ההכרעה בשבוע הבא בברצלונה
מכבי תל אביב בכדורסל
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
לגבי הלפרין, אני מסכים איתך אבל בלאט אוהב שחקנים שעושים מה שהוא אומר ואין ספק שהלפרין הוא כזה.guyezra כתב:לא בורור לי למה מישהו רוצה את הלפרין
הוא שחקן מובל לא מוביל, לא מתאים לדרישות של מכבי
כל הרביעייה שצויינה יכולה לעזוב בלי שנתגעגע יותר מדי
הבעיה שבמכבי יודעים ״לבנות״ קבוצה רק לעונה אחת
להוציא את הקבוצה של שאראס פארקר ושות׳
ואת שאראס גם לא הייתי מביא
אבל אולי אם מולבי יעזוב זה באמת יפתור את כל הבעיות...
לגבי החלפת שחקנים בכלל אני חייב לומר משהו. גם אני, בדיוק כמוכם וכמו כל אוהד מכבי טיפוסי, רוצה כל שנה להחליף את כולם אלא אם כן לוקחים אליפות.
כדי לעשות סדר בדברים אני חייב לומר פה משהו. התקציב של מכבי בשנה הבאה לא יגדל. בטח שלא משמעותית. מה זה אומר? זה אומר שהשחקנים שכן היו טובים העונה בסכנה ואת אלה שלא היו בשיאם, לא הייתי ממהר להחליף מסיבה פשוטה.
על כל אחד מהם, הייתי שואל מה האלטרנטיבה? מכבי בשנים האחרונות שיחררה הרבה שחקנים. האם כל אלה שהביאה במקומם היום יותר טובים? אני אגלה לכם סוד, לרוב לא! לראיה, פלאניניץ'. אני לא כועס ששיחררו את שארמדיני אבל מצד שני פלאניניץ' הוא בטח לא מחליף ראוי.
בשורה התחתונה, אני ממליץ לכולנו להכנס לפרופורציה. מכבי לא מתחרה באריות אירופה בתקציב ולכן לא יכולה להעמיד סגל איכותי בתחילת העונה שאגב, לא בהכרח יביא תוצאות (פנרבחצ'ה אולקר). ריצה של סגל יכולה להיות מאוד משמעותית בקבוצה כמו של מכבי.
בהצלחה בעונה הבאה
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
זה רק אני שממש לא מתלהב מהנדריקס?
לא זכור לי שהוא היה כזה טוב... בטח שהוא לא שווה כמעט מיליון דולר.
לא זכור לי שהוא היה כזה טוב... בטח שהוא לא שווה כמעט מיליון דולר.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אז הזכרון שלך לא משהו. נכון שהוא רק 203 ס"מ אבל בעונה שעברה, כשסופו הפך להיות צל של עצמו בגלל פציעה, הוא עמד בכבוד עם שחקנים שהיו גבוהים ממנו בחצי ראש וגם בראש. למען האמת, בהתקפה, הוא הרבה יותר סנטר משון ג'יימס שגבוה ממנו בחמישה סנטימטרים. יודע לשחק עם הגב לסל וחזק מאוד. ביחד עם גיימס זה יכול להיות קטלני.BigDragoon כתב:זה רק אני שממש לא מתלהב מהנדריקס?
לא זכור לי שהוא היה כזה טוב... בטח שהוא לא שווה כמעט מיליון דולר....
ברור שהייתי מעדיף מישהו עם כתפיים כמו של הנדריקס אבל 10 ס"מ יותר אבל אחד כזה יעלה 2 מיליון דולר לעונה.
אם הנדריקס רוצה לחזור למכבי, הוא יוותר על כסף ויסכים לחתום גם בשביל 800 ואת זה הוא שווה ללא ספק.
בלי קשר, אפס מנצחת את אולימפיאקוס בפעם השניה וכופה משחק חמישי. אם יקרה הבילתי יאמן והם ינצחו ביוון, זה בעצם יאמר לנו שהבית שלנו היה החלש מבין השניים. יתרה מכך, זה אומר שמכבי קיבלה את ההגרלות הטובות ביותר שיכלה לקבל בכל שלב.
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
הם ממש בכושר גרוע!
זורקים כמעט רק מבחוץ, אליהו ממש בכושר רע,
אין 5 מחליף ועוד ועוד.
הם בבעיה השנה.
זורקים כמעט רק מבחוץ, אליהו ממש בכושר רע,
אין 5 מחליף ועוד ועוד.
הם בבעיה השנה.
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

חברה, הפסד אליפות לא גורם שום נזק. מכבי תשחק בעונה הבאה ביורוליג! מה שאנחנו כאוהדים צריכים זה כסף של ההנהלה כדי לצמצם את הפערים מאריות אירופה. כסף כזה יבוא רק עם הפסד אליפות. הצלבה באירופה זה לא טוב אבל בפירוש לא כישלון. זה נכון שהדרך בה הודחנו היתה משפילה אבל אני גם זוכר את הדרך לשם שהיתה מופלאה. הבעיה היא שהדרך היתה כה מופלאה שבהצלבה אנשים שכחו שהקבוצה חולה. כן חולה!
היה לי ויכוח השנה עם בן דוד שלי לגבי מי יותר טוב, היקמן או לנגפורד. אני תמיד טוען שלבני אדם (כולל אותי) יש זיכרון קצר ומנסה לחפות על כך בזיכרון עמום ממה שקרה בעבר. זה נכון שהיקמן בשיא העונה התעלה לרמה גבוהה אבל להשוות אותו ללנגפורד? לנגפורד גם בסידרה הקשה נגד פאנא החזקה חדר וקלע. היקמן נגד ריאל נראה כמו היקמן האמיתי.
לנגפורד רוצה לחזור. מה שאומר שבטח ניתן להביא אותו גם ב 800. לא רוצה לומר שהייתי מביא אותו על חשבון היקמן אבל אם אצטרך להכריע את הכף, אעשה זאת בקלות.
בסה"כ, למרות הכשלון, לא הייתי ממהר להחליף אף אחד אלא אם כן יש לו מחליף ראוי (כן, פלאניניץ' הוא לא מחליף ראוי לשארמדיני). אם אפשר להביא את הנדריקס כבשר מתחת לסל ואויר לנשימה לשון ג'יימס זה יהיה מעולה. אפילו את קיינר מדלי לא הייתי ממהר להחליף. כן הייתי מביא במקומו את בייליצה מקאחה לבוראל. מאליהו בהחלט הייתי נפרד. הוא כבר לא צעיר שעוד אמור להתפתח והגנה הוא לא יעשה בחיים כי זה תבוע לו במנטליות.
בקיצור, מקווה לעונת מלפפונים מעניינת.
היה לי ויכוח השנה עם בן דוד שלי לגבי מי יותר טוב, היקמן או לנגפורד. אני תמיד טוען שלבני אדם (כולל אותי) יש זיכרון קצר ומנסה לחפות על כך בזיכרון עמום ממה שקרה בעבר. זה נכון שהיקמן בשיא העונה התעלה לרמה גבוהה אבל להשוות אותו ללנגפורד? לנגפורד גם בסידרה הקשה נגד פאנא החזקה חדר וקלע. היקמן נגד ריאל נראה כמו היקמן האמיתי.
לנגפורד רוצה לחזור. מה שאומר שבטח ניתן להביא אותו גם ב 800. לא רוצה לומר שהייתי מביא אותו על חשבון היקמן אבל אם אצטרך להכריע את הכף, אעשה זאת בקלות.
בסה"כ, למרות הכשלון, לא הייתי ממהר להחליף אף אחד אלא אם כן יש לו מחליף ראוי (כן, פלאניניץ' הוא לא מחליף ראוי לשארמדיני). אם אפשר להביא את הנדריקס כבשר מתחת לסל ואויר לנשימה לשון ג'יימס זה יהיה מעולה. אפילו את קיינר מדלי לא הייתי ממהר להחליף. כן הייתי מביא במקומו את בייליצה מקאחה לבוראל. מאליהו בהחלט הייתי נפרד. הוא כבר לא צעיר שעוד אמור להתפתח והגנה הוא לא יעשה בחיים כי זה תבוע לו במנטליות.
בקיצור, מקווה לעונת מלפפונים מעניינת.