמי, כדי להוכיח לרוב האנשים שהוא הגדול מכולם הוא צריך:
1. לקחת מונדיאל
2. לשחזר הצלחה עם קבוצה אחרת...
לה ליגה 2012-2013....
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
מה שאותי הכי מדהים הוא שמסי עלה עכשיו ללדיון בגלל שבירת שיא כיבושים, כשהוא בכלל לא משחק כחלוץ.
ובקשר לכל הדיון שהיה לגבי הנבחרות והמונדיאל.
אני לא טענתי שתנאי הכרחי לגדולה זה זכיה בנבחרת.
התכוונתי שעוד יש לו מה לכבוש, עוד מטרה, עוד מה להוכיח.
ובוודאי שבמקרה שלו זה יהיה תנאי מספיק (אה משה, הצליח לי בלוגיקה?).
וגם ברור שמי שלא זכה (כי הגיע מנבחרת שלא מגיעה לכלום) לא אומר שהוא לא טוב.
אבל אנחנו מדברים על מסי. ועל ארגנטינה (שזכתה כבר במונדיאלים, ובקופה אמריקה הרבה פעמים).
וחוץ מזה, מה ערבתם את CR7 במונדיאל בברזיל? יש לו עוד משחק ברמת גן על הראש
אני בכלל חושב שיש למסי היום בנבחרת ארגנטינה חומר מספיק טוב כדי להגיע רחוק.
במונדיאל האחרון הם גם הציגו כדורגל מדהים עד המשחק האומלל נגד גרמניה, שבו הוא לא הורגש.
אבל הוא עוד צעיר, ואני מקוה שיש לו לפחות עוד שני מונדיאלים.
ובקשר לכל הדיון שהיה לגבי הנבחרות והמונדיאל.
אני לא טענתי שתנאי הכרחי לגדולה זה זכיה בנבחרת.
התכוונתי שעוד יש לו מה לכבוש, עוד מטרה, עוד מה להוכיח.
ובוודאי שבמקרה שלו זה יהיה תנאי מספיק (אה משה, הצליח לי בלוגיקה?).
וגם ברור שמי שלא זכה (כי הגיע מנבחרת שלא מגיעה לכלום) לא אומר שהוא לא טוב.
אבל אנחנו מדברים על מסי. ועל ארגנטינה (שזכתה כבר במונדיאלים, ובקופה אמריקה הרבה פעמים).
וחוץ מזה, מה ערבתם את CR7 במונדיאל בברזיל? יש לו עוד משחק ברמת גן על הראש
אני בכלל חושב שיש למסי היום בנבחרת ארגנטינה חומר מספיק טוב כדי להגיע רחוק.
במונדיאל האחרון הם גם הציגו כדורגל מדהים עד המשחק האומלל נגד גרמניה, שבו הוא לא הורגש.
אבל הוא עוד צעיר, ואני מקוה שיש לו לפחות עוד שני מונדיאלים.
ערן
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
בולשיט, הוא לא צריך לקחת מונדיאל ולא להצליח בקבוצה אחרת.
הוא צריך רק להמשיך לעשות מה שהוא עושה.
הוא צריך רק להמשיך לעשות מה שהוא עושה.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אבי
אריה חולם שמסי יעבור לריאל מדריד
אריה חולם שמסי יעבור לריאל מדריד
- eg99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
אבי, הוא צריך להמשיך, ולעשות את זה הרבה, לשמחת כל מי שאוהב כדורגל (חוץ מהלבנים אולי).
אבל הויכוח יהיה יותר פשוט אם הוא יקח מונדיאל...
אבל הויכוח יהיה יותר פשוט אם הוא יקח מונדיאל...
ערן
- ירקרק
-
- חבר ותיק

זה ברור.eg99 כתב:אבי, הוא צריך להמשיך, ולעשות את זה הרבה, לשמחת כל מי שאוהב כדורגל (חוץ מהלבנים אולי).
אבל הויכוח יהיה יותר פשוט אם הוא יקח מונדיאל......
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
1) בלבלת אותילדעתי שלי, אלא לדעת רוב העולם....לטעמי...
2) איך אתה יודע את דעת רוב העולם. אתה סופר גם את אבי וירקרק ?
משה
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
לדעת רוב העולם,
עכשיו שכולם חמים על השיא שלו כולם אומרים שהוא הכי גדול. אבל שהרוח תשכח וארגנטינה לא תיקח מונדיאל, שוב יעלו הספקולציות שהוא אומנם גדול ללא ספק, אבל בטח לא הגדול מכולם. בטח בהשוואה למארדונה, שהביא מונדיאל ברגליו והביא קבוצה אזוטרית לפסגת הכדורגל העולמי כמעט. דברים שמסי עדיין לא עשה. לטעמי, למסי יהיה סיכוי גדול יותר לההפך לגדול מכולם בעיני כולם אם מחר היה נפצע ופורש מכדורגל, מאשר המצב בו הוא ימשיך לשחק כדורגל ולהצליח רק בברצלונה.
עכשיו שכולם חמים על השיא שלו כולם אומרים שהוא הכי גדול. אבל שהרוח תשכח וארגנטינה לא תיקח מונדיאל, שוב יעלו הספקולציות שהוא אומנם גדול ללא ספק, אבל בטח לא הגדול מכולם. בטח בהשוואה למארדונה, שהביא מונדיאל ברגליו והביא קבוצה אזוטרית לפסגת הכדורגל העולמי כמעט. דברים שמסי עדיין לא עשה. לטעמי, למסי יהיה סיכוי גדול יותר לההפך לגדול מכולם בעיני כולם אם מחר היה נפצע ופורש מכדורגל, מאשר המצב בו הוא ימשיך לשחק כדורגל ולהצליח רק בברצלונה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

אריה, מה זה השטויות האלה?
כולם אומרים כבר לא מעט זמן שהוא הגדול מכולם, בלי קשר לשיא המדהים.
לא צריך לעבור קבוצה ולא נעליים.
כולם אומרים כבר לא מעט זמן שהוא הגדול מכולם, בלי קשר לשיא המדהים.
לא צריך לעבור קבוצה ולא נעליים.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אריה
על קבוצת הכדורגל וארונה שמעת?כי גם האימפריה הזו לקחה אליפות באיטליה שנתיים לפני מראדונה ונאפולי.בכדורגל דאז שיחקו רק 2 זרים בכל קבוצה וההישג של וארונה שם קצת בפרופרציות את מארדונה ונאפולי.רק שמעת פעם מישהו מציין את זה?ברור שלא,למה להקטין את ההישג של הנרקומן? למארדונה אין ליגת האלופות,אז?ופלה בכלל שיחק בברזיל,אז?
אני בגיל שראיתי את מארדונה ולא בסרטונים.ביכולת כדורגל נטו הוא לא מדגדג אפילו את מסי.
על קבוצת הכדורגל וארונה שמעת?כי גם האימפריה הזו לקחה אליפות באיטליה שנתיים לפני מראדונה ונאפולי.בכדורגל דאז שיחקו רק 2 זרים בכל קבוצה וההישג של וארונה שם קצת בפרופרציות את מארדונה ונאפולי.רק שמעת פעם מישהו מציין את זה?ברור שלא,למה להקטין את ההישג של הנרקומן? למארדונה אין ליגת האלופות,אז?ופלה בכלל שיחק בברזיל,אז?
אני בגיל שראיתי את מארדונה ולא בסרטונים.ביכולת כדורגל נטו הוא לא מדגדג אפילו את מסי.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
אבי,
מי זה כולם בדיוק?
ירקרק,
אתה באמת רוצה להשוות את ההישגים של מסי לאלה של פלא ומארדונה?! (אלה סקלות אחרות לגמרי)
מי זה כולם בדיוק?
ירקרק,
אתה באמת רוצה להשוות את ההישגים של מסי לאלה של פלא ומארדונה?! (אלה סקלות אחרות לגמרי)
- moco
-
- גורו

שאלה טובה, אך אני שאלתי אותך שאלה דומה .osherov כתב:אבי,
מי זה כולם בדיוק?...
אנשים פה לא מסתפקים בלהביע את דעתם, אז הם מגייסים עוד כמה תומכים, למשל את כלל האנושות...
משה
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

סליחה, חוזר בי, לא כולם...
אני, ירקרק, עוד כמה עשרות אנשים שאני מכיר אישית, לא מעט עיתונאי ספורט, שחקנים, מאמנים, פרשנים ואני בטוח שעוד אחד או שניים נוספים.
אני, ירקרק, עוד כמה עשרות אנשים שאני מכיר אישית, לא מעט עיתונאי ספורט, שחקנים, מאמנים, פרשנים ואני בטוח שעוד אחד או שניים נוספים.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

אריה
פלה שיחק בתקופת האבן,בזמנים שכדורגל היה חובבני.כנס ליוטיוב חפש סרטונים מסוף שנות החמישים ושנות השישים ותחזור תגיד לי מה אתה רואה שם.
על מארדונה והאליפות שלו באיטליה כבר כתבתי.כל הכבוד לקח מונדיאל,גם הרבה אחרים לקחו לפניו ואחריו.שוב,מבחינת כדורגל מסי לא רואה אותו ממטר.זה אפילו לא קרוב.מסי סוחב את הקבוצה הטובה בהיסטוריה כבר 5 שנים רצוף,שובר כל שיא אישי וקבוצתי שקיים בענף הזה.
תהנה לך מסרטונים מתקופת האבן של פלה,והמאליפויות של וארונה ונאפולי באיטליה,אני אהנה ממסי ומבארסה.
פלה שיחק בתקופת האבן,בזמנים שכדורגל היה חובבני.כנס ליוטיוב חפש סרטונים מסוף שנות החמישים ושנות השישים ותחזור תגיד לי מה אתה רואה שם.
על מארדונה והאליפות שלו באיטליה כבר כתבתי.כל הכבוד לקח מונדיאל,גם הרבה אחרים לקחו לפניו ואחריו.שוב,מבחינת כדורגל מסי לא רואה אותו ממטר.זה אפילו לא קרוב.מסי סוחב את הקבוצה הטובה בהיסטוריה כבר 5 שנים רצוף,שובר כל שיא אישי וקבוצתי שקיים בענף הזה.
תהנה לך מסרטונים מתקופת האבן של פלה,והמאליפויות של וארונה ונאפולי באיטליה,אני אהנה ממסי ומבארסה.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

ובכלל להשוות בין פלה למסי זה כמו להשוות מטוס קרב ממלחמת העולם השניה למטוס חמקן F22
- moco
-
- גורו

נכון, אבל ההשוואה המענינת היא יחסית לתקופה, אחרת פלה פתאום הופך לכדורגלן ממוצע כי יש היום הרבה טובים ממנו באופן מוחלט.ירקרק כתב:ובכלל להשוות בין פלה למסי זה כמו להשוות מטוס קרב ממלחמת העולם השניה למטוס חמקן F22...
איזה מחשב יותר טוב, איזה טבלט מדבקה או המקינטוש הראשון?
משה
- ירקרק
-
- חבר ותיק

כתבתי כבר הוא שיחק בתקופת האבן,כדורגל חובבני.כל שחקן שני עם כרס,משחקים בהילוך איטי,אין הגנות בכלל,שחקני הגנה לא מתקרבים בכלל לשחקני ההתקפה.ראיתי בעבר המון סרטונים ביוטיוב מאותם השנים זה היה מזעזע.
אז פלה היה גדול הכדורגלנים בתקופת האבן.מה בין זה לבין להיחשב לכדורגלן טוב או גדול ממסי אין לי מושג.
בלי מקינטוש הראשון אין מחשבים בכלל.בלי פלה אין שום שינוי בעולם הכדורגל היום.
אז פלה היה גדול הכדורגלנים בתקופת האבן.מה בין זה לבין להיחשב לכדורגלן טוב או גדול ממסי אין לי מושג.
בלי מקינטוש הראשון אין מחשבים בכלל.בלי פלה אין שום שינוי בעולם הכדורגל היום.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

לביל ראסל ששיחק כדורסל גם בתקופת האבן יש לדעתי 11 טבעות נ.ב.א מהן 9 רצופות. לג'ורדן יש 6 טבעות . מישהו בכלל חושב שראסל גדול או טוב מג'ורדן?
מסי זה הג'ורדן של הכדורגל.
מסי זה הג'ורדן של הכדורגל.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
חברים - יש שאלה אחת - לאן מסי ילך. הוא בן 25 הילדון. אולי יידפק לו הראש והוא יהיה כמו רונאלדיניו?
או חס ושלום הוא ימשיך בשלו עוד 7-8 שנים טובות?
קיצור - קריירה בוחנים בסוף
או חס ושלום הוא ימשיך בשלו עוד 7-8 שנים טובות?
קיצור - קריירה בוחנים בסוף
- ירקרק
-
- חבר ותיק

רונאלדיניו היה בשיאו בדיוק שנתיים-שלוש,וגם לו היו תקופות חלשות באותו זמן.מסי דופק כרטיס כבר 5 עונות רצוף ואין לו דבר כזה תקופות רעות,מקסימום משחק רע פעם בחצי שנה,גם זה בערך אני יכול לספור בקושי על יד אחת.הבנאדם מופיע לכל משחק,וגם אם בטעות לא כבש הוא עדיין השחקן הכי טוב על המגרש.הוא הרגיל את הצופים לטוב מדי וזה נראה לנו שגרתי כבר...הבחור אוסף כדורי זהב ונעלי זהב כאילו הוא היחיד שמשחק כדורגל בעולם.
לכן אני טוען שרק שהוא יפרוש יבינו מה היה לנו כאן מול העיניים.
ולמה חס ושלום הוא ימשיך בשלו עוד 7-8 שנים?אתה לא משלנו (בארסה) ?
לכן אני טוען שרק שהוא יפרוש יבינו מה היה לנו כאן מול העיניים.
ולמה חס ושלום הוא ימשיך בשלו עוד 7-8 שנים?אתה לא משלנו (בארסה) ?